Jag har världens bästa pojkvän!

Det går inte att säga annat! Igår var det 1 år och 8 månader mellan oss. ♥ Fattar inte att tiden går så fort. Bara 4 månader kvar sen är det 2 år! Helt otroligt vad tiden går fort!

Galen i att shoppa

Hej bloggen!

För en gångs skull tänker jag inte säga förlåt för att jag inte skrivit på några dagar utan istället så välkommnar vi detta inlägg ;)

Jag känner att jag inte har tid med bloggen längre, eller orkar väll inte ta mig tid helt enkelt. Idag var jag på stan med Elin, shoppade två par skor. Jag fattar inte vad som hänt med mig, har aldrig riktigt tyckt om att shoppa men nu.. Skulle kunna gå på stan o shoppa i flera dygn!
Morgon dagen ser ut såhär, först ska jag till ungdomsmottagningen sen blir det läkar besök.. Visst låter det skoj? Det kan jag verkligen inte påstå. Undrar hur det ska gå då jag inte har nån röst, man hör ju knappt vad jag säger.. Jaja. För en stund sen kom jag ner från grannen som bor över oss, han kom ner och frågade om jag ville ha lite kläder av en tjej som lagt ner sin klädbutik, men det var inte så mycket spännande tyckte jag. Så nu har jag precis duschat det är så skönt att slippa det imorgon bitti då jag går upp så tidigt. Nu ska det mys på soffan framför tvn.

Lägger in lite bilder sen. Orkar inte just nu. Men imorgon! Så jag säger väll god natt till er nu, så kikar ni förhoppningsvis in imorgon! Natti natt!

Jag är kär

I den här mannen, Andreas Johnsson!

http://www.emimusicpub.com/worldwide/img_content/photo_andreas-johnsson_profile.jpg
Han är ju så grymt het!

Lycka är inte målet, utan lycka är vägen dit!



Fredag, ladies night imorgon!

Idag ska jag möta upp Madde så ska vi åka till jobbet och snacka med chefen(madde ska skriva på kontrakt, så kul att hon börjar jobba på mitt jobb!) sen ska vi åka och handla kläder till imorgon då vi ska jobba som servitriser i globen det ska bli grymt kul, det är ju ladies night ;) Det roliga var att jag och Madde hade snackat om att köpa biljetter för att gå på ladies night, men det blev aldrig av men så kom vi dit ändå, grymt!

Kanske man får träffa killarna som ska medverka ;) Martin Stenmarck, Mikael Tornving och Andreas Johnson ;)
Ladies Night

Senare idag om jag hinner ska jag nog träffa Elin och gå på stan och försöka hitta höstskor, det behövs ju nu, börjar bli riktigt kallt. Var hos henne i fredags kväll o hade det super mys, men saknar henne redan.

Jaja får räcka med det inlägget. Har precis suttit o snackat i telefon med syrran ett tag så nu måste jag sätta fart. vi hörs!


Dont lay down and cry, just say fuck you and smile!

Imorgon blir det ungdoms mottagningen tidigt på morgonen, vill inteee! Men men.. Ne nu måste jag sova.. God natt!

En vanlig dag?

Nej.. Idag är ingen vanlig dag för det är Frisks födelsedag hurra hurra hurra!

Så ikväll ska jag och Henrik käka middag ute med Frisk och Nico, ska bli skojs!

Grattis Friskus :)

Varför vi älskar er killar




en söt liten dikt

Om du kysst mig för sista gången.
Ta mitt hjärta med dig när du går.
Håll det mot ditt hjärta,
ska du få höra att det fortfarande slår
.

Föreläsning kl ett

Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik under tiden jag håller på att fixa mig. Idag har vi föreläsning klockan ett sen slutar jag :) Men nu måste jag lägga på ett kol. Vi hörs sen!


på tv

idag var vi på tv4 i efter tio med malou. Eftersom jag satt bredvid han ordförande så var jag väldigt mycket i tv, det var skoj ;)

Underbara Britt Marie

Igår kom beskedet att Britt-marie gått bort.. :'( Kändes bra att jag fick spendera lite tid med henne innan hon dog. Men jag har inte fattat än att det är sant.. Skönt för jag vill inte känna smärtan av saknaden som kommer bli. Bara 6 månader efter hon och vi andra fått veta att hon hade cancer så försvann hon.. Det gick så himla fort :( Kändes som det var bara nån dag sen då vi var med varandra då hon var rätt bra, vad hände?! Men kanske skönt för henne för de sista veckorna nu var det jätte jobbigt för henne.. Men jag vill bara ha tillbaka dig.... Våran älskade britt-marie. Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta.

Kommer vara en enorm saknad.. bild från i sommras


Hemman nu!

Hej på er! Nu är jag hemma från egypten.. Hinner tyvärr inte skriva nu, ska iväg.. Men skriver o lägger in bilder då jag kommer hem sen. :)

Norra brunn

Igår var jag och Henrik på norra brunn och tittade på stå upp komiker. Fyfan vad roligt vi hade :) Idag var jag och Henrik i centrum, under tiden han klippte sig kilade jag iväg och köpte två bh:ar och två par trorsor till. Äntligen hitta jag min storlek på bh, första gången typ som jag kan matcha både över o underdel. Snacka om lycka!! Nu ska jag packa sen imorgon blir det taxi till arlanda, sen åker vi :D Mamma ska bo här under tiden vi är borta och ta hand om Ville! Hon är så snäll min mamsi. Men nu måste jag sätta lite fart.. Ha det bra här i tråkiga, kalla Sverige!!!!

Soo long sötnosar!

Myser inne!

Tänkte sätta ut en låt här på bloggen som jag tycker ni ska lyssna på. Den brukar jag lyssna till ibland. Men jag tycker nog om den så för att jag har minnen till den. Det vet ni säkert själva att en låt blir mycket bättre om man har minnen till den, och det har jag verkligen till den här låten :)

Tänk er att man ligger inne på soffan med den man älskar, man hör regnet som snattrar mot fönstret och en myslåt som denna spelas då man ligger där och bara pussas. Kan det kännas bättre? Tror inte det! I love it!!


Här kommer lite bilder

Min lilla älskling

jag





Idag blir det mer fotografering!

Jag vart så himla trött nu när jag kom hem, ska slappa en stund framför tvn o käka lite kladdkaka som jag gjorde idag. Sen blir det fotografering och efter det blir det plugg.. Ikväll kanske det blir utgång med Madde och några till tjejer vi får se hur pigg man är :)

Hemligheter på g

Jag tror att det är nån som är avundsjuk?!! Vem har sagt att det var huvudvärk?! hahah!

Första september, det är sjukt vad tiden går. Idag var jag på stan med Madde och hennes mamma, hade det jätte trevligt vart dock inte så länge.

Vart en liten promenad med högklackat också, inte de bästa skorna att knata runt med..


Sen gick jag i centrum med henrik o provade lite jackor. Imorgon är det en riktigt soft dag, slutar tidigt :D
Men nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min underbara.

Tror inte jag kommer skriva på ett tag. Kommer ha fullt upp de närmaste veckorna, men med vad kan jag tyvärr inte nämna här! Hemlighet! Vi hörs. Hej hopp



RSS 2.0