Från det ena till det andra.

Jag tror ärligt talat att jag har fått en spricka i min fot, helt sjukt haha.

Efter skivan i tisdags så har jag knappt kunnat gå. Det blir bara värre o värre så nu haltar jag ordentligt. Får se om jag går till läkaren i veckan. För den här värken klarar jag inte av. Kryckor hade inte varit helt fel nu..

Appropå värk... I tisdags natt åkte jag, Henrik och Frisk hem till oss och hade handlat donken mat. Frisk står vid våran bänk i köket och käkar innan vi skulle sova och trött som jag var i mina fötter så hoppade jag upp o satte mig på bänken. Men jag är ju så klantig, då jag ska kliva ner så hoppar jag rakt in med rumpan i handtaget på skåpet haha. fyfaaaaan vad ont det gjorde.

Så dagen efter vaknade jag med stans STÖRSTA blåmärke.

Henrik jobbade dagen efter så det var bara jag och Frisk som åkte och käkade vid klockan 1 då vi vaknat. Men jag kan säga att under hela den tid vi satt på bussen o då vi satt o käka fick jag sitta på ena sidan av rumpan haha.


Jag är  ju klumpig!

Valborg i Uppsala!

Jajjamen, imorse klockan 05.15 ringde klockan och då var det bara att gå upp, sätta på party musik och börja fixa sig inför en dag i uppsala! För klockan 8 gick tåget från centralen så jag mötte upp tjejerna och började dagen med champange frukost!

Hela dagen lyste solen och champangen flöda, det var verkligen helt sjukt.

Hur som helst. Det var jag och tre till blondiner som skulle hem till ett gäng grabbar som Madde kände. På kvällen kom även Pillan och Emelie dit! Men jag och Johanna bestämde oss för att dra hem vid typ 6. Ja jag vet, riktiga torrbollar haha. Men njae.. Jag kände verkligen inte för att vara kvar. Så vid klockan 6 böjade jag och Johanna röra oss mot tåget och ja, nu har jag äntligen kommit hem, 4 timmar senare haha. Längsta resan någonsin.
Vi missade typ alla tåg haha. Vi sprang till tåget men dörrarna stängdes precis framför näsan på oss. Så vi satte oss på bänken o börja snacka i telefon o roa oss med annat. Sen glömde vi ju bort klockan och missa nästa med bara en sekund och ja... så här höll det på.

JAG LOVAR ATT BILDER KOMMER SENAST PÅ SÖNDAG!

Vad är det här? :'(

Ja, vad fan hände??!

Zorba ligger jätte sjuk. Mamma ringde mig och sa att dom suttit på djur akuten hela natten.. Zorba spyr tyldigen blod i jätte mängder :( Känns inte så bra. Dom sa att hon hade någon infektion.. Hoppas det går bra. Sen ska jag även meddela att vår lilla underlat Maja dog i tisdags :(
Vila i frid älskade lilla vän!

Vår älskade gummsi Zorba!


Finns nog ingen lyckligare än jag,


för jag har världens bästa pojkvänn!





loveyou!

Bästa skivan någonsin!

Tack allihopp för en toppen kväll! Vaknade upp bakis och med flera blåmärken men var på bästa humör!!


Fyfaaaan vad kul jag hade.

Jag vart klassens raraste - Alltid snäll och gullig mot alla, tror inte det finns något ont att säga om dig!


Jag fattar inte riktigt att denna kväll som vi längtat efter och pratat om så mycket faktiskt nu är över. Men jag måste ju säga att vi gjorde kvällen perfekt!! Trots alla diskussioner vi haft om vart och hur och vilket tema vi ska ha. Men allt löste sig tillslut.

Så tack till alla er i klassen.


Fler bilder kommer sen!



Taggad till 1000!

Snart är vår skiva! tjoho! Ska bli så jäkla kul ;)


Bland det sötaste jag sett!



Shoppat igen...

Jag blir så arg på mig själv haha. Jag köpte jag fyra nya bhar, fick ångest och gick och lämnade tillbaka två av dom men sen istället köper jag två nya tröjor haha. Jag har aldrig riktigt tyckt om att shoppa fören nu då.. vad har hänt??! Jag kan gå i en affär i flera timmar och shoppa. Det är riktigt svårt att låta bli då det finns så himla mycket fina saker. Jaja... Nu ska jag försöka hålla mig, iaf i en vecka! För min garderob får verkligen inte plats med nå mer kläder..

Försöker plugga...

O hur går det? Ja, hörrni.. vad ska jag säga. Förutom att jag somna så fort jag öppnade boken och om man bortser från att jag hamnade här för att jag tyckte det var så fruktansvärt tråkigt så går det väll hyffast bra hahah. har prov imorgon o jag MÅSTE verkligen plugga.. jag är körd. Dessutom känns det som att jag håller på att bli förkyld, inge bra. Jag och Henrik tog en cykel tur ute i regnet vilket jag nu i efterhand insåg inte va så bra..

Vi hörs sen istället... För nu ska jag krypa in i en filt, fortsätta plugga och skära upp en bit av min 6 kilos melon!

take care babes!


Gah har färgat håret!

Japp, så var det gjort! Jag färgade håret här hemma igår, själv haha. Jag som sa till mig själv att jag ALDRIG i hela mitt liv någonsin skulle färga håret själv. Men jag gjorde det eftersom jag inte orkade ta mig till en frisör.

Det vart faktiskt riktigt bra. Gjorde ingen enorm förändring utan jag färgade bara mitt underhår till lite mörkare blont, som är min nartuliga hårfärg. Jag lägger upp en bild sen (sen innebär nån dag jag orkar :P )

Idag ska jag möta mickis lite snabbt och lämna en biljett sen ska jag hem och plugga, plugga, plugga.. har prov imorgon, så det blir MASSA plugg.

Fick tillbaka projektarbetet och så visade det sig att jag fått MVG, även på en dugga vi hade. Så det känns riktigt bra!

Ha det bra vänner!

vad gör man åt någonting, som egentligen inte är nånting?!

Har inte ni någon gång känns så? Ibland är man bara så trött o irriterad på... hm... ja.. juste det...
på precis ingenting!


I två dagar har jag varit sååå irriterad på precis allt o alla, fast jag egentligen inte är det... det låter hel skumt, jag vet... Det kanske är så att det är mig själv jag är irriterad på så får folk jag umgås med ut för det? hmm... fast jag blir tveksam. För just nu när jag är irriterad så hittar jag 1000 orsaker till det. På tex vad folk gör o säger o hur dom beteer sig. Men grejen är den att jag stör mig på saker som jag i vanliga fall inte skulle lägga märke till, inte ens om jag ansträngde mig.... Det är inte lätt att vara förvirrad.

Idag har jag varit med mamma och shoppat. På tre timmar lyckades vi hitta detta (till mamma):
  • En klänning
  • Fem par trosor
  • En bh
  • Leggings
  • Strumbyxor
  • Hårfärg
  • Hårklämma
Och detsutom hunnit käka lunch. Det är grymt bra gjort. Till mig köpte mamma:
  • Trosor, också fem eller sex stycken tror jag
  • 6 kilo vattenmelon.
  • Karl Fazer choklad 200g
  • Marabou choklad med havssalt och mandlar o allt vad det nu är. Sjukt god är den i alla fall!
Tack mamsi för en jätte mysig dag!


Våra djur är det bästa jag vet!

Obeskrlivliga!

Det är helt sjukt vilken plats i hjärtat man har för sina husdjur. I alla fall jag. Mina djur är det underbaraste jag har. De har en stor plats i mitt hjärta!


Zorba har blivit mycket bättre, efter att ha haft både öron inflammation och massa allergi utslag.. Men tyvärr har Maja (som är en underlat) blivit sjuk, vet inte om det är ett ägg som fastnat eller en cancer knöl kanske.. Mamma ska till veterinären med henne snart. Får hoppas hon blir bättre. Lillgummsan. Håller tummarna! Sen har vi lillkillen sluggo(papegoja) som mår finfint!

Här har vi Ville, vår lille plutt :)




Nu ska jag göra klart middagen, gör nått kätt i ungnen just nu. Börjar närma sig, den har stått inne i två timmar nu. Så börjar bli hungrig!

Vi hörs sötisar. Kram

Fredagen med Fredrik och Sandra











Ett litet smakprov ;)

förlåt! fler bilder kommer snart!

Jag och älskling




Utsikten från vårat rum



Lovar att lägga in bilderna innan helgen är slut! Så kika in snart igen! puss på er

Bloggar fran Dubai

Hej pa er! Hoppas ni mar bra. Vi har det hur bra som helst. Saknar er inte for fem ore ;) Hann inte skriva innan vi akte till Dubai eftersom elin sov hemma hos oss sista natten och jag upptackte idag att hotellet hade internet haha. Men jag ska ju anda inte slosa massa tid vid datorn da vi befinner oss i ett paradis. Men maste ju medela er iaf!

Nu har vi precis kommit till hotellet efter en dag pa vatten parken. Sa nu ar jag super rod och flagnar som f*n. Imorgon flyger vi hem till stockholm men kommer inte hem foren pa tisdag, sa resan tar ett bra tag.. usch ser inte fram mot alla timmarna pa flyget. Under tiden vi ar har sa ar snalla mamma hemma hos oss och tar hend om lille ville.

Nu ar klockan snart halv sju och vi ska hoppa in i duschen och gora oss i ordning for en mysig middag vid vattnet. Take care sweeties. Vi hors pa tisdag!

Shopping

Idag köpte vi två par skor till älsklingen.

Skorna är från scorett, fred perry (vita) 799 kronor och Björnborg (svarta) 499 kronor. Hatt från H&M 69? kronor.

Solglasögon till mig, 179 kronor på Åhlens

Jeans jacka från H&M, kommer inte ihåg vad den kostade. 299 kanske? Man ser inte så bra på bilden men den är riktigt snygg iaf!


Kort "kavaj" jacka. 249 kronor på H&M.
Är jätte snygg på! Men orkade inte ta på mig o visa.

Min nya vår/sommar jacka. Kommer tyvärr inte ihåg vad den kostade..



Sen självklart, GODIS. Super billigt på ica maxi. 29 :- /kg.
Jätte påsen! Tog en bröd påse :)

Ville vart lite sugen

Men han fick också självklart lite godis. Eller Gris öron i alla fall..
Smaskens!





Min nya bikini!

Jag köper MINST en ny bikini varje vår. I år vart det den här. Men jag kommer säkert hitta fler som jag vill ha i sommar!


viktigt!

Hörde på radion att polisen hittat en påskkärring med avbruten kvast, kaffebruna tänder och extrema hängpattar irrandes på motorvägen. Så jag skickade ett sms till Mika och skrev: Hörde på radion att polisen hittat en påskkärring med avbruten kvast, kaffebruna tänder och extrema hängpattar irrandes på motorvägen. Skicka ett sms till mig så att jag vet att du är okay.. Hälsningar en bekymrad vän.

Då fick jag svaret:
Hahahaha tack, tack :D Jag sitter på polis stationen men mår bra annars... Om jag slipper häktet i natt i alla fall!

Jag hade rätt. Jag misstänkte att det var Mika som irrade runt på motorvägen! :)

Glad påsk till er alla!

If Today Was Your Last Day.. What if?


Gillar denna sida

Tycker dom har snygga kläder.. Men tyvärr så handlar jag aldrig kläder över nätet. Vill prova dom först. Menni kanske gör det o då rekomenderar jag denna sida :) Besök den här!


En rätt vanlig kväll hos oss!

Såhär står vår vän Frisk och lagar mat hemma hos oss ;) haha

vi äter i alla fall med kläder på ;)






innan mikas studentskiva!

Jag och maria leker med kameran :P






vi har aldrig sagt att vi är normala!

Underbara dag, vårkänslor eller vadå?

Idag har det varit en grymt bra dag. Fint väder och jag måste säga att vi har invigt våren ordentligt!!

Vi började med att ta en dusch tidigt imorse, då kom henriks pappa hit med en sak som vi behövde till att fixa min cykel. Vi har tvättat massa tvätt, så vi har allt tvättat till att vi ska åka! Sen gick jag och Henrik till centrum och handlade lite till bland annat resan och även varsin hjälm så vi kunde börja cykla..

Dom här bilderna bjuder jag på! fyfaan hur vi ser ut älskling, förlåt! Eller kanske bara ska tala för mig själv ;)

hahahah vad tycker ni? ;) nu har vi likadana!


Då vi kom hem började han fixa cyklarna, smörjde kedjorna och ställde in växlar o annat. Under tiden lekte jag med Ville på gården och så började jag även vår fixa på gården, ute möblerna kom på plats! På efter middagen tog vi en cykel tur i en timma. Riktigt mysigt!!

ute på gården

på cykel turen

älskling njuter av solen!



Idag är det 3 dagar kvar tills vi åker till Dubai. Helt sjukt. Jag kommer nog inte fatta det förens jag kommer hem. Det är nackdelen med att åka sista minuten. Man hinner inte ställa in sig.. Men jag klagar inte. Vi kommer nog ha det underbart ändå!


RSS 2.0