Funderar på att lägga ner det här!

Jag sitter just nu och funderar på om jag ska lägga ner min blogg.. Får mer och mer läsare varje dag, vilket är jätte kul, absolut! Men jag vet inte om jag vill berätta mer nu, utan jag vill att mitt privat liv ska vara privat. Jag fick mig en ordentlig tanke ställare idag. Dom som vill veta nått kan fråga istället! Kanske kan börja skriva om andra grejer?! hmm får fundera lite till på det här.... Det blir säkert bra vilket fall som helst!

Vilken dag

Ja, det måste jag verkligen säga! Det började med att jag vaknade klockan sju imorse och mådde skit dåligt. Så jag sjukanmälde mig från skolan tog en ipren och gick och la mig igen. Vid två gick jag och Henrik upp efter att ha legat lääänge och dragit oss i sängen, det är så himla mysigt att inte göra nått, bara ligga där o mysa o snacka. Jaja ska inte babbla om sånt,.. Ja jag var ju iofs ute med ville några gånger men..

Då han åkt till jobbet ringde Magnus, det är en fotograf som kontaktat mig och som frågade för ett tag sen om han kunde få fota mig för att utöka hans foto portfolio. Så när han ringde idag så var vi båda lediga och vi bestämde oss för att träffas. (jag har sett hans sida och sett tjejerna han tidigare fotat, han sa att jag kunde ringa och kolla med dom om jag var orolig. Men kände mig trygg.) Vi gick till ett ställe där det inte var allt för mycket folk och började fota, massor! Sen bytte jag om, tog på läppglans och vart fotad och så höll det på i två timmar. Då vi tog en paus kollar jag på min telefon då jag ser att jag säkert hade minst 30 missade samtal.. Så jag ringer upp Henrik, som var en av dom som ringt till mig och får reda på att både pappa, mammas pojkvän, Henrik med ambulansen och hans kollega står och väntade på parkeringen och var SUPER oroliga för mig.. Så när jag träffar dom får jag utskällning av nästan alla men sen börjar dom snacka med fotografen och allt hade bara blivit ett  missförstånd. Eller nja allt var mitt fel, jag berättade inte ens vad fotografen hette så ja, jag kan väll förstå att de var oroliga. I början vart jag lite irriterad på Henrik att han ringde runt hela min familj, men när jag tänkte mig in i situationen så kan jag ju bara säga att det var hur gulligt som helst!
Så Förlåt till famljen att jag gjorde er oroliga(jag älskar er), fick nyss reda på att pappa också brukar läsa min blogg, så välkommen hit papsi! Men jag måste ju säga att det vart sjukt snygga foton. Dom kommer på en cd skiva på posten o då kan jag lägga upp lite bilder!

Nu ska jag varva ner o käka lite middag! Ha en bra kväll Hej!

Lördagen

Igår åkte jag och älskling och kollade på system kameror, nu har han hittat en som han vill ha så idag ska vi åka och köpa den. På kvällen åkte vi till Alvik och käkade middag på mitt favorit ställe! Sen vart det stor städning då vi kom hem.

Syns inte så bra på bild men..



Fick tjata lite på Henrik men tillslut så satte han lite fart och hjälpte till att städa :) Jag hatar då det ligger massa saker överallt.. Så nu kan man inte ens se ett damm korn på golvet ;)
Lite dåliga bilder men måste ju visa resultatet! (iofs vet ni inte hur det såg ut innan men äsch)


Köket o vardagsrummet, riktigt dålig bild


Ville ville också vara med på bild(vad fult det lät:P)


stan med Farishta

Efter skolan i fredags åkte jag in till stan med Farishta där vi prövade ALLA möjliga jackor :P



Köpte ett par jeans som satt som en smäck ;) Har inte fotat dom än men det kommer snart!

Då var det dags!

Ja, en sak är säker, jag är ju absolut inte bra på att hålla mina löften. Men här har ni alla bilder :)

Ragnhild(Henriks faster) var här på besök så fick vi en jätte fin blomma av henne som fick sitta i vårt fönster bredvid fotot på mig i sovrummet ;)


Fredags kvällen, ute med Madde!

Jag och älsklingen i torsdags, vi käkade lunch och la oss vid en brygga

Sen åkte vi till övre järva gård och klappa lite på djur ;) haha



klappade grisar

Sen har vi rumpan på grisen! Det var så himla kul, varje gång grisen hittade mat så vifta den som en galning på svansen.


laddar upp med bilder!

Hej på er! Förlåt dom kommer inte idag men nu har jag laddat upp ordentligt med bilder i mobilen, så jag LOVAR att jag sätter in dom imorgon!!! Just nu orkar jag inte för jag är så sjukt trött, ska titta lite på tv sen krypa ner i sängen..

I september ska jag och min älskling åka på semester, vart vet vi inte än.. Nått ställe där det är minst 25 grader varmt, nära till stan o stranden såklart! Någon som har nått förlag på nått fint ställe eller hotell nånstans? :D

utgång ikv?

Tjo o shim! Förlåt att jag inte skrivit nått, jag börjar verkligen bli riktigt dålig på det här med att uppdatera bloggen. Men har verkligen inte haft tid. Idag är jag hund fri. Har haft både Zorba och Ville här några dagar men idag skulle Zorba hem men då frågade jag mamma om inte Ville också kunde hänga med. Är ledig imorgon o det vore så himla skönt att få nån dag ledigt utan hund. Ikväll kanske det blir utgång får se! Fick min mobil idag så snart kommer bilder :D

it's just the way it is

Åh jag är så glad, tycker jag har jobbat jätte lite men fick ändå mycket i lön :D Så nu ska jag försöka stoppa in lite på spar kontot annars kommer jag nog shoppa upp allt.. Skulle absolut inte vara nå problem för mig, jag älskar ju att shoppa. Här om dagen köpte jag ett par högklackat med 12 centimeters klack, skiiit snygga :D Så nu är det bara en snygg höst jacka jag ska hitta så är man snygg inför hösten ;) Sen får jag ABSOLUT inte shoppa med med tacke på hur mycket jag shoppat i sommar....

Bröllopet gick jätte bra igår. Hade det super kul. Vet inte vad jag mer ska säga. Lägger in foton snart så får ni kika på dom istället! Idag är det fint väder så då blir man pigg wiho, nu ska jag käka frukost, men hörs sen kramis

Gööött!

Idag har jag jobbat på Kista mässan som servitris hela dagen. Det var en läkar konferens där det var 600 personer. Snacka om att vi fick jobba hårt för att hinna med allt som skulle göras. Undrar verkligen hur jag ska lyckas komma i högklackat imorgon då vi ska på Henriks kusins bröllop. Just nu har vi Henriks faster och hans pappa här på besök. Vi har precis käkat en kladdkaka som jag gjorde. Sen på söndag blir det nog till att träffa syrran. Hoppas att jag snart får tillbaka min mobil så kan jag lägga in foton igen ;) Ha en bra helg snyggingar!

Värmland

På väg till tåget, älsklinh ska ha en egen plats!


Han käka äpple

Ludde och Ville

anna(kusin barn till H), jag, gösta, ragnhild(faster till H), erik(kusin barn till H)

Våra kräftor vi fiskade

Margareta (Kusin till H)

Bo

Gösta!

Jag, Erik och Anna

Gudrun, Elin och Anna


Henriks pappa och gudruns händer :P

Ville och Meta

London!

Wiiihooo! Idag fick vi höra av läraren att vi hade fått stipendium på 30 000 kr så vi ska åka på klassresa till London i vår, hur nice är inte det?! :D

Vart stucken av hans spruta :S

Igår då vi var hos veterinären för att Ville skulle få sin vaccination så ber hon mig hålla i huvudet så att ha ninte skulle kunna bitas om det gjorde ont, så det gjorde jag! Men precis då sprutan var inne så ryckte han till med bakdelen och sprutan åkte ut rakt in i min hand... :S Jag, dum som jag är, sa inget utan först då vi gjorde ett försök till då han fick sprutan så ser jag att det rinner blod från mitt finger o jag var tvungen att förklara varför. Tror veterinären tyckte det var lite pinsamt att hon råkade sticka mig och så sa hon, oj förlåt, är det sant?! Aja du kommer inte dö iaf! hahaha.. Det hoppas jag verkligen inte att jag kommer göra. Än så länge lever jag ;)

Yeeees!

Idag fick jag äntligen träffa Madde, har saknat henne såå mycket. Efter vi varit på sophia hemmet idag så åkte vi in till stan o käkade i kungshallarna sen gick vi runt på stan, jag köpte lite undrkläder och ett par as höga men skit snygga skor och Madde hittade ett par svarta jeans som hon köpte. Sen hamnade vi på ett cafe innan vi började röra oss hem. Vart inne ett bra tag i stan trots att vi sa att det bara skulle bli en snabbis men vi hade ju hur MYCKET som helst att prata om nu när vi inte setts på så länge.. När jag kom hem stod men älskling och försökte göra pajen som jag alltid gör, hahah så söt. Tillslut tappade han tålamodet o bad mig om hjälp.

Nu har jag precis duschat, kände mig så äcklig efter en stan på dan. Men snacka om KALL dusch. Då jag står och rakar benen så känner jag iskallt vatten som rinner över mig. Då hade Henrik tagit en kanna med kallt vatten o slänge på mig..

Så fort henrik har kommit från Karin (grannen, som behövde hjälp med deras data) så ska vi käka paj! MUMS!

Pusss, jo förresten om två veckor typ får jag min mobil så då kommer det bilder, det lovar jag!

Jag är så dålig

på att uppdatera bloggen! Håller ni inte med? ;). Men det är inte så kul att skriva då man inte kan visa bilder. Igår var jag iallafall med Henrik på jobbet och åkte ambulans hela dagen, det var kul. Fick åka på några prio ettor iallfall. Idag ska vi in till stan o handla sen ska vi till veterinären med Ville så han får sin vaccin spruta. Ska först lämna in min mobil, aah jag hoppas det inte dröjer allt för länge att laga den.. Jag vill ha den nu!!!! Aja hoppas ni får en bra dag sötisar kram.

Bio och middag ute ikväll

Hejsan! Hoppas ni mår bra allesammans. Idag har jag varit med min älskling hela dagen, vi var precis och käkade på kina resturang och ska snart gå på bio och se sommaren med Göran! Kunde tyvärr inte lämna in telefonen idag för dom hade stängt, men har fixat en annan mobil så länge med samma nummer som innan, men tyvärr så kommer det väll inte komma några bilder fören mobilen är lagad. Ne nu måste jag gå. Imorgon ska jag på stan med mamma, britt marie och dimitri. Sen på kvällen får jag se vad som händer. Ha en trevlig kväll kramis

mobil trasig

Faaaan, min mobil är trasig. Aaah, jag hatar eriksson. Jag hatar dom verkligen, alltid problem med mobilerna! Den stänger av sig hela tiden av sig själv så står det sim inaktivt, sen nu har det blivit glapp där man stoppar i laddaren och en liten bit trillade ur därifrån.. Så just nu går det inte att nå mig. Är det nått viktigt så får ni väll ta och leta reda på mig ;) Ska lämna in mobilen imorgon och försöka hitta nån av mina gammla mobiler så skriver jag upp nummer då!

Idag har det verkligen inte varit min dag... Jag vill bara sova o vakna upp då allt är helt perfekt! Tack o godnatt!!!

Hemma nu

Gud så skönt det var att komma hem, låter ju som om jag skulle ha varit borta i flera veckor men jag åkte bara till Alvik där jag träffade Elin en stund. Vi satt först och fikade sen gick vi till veterinären för att Ville skulle ha sin vaccin spruta men dom hade inte tid fören kvart över sju ikväll o så länge orkade jag inte vänta. Så det får bli en annan dag. Vid halv tre åkte Elin till sin pappa och jag och min lillkille åkte hem till oss och duschade :) Det behövdes verkligen, eller iallafall på Ville.  Nu ska vi bara ta det lugnt somnade inte fören vid tre inatt så ska försöka vila en stund, sen ska jag möta upp Henrik på jobbet. Vi hörs morsning korsning!

Hon är en av de finaste!

Så skönt att ha en vän som du :)






Som vanligt stod mamma och Karin ( elins mamma) o log med tårar i ögonen då de ser oss tillsammans eftersom hon och jag hängt ihop som syskon sen vi var små. Det ända som har ändrats mellan oss sen vi var små är väll att hon har växt om mig... haha. Finns ingen jag skrattar så mycket med som jag gör med hon.



God kvällis

Idag har jag varit hos Britt marie och Dimitri, det var så himla roligt att träffa dom igen. Saknat dom massor!! Efter det mötte jag upp Elin i stan o gick till ung 08 festivalen, herregud säger jag. Det var bara en massa fjortisar överallt. Men vi gick ju dit för att Henrik skulle stå där idag o visa ambulansen så det var skoj och få hälsa på hans kollega också, Paula, en jätte trevlig tjej :) Då vi tröttnade på att vara inne i stan åkte vi hem o tog ut ville då vi hamnade på Max och käkade lite mat. Sen åkte jag med henne till alvik o träffade mamma och elins mamma, kändes så skönt att få vara hemma igen en stund. Ja, det vad väll min dag det. Slänger upp lite bilder :)

Söta dimitri skrapar en trisslott jag köpte till honom o gissa vad, han vann 100 kr x2! Jag som aldrig lyckas vinna så köper jag en o ger bort, jo självklart så är det ju vinnst på den! haha men det var han värd :D


Brittmarie<3

Ursäkte att bilderna är lite suddiga, mamma är ingen bra fotograf :P (det här var ändå dom bilderna som var minst suddigast.)

Dom betyder massor fär mig :)

Mammao brittmarie skålar ouzo, påminner så om grekland


I kungsträdgården idag
Min älskling idag, jag tycker ju det är så hett när han har sina ambulans kläder på, mmm!

Den läskiga kyckling killen

Min absolut bästa vän elin!

älskar dig så!

japp tatueringar vart det också, en massa olika!

Vad ska man hitta på?

Jag är så jäkla uttråkad o party sugen så jag spricker.. Idag vart det bara en dag hemma, åker till Brittmarie imorgon ist. Så nu sitter jag och funderar på vad man ska hitta på ikväll. Någon som har nått förslag? Är ifs jätte trött på samma gång, går inte att beskriva så vet inte om jag orkar göra nått heller.. ah jobbigt! Eh får se vad som händer :)

Då så.. dags att leva i nuet.

Ska en till person som betyder massor för mig försvinna pga det?!.. Jag vill verkligen inte :( JAG HATAR CANCER!!

Hej sötisar. Hoppas ni mår bra! Själv är jag lite nervös känner jag. Ska strax hoppa in i duschen sen ska jag möta mamma och åka och hälsa på Brittmarie (en vän till familjen). Kommer kännas riktigt jobbigt. Hon har nämligen fått cancer o det är inte så bra... Jag har vetat om det några veckor nu men varken velat prata ellet tänka på det. Jag har vägrat att försöka tro på det men det är väll dags att jag accepterar det.

Britt marie betyder extremt mycket för mig! Hon har funnits där ända sen jag var liten. Brukade varje år resa till grekland med henne och hennes familj. Vill inte tänka på allt som kommer att förändras.. Är jätte rädd att jag kommer reagera jätte konstigt då jag ser henne och börja stört gråta eller nått, vilket jag VERKLIGEN inte vill, för hennes skull. Jag kan inte ens tänka mig hur jobbigt det måste kännas för hennes familj... Ahhh, jag ska försöka att strunta i alla mina känslor(vilket är extremt svårt) o bara njuta av stunden. Det är dags att leva i nuet o inte tänka på nått annat... usch varför kan man inte bara få ändra lite på livet?!

Goodbye is only paintfull, when you know you'll never say hello again..

...!


Varit med Johanna

Jajjamen, idag eller ikväll kanske man ska säga så mötte jag upp Johanna och hennes lilla vovve Mysan vid Max i solna. Först satte vi oss där och käkade lite sen har vi promenad i nästan två timmar. Snacka om att jag är trött i fötterma. Nu ska jag kolla lite på tv o bara ta det lugnt :)

johanna!!

Ville och Mysan

Mitt hjärtegull

Jag sitter o myser med johannas lilla vovve

Missa henne precis..

Igår kväll kom jag och Henrik hem från Värmland efter att ha spenderat helgen tillsammans med hans släkt. Har haft det riktigt mysigt. Vi har fiskat kräftor, solat, badat och käkat massa god mat som Henriks faster gjort. Tycker om hans familj så himla mycket. Lägger upp bilder lite senare!

Hur som helst jag glömmde ju mobilen då vi skulle till värmland för jag var så himla stressad så när jag kom hem såg jag att jag hade massa sms och missade samtal.. Madde hade ringt, hon kom hem i helgen men åker idag till Ayia napa.. Missade henne precis :( Men men,.. väntar på henne här hemma :D

Madde!

Min lilla kille Ville 1 år idag!

Jag må han leva, jag må han leva! Hurra! Nu är han 1 år :)

Här var han inte gammal..

Shopping på rea

Jag och Henrik ålte till skärholmens centrum där jag gick in på J store.. Dom hade utförsäljning på barnkläder, skit billigt! (tur att man kan köpa på barn avdelningen, snygga kläder var det också!)
Jeans 129 kronor, original pris 399 kronor

Ett par enkla svarta byxor, 90 kronor

Och en tjock tröja, veckad vid axlarna. 60 kronor

Min dag idag

Här sitter jag framför datan, snackar i telefon o kopplar folk överallt.

Älskling fixar i köket

Så vart det alkoholfritt vin till middagen!

uppdatering!

Från lady gaga konserten

Sen åkte vi ut med båten!

Var en grymt fin kväll

Lady gaga konsert

Halluu alla goa o glada! Hoppas ni mår bra. Det gör jag, lite trött bara.

Igår var jag och Henrik på grönan och tittade på lady gaga, fan hon är ju så grym!! Jaja finns väll inte så mycket mer att säga om det. Smockat med folk var det i varje fall.



Idag har jag suttit som telefonist hela dagen på länsstyrelsen. Ska absolut inte klaga, suttit i en bekväm stol, snackat i telefon, surfat då det inte ringt någon och snackat med dom andra där på jobbet om allt möjligt, sen har vi ju en choklad maskin precis bredvid oss! Men måste säga att jag sååå gärna hade velat få vara ute och njuta av det fina vädret som varit idag men men.. Jobbar tre dagar till på länsstyrelsen sen på fredag åker jag, Henrik och ville till värmland några dagar! Ska bli mys!!

Ikväll ska vi åka ut med Henriks pappas båt. Men nu måste jag ut med Ville sen börja med maten. Vi hörs sötisar

Detta har jag haft för mig!

Hade gjort en liten överaskning till Henrik innan vi åkte till Malmö.. La ros blad på sängen sen fick han en liten present ;)
(stängslet ni ser är där för att ville inte skulle hoppa upp i sängen)

Sen var jag, henrik, frisk, millan och mr P och käkade på en resturang!!



Sen åkte vi till malmö där vi fick detta i förlovnings present av hotellet, så gulligt!

min tatuering(salva på så den ser lite blek ut :P )

promenad med Ville idag

Nå allesåsammens..

Får se om jag orkar lägga upp lite bilder ikv annars annars kommer det imorgon :) Idag har jag varit hemma hela dagen och myst med Henrik. Har varit så himla seg, bara tagit mig ut då Ville behöft ut o revira lite ;)

Jag vill att Madde ska komma hem NUUU! Saknar henne och våra långa telefon samtal, ända kvinna jag känner (förutom syrran då) som gillar snacka i telefon lika mycket som mig, trots att vi ibland är helt tysta i telefonen och vi båda gör nått annat.. Jag brukar alltid ringa henne då hon jobbar så kommer det kunder o hon lägger ifrån sig telefonen, så kan det gå en halv timma sen hör man henne säga "Nu är jag tillbaka lollo!" :D Så fortsätter vi prata! En annan människa hade ju lagt på och sagt att man skulle höras då man slutar men inte här inte ;) Men tyvärr ses vi inte fören om några veckor :( Aja får väll fortsätta längta ett tag till..
Micke och madde

Sen dom andra två som jag inte kom ihåg vad dom hette


Nu ska jag ut med Ville och sen blir det en skål med popcorn framför tvn! Hoppas ni får en trevlig lördags kväll

RSS 2.0