Idag fyller jag 19! yeeh

Igår kom vi hem från en helg i Göteborg, det var bland de bästa dagarna i hela mitt liv. Vi hade det så GRYMT mysigt. Orkar inte berätta alllt nu. Har massor jag ska göra idag, för idag så fyller jag år :) Hörs sen! kram

Så skönt bara

ibland är det så skönt att bara sitta och lyssna på lugna sköna kärleks låtar :)


(hittade ingen annan video på låten)


Första gången jag lyssnade på den här låten idag, tyckte om den :)

Snart fyller jag år! Jiho!

Henrik skulle först jobba natt på min födelsedag, så jag hade ju planerat en kväll med tjejorna. Men underbar som han är så fixa han så han kan vara ledig och umgås med oss :)

tack hjärtis mitt♥

min fina klass :P

hahah ser typ ut som om vi skulle gå i 8:an eller 9:an!!

Gör vad du kan med det du har där du är!

.

count the moments one by one

Hej på er! Hoppas ni mår lika bra som jag gör, eller får väll hoppas ni mår bättre ;) Nedå, jag mår faktiskt super förutom att jag har en väldig ångest! Har prov snart och en massa plugg som väntar, usch! Sen känns det inte ett dugg bättre över att jag ska vara på danderyds sjukhus och ta hand om patienter kl 7 imorgon bitti.. Jag är iofs en morgon människa men att börja sju.. njae det är lite för tidigt för min del!

Har inte så mycket mer att berätta faktiskt. Min mobil lever sitt egna lilla liv.. Hade ju tänkt fota men tyvärr så funkar kameran bara ibland, så måste lämna in den!

Igår satt jag och min älskling och tok skrattade då vi tittade på filmen heartbreak hotel! Det är en av de bästa filmerna jag har sett, helt klart! Men nu ska jag gosa med H framför tv i soffan, sen blir den en kvällspromenad med Ville och sen ÄNTLIGEN blir det sängen!!

Sov gott sötisar

mys hemma med älskling

Imorse gick jag och henrik en lång promenad med Ville och nu har vi precis käkat frukost :) Idag ska vi bara vara hemma och mysa och ta det lugnt. Idag är det verkligen en sån dag med tanke på vädret! Nu får jag inte sitta kvar här för vi ska precis ta och titta på sällskapsresan :) Vi hörs!

Snart kommer vi göteborg!

Idag bokade älsklingen hotell i Göteborg. Ska bli så mysigt att komma iväg :)


Idag åkte jag och H först och lämnade blod, eller han gjorde eftersom jag inte får(väger för lite) sen gick vi upp till hans mormor och hälsade på. Då vi kom in genom dörren började hon gråta, lill gumsan. Så jag krama om henne o försökte göra allt för att trösta. Varken henrik eller hans morfar var så bra på det så jag tog över :)

Ikväll är det oskyldigt dömd det MÅSTE jag se, i love it! Skulle egentligen ha jobbat till 22.00 ikv men eftersom dom hade råkat dubbel bokat så fick jag byta om och åka hem igen, tur att det bara tar en 20 minuter. Ne nu ska jag spela lite the sims (haha man är ju mobban, men jag tycker det är skit kul :P) sen blir det plugg över telefon med maddis<3

Härlig dag

Idag var det en föreläsning om sårvård, när klockan var vid 12 åkte jag och madde hem hit för att plocka upp Henrik och sen åkte vi och käka lunch med Frisk :) Madde och Henrik är så himla roliga dom båda två snackar oavbrutet ;) Men det var en härlig lunch, vi fyra hade det riktigt kul tillsammans. Vi satt o snacka om allt mellan himmel o jord, bland annat bestämde vi att både Frisk och Berg ska få åka med på studentflaket och sen bestämde vi också att vi fyra ska åka på en kryssning tillsammans :) Från början var det bara jag och Madde, men älsklingen vägrade släppa iväg mig själv med henne ;) så nu ska vi alla fyra åka istället och det kommer bli sjukt kul!!

Sen gick jag och Henrik i fridhemsplan och shoppade lite, hittade en jätte söt mössa och en väst som jag inte kunde låta bli att köpa. Tyvärr har min kamera gått sönder men lägger upp bilder så fort den funkar igen. Men Frisk tog en super söt bild på henrik pch madde som snart kommer upp här ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen med hjärtat. Vi hörs imorgon natti!



Fars dag

Pappis, har ju redan hört av mig men vet at du brukar kika in här så passar på att skriva grattis en gång till :)

Båtmässa

Har jobbat hela helgen, trots att Henrik har varit ledig.. kommit hem halv 11 varje kväll men jag kände att det kan vara bra att spara in lite pengar innan vi ska åka till GÖTEBROG, jag o hjärtat! :D Längtar! Julmarknad och mys på hotell. Så skönt att komma bort hemmifrån ett tag.

Idag ringde dom igen från jobbet o behövde mig men jag kunde inte tacka ja, hade lovat Henrik att vi skulle på båtmässan. Vi hade det riktigt kul. Äntligen fick vi lite tid tillsammans. När vi var påväg till båtmässan bad Henrik mig att vi inte skulle planera in någonting med någon(vilket även gäller jobb) nästa helg för då ska vi ta en helg och bara umgås med varanda, han och jag, älskar sånna helger :) Så det ser vi fram mot ;)
Hur som helt... Båtmässan var väll i sig ingen höjdare eftersom att det tog en halv timma så hade vi redan gått två varv och tittat i alla båtar men det spelade inte så stor roll, vi hade det riktigt kul ändå. Skrattade ordentligt! ;)

Samlar in pengar :)

Som ska gå till lite smått och gått ;) Anna väldigt lycklig, hon fick känna sig rik i några minuter ;D


Madde padde :D


Läggdags

Japp nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon väntar en ny dag med nya äventyr! Först ska jag på föreläsning, sen ska jag möta upp erik i stan så ska vi hem till honom och laga lite god mat (får man väll hoppas att den blir iallafall) tillsammans :)

Sov gott♥


Make up store

Vart sminkad i lördags och sen fick jag välja ut lite smink jag ville ha :)

Smink är bland det bästa jag vet! Har faktiskt funderat på att ta en make up kurs.

Skolan

Idag hade vi träning på att ta blodprover. Sen har vi även fått känna på hur det är att ha blöja på sig :P

Therese, väldigt sexig ;)

Sofia, ockå väldigt sexig måste jag säga

Och jag, överlycklig för att få på sig en böja ;)

Shopping :)

Japp det går ju inte säga annat än att jag är beroende av shopping, jag älskar det!

(inte så bra bild men hade ingen bättre) Sen har jag köpt lite till underkläder men det vart inge foto på det..

Välkommen tillbaka alla läsare :)

Jag har inte riktigt kommit igång med bloggen än.. men det är bara för att jag har haft fullt upp. Men är på god väg ;)

RSS 2.0