Imorgon kommer jag ha lösenordskyddad blogg.

Så idag är sista dagen ni kan fråga om lösenordet.

Idag är det ingen vanlig dag..

För idag är det min 21 års dag hurra hurra hurra! Fick frukost på sängen och en underbar present av henrik. Ska gå på spa!

Dagens motto

Expect the best,
be prepared for the worst,
fuck what others think & do your own thing

Är dålig på att godkänna kommentarer

Först vill jag säga att jag tycker det är jätte kul att ni inte drar er från att fråga om vad som helst..

Har fått flera kommentarer och frågor som jag inte publicerat. Men jag har läst dom och jag ska försöka svara så gott jag kan. Men några av kommentarerna kan jag inte svara på, men det är ändå lika kul att läsa dom. So keep asking!

Idag har jag träningsvärk i hela kroppen, känns härligt. Tyvärr fick jag nackspärr efter träningen, men det var det värt :) Det som känns mest idag är ändå magen så tänkte jag skulle ta mig till gymmet idag med och träna benen lite grann.
Nu ska jag väcka Henrik som fortfarande ligger och sover så ska vi äta frukost och titta på film.

Var nyss med om en sjuk grej..

haha grannen kom nyss ner och frågade om jag hade min pappa hemma..Antar att det var Henrik han mena med tanke på att det är han som är ordförande i huset! Herregud... Antingen är det jag som ser sjukt ung ut, eller så ser Henrik väldigt gammal ut.....

Vet inte riktigt hur jag ska tolka detta..?!

Nu ska jag till gymmet

Henrik är i skolan så då passar jag på att gå till gymmet och förbränna lite kalorier!

kära läsare!

som ni kanske märkt så har jag haft lösenord  på bloggen. Har fått flera som frågat så jag ska ge er en chans att få reda på hur ni kan fortsätta läsa min blogg.
Om ni vill fortsätta följa mig så skriv eran mail på kommentar så skickar jag användarnamn och lösenord till er :) Men då måste ni ange namn. Vill ha koll på vilka som läser bloggen..
Massa pussar och kramar till er!
:)
/Louise

Lasse brandeby gick bort

natten till i söndags. Hemma hos oss är han mest känd från programmet rena rama Rolf.
Känns riktigt tråkigt :(


Rensat garderoben

Nu har jag slängt rubbet. Har aldrig haft så lite kläder i hela mitt liv. Det känns grymt skönt. Nu vet jag precis vad jag har. Sen ska det köpas lite nytt! :)

En stor sten har släppt, detta skulle ha gjorts för många år sen..

Chokladkalender

Kom hem en dag från jobbet och hittade den här framför dörren. Man har ju värdelns finaste pojkvän!

soon, I'm a year older

Om 13 dagar fyller jag 21. Just nu känner jag att jag inte vill bli äldre..

Pappa och Pia i Sanning och Konsekvens om Venngarn

Usch tycker det är jobbigt att titta på.. Första gången jag får se pappa på gränsen till att börja gråta.. :P
Här kan ni se avsnittet...
-------------

lovelovelove

Sommar underbart!

Nu ska det bli fint!


Just nu skulle jag behöva världens största garderob.. Ska gå igenom alla mina kläder och sortera ut så lillsyrran kan ta det jag inte använder. 

och skor, ska vi inte tala om... herregud, jag skulle kunna öppna en skoaffär.. Nej nu ska det ut!! Vill kunna se alla mina kläder och skor för att lätt kunna sätta på mig det jag vill ha. 

Jag kommer ha fullt upp de närmaste veckorna. Det här kan ta tid.. allt ska ju provas.
Men med lite party musik, glatt humör och en spegel så ska det nog gå bra!

/Louise

Ikväll är pappa på tv

Ikväll kl 22 är pappa och Pia med i programmet sanning och konsekvens som går på 3an. Det är verkligen värt att se.
Från att de hade allt till att inte ha någonting... På bara några dagar. Dom har råkat ut för en av Sveriges värsta hyresvärd som inte bara har hotat dom utan även förstört hela deras liv..
Nu går vi ut sanningen!

Jag vet att Pappa och Pia klarar sig, men tanken på att barnen ska behöva utsättas för detta är det jobbigaste. Jag vill inte att mina små syskon ska behöva se den oro som de bär på..


Sanning & konsekvens granskar Sveriges värsta hyresvärdar

I veckans Sanning & konsekvens granskas några av Sveriges värsta hyresvärdar. De drar sig inte för att ta ut ockerhyror och hota och terrorisera sina hyresgäster.

Och om någon skulle få för sig att hävda sin rätt som hyrestagare kommer hot om vräkning som ett brev på posten. I kvällens program ställs skräckvärdarna till svars.

På Adelsögården och Venngarn terroriseras de boende av sina hyresvärdar, som vid sidan av hot och trakasserier även låter bostäderna förfalla. Sanning & konsekvens berättar om missförhållandena och söker upp de ansvariga värdarna Csilla Patachich och Randolf Schunzel, som kan vara Sveriges absolut värsta värdar.


Boyce avenue


ett steg närmare

Idag hade jag en körlektion med bilskoleläraren. Känns som vi kommer ett streg närmare varje gång. Nu är det bara placeringeringen som behöver tillämpas lite bättre sen känner jag mig redo för nästa steg.

såhär ser jag ut idag. Trött och sliten ;)
(Svar på anonym kommentar - Har bara glömt sätta på mig ringen igen från när jag sluta jobbet!)


Nu ska jag sätta mig och plugga lite naturkunskap sen kanske det blir en sväng till gymmet innan middagen.

Hemma igen

Syrrans 300 hemgjorda cupcakes!
Nu är vi hemma igen. Har haft en jätte trevlig helg med släckten. Dopet var jätte fint!

Norrland imorgon

Imorgonbitti flyger vi till Luleå. Då blir det lunch på stan med syrran, sen blir det hem till farmor. Hon har fixat en jätte fin lägenhet vi ska bo i. På lördag ska syrrans lillplutt döpas, så då blir det kalas! :)
Mamma ska bo här och passa lilla Ville! ♥ tack mamsi!

Syrrans fina bak!

Just nu sitter jag med lite beslutsångest över vilka kläder jag ska ha. Garderoben är överfull ändå tycker jag inte att jag har några kläder?! :P

Läkaren imorgon.

Står här med tusen frågetecken och klockare när jag går från läkaren tror jag knappast att jag kommer va...

Ingen rubrik


Bandaget borta.. orken också...

Man brukar ju säga att man känner sin egen kropp, men jag har absolut ingen aning om vad det är frågan om just nu....

Nu har jag en iaf en stödstrumpa på hela benet. Vilket känns jätte bra. Det ser mycket fint ut och jag har knappt någon värk alls.

Det har varit en mycket jobbig helg. Efter opertationen mådde jag fruktansvärt illa och var väldigt yr. Har i princip sovit hela dagarna sen operationen. Efter två dagar då jag skulle ta av bandaget så höll jag på att svimma och mådde fortfarande lite illa. Vilket inte är likt mig, brukar inte vara känslig när det gäller sånt där.. Nu har det gått 4 dagar sen operationen och i morse vakna jag med 38 graders feber och är fortfarnade fruktansvärt trött...

Ringde till jobbet och sa att jag inte kommer i veckan. Vet inte vad det är med min kropp just nu....

/Louise

bilolycka igår..

Nu är vi hemma från landet. Igår var vi med om en näradöden upplevelse..


Igår när vi var påväg hem från landet så skedde det en ordentlig bilolycka på motorvägen men vi klarade oss. Plötsligt såg vi en bil komma snurrandes framför oss (inget man förväntar sig då man kör i 110 och har mitträcke till dom mötande bilarna.) Han snurrade iaf övet till våra körfält på motorvägen, som tur var så var i den enda bilden just då, men det var på ett hårstrå att vi hade fontalkrockat.

På något sätt hade den här killen fått snurr på bilen och snurrat över, släpet hans låg kvar på andra sidan. Jag förberedde mig på att det skulle vara mycket skador på personerna i bilen. Men killen som satt i bilen var helt oskadd dock väldigt förvirrad.. Henrik undersöker honom lite snabbt och vi ringer larmcentralen. Undertiden vi väntar så krockar en lastbil i den här killens släp som låg på andra sidan. Men allt slutade väldigt bra. Så jag och Henrik kunde fortsätta hem efter någon timma...

känns som om jag och Henrik ofta råkar ut för sånt här... När vi var på semester i egypten så var det en liten kille som hoppade från en balkong och jag och Henrik var dom som var där först..

Operation imorgon

Här är vad jag ska genomgå imorgon!

Längtar tillbaka!

Vi hade det så himla mysigt! Varm sommarkväll med god mat och trevligt sällskap!

It's like old times..

Nu ska jag snart åka till jobbet. Zorba är tillbaka så nu är allt tillbaka till det vanliga.
Jag har länge funderat på att fixa mina tänder. Efter att jag och Henrik har disskuterat fram och tillbaka så har jag iaf bestämt mig. Vet att det är sjukt dyrt men det får kosta vad det vill. Som henrik sa, tänderna ska man ha resten av livet!

RSS 2.0