segoouu

sitter fast framför datan ska träffa maria om en liten stund vid södra station och här sitter jag framför datan, lyssnar musik och pratar med lite folk. jag har ju inte ens sminkat mig.. ååh måste skynda. hörs sen

just sooo.. perfect!

AAH känns ju så underbart. Så fin, snygg, snäll, helt enkelt.. perfekt!
 my sweetbooiy!

hm fattar mig inte på sånt här :P

skulle försöka fixa bloggen lite med att sätta in en klocka, först hamnade den jätte bra, men så nu när jag tittar efter några dagar utan att jag gjort någonting så plötsligt är den längst ner på sidan :P haha aja den sitter väll bra där med, orkar inte hålla på och fixa med det nu.


fest hos emil igår

Kom hem tidigt imorse, har hunnit äta och titta lite på tv. Kvällen igår var vääldigt kul, kändes dock lite segt ibland. Vi tjejer försökte flera gånger att få lite folk att dansa, några kom faktiskt upp men jag kan ju inte påstå att det var värsta draget på dansgolvet.. Men det var massa trevligt folk så det var kul, första gången jag såg Malin så packad också haha snacka om att vara borta ;) Försökte prata med henne men inte någonting av det jag sa hörde hon tror jag... Känner mig lite besviken på mig själv måste jag säga.. även denna gång var jag inte på bästa humöret för att festa, fattar inte riktigt. Känner mig som värsta torrbollen, eller som en gammal kärring. Alltid vid ett så känner jag att jag vill åka hem?! trots att det är jätte kul. Men denna gång lyckades jag stanna till två iallafall efter att folk övertalat mig att stanna. Men sen var det dags att gå för att jag skulle möta upp en kompis i orminge centrum som jag skulle sova hos. Orkade inte sitta på bussen i evigheter själv. Kom inte i säng förens vid fyra, halv fem kanske.. Men vi hade det riktigt kul. Känner mig helt slut nu. Var tvungen att gå upp tidigt, vill ju inte sova bort hela dagen så det var bara att ställa väcka klockan och gå upp. Det är strålande sol, och redan imorse då jag åkte  hem var det hur varmt som helst. Hm.. det får nog bli en dag vid sjön på en strand någonstans. myys!


ja, jag har gjort abort......

hm senaste veckorna har det varit massor med folk som addat mig på msn som jag inte har en aning om vilka de är. Sen säger det att de också väntar barn och vill prata med mig, vet inte var de får min msn ifrån. Men det är riktigt jobbigt. Alla frågar varför jag gjort abort och reagerar konstigt. Har fått massa utskällningar och massa komentarer på aborten.. Vissa har varit söta och andra tvärtom. Idag var det en tjej som addade mig som  bara var tio år, hennes kompisar väntade barn (var vad hon sa iaf..) 

Lisa & Sebastian säger:

hej

lollo - babylollo.blogg.se säger:

hejsan

Lisa & Sebastian säger:

jag är ju en tjej på 10 som har massa kompisar som väntar barn

Lisa & Sebastian säger:

vill du chatta med mig

Lisa & Sebastian säger:

fast det inte är jag som väntar

Lisa & Sebastian säger:

barn

lollo - babylollo.blogg.se säger:

aha okej

lollo - babylollo.blogg.se säger:

hur gamla är dom som ska få barn?

Lisa & Sebastian säger:

16,18,19 20

lollo - babylollo.blogg.se säger:

ah aoj

lollo - babylollo.blogg.se säger:

jag väntar inte barn längre, gjorde abort för några veckor sen

Lisa & Sebastian säger:

va varför det?????

Lisa & Sebastian säger:

ville du inte ha barnet????
lollo-babylollo.blogg.se säger:
nja, det var så mycket just då kände att det bästa både för mig och barnet var att jag gjorde abort
Lisa & Sebastian säger:

förlåt jag måste dra ses (hörs kanske på msn i kv'äll hejdå

lollo - babylollo.blogg.se säger:

ok hej

har några konversationer som jag dock inte vill visa, men snacka om att folk reagerar konstigt


Långholmen

Sol och bad och sen fest med härligt folk. Kan inte bli bättre.
Idag har vi legat vid långholmen, jag, Millan, Maria och Linda. Hade det super mysigt. Första gången jag badade här i sverige på evigheter. Igår Låg jag och millan vid ängby badet hela dagen. 
På vägen hem mötte jag Emma. Vi snackade lite och gjorde sällskap en bit hem, hon skulle sätta sig på krogen som ligger en bit från mig.. Ikväll ska jag hem till Emil  på fest. Men först blir det en dusch och föra hos hanna. :) ha det bra

dom bästa absolut!



Bästa skorna någonsin, är helt kär i mina skor. Köpte även ett par svarta skor, väldigt höga men skitsnygga!! kommer bild på dom senare ;)

Fått blommor av hjärtat



sol o bad

Förlåt att jag inte skrivit så mycket det senaste dagarna, har inte haft tillgång till någon dator. Igår firade vi vår lilla älskling  Jennifer som fyllde 2 år förra  veckan. :) Helt otroligt vad fort tiden går. Låg vid stranden resten av dagen och bara slappade, under parasoll i skuggan med Ricky. Så mysigt. Idag blir det ängby badet tillsammans med Millan. Så härligt att det äntligen är fint väder :)

Hm bara försvann?

Hm hade massor med saker att skriva, men allt bara försvann ur mitt huvud, helt plötsligt. Aja kanske kommer på det senare :)

Party ikväll

Har precis kommit hem från att ha varit ute med Hunden . Gick ut med blött hår och så har det blåst så nu ser jag ut som ett riktigt yr väder.  Sitter och väntar på att mamma ska komma och hämta mig från Henrik.  Har hunden här så det är skönt att åka  bil hem, hon är hopplös på tunnelbanan.  Så kärleksfull mot alla, satt så fort det kliver på en människa vill hon hälsa. Väldigt gullit men tyvärr är det många som blir rädda för henne eftrsom hon är så stor och väldigt ivrig.
 Har sovit jätte dåligt nu en hel vecka, vet faktiskt inte vad det är. Har varit jätte deppig och känslig, kanske beror på p-pillerna?!  Har sovit på soffan nu i två dagar, har inte velat väcka henrik när jag vrider mig så mycket i sängen för att försöka sova. Känner mig helt slut i huvudet har fått alldeles för lite sömn den senaste tiden. Humöret blir ju inte det bästa då heller. Måste erkänna att jag har varit lite grinig. Men jag blir verkligen knäpp på det här, vaknar tidigt varje morgon och väntar på att Henriks väckaklocka ska ringa. Varför ska jag vakna så tidigt då jag legat vaken hela natten och sen precis när man somnat vaknar jag igen och inte kan somna om?!, helt hopplöst.
Ikväll ska jag på fest hon sofia, på hennes landställe. Kan ju inte direkt säga att jag är taggad inför kvällen, speciellt inte då jag tänker på att jag ska jobba dagen efter från 11.30 till 23.30. Komma dit bakis och vääldigt trött, inte det bästa då man ska möta massa kunder :P Men taggad kommer jag säkert hinna bli innan vi ska dit ;D


Fina flickor kommer till himlen, vi andra kan komma hur långt som helst

  

party på landet imorgon!

Pratade nyss med Sofia i telefonen, hon var hos Daniel just nu men skulle in till vällingby sen och handla lite saker, kanske hakar på henne :) Hon skulle handla lite inför morgon dagen. Då blir det fest på hennes landställe :) men nu måste jag ut med hunden puss

ingen fantasi alls



Nu har man fastnat här framför datan igen.. som vanligt.. sitter och funderar på vad jag ska göra idag, verkligen ingen är hemma, antingen jobbar dom eller är bortresta. Så tråkigt. Har hunden själv idag också så jag kan inte lämna lägenheten så länge, eftersom hon måste ut efter några timmar igen. Har velat gå på stan nu i flera dagar och titta på lite kläder men har inte blivit av. Tänkte gå till centrum o titta lite men finns inget tråkigare än att gå runt o strosa själv.. Hur som helst det blir nog bara sitta hemma idag, kanske göra lite nytta här istället. Får se hur det blir.

shopping bilder

 
                                    
  

Bag in da Box

b som är bag, b som är box, b som är Bag in da Box spelades om och om och om igen, helt enkelt, den spelades hela kvällen hos Erika. Alla sjöng med men bästa var när John kom och hörde den som hade sån inlevelse i låten ;) hahah


liten vovve

Idag när jag kom hem kom började vi prata ett tv program om hundar, mamma sa att hon skulle vilja ha en liten hund och jag hakade på. Har ju världens finaste hund, men skulle vilja ha en till en mindre som man kan ta med sig vart som helst. Så jag och mamma satt och tittade lite på bilder och så. Och var väldigt eniga om vilka hundar vi gillar. Så framöver blir det nog en liten hund. Det svåra är att övertala mannen i huset. Jag skulle kunna ta på mig hela ansvaret om att ha en hund själv, det jobbiga är då bara om vem som ska ta hand om den då jag är i skolan.. Men det löser sig nog, nu ska jag bara försöka övertyga mamma och dom andra om att det :) Här är några bilder på de hundar vi tittat på. VIll ha en blanding mellan pappillon och chihuahua. Eller en yorkshireterrier.

blandras chihuahua, pappillon
 



yorkshireterrier

ΚÃΓ♥Lξκ

Grattis Alice och Nico! De firade ett år igår :) ΚÃΓ♥Lξκ



tjejkväll?! ja, om man bortser från killarna!



Gårkvällen var hur kul som helst. Mötte upp Linda och Maria vid fridhemsplan och gick sen tillsammans hem till Erika. Det började med att det bara skulle vara vi tjejer från klassen men ändrades väldigt fort. Erikas pojkvän, john, ringer och säger att han och några till killar kommer. Så tjejkvällen även denna gång misslyckades ;) Men vi hade det jätte kul ändå. Var nog tur att det kom några killar och livade upp stämningen lite..  När vi senare skulle dansa så helt plötsligt står alla killar utan tröjor?! men det var ingen som klagade ;)
Bella (som gick i våran klass men hoppade av) ringde och det visade sig att hon var på fridhemsplan och erika sa till  henne att komma. Det var riktigt länge sen vi såg henne. Nu var vi äntligen alla samlade förutom Sofia och Alice som tyvärr inte kunde komma. 

Bella och jag



Alla var såklart helt inne i Marias tuttar och ville känna och klämma :) måste åter igen säga att dom är super fina :) Började med att Erika var nere på blue vision och valde ut en dildo som hennes pojkvän betalade haha. Han sa att hon var tvungen att ha något eftersom han snart ska göra lumpen. Senare gick även Bella ner och köpte en, när hon kommer upp var alla nyfikna på att se vad hon hade köpt och vi shockades av resultatet, "visst var den söt" säger hon. hahaha. Det var faktiskt den gulligaste jag någonsin sett, så liten och söt :)

Jag åkte hem rätt tidigt, var inte riktigt på humör. Fick lite skäll av allhoppa speciellt från Linda om att jag varit så tråkig de senaste gångerna vi festat, för att jag åkt hem tidigt. ( fast denna gång fick jag ju skjuss hem, klart man inte säger nej! ) Men istället bestämde vi att vi ska gå på grönan i veckan och även åka till sofias landställe om hon skulle ha fest och då jävlar ska jag vara taggad ;) 
Men hur som helst, kvällen igår var väldigt lyckad iallfall!
Bilder från igår

                                                                   

 


daglivs eller lidl

Nu måste jag fixa mig efter en härlig dusch. Ska sen till Erika och hjälpa henne handla lite inför kvällen innan alla andra kommer :)


äriikaa

männen vi helst hoppar i säng med

Tidningen Glamour gjorde en undersökning på 10 i topp listan över de män som tjejer helst vill hoppa i säng med är:

1 Fredrik Ljungberg
2 Björn Gustafsson
3 Mikael Persbrandt
4 Alexander Skarsgård
5 Måns Zelmerlöw
6 Magnus Betnér
7 Carl Philip Bernadotte
8 Danny Saucedo
9 Zlatan Ibrahimovic
10 Anders ”Moneybrother” Wendin


Lite sex-kuriosa


70 procent vill ha en högljudd sexpartner
65 procent vill ha mer sex.
Två procent vill ha mindre sex.
46 procent har haft 1–5 sexpartners.
17 procent har haft 6–10 sexpartners.

Ställning kvinnor lättast får orgasm i:
1. ”Jag överst”
2. ”Den klassiska missionären”
3. ”Doggy-style”

Kvinnors favoritställningar:

1. ”Den klassiska missionären”
2. ”Doggy-style”
3. ”Jag på toppen”

Erogena zoner:
1. Halsen
2. Brösten
3. Rumpan

 

Ratar dåliga kyssar

30 procent av kvinnorna har sex en gång i veckan. 32 procent varannan dag och två procent varannan månad.
Kvinnor irriterar sig främst på partners med dålig kyssteknik. Liksom på sexpartners som alltid använder samma tempo och rörelser, samt de som stressar genom förspelet.



 

 


Nån som håller med?

Fick frågan av en kille, "Varför faller tjejer alltid för svin men nobbar snälla killar?". Har tänkte på det många gånger och tycker faktiskt att det ofta är så. Någon som håller med?

ett bra tips jag hittade


Dina starka känslor är en bra skola


När du känner starkt för någonting ska du haja till. Då får du viktig information om dig själv, och en superbra möjlighet att förbättra mönster! Det är ju så att dina reaktioner sällan har med det du reagerar över att göra. I stället väcks alla känslor inom dig, och de väcks på grund av vad du har varit med om tidigare och hur din hjärna väljer att tolka information som kommer till dig. Kom ihåg att du kan se på en händelse eller ord på flera sätt. Du tolkar det utifrån vem DU är, inte vad som händer och vad som sägs. Och det bästa är att du kan träna dig i att tolka allt till din fördel - så att du mår så bra som möjligt i nuet. Så när du känner starkt för något, stanna till och läs av dig själv. Lyssna och lär. Var öppen för förändring.

nice

but she's not nice, she's pretty fucking far from nice.


Den 13e augusti åker vi till alanya! Har pratat så länge om det, och att det snart är dags, är helt offatbart. Vi ska ha så kul bara jag och mitt hjärta :)


tjejkväll som gäller

Ikväll ska vi alla tjejer hem till Erika. Var jätte länge sen vi var allihoppa tjejer var tillsammans men ikväll då jävlar ska det snackas, lyssna lite music och äta lite pizza med.

  
 




 



 


Torsdagens shoppingtur

Igår gick jag på söder skulle shoppa lite med kusinerna, Cornelia, Markus och hans tjej Mia. Vi hade det jätte kul. Eller jag och markus provade mer ut möblerna i varje affär för att vila fötterna. Dom är ju helt galna när dom kommer till stockholm för att hinna med alla affärer de vill in på som de inte har i Luleå. När vi gått några timmar kom även Cornelia och gjorde oss sällskap i soffan och klagade på att hon hade ont i fötterna. Herregud, jag har aldrig varit med om en tjej som älskar att shoppa så mycket som Mia. Nog för att Maria älskar att shoppa men det här tog nog pris. Hon ville inte ens äta då alla vi andra var jätte hungriga för att hon ville hinna shoppa. Aja, var iaf inne i jätte många andra affärer som jag aldrig varit i förut, så det var kul :)

slut då jag slutade jobbet

jobbet i onsdags gick väll sådär. Allt var jätte lugnt, jag låg ute i solen och stekte medans lilla Ricky låg i vagnen och sov. Skönt att få betalt för att bara ligga o sola ;) Men sen vid 4 var det dags att hämta vildingen Jennifer på dagis. När vi kom hem gjorde jag lite mat och allt var lugnt. Sen var det läggdags. uusch, båda ungarna var jätte trötta och jag hade problemet om vilken unge jag skulle lägga först. Vilket som så är det någon av dom som får vänta. Men så kom jag på att jag kunde ta ricky i bärsele på magen och jennifer i vagnen och gick ut på en promenad, hoppades på att båda skulle somna. Så när jag kom hem efter att ha gått en timma ute sover dom båda så gott. Lämnade jennifer ute i vagnen så hon fortsatte sova medans jag la ricky i sängen. Men han vart pigg så fick ha honom vaken lääänge, tillslut somnade han och jag tog in jennifer från att ha fått sovit i en obekväm vagn. Hon var jätte trött, men så precis när hon stängt ögonen så öppnas dörren och någon skriker HALLÅ! Då var det faster med familj som hade kommit för att hälsa på. Och det var bara att börja om med båda ungarna... vart en sen kväll. Och jag var helt slut.

summer 2008

Tittade in på Erikas blogg och hittade en härlig sida där man kan lyssna på lite sommar musik. På summer08 hemsida hittar du en färdig playlist. Kan inte bli bättre. Det är bara att skriva in epost och lösenord så kan du lyssna!

veckan planerad

Usch, imorgon är det jobb som gäller. Börjar klockan 12.00 och slutar 23.00. Jag tackade iallfall nej till att jobba varje dag, och då skulle jag bara vara ledig på måndag, tisdag, men känner att det inte var nån hit. Kul att vara ledig då alla andra jobbar, njaa inte riktigt. Och hur mycket annat kul händer på en vardag? Så jag tackade faktiskt nej, trots att det var rätt bra betalt. Men nu är det sommar och då ska jag fan passa på att bara steka och inte ha nånting för mig. Jobbar bara en dag i veckan, vilket är helt underbart :) På torsdag ska jag nog träffa Mikaela och fredag ska vi allihoppa hem till Erika och kröka :D Första gången nog på hela sommalrovet jag har planerat mina dagar

första pillret idag

Idag tog jag första pillret på mina nya p-piller. Sofia hade ätit samma innan men hon sa att hon vart helt knäpp av dom. Men jag får väll hoppas att dom funkar på mig ;P Håller tummarna! Orkar inte hålla på längre med det här o byta p-piller och shit. Så trött på att det inte funkar som det ska. BLÄ!

höjdpunkten på dagen, ikeas pizza

Nu har jag precis tittat på filmen love acctually. Är så himla uttråkad.
Igår träffade jag sofia. Vi hade tänkt att lägga oss på baksidan och sola men precis när vi fått på oss bikini och tagit fram filten så självklart gick solen i moln. Istället så åkte vi till ikea och tittade lite, sofia köpte en våg och några lådor till hennes byrå. Höjdpunkten på dagen var nog pizzan vi åt på IKEA. Den är så grymt god. aah. I love it!!! Då vi skulle till bussen så började det ÖS regna, så vi sprang men bussen var försenad och vi satt där med blöta fötter och frös som fan. Ringde Daniel då vi satt och väntade på pendeltåget och vi bestämde oss för att åka dit. Han har precis flyttat in till stan. Var där för ett tag sen men då var det jätte rörigt och kartonger stod överallt. Så nu när vi kom dit var allt fixat och städat. Vart heeelt shockad. Han har riktigt bra smak på inredning :P Jag och Sofia berömde honom för att han faktiskt till och med hade ljus, blommor och satt upp gardiner. Många killar man kommer hem till har bara en stor tv på väggen och är super nöjda. :p Väntade på att andra Daniel (sofias pojkvän) skulle sluta jobbet för vi ville gå på bio, se filmen sex and the city. Men vart jätte seg, får bli en annan dag istället :) Idag ska jag nog städa lite hade jag tänkt. Måste vika ihop tvätten som hängt uppe nu i 2 dagar för att torka. Tror nog att den är torr nu ;)

stek

Åh, pratade precis med sofia, var jätte länge sen vi sågs. Hon är alltid upptagen. Men idag ska vi ses :) Nu har jag någon att steka med också :D

10 minuter kvar

Nu sitter jag och väntar på att min ungspankaka ska bli klar. Bara tio minuter kvar, är jätte hungrig. Usch jag vet inte vad jag ska göra idag faktiskt. Alla jobbar och det är fint väder ute, så jag får lite ångest av att bara sitta inne. Det blir väll bara till att sola idag igen men det är så himla tråkigt, bara ligga där sen ser man ju inte nån skillnad heller när solen gått ner och man går in för att titta i spegeln, hmm.. färgen är precis som innan..
Nu ska jag äta mmmmm!!

spenderat natten på sjukhus

kvällen igår var väldigt kul tils vi kom hem, fick jätte ont i magen och började blöda, vi ringde till vårdguiden och de ville vi skulle åka in. Så natten har man spnderat på sjukhus, inte så kul. Vi åkte in vid halv 12 och kom hem vid 5 på morgonen. Så idag är jag heeelt slut. Försökte med allt för att hålla mig vaken innan jag skulle in och träffa läkaren, inte det lättaste. Men det var bara på med ipoden, lyssna musik och spela lite spel :) Som tur var fick jag åka hem direkt efer besöket, det var inget allvarligt. Utan har fått nån slags hormon rubbning. Gjorde grav test, igår igen.. och även ett ultraljud denna gång och då såg man vad som stod på. Inget kvar från abortden vilket var väldigt skönt. Men jag hoppas att det blir som vanligt snart. Nu ska jag ta och äta lite sen blir det nog sova, är heeeelt slut.

fylle kubb ikväll

Nu har vi precis kommit in efter en runda av shopping och annat på stan. Jag och millan kollade in lite nya kläder och gick senare självklart in på donken och åt. Köpte en klänning och kärp, sen fick jag även en klänning av millan, super söt. Ikväll blir det ut i parken, picknik, med lite spel och dricka kan nog bli en kul kväll ;) berättar hur kvällen blev senare ;) puss o kram

egypten



Kommer mer bilder sen, hinner tyvärr inte nu. måste hoppa in i duschen och sen ska jag träffa en kompis. puss

tråkigt jobb

Är heelt slut, jobbade igår hela kvällen så jag stannade kvar hos pappa och sov där. När jag åkte hem idag fick jag höra pappas tjat hela tiden i bilen om att jag ska jobba så det blir väll nu ett par veckor framöver att jobba, även helgerna =/ ledig på måndag tisdag, men hur mycket kul händer då?? aja nu måste jag fixa mig, ska träffa en kompis.
p&k


bussarna

Busstrejken fortsätter



Detta är inte sant.. Busstrejken ska fortsätta på torsdag igen! Det enda som är bra med detta är att det blir mindre trafik i stan och jag blir tvingad att gå lite mer. Haha snacka om att man har blivit lat :)

just rain

Av det här skit vädret blir man ju inte direkt glad, speciellt inte då det är sommar och förväntas att det ska vara sol så man ska kunna bada, gå med sommarkläder och sola. Nu får man mer gå mer jacka och gummistövlar. Hade jätte trååkigt satt inne och googlade lite så kom jag fram till en bild på högklackade gummistövlar. Passar bra nu till vädret tycker jag. Kanske borde köpa ett par?! eller kanske inte! Fast dom var rätt coola måste jag säga!


 

Bikini

Kollade in Marias blogg och såg på hennes bild att vi lyckats köpa samma bikini. Det räcker inte med att vi båda är blonda och samma klänning, utan samma bikini med. Får väll ha den varannan dag i Alanya ;D haha

DEN 12/8 ÅKER VI TILL ALANYA!" <3


maria

Henna färg

Igår var jag på ungdomsmottagningen skulle på återbesök efter aborten och fixa nya p-piller. Skulle även göra graviditets test, så jag fick en mugg och så men problemet var ju att jag hade kissat pracis innan jag kom dit, så jag fick stanna kvar i en timma, läste tidning och så fick jag lite kaffe och drack en hel del vatten. Testet visade iallafall att det inte var kvar graviditets hormoner vilket var väldigt skönt. Senare mötte jag upp Maria och vi åkte in till stan, letade efter sån här man gör henna tatuering med, gjorde en i egypten och ville fylla på den, så vi köpte nått pulver i en hälsokost affär, som var till håret, men vi tänkte att det funkar väll lika bra på kroppen. Men icke sa nicke, vi blandade ut med lite vatten och började kleta på. Men efter ungefär 20 minuter då det torkar så gick det att skrapa bort. Alltid ska man ha så dumma ideer. Men det hade ju kunnat funka ;) Så idag ska vi ge oss ut på stan igen och leta efter riktigt färg, hoppas på att vi hittar det. Henrik hade beställt färg från internet igår, som ska fraktas från new york, skulle komma om en vecka men det orkar man ju inte vänta på. Så håller tummarna på att man hittar idag! :D

egypten helt underbart

Nu ska jag ta och berätta lite om hur det var egypten, Började med att jag och Henrik sätter oss i taxin påväg ut till arlanda och jag kommer på att jag glömt mobilen liggandes vid sängen. Men det var försent att åka tillbaka. Så resten av veckan kände man sig väldigt tom. Men det var rätt skönt att slippa svara på sms och höra av sig till folk, så det vart en riktigt semester utan kontakt med alla här hemma, några sms till maria såklart, fast från henriks mobil då. När man kom ut från flyget efter 5 och en halv timme så var vi äntligen framme. Möttes av en shock då man kliver ut från flyget och solen steker en i ansiktet, jiiisuus vilken värme. En vecka utan varken tanke på dåligt väder och inte ett ända moln på himlen.
Så sol och bad varje dag.
Trodde jag aldrig skule våga släppa handen på henrik, redan på flygplatsen flöratde alla med en, verkligen alla, De tittade på en och började gå efter. Jag var riktigt rädd, men efter bara nån dag vande man sig vid att de gick efter och förökte ta på en. När vi kom fram till hotellet packade vi upp väskorna och fixade lite. Allt med hotellet var verkligen perfekt. Och alla människorna var super trevliga. När veckan var slut var man känd i stan för att vara britney spears och Shakira, ingen aning om varför inte ett dugg lik någon av dem. Men men, det har varit en underbar resa, snorklat vid korallrev, ridit kamel, badat med delfiner och festat. Längtar verkligen tillbaka!

(bilder kommer sen, ska skriva lite och berätta om dom!)

Hemma från egypten igen!

Nu har jag precis startat tvätt maskinen och fixat lite. Hinner inte skriva just nu men ska berätta senare allt som hänt!

RSS 2.0