Så grym :)


he's a part of me

Ibland känner man ju bara att man har lust att ge upp, då man är riktigt less på allting. Men sen kommer dagen då allt är perfekt och man påminns om hur mycket man älskar personen!

Idag har jag

  • Städat
  • Diskat
  • Tvättat
  • Dammsugit
  • Skurat golvet
  • Lagat mat
  • Badat Ville
  • Lämnat tillbaka en film
Visst låter det som en rolig dag?! :S
Men nu var det klart, sen imorgon jobbar jag, tråkigt.. Men är ledig resten av helgen o då ska jag o Henrik på grönan :)

Förlåt för den dåliga (o tråkiga) uppdateringen, men jag har verkligen ingen lust att skriva nått..
Nu ska jag ut med Ville sen ska jag sätta mig och titta lite på tv o vänta på att H kommer så ska vi käka middag!
Hoppas ni får en trevlig kväll. Kramis

Shopping



Jeans leggins 200 kr på nån affär i malmö :P

Ny tatuerad




Nu är vi förlovade



Förlovnings resan!

Detta är inte ens hälften av alla foton men jag orkar verkligen inte lägga upp fler nu
















Då vi hade kommit hem stod det blommor och en stor tårta som mamma hade bakat till oss!
Tack mamsi♥  Du gör så fina tårtor :)
(kom på att vi skulle fota först efter vi hade käkat av den :P,)

Hemma!

Bästa dagarna i hela mitt liv. Vi har haft det underbart! Berättar mer sen o lägger in bilder ska titta på tv med älskling nu. Måste ju bara berätta att jag har tatuerat mig också :D hörs sen!!

Hörs den 27e då vi kommer hem!

So looong people!♥

Malmö imorgon

LÄNGTAR!
Ska blir så himla skönt att få bo på hotell och umgås tillsammans. Idag sov både jag och Henrik till klockan 2. Jag fattar inte att jag var så trött. Men har suttit uppe typ hela nätterna så då blir det väll så. Ska snart sätta igång med att packa. Sen ikväll ska jag nog träffa Maria en stund om jag orkar.

Resten av sommar planerna:
Om en månad ska jag och Henrik på bröllop igen. Då gifter sig hans andra kusin, ska bli jätte kul. Sen den 7e åker vi till värmland igen och ska fiska kräftor med hans pappa, kusiner, faster och några till.  Ser jag fram mot :) Annars blir det bara en massa jobb.. blää


Angående trosorna..
Jag tror faktiskt (både jag och Henrik är rätt säkra) att det är så att jag fick dom av Henrik för länge sen, samtidigt som jag fick en klänning av honom men att jag la undan dom för att de var för stora, frågan är bara hur dom hamnat i tvättkorgen?! Om det inte är så att jag fick dom av honom för länge sen så är det ett mysterium om vad dom gör här! Men inget jag orkar fortsätta fundera på :) Ska sy in dom lite idag så sitter dom som en smäck sen ;D

Har du tappat bort ett par trosor?

Isåfall kan de vara dom som hamnade i vår tvättkorg!
Helt stört!! Då jag hängde tvätten hittar jag ett par trosor som absolut inte är mina?! Vet inte hur dom har hamnat där. Ni tror säkert att det är Henrik som varit ute på vift ;) Men jag är mycket tveksam, tror snarare att det är nån kompis som jag bytt kläder med och dom råkat komma med.. Så om ni är medvetna om att ni har tappat ett par så är det ju bara att komma o hämta dom.

Annars är det väll bara att tacka o ta emot, tyvärr var som ju för stora men det går enkelt att fixa!!

Grattis gumman!

Idag har Madeleine namnsdag så grattis till dig vännen, och alla andra som också heter Madeleine såklart!

maddepadde!<3

Jag älskar honom! Snart så...

Japp snart sker det..  Jag längtar extremt mycket till Malmö nu! Känns verkligen som att jag och Henrik behöver få några dagar tillsammans då det bara är han och jag. Sen när vi kommer hem är vi förlovade :)

Inatt sov syrran här, vi tittade på jönssonligan, eller tittade?! vi båda somna till filmen o vakna då den var slut. Vi satt uppe till två inatt kanske och snackade om allt möjligt. Sen idag har vi målat naglarna och lite sånt sen kom pappa och hämtade henne för att hon skulle jobba ( jag orkade, lat som man är) sen gick jag och Henrik till centrum och shoppade lite!

Ikväll blir det väll bara till att ta det lugnt, sitta inne på msn o snacka sen försöka satsa på att lägga mig tidigt, har en känsla av att det inte lär hända.. Imorgon ska vi packa och jag har tänkt städa lite, det är ju så mycket roligare att komma hem då det är fint!!

tjippohej!

familja!





Mitt hjärta på födelsedagen

Nils, felicia och gustav

pappa


Syrrans barn o jennifer som står i mitten

pappa lär lillebror att göra rök ringar! Ska börjas tidigt :P


Jag har gjort det!

FY FAAAAN! Vad ont det gjorde.. Jag gjorde brasiljansk vaxning på mig själv o jag trodde seriöst att jag skulle dö. Jag kan säga att jag inte tycker det var värt det! Kanske om man går till nån som är bra på det men tveksamt om jag kommer utsätta mig för den smäartan igen. Är fortfarande öm o jag gjorde det igår på dan!Jaja nu är det gjort!

Snart kommer syrran hit så ska vi åka in till stan! Ha det bra kram

Adam är bäst!


Jag ♥ madde



Im so fucking tierd.. of him!

BLÄÄ!

What if that was it?! I maybe hurt him..

Sitter och lyssnar igenom min "love" lista med massa lugn härlig kärleks musik. Det är så grymt skönt då man är trött o bara inte orkar nått!

Grymt att vara tjej

Nu sitter jag bara o väntar på att mitt illamående ska dyka upp, som faktiskt inte tycks komma. Jag måste säga att jag är riktigt förvånad. Med tanke på att jag typ aldrig dricker, det vart ju en del igår men känner mig helt okej. Lite trött såklart, vart ju inge sängen fören vid 6 imorse.

Igår kväll mötte jag upp Madde på medborgarplatsen där vi träffade tre killar. Det började med att vi gick in på söderhofvs men gick vid ett då dom stänge, sen drog vi vidare till 5emtio4yra. Vi dansade och hade det riktigt kul. Var så himla skönt att träffa Madde igen, saknat henne massor!. Men snart åker hon ju igen, fast till frankrike i en vecka denna gång.

Det är verkligen grymt att vara tjej. Madde kände dom på krogen så vi fick gå in för 50 spänn, sen hade vi ju med några killar som vi träffade innan som bjöd oss hela kvällen haha, man får väll bara tacka o ta emot. ;)

juste fan, tappade mitt örhänge.. det sög ju!!

Bilder kommer sen! Orkar inte nu..

Never regret anything, because at one time... It was exactly what you wanted!

   

Picknik igår

Igår drog jag med mig Henrik ut på picknik. Riktigt mysigt hade vi!

Tyvärr vart det inte så mycket mat för mig. Ville har börjat krafsa med sina bak ben, precis då jag vänder mig bort så drar han sin tass genom hela min tallrik, o vart väldigt illamående då jag tänkte på allt han gått i. Blä.
(torskfile med pesto och tomat, så gott)


Sen såg vi hjärtan :)
(detta var ett hjärta iaf, men innan jag fick fram kameran han den ändras lite..






o här låg vi på filten




På kvällen gick vi o hyrde film och köpte Två stora paket med glass!
Henrik och jag säger jämt att vi ska vara nyttiga men så blir det detta ist..
Glass med coktailbär och chokladsås

Låten är till dig!


Snart lägg dags

Har inte så mycket att säga. De två sista dagarna har jag legat hemma med migrän, mått jätte illa o känt mig svim färdig. Men nu tror jag det börjar arta sig.. Eller har mått sjuk illa idag, lite huvudvärk o sovit som en gris. Vaknat två de sista dagarna trots att jag lagt mig tidigt?! Helt stört, jag som är en morgon människa, alltid pigg. Vet inte vad det är. Hur som helst. Idag då klockan var vid tre mötte jag upp Mickis vid tunnelbanan. Vi gick en promenad med Ville sen följde hon med in och jag lagade mat, haha trevlig kompis man är.. Men hon satt bredvid o så snackade vi massor under tiden. Sen vid 8 åkte hon hem o jag och Henrik började bråka lite. Men det slutade bra. Han sa förlåt och jag sa att vi inte skulle bråka mer, så var vi båda glada och gav varandra en bamse kram :) Det har väll varit min dag det.Jag och Henrik sitter och tittar på tv men det är reklam just nu. Det är ett så himla roligt program. Men efter det så blir det sänge, är jätte trött :S Skumt med tanke på hur mycket jag har sovit..  God natt och sov gott!

Chefen ringde idag föresten och frågade om jag kunde jobba på länsstyrelsen vecka 32, ska bli kul o prova nått nytt :)

brasiliansk vaxning

Jag måste erkänna att jag är riktigt sugen på gå till nått ställe och prova på brasiliansk vaxning. Vet att det gör skiit ont, men det är helt klart värt det tycker jag! Eller vad säger ni? Någon som inte tycker det?! Fatta vad skönt! Jaja får fundera lite till på det där. Men bikini linjen ska jag iallafall göra! :)

Grattis min lilla älskling!

Nu är hon tre år! Igår fyllde min prinsessa Jennifer år! Ska nog fira henne i veckan! Jag och Jennifer har väldigt speciell kontakt, ända sen hon var nyfödd tog jag hand om henne väldigt mycket. Så hon är nästan mer som en dotter än syster för mig.

Jag älskar dig så mitt hjärtegull!

Här var hon liten, hade precis lärt sig gå

Ragg på Willys

Haha nu måste jag berätta vad som hände mig då jag jobbade  på Willys. Igår då jag satt i kassan hade jag Martin, en arbets kollega framför mig som pratade med några kunder. Det var en kille och och hans pappa eller någon arbets kollega kanske, jag vet inte riktigt. Hur som helst. Jag tittade på den unga killen som stod mitt emot i kassan för jag tyckte han såg riktigt söt ut. Så tittar han tillbaka på mig och jag vände min blick direkt. Man kan ju inte visa att man står o tittar in en kund :P Sen möttes våra blickar flera gånger, det var helt sjukt. Som om ingen av oss kunde kolla bort. Sen tillslut kunde jag inte hålla mig utan började skratta. Jag hörde hur han frågade pappan eller va det var om han skulle gå fram till mig o lämna nummret. Men sen när dom packat klart så gick han. Jag tittade på Martin för att försäkra mig om att han inte såg att vi tittade så på varandra. Sen efter fem minuter ser jag den unga killen stå i min kö o skulle handla tuggummi. Så när det var hans tur att betala frågade han mig om vi kände varandra, jag började skratta och svarade NEJ! Tur, för jag vart nervörs att det var någon jag hade glömt bort, sa han. Sen sträckte han fram handen med en lapp där hans telefon nummer stod och så hälsade han o sa att han hette Jesper! Haha, jag tycker det var så himla gulligt av honom! Sen gick han därifrån o sa, vi hörs! Men nu kunde jag ju vara säker på att nästan hela butiken visste om det! :P Jag smsade honom idag och frågade om han ofta ger sitt nummer till kassörskor. Han sa nej men att man ibland känner sig tvungen, tydligen! Vi båda kom fram till att det var ett sjukt ställa att träffas på men kul var det. Jag såg det ju absolut inte som en flört utan mer som e nrolig grej, jag skrattade ju mest åt det att vi höll på som vi gjorde. Det visade sig i alla fall att han var 27 o bodde i skokloster, jag trodde helt klart han var typ runt 20-23. Jaja, det var lite roligt i alla fall. Men jag har ju redan världens finaste kille så nu ska jag inte snacka mer med den här killen. Skulle kännas helt fel!! Men kul var det i alla fall! :D

hmm...

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Imorgon jobbar jag en massa timmar igen, men jag måste säga att det känns jätte bra. Tycker om alla dom jag jobbar med så himla mycket så känns faktiskt helt okej att ha spenderat nästan hela helgen på Willys!

Nu vill jag ha sol till veckan då jag är ledig :D
Jag i rålis


Vaxat benen

Igår gick jag och in på ett thai ställe där dom vaxade benen, Henrik tyckte jag skulle göra det och betalade 200 för att hon skulle göra hela benen på mig! Tänkte ta bikini linjen med men jag vågade inte. Men ska bli nästa gång!
Täckte över ansiktet, gjorde någon jätte konstig min..

 Igår köpte jag en jätte söt tröja, eller liknande kavaj typ!
Så sähär ser jag ut idag, var ju tvungen att ha på mig den idag :)


Såhär ser den ut bakifrån


Fredag!

Godagens! Nu har jag varit inne i stan och bytt ett par byxor åt Henrik. Sen lämnade jag tillbaka en klänning jag inte ville behålla. Det är första gången jag inte längtar till att det ska bli helg.. Ska jobba hela helgen. Idag ska jag jobba från fyra till 8. Men sen tar det ju en timma dit och en timma hem. Sen jobbar jag från 2 till kvart över nio både lördag och söndag... Usch! Efter jobbet idag ska jag iallafall träffa Millan, vi tänkte titta på twilight, har inte sett den än så det ska bli kul. Henrik och Frisk kanske går på bio istället, de vill se den här filmen me johan falk, eller vad han nu heter :P Eh nu måste jag hoppa in i duschen sen ska jag åka. Hoppas ni får en bra kväll.

Jag o brorsan, på grönan

Brorsans barn, lilla troll ungen Nellie!

Nathalie och Carolina, också brorsans barn. Ser inte alls ut som tvillingar :P


En fin låt

Här kommer en låt som jag tycker är jätte fin


More pictures

MIka och jag. Haha ofta man sitter som jag gör med benen då man har en jätte kort klänning!

Mickis, jag och Mika

Grönan idag

God morgon! Hoppas ni är pigga o glada, det kan jag lova att jag inte är! Eller glad är jag men pigg...! Jobbade både måndag och tisdag, gick super bra, nu börjar jag äntligen komma igång på riktigt(utan att göra en massa fel). Både idag och imorgon är jag ledig men var ändå tvungen att kliva upp tidigt, ska möta chefen och förlänga mitt kontrakt, sen blir det grönan med brorsan och hans barn. Fattar inte hur jag ska orka, är så fruktansvärt trött.. Men vi hörs senare! Lägger upp lite bilder från grönan då!

Jobb idag

Jag vill verkligen inte! Men men, måste skynda mig iväg nu. Ha en bra dag allesammans! puss

Slänger upp två till bilder från i lördags
Mickis, jag (tråk som bara satt med mobilen) och lollo

Mickis och jag


Shopping på bikbok

När jag var mindre älskade jag affären bikbok, nu för tiden så brukar jag inte hitta så mycket som jag tycker om därifrån men igår gjorde jag faktiskt det. Köpte alla grejer på rea.

ett rosa jätte gulligt linne


Så här ser det ut på ryggen


Sen handlade jag en svart typ strandklänning, eller bra att ha o bara slänga på dig då det är varmt.

Sen en svart linne klänning typ. Med orange drag grej, (så man kan dra upp klänningen på sidorna) längs ner på klänningen.


Aj! huvudvärk

Igår gick jag och Mika runt på stan nästan hela dagen, mötte Niklas och Gabbi också. Hittade två jätte söta klänningar som jag var tvungen att köpa och ett sött rosa linne. Efter stan åkte vi hit och duschade och testade lite kläder :P Tror Mika gick igenom hela min garderob och testade massa klänningar hon tyckte om men tillslut hade hon betämt sig för vilken hon ville ha till kvällen. sen åkte vi till Maria där vi mötte upp de andra tjejerna. Käkade middag och förade innan det vart Ace. Kände mig väldigt osocial mot alla satt mest o smsade men tillslut var det några som drog med mig till dans golvet. Tjejerna försvann helt! Den ena drog, den andra hittade hennes ex där o vart borta resten av kvällen, den tredje hittade en kille där o sen såg jag bara skymten av dom på dans golvet o den fjärde drog hem till hennes kille. Men det var riktigt kul att vara ute med det "gammla" tjej gänget. Trots att jag spenderade nästan hela kvällen med främlingar. Mötte några trevliga göteborgare som jag var med. Imorse då jag ringe alla för att kolla så dom kom hem ordentligt visade det sig att ingen av dom hade sovit hemma haha! Förutom jag då ;) Skulle sova hos Mika från början men eftersom hon drog hem med sitt ex så kändes det lite fel att haka på :P Men Nu ska jag städa lite innan Henrik kommer hem! Här är lite bilder från går kvällen

middagen

Mika och jag( haha hon och jag älskar att fota oss själva, så här kommer lite söta bilder på oss!)


fjortis bild eller vadå?!

Haha ne nu ska jag sluta lägga upp bilder på mig och mika, här var några andra bilder från kvällen
Lollo( även kallad tj ) och maria ute på balkongen

Maria och mika i min klänning. Tycker den är så söt på henne!

Maria kom ut med en morgon rock och frågade om hon kunde ha på sig den under kvällen, haha skum tjej ;P


mickis var också med men hade bara en bild på henne o där såh hon inte klok ut, sorry mickis! så får snatta nån bild från mika o lägga in sen!

Ace. Resten av bilderna såg man inte ett smack av

Ändrade planer!

Vart ingen bio ikväll.. var för trött. Men nu är jag pigg, så nu ska jag gå ut en stund för mig själv! :P God natt till er som ska sova!

Bio ikväll

Ikväll ska jag träffa Maria, sen ska vi nog gå på bio och se ice age 3 :) Är så himla trött så orkar inte göra så mycket..

Maria, sen ser man skymten av mika :P

Video

Jennifer som trollar


Älskar hennes suck här, haha

Fredag? märker ingen skillnad!

Idag ringde dom från jobbet och sa att dom skulle sätta in mig på lite tider då jag ska jobba. Jag vill verkligen inte! Men alltid bra att få lite pengar. Så kom gärna in o hälsa på om ni behöver handla nått eller bara inte har nått bättre för er :)

Kom hem nyss från pappa. Idag ska jag tvätta och städa, så extremt tråkigt men måste tyvärr göras sen ska jag träffa Maria. Får se vad som händer senare ikväll. Nu ska jag iallafall in i duschen sen sätta på en tvätt maskin. Ha det!

Bilder från paps

Så här såg jag ut då jag åkte till pappa. Shorts från stadium och linne från Gina.

Lillsyrran sov i bilen.

Jennifer med sina coola brillor :P

Vart en massa promenader

Lillebror sov

Gick i bikini för att få lite färg

Bonzo( hunden) vart så trött och orkade inte gå så det slutade såhär.. Han var tung som satan!

Han fick också åka vagn!

Igår åkte vi och hade picnic och tittade på teater.



Lillebror käkar ägg :P

Teatern

Här har vi lite folk

Idag gick jag och lill skruttan på promenad med bonzo


hos paps!

hejsan! Blir ett snabbt inlägg nu. Jag och syrran har försökt fixa poolen hela morgonen men vi gav upp. det är på tok för varmt. Så pappa får fixa så att vi kan bada då han kommer hem :) Det är ju så sjukt varmt att jag nästan inte klarar av att vara ute. Skulle helst vilja ligga vid en strand nu och kunna bada. Men kanske att vi åker till nån strand då alla kommit hem. Just nu är det ju bara jag och syrran hemma. Blir iallafall kvar här till imorgon, för ikväll tvinga familjen mig átt jag ska med på  teater.. Blir säker kul :P eller ja.. Men nu ska jag ut i solen. Lägger upp bilder då jag kommer hem. ha det!

:)

grill experten! Ser dock ut som om jag ska spy :P

Jag och min lilla prinsessa för ett tag sen..


Bilder från igår

Först ska jag börja med att säga GRATTIS till min underbara vän Maria som fyller 19 idag! Slänger upp lite bilder från igår, sen ska jag åka till pappa. Så vi hörs nog på torsdag igen, då är jag nog hemma. Om jag inte stannar lite längre, vi får se. Ha det bra!

Här var några ungar som satt vid vägkanten vid rålis, ah jag var ju tvungen att fota. Har ni sett nått sötare än det här? Och lilla ungen som har affro så söt!! Så satt dom och krama om varandra, men tvärr tog jag fotot ett ögonblick senare.

Nere vid bryggan

Mika och Maria

maria och joel

Lollo och joel

Senare på kvällen kom vatten pipan ut.  Här kom mickis med på bild också

Kort uppdatering

Idag har jag legat och solat med Mickis i rålis där vi mötte tre killar som var på semester i sverige. Väldigt trevliga var det. Vi snackade en stund sen drog dom och vi fortsatte att sola. Sen åkte vi hem till Mickis, gjorde mat, gick ner till bryggan där vi mötte upp Maria, Mika, Lollo och Joel för att ha grill kväll och fira maria som fyller 19 imorgon! Bilder kommer sen. Nu ska jag gå och sova, ska upp tidigt imorgon och åka till pappa sen blir det till att sitta barnvakt.. God natt!

Svar på era frågor

Jag har välsigt svårt att skriva mina åsikter om saker och ting, vilket ni kanske märkt. Vill inte dra alla över en gräns, kan lätt låta som att man gör det då man säger sina åsikter.  men för en gångs skull så ska jag vara helt rak och säga vad jag tycker! Så nu svarar jag på era frågor som jag hade tänkt skippa..

Varför började du blogga?
Jag började blogga då jag fick reda på att jag var gravid. Inte för att jag ville att alla andra skulle veta det utan mest för min egen del. Jag kände att jag behövde få lätta på känslorna lite. Sen vart det bara att jag fortsatte att blogga. Så ja, här sitter jag idag och skriver mitt 882a inlägg. (inte helt säker nått på 800 iallafall, får kolla sen)

Vad klarar du dig inte utan under en dag?
Något jag har väldigt svårt att klara mig utan för en dag, det är faktiskt Henrik. Förvånad va? ;p Men det är faktiskt sant, trivs i hans sällskap och vill gärna umgås med honom så mycket det går.

Var hamnar du oftast när du ska shoppa?
Oj,. hmm..
Jag älskar ju att shoppa, speciellt skor. Men jag skulle nog tro att det är Gina tricot eller Belle.

Sommar eller vinter?
Helt klart sommar. Jag älskar sol och bad.

Sött eller surt?
Jag älskar söta saker ;)

utsläppt eller uppsatt hår?
Här är jag nog tvungen att svara både och. Allt beror på va det är för hårdag. Då det är varmt så föredrar jag att ha uppsatt sen tycker jag det är väldigt snyggt att ha utsläppt. Så ja..

Vad skulle du vilja ha för "super kraft"?
Jag har alltid drömmt om att man skulle kunna stoppa tiden, men när jag tänker efter så skulle jag nog önska att jag kunde göra mig osynlig. Fatta hur kul man skulle kunna ha det då ;D

Hur ser din dröm kille ut?
Oj detta känns väldigt svårt att svara på med tanke på att jag redan har kille. Men jag ska vara ärlig. Min dröm kille är någon som är "typiskt" pojkväns material. Våra kyssar måste passa ihop. Han ska vara snäll, omtänksam, veta vad han vill, ha humor, han ska vara "killig/manlig" då menar jag mogen, ha stora händer, lite intresserad av nått jag absolut inte fattar mig på, eller hur han kan gilla det (fotboll, bilar eller nått annat) bara det inte blir överdrivet. Absoluuut ingen mans gris, DET VÄRSTA JAG VET!
Sen till utseendet: Jag älskar ju killar med typ surf stil. Bad shorts, t shirt, ett trä halsband, keps, lite ljus brun i hyn, ögon som man smälter i, sen gärna lite magrutor och muskler på armarna, men inte överdrivet mycket.
Men jag är en person som går väldigt mycket på personlighet, jag tycker helt klart det är viktigare, än att ha en pojkvänn som är skit snygg men som är ett riktigt svin. Trött på sånna!! Lät nästan som att jag mena att alla snygga killar är svin, men så menade jag absolut inte.. Men aja ni kanske fattar. Sen måste jag ju erkänna, ni tror säkert att jag bara skriver det för att jag är "tvungen" men så är det inte. Utan sanningen  är den att henrik är min dröm kille, Jag kan vara mig själv med honom, vi har kul ihop, han får mig alltid att skratta. Han har både personlighet, och saker som jag dras till hans utseende. Tror inte att det finns någon perfekt. Utan bara att de bra sakerna med en människa måste täcka de dåliga för att man ska funka ihop, för vi alla har dåliga sidor. Men Henrik är inte långt ifrån min perfekta man.

Vad gör du och Henrik då ni blir arga på varandra?
Haha jag är känd för börja städa(speciellt diska) eller gå ut på långa promenader då jag är upprörd, då hinner man lugna ner sig och tänka på vad det var jag vart arg eller irriterad på. Sen tänker jag på hans bra sidor som gör att jag glömmer lite av hans dåliga sidor. Så då blir jag genast på bättre humör. Då jag kommer in och har lugnat ner mig så brukar vi sätta oss ner och diskutera vad problemet var och brukar lösa det på ett eller annat sätt. Jag och Henrik är inte några som bråkar så mycket, visst kan man bli arga på varandra men vi båda är väldigt bra på att säga förlåt och diskutera utan att brusa upp och skrika på varandra. Så det känns faktiskt riktigt bra. "Det viktigaste ordet i ett förhållande som ska ligga nära till hands är förlåt" Det sa Henrik till mig då jag var jätte arg på honom och stod och diskade( som jag sa, jag börjar städa :p). Sen är han expert på att få mig att skratta då jag är sådär jätte arg, vet inte hur han gör men han lyckas iallafall!

Vad drömmer du om?
Finns massor jag drömmer om. Realistiska och lite mer orealistiska drömmar :P Men en av de sakerna jag drömmer om är väll att jag och Henrik ska vara lyckliga tillsammans. Flytta till hus och skaffa barn. Annars har jag väll alltid drömt om att jag ska bli miljonär, kunna shoppa, resa och göra massor med roliga saker. Jag har extremt många och olika drömmar.. Men det är bra, man måste kunna drömma ;)

Finns det nått du ångrar, som du önskar att du kunde ändra på?
O ja, absolut. Nåt jag ångrar extremt mycket att jag har varit otrogen.. Jag var ung och dum(skyller jag på). Jag både ångrar det men ändå inte. Så här låg det till. Jag hade ett förhållande då jag träffade Henrik. Jag kände mig lycklig och trodde allt var bra. Men sen på fyllan så var jag var otrogen mot min kille med Henrik och det ångrar jag inte med tanke på hur bra jag och Henrik har det idag. Men jag insåg inte då hur mycket man kunde såra en annan person. Och om jag vetat det så kan jag säga att jag ALDRIG någonsin skulle vara otrogen. Är absolut ingen person som gillar att vara elak eller skada andra människor, vare sig jag tycker om dom eller ej. Men sån är inte jag. Jag kan vara ärlig och säga att jag skulle göra allt för att få det ogjort. Först efteråt insåg jag att om man inte älskar någon så är det bättre att dumpa den istället för att vara otrogen, för det förstör så mycket mer än bara ens förhållande. Personen kommer antagligen ha väldigt svårt att lita på någon igen, vilket är ett måste då man är i ett förhållande. Men hur som helst jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta, men det är något jag verkligen ångrar och önskar fortfarande jag kunnde få det ogjort.. Då jag tittar på folk runt omkring mig som har förhållande så är det fler jag kan säga har varit otrogna än troga, vilket är förjävligt! Det är ju verkligen inte så det ska vara i ett förhållande. Man är ju med en person för att man älskar den. Så till er otrogna jävlar där ute!! Dumpa er partner o lek runt om ni inte är klara med det så kan ni skaffa er ett förhållande då ni är redo för det!!!

Nämn fem saker som är typiskt du:
  • Kyssar, Jisus vad jag älskar att kyssas. Det är nått jag aldrig får nog av.
  • Mysa, kanske går in i det ovanför. Men jag älskar mys kvällar och ligga brevid den man älskar och bara kramas och titta på film eller små snacka lite.
  • Choklad, finns nog ingen som käkar så mycket choklad som jag, eller kanske pappa då.
  • Melon, oh jag är tokig i vatten melon. Finns inget stopp, det kan jag också käka hur mycket som helst av.
  • Sen självklart har vi gurka och banan. Jag är ju känd för att käka gurka och banan ända sen jag var liten.
  • Vart lite mer än fem, men nått jag också är bra på är att vara långsam, Henrik blir TOKIG, jag tar timmar på mig innan jag är klar att gå.
  • Sen till sist.. Jag förknippar mig själv med hallon paj, säg vilken kväll jag inte gör paj åt mig och Henrik :P


Vilken BH storlek har du och är det äkta?
Ja, de är äkta men BH storleken tänker jag inte svara på.. Sorry men skulle kännas fel att nämna det här..

Finns det någon du hatar och varför?

Haha inga frågor är dumma, men hata är nog lite väl starkt ord men ja eller som jag STARKT ogillar ja!! Helt klart!
USCH! Visaa personer förstår jag mig bara inte på och andra äcklar mig. Men annars så har jag väldigt lätt för att komma överäns med männskor. Låter som om det är jätte många jag inte tycker om så är det inte, men några jag ogillar såklart ;) Sen finns det ju dom jag gillar mer eller mindre självklart, men som ändå är väldigt trevliga människor bara att just vi kanske inte kommer överens. Men nåt jag försöker skippa och som jag ogillar är personer som är falska och som är dryga, blää!

Skulle du kunna ställa dig mitt på plattan och skrika att du älskar Henrik om han tvivla på din kärlek bara för att visa att du verkligen gör det?

Hahaha denna fråga var ju bäst, ja jag skulle faktiskt göra det. Säg vad jag inte skulle göra för honom..

Hur blir du när du är full?

Oftast blir jag en glad liten prick, öppen och alltid på dans humör. Dock inte då jag dricker vin, blir väldigt känslig och bakiiis som fan så det undviker jag gärna. Enligt mig själv så tycker jag att jag är som vanligt, dock lite mer social än vanligt. Jag pratar med allt och alla och är inte rädd för mycket, i stort sett för ingenting alls sen gör jag ofta bort mig på ett eller annat sätt. Men enligt Henrik och andra så blir jag tydligen väldigt rak på sak, säger precis vad jag tycker och tänker, vilket har både sina för och nackdelar :P Men nu för tiden dricker jag i princip ingenting längre. Känns faktiskt riktigt bra, kan ha lika kul utan alkohol!

GUD VAD JAG LÅTER SOM EN TRÅKIG MÄNNISKA HAHAH, kanske jag är! Men det var många olika frågor ni ställt, väldigt kul så bara att fråga på så ska försöka svara :)

Tyvärr så tog jag bort vissa av era frågor, lite privat liv vill man ju ha!

RSS 2.0