Var har jag varit?!

Ja det är en fråga jag ställer mig just nu, var fan har jag varit all denna tid?

Jag känner mig just nu som en väldigt dålig människa/vän, ja kalla det vad ni vill... Det har hänt massa saker och jag vet absolut ingenting om någonting.... Var har jag hållt hus när allt detta skett?

Jag ligger verkligen efter i uppdateringen av vad som sker runt omkring mig med vänner och familj.. Kan man ha mer ångest? HERREGUD är allt jag har att säga just nu!

För det första fick jag reda på att en vän är gravid och är beräknad att föda den 29e april (dock fick hon reda på det när hon var i 6e månaden). Men hur kan jag ha missat en sån sak? eller tex att en annan vän stack utomlands i JANUARI och ska va borta ända till MARS! Åh jag måste försöka ägna lite mer tid åt vännerna. För det här känns verkligen inte bra......!

Förlåt mig!

Allt jag har att säga just nu är herregud, för jag är typ i chocktillstånd. Jag fattar ingenting! Var har jag gömt mig när allt detta hänt? Nu måste jag smälta tankarna.. Vi får höras sen ist.

Tack o hej!! :)

Har du en låt?!

Har ni också EN låt som betyder lite mer än andra? En låt som man har massa minnen till.

 

Förutom den låt som påminner om Henrik så är den här en av låtarna som väcker upp massa känslor hos mig.
Vad påminner just denna om då? Jaa det ni... Det tänker jag behålla för mig själv och med den person jag delade detta ögonblick med då låten spelades! :)


Ha en bra dag kära vänner.





Oops

Förlåt, jag har glömt er!

Hinner tyvärr inte lägga in bilder, ska på utvecklingssamtal på jobbet idag. Men tänkte att jag snabbt skulle uppdatera er. Jag har äntligen blivit frisk från magsjuka och allt annat. Nu är det bara några patienter på jobbet som har kvar kräksjukan.. Så förhoppningsvis blir jag inte smittad igen. Men man ska aldrig säga aldrig.

Igår var jag med Sandra hela dagen. Vi snackade och gick lite i centrum. Sen när vi kom hem så färgade jag hennes  hår :) Hon blev super fin (bilder kommer sen).

Mycket mer än så har jag nog inte att säga.

Ha det bra, ska uppdatera bloggen ordentligt imorgon!
Puss och kram



mår dåligt..

Vaknade imorse av att jag mådde fruktansvärt illa. Hela dagen har jag legat och sovit. Det tar verkligen på krafterna att må såhär. Vill sova dygnet runt. Varit ute med Ville i max 10 minuter idag. Min lilla kille.. Har ångest, är en dålig matte. Men som tur är så har han en sån fin husse som tagit ut honom på promenader ;)

Nu ska jag försöka få i mig något att äta. Men bara doften av mat gör mig illamående. Blä. Det finns inget värre än att må illa..

Hör av mig igen när jag mår bättre. Kram!

Av alla människor.... var det du

som ljög mig rakt upp i ansiktet. Jag minns dina ord som att du sa det precis nu i denna stund..

Här om dagen fick jag höra en sak som jag gått o grubblat över i några år. En stor sten lättade från mitt hjärta, även om jag hade önskat att dom orden INTE var sanna.. För en sekund kände jag mig lättad. Men nu känner jag mig bara förbannad och jävligt blåst..

Du ljög mig rakt upp i ansiktet.. Men det är inte det som sårar, utan det som sårar mig mest är att det var DU av alla människor..

Det har satt större spår än du tror.
. MEN.... sanningen är den att jag behöver dig, för du är fortfarande min bästa vän.. Tro det eller ej. Det värsta är att om jag hade gjort samma sak mot dig hade du aldrig någonsin pratat med mig igen...




I was born to tell I love you


Alla ♥ dag!

Här får ni se lite av våran alla hjärtans dag ;)


Köpte denna gulliga mugg med lösgodis till H.

Sen var det lite fler överraskningar som jag inte fotat. På kvällen gick vi ut och käkade en tre rätters middag och hade det super mysigt!

Alla hjärtans dag!

Hoppas ni alla får en trevlig alla hjärtans dag med massor av kärlek.

Jag ligger tyvärr fortfarande hemma sjuk, men har ändå lite överraskningar till Henrik!

Vi hörs imorgon. Då lägger jag upp bilder!


vad roligt..

att så många har kikat in. Tyvärr måste jag medela att jag inte känner mig så pass pigg för att orka blogga. Utan får nog återkomma imorgon ist.

Jag har bara tagit det lugnt idag och försökt pigga på mig men inte nå vidare resultat. Utan jag ska försöka bli lite bättre så lovar jag att uppdatera er imorgon. Då kommer bild på håret :) Kram trevlig helg!

Hemma sjuk..


Ja vad säger man. Man kan ju i alla fall konstatera att jag har världens sämsta imunförsvar. FAAN. Har känt nu i två dagar att det har varit något på g. Och ja nu sitter jag här hemma, snorig, feber, ont i kroppen, nyser.. ja ni vet ju hur det är att vara förkyld..  Känner mig helt färdig.

Så idag roar jag mig med att sitta framför datorn och planerar att bara ta det lugnt resten av kvällen. Har iofs lagt i lite slingor idag innan jag skulle duscha. Vart helt okej, inte så stor skillnad. Men vad gör man inte för att hålla sig sysselsatt. Hatar att ligga sjuk. Nu ska jag nog fixa naglarna. Sen lägga mig under täcket och titta på film.

Det var allt från mig.. Återkommer imorgon! Morsning!


Stora trårar..

....Rann längst kinden.


Igår tittade jag och Henrik på filmen Click. Jäkligt bra men GUD vad jag grät.. Fick sån ångest och insåg att man verkligen ska ta vara på varje minut.
Rekomenderar filmen starkt, till dom som har samma "film smak" som mig, dvs kärlek, komedi!



Den får tummen upp från mig!

Förändringen börjar nu



Jag tänker inte berätta vad, ÄN! utan ni får veta någon gång nästa vecka. Men idag börjar i alla fall förändringen för oss, eller ja främst för mig.

Var i stan med Elin och...

....Då hittade jag den här fina klockan. Är inte mycket för guld men eftersom min förlovningsring är guld så känns det som att jag inte har så mycket val. Tycker inte det är så snyggt att blanda silver och guld..

Men vart riktigt nöjd. Får se om jag kommer använda den bara ;D


Funderar på om jag ska..

lägga i lite blonda slingor i håret. Egentligen var det inte så länge sen jag färgade mitt hår. Men är trött på det.. Vad tycker ni?
Såhär ser det ut nu.


Satte i löshår på en kollega här om dagen. Det tog sex timmar, fyfan vad jag var öm i fingrarna efteråt.

Här hade vi satt i hälfen av håret. Sen klippte jag henne också. Tyvärr glömde vi ta före och efterbilder..

En sida jag inte visste jag hade..

Sista tiden har jag kommit in i någon slags pedant kris. Jag måste verkligen ha det städat hemma.. Så varje dag plockar jag och städar vilket jag ALDRIG gjort tidigare. Men jag klagar inte :) Trivs riktigt bra med att städa och fixa.

Efter jobbet sätter jag mig i soffan och tänker att jag ska ta det lugnt och vila men ist känner jag världens ångest av att se att det tex ligger leksaker på golvet eller att det ligger ett papper på bordet. Jag kan bara inte koppla av om det är rörigt hemma. Men det är verkligen skönt nu när man fått ordning på allt att komma hem till en skinande lägenhet och bara kunna koppla av.

Henrik tvättar, jag städar och så lagar vi mat tillsammans, det kallas teamwork. Jag har världens underbarste man!







Uppdatering kommer imorgon eftermiddag!

Idag hinner jag tyvärr inte, men vi hörs imorgon ;) Då väntar en STOR uppdatering. Kramar

RSS 2.0