Henrik Frisk

Väntar på att dvdn från dansuppvisningen ska komma. Ville inte att nån skulle komma på dansuppvisningen, men självklart var det ett måste att de närmsta i familjen skulle komma, trots att jag inte tyckte det behövdes. Sa att jag kunde visa allihoppa dvd istället,så om det hände något fel var det bara att spela över ;) Men men, allt gick jätte bra så nu kan jag visa allihoppa!! fast jag tror inte frisk får titta på den, han är ju dansproffs, vill inte höra all kritik jag skulle få ;) fast då vi ska på danslektioner hos honom så lär han väll få se mig annars så visar jag den dag då jag är lika bra som honom och står etta på pallen så självklart! men det lär aldrig bli av ;)

image9

sällskapsresan

Har ni sett filmen sällskapsresan med Stig Helmer Olsson? Det är verkligen ett måste :) I filmen åker Stig-Helmer och Ole Bramserud på charterresa till den påhittade orten Nueva Estocolmo. En riktigt rolig film, beror på vilken humor man har ioförsig ;)
Hittade filmen i bokhyllan här hemma, var jätte länge sen jag tittade på den. Undrar hur många gånger jag tittat på den om och om igen, men jag tröttnar aldrig. Trots att man nästan kan alla repliker utan till. Några som är riktigt sköna i filmen är berra och robban.som i hela filmen letar efter Pepes Bodega, som säljer åttioprocentig rom upphälld på vinflaska...

(här är de två, berra och robban)
image7

dissar nummer

Jag läste på marias blogg. Det finns ett dissarnummer som man ska ge till äckliga killar som frågar om ens nr. Om man ringer dit säger en röst nåt i stil med "personen som gav dig det är numret vill inte ha något med dig att göra" och lite sånt sen så börjar han sjunga den där låten "loooonely, i'm so looonely". Hahhaha så jävla skön. Varför har man inte vetat det tidigare?! :)

sommartider

Nu är det bara en vecka kvar till sommarlovet! Shit vad skönt det ska bli. I sommar blir det sol, bad och massa skoj ;) Egypten i juni, bara 4 veckor kvar och Alanya i augusti!! Längtar verkligen!! Jag och maria pratar nog varje dag, har vi gjort de senaste månaderna ända sen vi bokade resan, om vad vi ska packa och ha på oss osv. Kan verkligen tänka mig hur kul det ser ut när vi går där på arlanda med våra rosa väskor och blont hår. haha, och marias solhatt som hon tjatar om hela tiden, hon vill att jag också ska sätta på mig en sån, men aldrig i mitt liv, ser inte klok ut, fast hon passar faktiskt bra i det ;)  Blont långt hår, kort kjol och brun om benen, det hör till sommarn!!! håller ni inte med?!

nu är man opererad

Nu har jag äntligen kommit hem. Kom till sjukhuset kvart över sju imorse. Mådde verkligen jätte illa och kände mig som en zombie. Timmarna gick och jag låg på samma ställe med sjukhus kläder och deras sexiga strumpor :P Delade rum med fem andra tjejer, men jag kände mig lite ensam. Alla såg ut att vara typ 30+ men sen kom det in en tjej på sängen bredvid som bara var 18. Efter ett tag kom läkaren in och berättade och gav mig en heeel drös med tabletter, bla fick jag citodon som jag skulle ha mot förebyggande värk. Sen fick jag en till tablett för den jag tog tidigare fick jag inte ha kvar i magen :P Den gjorde så jag fick värkar och riktiga samandragningar. Tillslut kom jag in på operations salen efter några timmar och jag somna på två sekunder när jag höll masken mot ansiktet. Jag vaknade upp en och en halv timma senare och hade jätte ont i  magen och helt snurrig. så kom syster in med fler tabletter och äntligen fick jag äta något. Aldrig känt mig så hungrig tror jag. Hade inte fått behållt nån mat sen igår eftermiddag och fick inte äta eller dricka något innan operationen heller. Men klockan halv ett var allting klart och jag förberedde mig för att åka hem. Kände mig lyckligare än någonsin, illamåendet hade försvunnit och jag började känna mig som mig själv igen. graviditets hormonerna verkade ha försvunnit. Allt var bra, fast yr i bollen såklart och blöder mer än nånsin. Man får ha bindor som är större än en själv fan.. men men..
Hoppas att det slutar blöda fort, men det kan ta allt från en till tre veckor. Redan ikväll börjar jag med p-pillerna. Nu känner jag mig mest trött och fortfarande snurrig av alla tabletter. Det läskigaste av allt idag tyckte jag var när dom skulle sätta in en nål i armen, usch. sprutor hatar jag. Men det gick bra det med, man är ju modig ;)
Alla har ringt och frågat hur jag mår och verkligen varit stöttande, tack så mycket :)
Nu är man en erfarenhet rikare och kommer nog vara mer försiktig i framtiden, hoppas på att jag aldrig mer kommer behöva göra en abort. 
nu ska man bara komma ihåg också varje dag att ta pillret, ibland har man minne som en guldfisk. 

kram 


melkers resturang

I helgen träffade jag brorsan som var i stockholm och hälsade på, saknar dom så mycket. sist jag träffade dom var på nyår och slutade med att jag låg på sjukhus, så det kändes skönt att se honom igen då jag var pigg och han på fyllan ioförsig. men men ;) hade varit ute och ätit middag med sötnosen, var på en resturang på kungsholmen där melker jobbar, kocken om ni vet vem det är :P Det var ritkgit fint ställe och jätte god mat. Efter när vi gått ut så ringer brorsan och frågar om jag kunde träffa han och dom andra, De var med hela jobbet och skulle stanna i stockholm bara nån dag, så vi åkte dit och där stod allihoppa utanför en krog, fulla och glada, de hade blivit utslängda och skulle vidare. men vi hann iallafall säga hej  innan det hoppa in i en taxi och åkte iväg.
Nu i helgen blir det nog till att sjösätta en båt. På söndag ska jag på kalas vid ängen, fira min lilla nempan han fyllde 4 år igår. Tiden går så himla fort. Får se vad man hittar på sen, vädret ska iallafall vara bra så nått finns det alltid att göra.
puss


lite nervös

Imorgon ska jag till sjukhuset, fick tid klockan kvart över sju på morgonen för abort. Ska ta några tabletter klockan sex, tror det är lugnande. Hehe vet inte ens vad man stoppar i sig. Får inte äta något från klockan tolv inatt, så imorgon bitti kommer jag må riktigt illa när jag inte får äta frukost. Men som tur är så kör vi bilen dit.
Jag är lite nervös över hur jag kommer må och hur det kommer kännas efteråt. Men det ska nog gå bra. Ska iallafall bli skönt att slippa illamåendet. Hoppas att jag kan bli lika pigg och glad som jag var förut :) Ärligt talat så känner jag inte igen mig själv. Men det kanske beror på alla hormoner och så. 
Redan kvällen då jag kommer hem från sjukhuset ska jag börja med p-piller. Ska inte bli några fler aborter här inte. 

p&k

ultraljudet

Nu har jag varit på ultraljud, hade min bästa vän maria med mig som tur va. Var lite nervös när vi kom dit faktiskt.
Först träffade jag en barnmorska hon var hur snäll som helst kändes riktigt trygg när jag var med henne. Hon pratade lite med mig, om jag var säker på vad jag ville och om jag ville ha en psykolog att prata med efter. Men det känns som att jag inte behöver det. Man vet iofs aldrig hur man känner efter men jag vill försöka bara glömma det och gå vidare, fast det känns lite hemskt att säga. Själkvklart kommer jag alltid ha en bit i mitt hjärta som tänker på lilla knytet, men det är det bästa för både barnet och mig känner jag, pågrund av många anledningar, därför har jag tagit det beslut jag gjort. Hon tog även blodprov, usch jag är verkligen jätte känslig för sånt. Men det vara bara att tillta bort. Jag tycker inte det gör ont eller så men det ser så äckligt ut.
Sen fick jag träffa en läkare som gick igenom lite saker med mig och så gjorde hon ultraljudet på mig. Jag såg både armar och ben, även det lilla hjärtat som slog. Här är en bild på de lilla knytet, jag var precis i vecka 9 nu.

image6

sorry att jag inte skrivit

Nu har jag äntligen tagit mig tid till att skriva lite i bloggen, har inte hunnit med riktigt.
Idag har jag bara varit hemma, tyvärr mått riktigt illa. Skulle komma en psykolog som heter Agnes till skolan idag, men när jag vaknade imorse kände jag att jag inte kunde åka till skolan. Har bara ätit och sovit idag, känner mig så himla konstig och tröttare än någonsin trots att jag sovit bort hela dagen. Har ioförsig legat ute i nån timma och njutit av det fina vädret som varit. Ska bli varmt hela helgen har jag hört :)  Så då fr man passa på att försöka bli lite brun.


Kareoke kväll

Igår kväll efter dansuppvisningen åkte jag direkt hem till Sofia. Fast resan dit tog evigheter. Åkte åt rätt håll fast Daniel sa att det var fel så jag gick av  och gick hela vägen tillbaka så ringer jag sofia och får reda på att det var fel håll jag gått åt, i nästan en halv timma haha. Gick med en jätte stor väska, kort kjol och rosor i händerna. Hade ju inte hunnit hem från uppvisningen så jag drog med mig allt till henne. Sen stannade en kille med bil som tyckte det såg ut som att jag behövde skjuss, han frågade om jag ville åka med. usch. Men så tog jag bussen och tillslut kom jag rätt :p Vi var med Daniel, Maria, Rickard och fem av hans kompisar. Hade sjukt kul, men mest åt alla andra. Rickard var mic kåt ville heela tiden sjunga, vi fick slita från honom microfonen. Som tur va så hade han en rätt okej röst ;) Sen började vi spela sanning och konsekvens men kortlek, haha fan vad vi skrattade. Vi satt och tittade på när en kille fick kortet att personen till vänster (som var en annan kille) ska ta av dig alla kläder till underkläderna. Det spårade ut totalt tillslut, alla hade några kort i var i handen och var helt inne i sig själva medans en annan bara satt i underkläder.. Fick reda på att en ev killarna som var där ska flytta typ nått hus framför mig bara om typ 2 veckor, och då blir det fest :) 
Resan hem tog också evigheter. Fick åka från spånga till hässelby gård, inte roligaste stället att vara på mitt i natten, sen fick ja sitta där i en halv timma innan tunnelbanan kom och gå hem tog tio minuter ungefär. Men skönt när man äntligen var hemma. Somnade på två sekunder när man lagt sig i sängen, brukar vara så :p men men nu måste jag hoppa in i duschen och hoppas på att piggna till lite. Ska vara vid ekerö om bara en 40 minuter så jag kommer nog komma lite sent.
Ha det bra puss

Uppvisningen

Dansuppvisningen gick hur bra som hels :) Var jätte kul. Det höll på från halv sju till halv nio. Fast vi skulle vara där redan från tre. Så det vart någre timmars dansande. Idag är det en uppvisning till vid ekerö centrum. Ska vara där vid halv två. Men jag känner mig såå seg. Orkar verkligen inte dansa idag igen. Gjorde inte så många misstag som jag trodde jag skulle göra, kommer inte på någo faktiskt. Men det kommer väll idag ;p
Pappa, hans tjej och små syskonen var och tittade. Den minsta hörde jag mitt under en låt börja stört skrika. Var nog något ljud han inte tyckte om, annars så gick det jätte bra. Kan tänka mig att pappa hade full upp där i publiken med tre ungar. Speciellt med Jennifer, hon blir två i juni. Världens charmigaste unge är det. Hoppas att det inte är lika lång uppvisning idag känner mig så himla trött.. P&K


det närmar sig slutet

På måndag är det dags för ultraljud.. Jag har bestämt mig för att titta på den lilla. Fast ärligt talat så tvekar jag fortfarande på om jag ska eller inte, men jag vill göra det. Dock rädd för att jag kommer må jätte dåligt efteråt. Men får se hur det känns när jag är där.  Har marias stöd så det kommer gå jätte bra. Men under själva aborten ska mamma vara med. Känns tryggt då. Kan inte beskriva hur mycket jag längtar tills allt är över. Och sen bara föröka gå vidare och leva livet. Kommer nog kännas lite tomt efteråt inom sig. men man kommer väll över det till slut som man gör med det mesta här i livet..

håll tumarna för mig att allt kommer gå bra! kramar

Imorgon gäller det..

Har precis kommit hem från sista dansträningen innan uppvisningen, finns högst 20 biljetter kvar. Så salen kommer nog vara full satt. Nervositeten börjar komma redan nu! Jag har tänkt lite på hur det kommer gå imorgon, med tanke på att jag är gravid och mår så illa. Tänk om jag måste spy mitt i nån dans eller att det händer på scen?!! Då kommer jag aldrig mer vilja visa mig för någon. Det är verkligen det värsta jag kan tänka mig hända på scenen. Innan var tankarna mer men jag kanske gör fel eller tänk om min kjol åker upp så visar jag hela rumpan, men va fan liten extra show får man bjuda på då. Inte så stor grej. Men om man skulle spy??? och mitt på scenen då kan ju inga andra fortsätta dansa heller... Aa, ni förstår nog hur tankarna snurrar runt och värre blir det nog imorgon ;)

Nu sitter jag och äter nudlar med smak av kyckling. Kommer nog aldrig tröttna på det. fast det är nästan det ända som inte får mig att må illa. Ikväll har jag hur mycket som helst att göra. Ska plugga, fixa danskläderna och lite till. Det var kanske inte så mycket men iallafall :P

Jo! idag var jag med maria på preforma clinik. Hon träffade sin läkare som ska förstora brösten på henne. Gick jätte bra :) Hon visade några bilder på hur hon skulle vilja ha det och sen kollade han på henne. Hah det roligaste va ju att det satt en tjej bredvid mig som hade förstorat brösten och skulle på återbesök, undertiden maria va inne hos läkaren så frågade hon mig hur mycket jag hade lagt in :P men man är väll lycklige lottad :)
ne nu måste jag sätta mig och plugga ha det gött puss


moderna museet

Idag har vi varit på moderna museet. Det var skit kul. Speciellt med han som berättade, var stört härlig kille haha!
Vi fick tillbaka psykologi provet idag, jag fick G+. Hade iallafall minst väntat mig ett VG eller jag var ett halft poäng ifrån så det kändes lite segt. Att jag inte skrev lite till bara. Men men..
Idag fick jag höra från loppan(Sofia) vad det var hon menade på sin blogg. Hon hade skrivit att hon var jätte ledsen för att nån eller nåt hade dött, sladden börjat glappa och hon skulle ersätta den även fast hon kommer sakna den gammla. Jag trodde ju det handlade om nåt av hennes gerbiler eller hamstrar, vad det nu är. Men det roligaste var att hon pratade om sin dildo!! Då förstod jag vad hon menade med att sladden glappade. Shit vad vi skrattade åt det, hon är verkligen rolig, vilken humor man har :D
Ikväll ska jag sitta och skriva massa med inlämningsuppgifter som vi har i datakunskapen. Har inte gjort en ända, vet faktiskt inte vad jag har gjort på lektionerna, annat antar jag.. Så jag har flera timmar att se fram emot?!! :S
 
aja ha det gött alla! p&k

så bra

Adam sjunger!


Mors dag.

På söndag är det mors dag som ni alla säkert vet!
Här är förslag på två fina dikter som ni kan ge ;)

dikt till mor på mors dag


Min älskade mamma

en mor finns med från början
som källan till ditt liv
med kärleksfulla blickar
hon följer varje kliv

sen livets första måltid
har hon låtit dig att smaka
hon ger dig av sin omsorg
utan krav att få tillbaka.

hon tas så lätt förgiven
som lindring av besvär
och sällan blir hon tackad
och sedd för den hon är.

i livets alla skeden
förblir hon dock densamma
din alldeles unika
älskade och egna mamma.


Här är en på engelska

Before I was myself you made me, me


Before I was myself you made me, me
With love and patience, discipline and tears,
Then bit by bit stepped back to set me free,


Allowing me to sail upon my sea,
Though well within the headlands of your fears.

With dreams enough of what I was to be
And hopes that would be sculpted by the years,


Relinquishing your powers gradually
To let me shape myself among my peers.

Bit by bit stepped back to set me free.

And being good and wise, you gracefully
As dancers when the last sweet cadence nears
 Bit by bit stepped back to set me free.


For love inspires learning naturally:
The mind assents to what the heart reveres.
And so it was through love you made me, me
By slowly stepping back to set me free.


mardrömmen som hände

Jag satt och tänkte på när jag ska färga mitt hår, och kom och tänka på vad långt mitt hår har blivit nu. Usch vad hemskt det var när jag skulle blondera mig och allt hår ramlade av. Kommer jag nog aldrig glömma. Håret gick inte att borsta och heller knappt att tvätte, det var helt sönderblonderat. Varje gång jag såg mig själv i spegeln började jag gråta. Men bara några månader efter så färgade jag mitt hår igen. Fast då gick det bra. Men nu har det gått ett snart ett år om inte mer och jag satt och funderade på när jag ska färga utväxten, det växer som attan. Då såg hur långt det har blivit. Ville sätta i håförlängning, men till sommaren så har nog mitt hår vuxit en bit till. Sen vet jag hur jobbigt det är att ha löshår, satte i det en vecka efter att jag tappat mitt hår. Men jag bestämde mig för att när jag var i grekland hade precis badat så det första jag gjorde när jag kom tillbaka till huset tog jag ut det och jag vart chockad över att det vuxit så. Det är nog alla tjejers mardrömm att tappa allt sitt hår. Men man lär sig av sina misstag brukar man säga ;) Haha pch hanna sa till mig, "lollo, kommer du ihåg när du tappade allt ditt hår, fy vad fult det var, du såg ut som en kille!" haha, ärlig den tjejen, fast inte då. Då ljög hon och sa att det var jätte fint fast det var nog bäst annars hade jag aldrig gått ut :D
Från början gick mitt hår inte ens ner till nacken men det har hunnit växa jätte mycket och det går en bra bit nedanför axlarna nu. Så nu kan jag sätta upp det hur jag vill utan att det ser konstigt ut :)
En upplevelse jag adrig mer vill vara med om!


Här är en bild efter att jag tagit bort hårfärlängningen. Då gick det precis till axlarna med hemsk utväxt men men ;)
(Man ser inte så bra här, men har fått en ny data så jag har nämligen inte hunnit ta över alla bilder än.)


yehao seg

Idag blir det nog mest till att plugga, ska iofs åka och sola med maria om jag orkar, känner mig jätte slö. Idag har vi idrottsdag men jag tänker inte springa runt i skogen och leta efter lappar. Eller det lät kanske lite konstigt men det är bara för att jag är förkyld, håller äntligen på att bli frisk så jag vill inte anstränga mig och bli förkyld igen. Måste vara frisk nu till dansuppvisningen och så slutar ju skolan snart. Då är det bra att hänga med! Har varit massor med prov nu i veckan, hoppas att jag snart får tillbaka dom snart. Ikväll ska jag nog träffa Elin ett tag får se vad vi hittar på för kul :)

Se vad ditt namn betyder

Nu har jag kollat på marias blogg som jag gör tusen gånger om dan, och hittade en rolig sak som hon kopierat från jennys blogg.

Mitt Namn Louise står för:

L. Alla älskar dig.

O. Du är mysig
U. Kungen på att bara tare lungt.
I. Helt underbar i sängen.
S. Lätt att bli kär i.
E. Oh, jätte bra kyssare.


prova och se vad ditt namn blir..

A. Gillar att dricka/festa.
B. Alla vill ha dig.
C. Riktigt barnslig.
D. Gillar att dansa loss.
E. Oh, jätte bra kyssare.
F. As sexig grM. Bästa kyssaren som finns.
G. Skiter i vad andra tycker.
H. Bra personlighet och utseende.
I. Helt underbar i sängen.
J. Alla avgudar dig.
K. Vild och galen!
L. Alla älskar dig.
M. Bästa kyssaren som finns.
N. Du kan behålla hemligheter.
O. Du är mysig
P. Populär bland alla.
Q. Ful.
R. Helt GALEN.
S. Lätt att bli kär i.
T. Omtänksam och bryr dig.
U. Kungen på att bara tare lungt.
V. Kanske inte så jätte smart.
W. Tänker sig inte för eller nått, sjuk i huvudet.
X. Jätte bra i skolan/jobbet.
Y. Bästa en pojkvän/flickvän kan begära.
Z. Alltid redo

En vecka kvar..

Nu är det bara en vecka kvar ungefär. Den 26e ska jag till karolinska på ultraljud. Då är jag i vecka 10, tiden går verkligen fort. Vill göra det så fort som möjligt och inte tänka på det mer. Efter ultraljudet får jag datumet för aborten. Efter det så är all oro förhoppningsvis borta. Och jag kan återgå till mitt gamla liv.
Känns faktiskt jätte bra att verkligen veta vad jag vill. Nu slipper jag vara förvirrad och bara tänka på hur jag ska göra. Jag har fått många åsikter och många kommentarer, både positiva och negativa. Jag är lite nervös faktiskt, just för att bli nedsövd och det, men mamma finns hela tiden vid min sida :) och Maria följer med på ultraljudet utan henne vet jag inte vad jag skulle göra. Jag har insett många saker i mitt liv som jag inte ens tänkte på förut. Jag har verkligen lärt mig mycke från den här tiden och ser verkligen livet på ett annat sett. Jag är samtidigt glad att allt det som hänt har hänt, har lärt mig från mina misstag och även lärt mig av andra människor, man tror man känner nån till 100 % men det finns alltid nya saker att lära sig från en person. Jag har även lärt känna mig själv och folk i min omgivning. Har kommit familjen mycket närmare och uppskattar dom på ett helt annat sätt. Det är skönt att veta att ens familj stöttar en till 100% och jag insåg nog inte det förens nu, efter allt..  



Vet inte vad det är med mig?!

Jag vet inte vad det är med mig? Varför ska jag alltid känna såhär efter ett tag? Har pratat med tjejerna och de tror bara att det är en fas jag går igenom. Men ska jag göra det varje gång? Vill inte säga så mycket just nu men jag känner bara för att glömma allt, det som hänt med allt och alla och bara leva livet, inte tänka på nån annan än mig själv och vännerna såklart. :) Jag känner mig helt lost. Är så trött på känslor. Jag kanske känner mig såhär för att jag inte varit mig själv på bra länge nu, allt som hänt. Hoppas att det kan återgå som bli som förr och så jag kan få känna mig som vanlig igen! Hur ska man förklara för nån annan vad som händer när man själv inte vet?



Vill bara säga förlåt också till en som betyder jätte mycket för mig. Jag har varit, eller är ett riktigt svin. Jag skulle aldrig kunna förlåta det som hänt om jag vore du och jag vet att du aldrig någonsin kommer göra det, men jag vill iallafall bara säga att jag är jätte ledsen. Hoppas att du läser detta. Inte för att det har sån stor betydelse. Vet att du inte vill ha nått med mig att göra, det är nog bäst så iallafall, jag bara säga att jag är jätte ledsen. Jag tror du vet vem det är jag menar. Förlåt...

vilken dag!

Idag började det med att jag skulle möta maria i fridhemsplan! Vi pratade i telefonen hela vägen hemifrån tills vi stod öga mot öga, då kom vi på att vi kanske borde lägga på :P Så kom vi till naturkunskaps lektionen och fick i uppdrag att gå ut och leta efter lavar och mossa. Det vart inte så mycket av det. Jag, Maria, Linda och Sofia gick till lekparken och gungade istället, herregud, när ska man växa upp?! Haha.
Nu är jag sjukt trött. Efter en hel dags håll igång och dragits med maria i stan på lunch rasten så är det inte så konstigt att man känner sig lite slut. Hon kan gå i evigheter på stan och kolla på underkläder. Fattade inte var hon fick sin energi ifrån. Jag somnade på soffan en kvart och ännu tröttare än innan. Har prov imorgon så jag måste sätta mig och plugga, skulle igentligen till brommaplan och titta på en kompis teater uppvisning. Men det får bli en annan dag. Nu ska jag äta middag kram

maria världens bästa


Lugn kväll

Nu har jag kommit hem från dansen, har hunnit äta och sitta lite framför datan :)
Jag är helt slut. Var jätte fest sugen för ett litet tag sen men de humöret försvann väldigt fort. Är själv hemma, tyvärr bara en dag till, fast ärligt talat så längtar jag tills mamma och dom kommer hem från landet, gillar inte att vara själv hemma. Ibland kan det vara väldigt skönt. Fast jag har alltid varit lite mamma kär :) 
Ikväll blir det bara till att ta det lugnt, sitta framför datan eller tvn och titta på nån film.
Åh måste bara säga att idag såg vi rickard sjöberg, han som är med på postkodmiljonären, inget att skryta med kanske men nog visste jag att han var lång... men såå lång trodde jag inte ;)






ha det mys!

Genrep på danserna idag

Jag är hur trött som helst gick upp vid 6 imorse inte det roligaste en lördag morgon. Har precis ätit frukost. Jag orkar verkligen inte åka, men jag måste skynda mig ska packa ihop dans kläderna som vi ska ha till genrep på alla danser idag i ekerö centrum. Så kommer va helt slut ikväll slutar inte fören vid sex tror jag. Men sen blir det chill kväll hos Hanna! Då är det klart man blir pigg :) ha det bra

Sommar känslor

Igår var jag med Hanna hela dagen, satt vid sjön och tittade på fiskarna när solen glittrade på vattnet! Det var hur mysigt dom helst. Slutade med att när vi kom in så satt vi och tittade på simpson och måfflade i oss Martins kokosbollar! ;)

Rix FM Festivalen

Jag och maria hade en stört skön kväll på kungsan! Haha fan vad vi sjöng. Det var sjukt mycket folk och super bra stämninng. Folk vart helt galna när Jason mraz kom ut på scenen fast det är ju inte konstigt han är grym!! :D


snacka om tråkig dag.

Började titta på en beck film men tröttnade efter halva och ringde min syrra istället. Nu är jag helt röd om örat och hes i halsen, har pratar i nästan en timma. Känd för att prata mycket. Har nog fått det från mamma.  Jag är riktigt utråkad, men jag orkar inte göra så mycket heller. så det blir nog bara till att vara hemma och slöa. Ska laga lite mat nu, sen blir det nog en fjärde glass tror jag ;) mmm.. Kom och tänka på när jag och maria hade handlat glass då vi satt och väntade på bussen påväg till älvsjö, så såg det ut som att det hade runnit choklad sås och jag började slicka men det visade sig vara olja efter att jag smakat på den haha, efter det kan jag inte äta den glassen mer :P gud var maria skrattade.. :D


illamående

Längtar faktiskt till skolan för en gångs skull, och kunna vara med tjejerna, festa, gå på stan och allt annat ;) har mått illa nu i 2 veckor speciellt på morgonen. Vill bara bli frisk och kunna vara som vanlig igen, jag är helt slut. Ska bli skönt när illamåendet försvinner! Känns som att vara magsjuk, och jag brukar vara helt knäckt efter att ha haft det i ett dygn, men i två veckor.. nu är det bara några dagar kvar förhoppningsvis.
Ne nu ska jag ta en glass och mysa undertäcket framför tvn innan jag ska ringa maria. ha det bra!


Gravid

Alla vet säkert redan om att jag är gravid, så nu skriver jag om det. För några veckor sen beslutade mig för att göra ett grav test. Pågrund av att min mens aldrig kom. Det hade bara gått över en dag men den brukar alltid vara prick i tid. Jag hade märkt att jag haft väldiga humörsvängningar som man kan få innan mens men det var mer än vanligt och jag kände mig allmänt konstig. Jag hade som en molande värk och trodde att mensen äntligen skulle komma. Veckan innnan hade jag varit på ungdomsmottagningen och testat mig, jag fick även recept på minipiller som skulle bli perfekt att börja med nu när min mens snart skulle komma, Men nej, den kom aldrig. Jag bestämde mig för att göra ett test hemma och  hoppas på att det skulle bli negativt. De där fem minuternas väntan inne på toan kändes som en evighet. Har nog aldrig varit så nevös i hela mitt liv. Men så började det synas ett plus tecken och jag trodde inte det var sant. Snacka om att ställa till det för en. <nu är jag i 8ånde veckan och idag bestämde jag mig iallafall för att ringa karolinska sjukhuset för att göra en abort. Jag övervägde om att ha kvar det lilla knytet, men jag vill hinna göra en del saker innan och kunna ge det en bra upväxt, har varken nån ekonomi eller utbildning. Så idag fattade jag det stora beslutet. Men det känns rätt bra. Så på måndag fick jag en tid för ultraljud och sen blir det kirurgiskt ingrepp pågrund av att jag är rätt långt gången.
Jag ringde marika förra veckan angående om att jag inte kan vara med, hon kontaktade mig via minbebis.com och ville göra en dokumentär då hon följde hela min graviditet och barnets uppväxt. Vi hade pratat om allt, då vi var och fikade och jag skulle även träffa producenten i söndags, men så ringde jag och sa tt jag bestämt mig för att göra abort. Hon vart nog lite chockad, kändes lite jobbigt att jag träffat dom och pratat om allt när jag inte ens bestämt mig för hur vi skulle göra. Allt gick så fort. Nu har jag skrivit massor om det :P men jag vill  tacka alla ni som stöttat mig. Och maria är en underbar vän som ställer upp i vått och torrt

mage!




äntligen!

Nu har man äntligen fixat det. Efter att ha läst många andras bloggar så kände jag att det var på tiden att skaffa sig en egen. Jag passade på  nu när jag var hemma i feber. Finns inte så mycket roligt att göra då förutom att sitta framför datan. På sista tiden har jag varit sjuk hela tiden, förstår inte vad det är. Mitt immun försvar har blåst bort med vinden tror jag!

jag!

566520-1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0