Nyår och jag är sjuk

Aaah det sugeeer!

Igårkväll kände jag mig lite hängig, Henrik sa att jag inte såg riktigt frisk ut. Hade ont i halsen och feber som vanligt. Då jag vaknade imorse så kändes det bara dubbelt så värre. Har precis varit ute med Ville och nu sitter jag helt slut här vid datan. Ville har blivit lite bättre i magen iallafall men vi  får se hur vi gör ikväll. Han ska nämligen vara hos Henriks mamma då vi ska ut men hon ville inte ha honom då han har diarre, vilket jag förstår. Men mamma ringde precis och sa att  hon kunde komma hit isåfall men jag får se hur jag mår sen, just nu känner jag mig inte så pigg eller taggad på att festa. Varför skulle jag bli sjuk just nu för? Irriterande! Jaja, idag ska jag och Henrik åka och handla lister till köket, sen kommer mamma hit med två kompisar som ville träffa lilla Ville. Dom bor annars i grekland men kom hit innan jul och ska stanna nån månad till. Så då får man passa på att ses :)

Jag och lillen Ville!

Har inte så mycket att göra. Så jag tog ett foto på mig och Ville! Idag har han badat så nu är han fluffig och go!

Ville dålig

Efter att vi kom hem från min morbror i lördags så har Ville varit lite knepig. Igår åt han inget på hela dagen, han spydde och hade diarré :S..... Så inatt vaknade jag flera gånger av att Ville höll på ute i vardagsrummet. Då jag gick upp så låg det bajs överallt, stackars mitt lilla knyte. Så idag ringde jag vetrinären för att han har haft hosta och rinner ur både näsa och ögon, men precis då jag hade lagt på efter att jag inte har fått nåt svar så ser jag att Ville åt lite av sin mat och jag vart överlycklig. Så nu verkar han lite bättre i magen iallafall. Ska vänta ett tag så får jag se sen hur det blir med vetrinären. Har precis satt på en tvättmaskin, skulle igentligen åkt in till fridhemsplan idag och bytt Henkes kalsonger men jag vill inte lämna Ville själv då han är dålig och sen känns det inte sådär jätte kul att ta med honom och sitta och åka tunnelbana då han har diarre.. Så det får bli en annan dag!

Coldplay - Viva La Vida


Stan idag

Nu ska jag börja fixa mig, ska till stan med Maria och shoppa lite. Var sjukt länge sen jag träffade henne. Så det ska bli kul!

loppan och maria som dansar. Hahah

On and on


Just dance


Kryssning!!

Den 26 januari åker jag och Henrik på kryssning och ska fira vår ett års dag!♥


Jag älskar dig!

27 december..

Vilket var för två dagar sen. Då var det planerat att bebisen skulle kommit. Att det gått nio månader sen jag var gravid är helt ofattbart. Tycker det kändes som för bara nån vecka sen jag gjorde gravtestet och ultraljudet. I början tyckte jag att det var jätte jobbigt. Inte fören jag fick Ville så kunde jag släppa det där. Jag insåg då hur bunden jag var till Ville, så hur skulle man känna sig om det var ett barn? Så nu när det gått nio månader så är jag faktiskt jätte glad att jag tog det beslut jag gjorde!! Att skaffa barn tänker jag helt klart vänta med :D

Ultraljudet vecka 9

Hänt mycket!

Hej allihoppa!
Känns som om det var evigheter sen jag skrev i bloggen. Har haft så himla mycket att göra hela tiden så jag har faktiskt inte hunnit sätta mig vid datorn. Hade en jätte bra julafton tillsammans med älsklingen och hans familj, det ända som jag vart lite ledsen över var att jag missa kalle anka.. Det är ju ett måste att se på. Men det får bli nästa år istället. I lördags åkte jag, Henrik, mamma och Sven till min morbror. Skulle fira hand tjej som fyllde 50. Innan vi skulle åka så skulle självklart min morbror visa sin studio för Henrik och spelade lite elgitarr också. Henrik såg lite förvånad ut då morbror började spela. Han är sjukt duktig!!! Så han spelade en bit på typ 30 låtar från deras cd som dom ska släppa i sommar! Den måste jag ju köpa då skivan släpps, trots att jag inte tycker det var så bra musik, riktigt gubbrock :P

Igår var Frisk och Millan här på middag. Jag och Millan pratade lite om vad man skulle ha på sig på nyår och jag har faktiskt fortfarande ine riktigt bestämt mig. Men det löser sig nog, blir väll som vanligt att man bestämmer sig samma dag! Nu är det inte länge kvar fören det är år 2009. På nyår ska jag och Henrik hem till Frisk och Millan, först äta middag där sen dra på fest hos Millans syrra :) Skoj!

Julklapps öppning idag igen!

Mamma och Sven kom förbi här en stund och lämnade julklappar men de åkte ganska snabbt för det hade en del att göra, först skulle de handla all julmat och sen hem och fixa. Henrik var på väg hem från jobbet nu, ska möta honom vid tunnelbanan om en liten stund sen ska vi hem och öppna paket! Spännande!! ;D



Har inte hunnit fixa mina naglar än tyvärr och jag har inte en aning om vad jag ska ha för kläder på mig imorgon men det fixar sig. Har iallafall badat Ville, så han är ren och luktar gott tills imorgon då det är julafton :)

Snart Julafton!

Herregud, det är ju julafton imorgon! Jag har varit helt dagvild sen skolan slutade. Idag ska jag bara ta det lugnt, fixa naglarna och hitta nå kläder man ska ha på sig imorgon. Mamma kommer hit om ett tag med lite julklappar och sånt. Hm jag har lite ångest för att jag inte har köpt något till henne. Men hon säger hela tiden att hon inte vill ha något då jag frågar vad hon önskar sig.
Imorgon åker vi till blidö över dagen och firar julafton, på fredagen ska vi hem till Henriks mormor och morfar på middag och lördagen ska jag, mamma, hennes kille och Henrik åka till västerås till min morbror och fira hans tjej som fyller 50. Så då blir det stort kalas. Var länge sen jag träffade dom så det ska bli kul. Han är gullig min morbror, eller det vet jag inte om han är, men han är galen, de är han!! Sen är det en massa kusiner där till mig, men jag vet faktiskt inte vad alla heter tyvärr det är en hel del... Men det ser jag fram emot. För att skryta lite så ska jag berätta att både martin han i e-type och att Lasse åberg kommer. Min morbror spelar nämligen i ett band och varje gång jag är där så är det alltid kändisar där ;D Som tradition då vi kommer ska han alltid visa sin studio för allihoppa och självklart spela lite då med!

Men nu ska jag ta och gå ut med Ville sen sätta igång och fixa mina naglar.
Om vi inte hörs mer innan jul så hoppas jag ni får en riktigt God Jul!


Kram!

Vår avslutning i nian

Lärarna hade skrivit en sång om alla i klassen då vi hade avslutning i nian. Fan vad vi skratta då vi hörde den, dom hade gjort den riktigt bra!


Frisk på tv ikväll!

Ikväll klockan nio, på ettan är Frisk med på tv och ska dansa. Som ni säkert vet sen innan eller om ni kanske läst det i min blogg så tävlar han i dans och ikväll är det Sveriges bästa danspar som tävlar i Christmas cup. SVT satsar på de latinamerikanska danserna samt standarddanser i programmet. Det blir också bugg, disco och rullstolsdans. Så det ska jag titta på ikväll iallafall :)

Frisk o jag

Heartbreak hotel

Igår gick filmen heartbreak hotel på 4an. Det är den bästa filmen jag någonsin sett tror jag, den var så sjukt rolig. Jag och Henrik satt i soffan och skrattade tills tårarna kom. Den måste jag se igen!!



Vi får följa två sinsemellan mycket olika kvinnor som har en sak gemensamt , de är båda frånskilda. Nu, 40+ och med vuxna barn, skall de gå vidare med sina liv och åter ge sig ut på jakt efter kärleken... Ett från början slumpartat möte leder till varm vänskap, lite dårskap, många danshak och fler barer...

Lilla Julafton

Igår var jag och Henrik hemma hos hans mamma tillsammans med hans mormor och morfar och hade "lilla julafton". Eftersom vi ska till blidö och fira jul med hans kusin, mobror och några till så har vi sagt att vi inte ska ge några julklappar till varann för att det blir så många man ska köpa till. Så igår träffades bara vi fem och delade ut julklappar och åt lite jul mat. Det var riktigt mysigt. Trots att vi hade sagt att det inte skulle vara så mycket julklappar vi skulle sköpa så vart det en massa ändå. Så nu har vi fått mer bestik, en ny badrumsmatta ( en lika dan som vi har fast begie), nya badlakan och handukar, bio biljetter, jätte söta tomtar. Sen fick jag smink från clinique och Henrik fick lite kläder :) Så igår då vi skulle hem hade vi en jätte stor påse med oss med alla julklappar,men jag hade Ville så det var Henrik som fick bära den tunga påsen!

Idag ska jag gå till solna centrum och handla lite galjar och annat för att kunna hänga upp lite kläder och fixa uppe på vinden så vi kan sortera ut sommar och vinterkläder. Sen är det även storstädning som står på listan över vad som ska gäras idag. Så det blir inte mycket til att slappa. Vi kanske hörs senare! Ha det bra

En dag bara med älskling!

Idag har jag och älsklingen varit i solna centrum och tittat lite på alla möjliga saker :) På vägen hem gick vi in på orcars pizzeria och åt middag! Ikväll blir det nog bara en lugn kväll, känner att jag inte orkar göra så mycket. Men nu ska jag sätta mig i soffan och titta på jönssonligan :D Ha det bra!

Ringer hans ex för ofta?

Vi har alla olika syn på kärlek. Men en sak som jag tror många tycker är svårt är när det gäller ens ex. Visst måste ens partner respektera att man har haft en förflutet, absolut.  Men finns det gränser? När blir det för mycket?

HIttade en artikel om just detta från aftonbladet som jag tycker var bra. Någon som känner igen sig?

Omgiven av svek o lögner

Kärlek, till skillnad från sexmissbruk, borde det finnas mer av här i världen.



...för att hålla sin oro i schack; det läser jag om här och det är intressant läsning vill jag lova.

Jag tror att det inte är helt ovanligt med sexmissbruk, kanske speciellt i våra tider där yta och framgång värderas så högt? Roger Nilsson, som har skrivit en bok om det här, han är en framgångsrik läkare och seglare och berättar nu om sitt missbruk.

Och att anledningen till ett sexmissbruk skulle kunna vara brist på bekräftelse och kramar i ens barndom, låter ju ganska så troligt. Säkert bra att tänka på, för i vår moderna tid värderas goda resultat, duktighet och en snygg yta så högt, men kanske borde det räcka med att bara vara sig själv?

Att få känna att man duger som man är, med alla sina fel och brister. Det borde alla få.

Jag tror i alla fall att jag ska läsa den här boken, bara för att få förståelse, även om jag mig veterligt inte känner nån sexmissbrukare. Eller gör jag det, förresten...? Hm.


Julklappar

Igår kom maria hit vid fem ungefär och vi bestämde oss för att gå till solna centrum för att shoppa. Vi var inne i nästan alla affärer men hittade inte en ända snygg fest top. Men däremot hittade jag julklappar till Henrik. Först hade jag tänkt att köpa en clone a willy, men sen kom jag på att det är ju liksom mer till mig. Så det får bli en annan gång. När affärena hade stängt gick vi lite ledsna hem över att vi inte hade hittat några kläder. Men men, så idag skulle Maria in till stan och kolla istället. Vet inte om jag ska ta och möta upp henne, var ju inte på avslutningen idag för att jag har feber så jag vet inte om jag kommer orka gå på stan. Hm jag får se.

Juste! Igår ringde papsi och ville att jag skulle vara med dom på julafton, för att jag var hos mamma förra året. Åh nu har jag jätte ångest eftersom jag har sagt till Henrik att jag ska vara med hans familj. Men ändå vill jag ju vara med min familj eftersom jag inte träffar dom så mycket längre... åååh jobbigt. 

Min dröm!

Inatt har det varit en rätt jobbig natt, jag har som vanligt drömt mardrömmar, men vaknade av att Ville hulkade vid min huvudkudde och var tvungen att spy. Lite äckligt! Men jag hann precis sätta ner honom på golvet innan det kom upp nåt :P Snart kommer mamma hit och ska lämna lite saker. Idag blir det bara en lugn dag, ska hänga tvätten då den är klar och sen städa lite om jag orkar. Idag jobbar Henrik kväll igen men från imorgon så börjar han jobba dag! Det ska bli skönt. Men nu måste jag gå ut med Ville på en liten promenad innan mamsi kommer. Vi hörs.

Tittade precis på ett tv program där Zac var med,
Finns det någon snyggare än honom? Aah min dröm man!












      











Feber skit

Idag vart det inge stan. Som tur var!! Jag kände mig inte så bra så jag bestämde mig för att stanna hemma. Har bara varit inne hela dagen. Men jag har faktiskt lyckats tvätta en maskin så det är bra. Men när jag hänge tvätten nu kände jag att jag inte orkade mer. Så jag tog tempen och hade 38,4 i feber. Fattar inte.. Trött blir jag på det iaf!
Jaja ne nu ska jag ta och lägga mig på soffan och titta lite på tv tror jag, sen blir det nog sängen! Är så fruktansvärt trött. Sov gott sen! Natti natti!

Nu ska det snart bli blodprov

Jag har tänkt jätte mycket på det här med att ta blodprov. Eftersom jag håller på att utbilda mig till undersköterska så måste jag ju kunna ta blodprov. Men jag är verkligen skit nervös. Jag vågar inte! Visst har vi tränat i skolan på plast armar men att göra det på riktigt, uusch. Tänk om jag gör helt fel. När jag berättade det här för Henrik så sa han genast att vi måste göra något åt det. Så han pratade med Frisk och bad honom ta med sig lite nålar och annat hem för att jag kunde träna! Så nån dag här snart ska jag och Henrik sätta oss vi bordet så ska jag sticka honom. Men jag väntar några dagar till. Varför vet jag inte riktigt, men det känns som att det kanske kommer kännas bättre då :P Men om jag klarar det bra när jag tagit första blodprovet på honom så kommer jag nog inte alls tycka det är så läskigt längre.. eller?! Jag kan ju iallafall hoppas :)

Plast armen i skolan som vi tränade på!

DAUGHTRY - OVER YOU


you think that's pretty clever, don't you boy?

 

Sparar ut mitt hår!


Nu har det gått en massa månader sedan jag färgade håret sist. Ska sluta blondera och låta min riktiga hårfärg få växa ut. Sen kanske göra lite olika blonda slingor istället. Det sliter så himla mycket sen är det så himla fult när det blir utväxt. På sista tiden har mitt hår växt så det knakar :P Nu är det så pass långt tycker jag att man kan säga att jag har lpngt hår :D Men längre ska det bli. Fast tyvärr måste jag klippa mig snart för mina toppar är väldigt slitna. Så nu är det slut på att vara super blond!!

Onsdag!

Idag hade jag bara en lektion men jag kom aldrig iväg till skolan. Både jag och Henke har fått väldigt dålig sömn inatt, orkar inte berätta varför. Så imorse var jag super trött sen hade jag både feber och ont i magen. Så jag bestämde mig för att ligga kvar i sängen och mysa med mina hjärtan! Nu har Henrik precis gått till jobbet. Så ikväll blir jag ensam igen. Lite tråkigt, men det funkar bra ändå. Idag ska jag in till stan med min kära vän Maria :) Men Ville får stanna hemma, han behöver träna på att vara själv lite. Men nu måste jag sätta lite fart och sminka mig. Ha det bra!

                                          Min lilla älskling!


Dom blev bäst!

Orkar inte skriva så mycket. Nu har vi bakat både bröd och peppakakor. Dom vart hur bra som helst! Har dekorerat med glasyr och smartis, jummii :D Maria gick för en liten stund sen så nu känner jag mig riktigt ensam. Men nu ska jag ta och titta på en film och dricka lite coola. Har riktigt fettat mig idag, jag och maria åt pizza också. Så gott :D

Jul myspys

Idag var jag hemma från skolan, igen... Feber och hängig. Henrik började inte fören halv tre idag vilket betyder att han slutar väldigt sent. Så ikväll blir det ensamt, bara jag och Ville.
Jag har bara legat och slappat hela dan, orkar inte så mycket. Varit ute på några korta promenader med VIlle såklart men sen har jag bara varit inne. Pratade med maria i telefon nyss. Hon ska komma hit och göra mig lite sällskap. Vi hade tänkt att baka lite peppakakor och lyssna på jul musik så kanske man får lite julstämning! Just nu känns det inte alls som att det snart är jul. Jaja det kanske kommer. Men måste ta på mig lite kläder och hinna skriva ett arbete innan hon kommer så det är bäst att jag skyndar mig! Vi hörs sen!

Quietdrive - Time after time


The script


Break even



Talk you down

Imorgon är sista dagen!

Imorgon är sista dagen att skicka julkort för att dom ska komma fram till jul. Så idag ska jag sätta mig och skriva en massa jul kort och skicka iväg. Brukar vara riktigt fålig på det där med att skicka kort så jag får väll se om jag får iväg dom innan det är försent. Hmm..

Äntligen! I love music!

Igår satte Henrik in massa musik på mobilen så nu kan jag lyssna på en en hel del bra låtar :D tack gulle!

Måste ju bara berätta att om 11 dagar har jag och Henrik varit tillsammans i 11 månader! Snart ett år! :)

skojjigt!

Jag och tjejkompisarna pratade om att ge varandra nåt i julklapp. Och kom på att man skulle ge sexleksaker för det är alltid kul att få. Så alla ska köpa en varsin sexleksak för två hundra kronor. Man skriver en siffra på sen lottar man ut och får en av sakerna! Sjukt kul! Vi får väll se hur det blir med den saken, om det blir några julklappar :P

9 Dagar kvar till jul!

Nu är det bara nio dagar kvar till jul. Helt otroligt vad fort det går. Jag och Henrik har stenkoll eftersom vi har våra choklad kalendrar haha. Igår då jag och Henrik gick i solna centrum tittade vi lite på julklappar och nu vet jag äntligen vad jag ska köpa till honom. Kan ju tyvärr inte skriva det här..

Imorgon ska jag åka hem till mamma och hämta en sak som är til Henrik i julklapp sen ska jag även til solna centrum och handla lite julklappar till både mamma, Sven ( mammas kille) och Henrik. Så mysigt med jul. I år ska jag vara med Henrik och hans familj på blid ö. Känns lite nervöst och konstigt eftersom att jag inte ska vara med min familj. Men ska bli kul att fira jul med pojkvännen för första gången!

Var hemma från skolan idag för att jag har 38,4 i feber så jag känner mig inte så bra faktiskt. Orkar ingenting. Men idag måste jag plugga. Har tre arbeten i vårdpedagogik som ska vara inne till imorgon. Usch!!

GA.MA platt tång

Jag måste ju bara berätta hur platt tången var som jag köpte för ett tag sen. Den funkar jätte bra. Blir varm på bara några sekunder och plattar håret direkt. Ett drag och det är platt! Lockar går också att göra med den men jag har inte riktigt kommit underfund på hur man gör. Eller lyckades göra nån lock men nja jag får nog ta och kolla upp det där.

Härlig lugn helg!

Hallå på er! :D

Har varit lite dålig uppdatering på sista tiden men jag har inte orkat eller hunnit skriva. Men nu så!

I fredags skulle jag ut på krogen med en massa tjejkompisar. Men jag kände mig väldigt hängig och hade feber hela dagen så jag kände mig inte så pigg på att gå ut då. Så kvällen spenderade jag hemma med Henrik i soffan och tittade på idol! Väldigt mysigt. Sen var det ju riktigt spännande med Idol finalen. Både Alice och Kevin är vinnare tycker jag  dom är så otroligt duktiga. Sen att Kenvin vann tycker jag var helt rätt!

I lördags så var jag och Henrik hos hans kusin Johan. De hade både förlovning och examen fest. Vi kom dit vid halv 4 och käkade med släkten. Sen vid 8 kom det en massa vänner till Johan och Therese då de andra hade åkt. Det var jätte kul men vid halv 10 så åkte jag och Henrik till Alvik för vi var tvungna att hämta Ville som var hos Maria.

Sen igår gick jag och Henrik i solna centrum och tittade lite på kläder och annat. En riktigt härlig helg!

Redovisning idag

Hej allesammans! Nu har jag precis ätit lite frukost. Ska snart börja röra mig till skolan. Idag ska vi ha en redovisning av ett grupparbete som vi har jobbat med på vårdpedagogik lektionerna. Så håll tummarna för att det går bra! :)

Rape drug!

Detta är verkligen viktigt att läsa igenom!

speciellt om du är tjej..

Enligt polis och sjukhus blev en kvinna kidnappad från en nattklubb och 
våldtagen flera gånger sedan övergiven. 
Hon kom inte ihåg vad som hände men försöker fortfarande avslöja 
våldtäktsmännen. 
Tillsammans med våldtäktsdrogen Rohypnol fanns spår av Progesterex, som 
är ett litet steriliserings-piller. 
Preparatet används nu av våldtäktsmän i samband med fester, för att 
våldta och sterilisera sina offer. 
Progesterex fås hos veterinär för att sterilisera större djur. 
Ryktet säger att progesterex som används med Rohypnol kallas för '?date 
rape drug'. 
Det som gäller för progesterex är samma som för Rohypnol, den ska ner i 
tjejens drink. 
Hon kommer därefter att vara i ett sådant tillstånd att hon inte kommer 
att minnas någonting av det som hänt kvällen innan. Progesterex löses 
snabbt 
upp i drinken och försäkrar att offret inte kommer att bli gravid efter 
våldtäkten. Därför behöver inte förbrytaren bekymra sig om eventuellt 
faderskap flera månader senare. 
 
Preparatets verkan är inte tillfällig utan permanent! 
 
Progesterex är utvecklat för sterilisering av hästar. Den kvinna eller 
hona som tar preparatet kommer aldrig att kunna få barn! 
 
Förövaren kan få preparatet från alla veterinärer. Det är ofattbart lätt 
att få tag i och progesterex kan vara nästa preparat 
som slår igenom i 'nattlivet'. 
Hur otroligt det än låter så finns det internetsidor som beskriver hur du 
använder preparatet. 
 
Sänd det här till alla du känner - speciellt tjejer! 
 
Akta dig när du är ute - låt inte din drink stå utan att du håller ett 
öga på den. Gör en ansträngning och vidarebefordra detta meddelande till alla 
du känner. Och killar, berätta historien för de tjejer som du känner. 
 


Birgitta Olofsson 
 
Sjuksköterska, doktorand 
Umeå Universitet.


Jag är kär

Blir alltid lika lycklig då jag hör Henrik komma in genom dörren då han kommer hem från jobbet. Kommer aldrig få nog av honom! :)

Den 26 Januari är det 1 år tillsammans! Alltså en månad och 17 dagar kvar! :)

Sitter och funderar på vad jag ska ge Henrik i julklapp.. så svårt jag har verkligen inte en aning.. nån som har nåt förslag på vad man kan ge en kille? :D

Elouise! Är vi mer än bara vänner?!

Snacka med Becka i telefonen och det ända hon säger eller sjunger är låten Elouise! Hon vet hur mycket jag hatar den låten men den blir ju så söt när Becka sjunger den!!

James Blunt


ja så var de!

Hay på er! Idag har varit den segaste dagen nånsin. Men det har gått bra. Orkar inte skriva så mycket just nu. Har ett arbete som jag måste skriva klart och skicka in idag så jag känner mig lite stressad. Ikväll ska Henrik hem till Frisk på middag sen ska dom plugga. Jag ska träffa Daniel ett tag tror jag, bara jag orkar klä på mig, sitter med mjukis byxor och linne det är ju så skönt med slapp kläder. Men det var verkligen Sjukt länge sen vi sågs så jag ska ta mig lite eld i baken och få på mig kläderna. Skriver mer sen när jag kommer hem! :)

HOOBASTANK - THE REASON IS YOU


Julbakat!

Juste glömde ju säga att julbket äntligen har blivit av. Eller tror inte jag skrivit om det? jaja..
Jag ringde Maria på morgonen, först åkte vi in till fridhemsplan och köpta lite grejer, bla en platt tång och även lite hårprodukter :) Sen åkte vi hit och bakade lussebullar :D Peppakakorna får bli en annan dag klockan vart så himla mycket innan vi vart klara för vi råkade klanta till oss ett antal gånger i köket. Men vi har så kul då vi två bakar, haha händer alltid nåt spännande!

3 doors down

This is a story of a girl


Here without you



Three Days Grace - never too late

tråk dag

Halloj! Idag skulle jag börja 11.40 och ha idrott. Men jag vart hemma. Min feber som jag har haft i några månader nu trodde jag hade börjat försvinna men när jag vaknade idag kände jag mig inte riktigt frisk. Febern låg på 38,2. Så då bestämde jag mig för att skippa idrotten eftersom jag inte vet vad febern beror på så kanske jag inte ska påfresta kroppen så mycket. Har precis sminkat mig och ska snart klä på mig. Nästa lektion börjar 13.40 så då ska jag vara i skolan :) Sen när jag har slutat ska jag nog förbi djuraffären käpa en leksak till VIlle, en sån här boll med godis i, så han kan roa sig själv lite och jag slipper kasta hans gosedjur fram och tillbaka hela tiden..
Så medans  han utforskar den nya leksaken ska jag städa och tvätta eftersom det inte vart gjort igår. Usch ser absolut inte fram mot det. Men men det måste göras det med :)

Det här måste ni prova tjejer!

Skitskoj att testa hårfärg, frisyrer, smink etc på sig själv och dom har gjort det riktigt enkelt att få till det snyggt också. Det är gratis att bli medlem och lätt att registrera sig, sen är det bara att börja leka med ögonskuggor, läppstift, lösögonfransar osv osv.... Gör bilderna på taaz

L'oréal Professional, Absolut Repair!

Det absolut bästa för ett torrt och slitet hår!
Det är första gången jag köper en inpackning på salong, annars har jag bara använt vad som finns tillgängligt på typ Kicks eller åhlens. JAg är verkligen en sån människa som aldrig spenderar myckat pengar på mitt hår, till att köpa olika inpakningar eller andra liknande saker till håret. Visst det känns dyrt att lägga ut över 200 kr på en hårinpackning men inte efter att man provat den här första gången. Den är värd varenda krona.

Ca pris på salong 215 kr

Test på torrshapoo

Ja, vad skulle jag göra om jag inte hade torrshampoo? Vissa morgnar vaknar man liksom och inser att hur trött man än var kvällen innan skulle man ha tvättat håret iallafall.
Igår morse var en sån morgon. Skulle aldrig ställa mig i duschen då jag är sådär trött och vet att jag kan sova en stund ptill på morgonen. Jag är en kvällsmänniska som hellst inte gör någonting alls på morgonen/förmiddagen. Det är ett under att makeupen kommer på plats innan jag går till skolan.
Iallafall är det jäkligt skönt att bara kunna spraya igenom håret med Refreshing Dry Shampoo och gå till skolan och åtminstone se ut som man är nyduschad. :P


Hörde Ville

Usch, jag satt hör vid datan och snackade lite på msn så hör jag Ville skrika. Han hade fastat i en tråd från min tröja som låg på golvet. Den hade han trasslat in sig med och kunde inte gå. Tänk om han hade varit själv hemma.. Uuusch... Den satt stenhårt fast så jag tror att det gjorde riktigt ont. Min lilla snutteplutt :(

Lördag!!

Godmorgon! Känns så skönt att inte vakna upp bakis vilket typ alla andra är som jag har pratat med. MEn jag är otroligt trött trots att jag sovit många timmar nu. Jaja så kan det vara ibland. Idag ska jag träffa Maria vi har tänkt att vi ska baka :) Men  först ska jag nog åka in till stan eller fridhemsplan. Ska gå in på designtorget och byta  en ljusstake som jag fick av Henriks mamma i födelsedagspresent. Har pratat med Henrik, jag känner mig så dum om jag gör det men samtidigt så är det väll kanske bättre om det är nåt annat jag hellre vill ha. Den var jätte fin men eh jag vet inte riktigt har tänkt att lämna tillbaka den och använda pengarna till att köpa en platttång istället!

Ikväll vet jag inte rikitigt vad jag ska göra. Henrik slutar vid sju men jag vet inte om han kommer hem eller om han ska hitta på nåt annat, imorgon börjar han tidigt så jag tror han bara ska ta det lugnt. Jag känner verkligen inte för att dricka så jag funderar på om jag ska stanna hemma och mysa med honom ikväll igen. Eh jag får se vad jag känner för lite senare..
Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sen börja röra mig in mot stan. Ha det gööött!

Fredagskvällen i soffan

Ikväll blir det en stört lugn kväll. Var precis ute med Ville på en kort promenad. Var så himla kallt ute. Annars har jag spenderat hela kvällen i soffan framför tvn. Är så himla trött, blir nog en tidig säng gång ikväll. Henrik ska upp klockan kvart i sex för att åka och jobba så jag lär väll vakna då och inte kunna somna om.. Vi hörs imorgon puss

Telefon!

Nu har jag snackat med syrran i prick 90 minuter! Hahaha hon är expert på att snacka :P

Nu är det ju helg fö faan !

Men jag ska bara ta det lugnt :D Känner inte alls för att gå ut, konstigt nog. När man är nyfylld 18 så är det väll i nte många som väljer att hellre ha en mysig hemma kväll?! Men jag har hellre det än att gå på krogen och umgås med folk som är fulla och äckliga. Jag mådde så himla dåligt i söndags också satt jag vill inte dricka något på bra länge uuusch. Sen är ju det värsta som finns då man ska hem mitt inatten, själv, frusen och lite lullig. Ioförsig brukar dom resorna vara väldigt roliga. Men njae..

Vilken sjuk dag

Imorse var jag heeelt död då klockan ringe, vart rätt sent innan jag somna. Jag och Henrik bråkade igår igen, alltid om samma jäkla sak.. Jag var jätte ledsen och arg så jag gick ut med Ville för att jag inte ens orkade vara i närheten av honom. Då jag kom in så kom han och sa förlåt.. Jag förlät honom men var ändå lite ledsen och besviken på honom...

Har ni nån gång bråkat med er partner men ni har blivit sams igen, men ändå känner man sig lite arg och irriterad? Det bästa sättet jag tycker fungerar då, är att man tar ut allt då man har sex, sen är allt bra igen!! ;9 Men då gäller det att ni har löst alla problem innan för sex lär inte få problemen att försvinna, kanske för stunden men inte längre fram..


När jag klivit av tunnelbanan imorse vid tekniska högskolan så var klockan vid kvart i nio. Precis då kommer jag på att vi började klockan 11 och skulle samlas vid naturhistoriska museet.. Tror ni man vart irriterad.. Jag hade ju kunnat SOVA!!! Jag som var så himla trött så det var helt sjukt. Men jag åkte hem igen och var inne i fem minuter innan jag skulle ta bussen till odenplan där jag skulle möta upp Therese och Farishta.
På tekniska museet fick vi lära oss om hur djur parar sig.. haha det var rätt intressant om jag ska vara ärlig. Men vi stannade kanske i en halv timma sen åkte vi därifrån. Jag åkte hem och dom åkte tillbaka till tekniska för att dom skulle skriva prov. Var så himla lycklig att jag inte behöver skriva prov, eftersom jag inte har den kursen :D För det hade gått åt pipsvängen. Inte min dag idag känner jag.

Mamma åkte för en liten stund sen. Hon hade varit och handlat lite till mig och Henrik. Bland annat pappakakor, peppakaksdeg, jäst, och lite annat. Vet att jag har sagt i flera dagar att jag ska baka, fast det inte har blivit av men ikväll tror jag att jag ska ta en mysig hemma kväll och baka. Är ändå så himla trött så jag orkar inte göra så mycket. Henrik jobbar hela helgen så det blir riktigt ensamt :( men jag har ju Ville.

Nu ska jag lägga mig på soffan och mysa lite med Ville!! GOOS!! VI hörs nog senare om inte annat så hoppas jag ni får en riktigt trevlig fredagskväll.

god morgon!

Har varit ute med Ville nu, Ska precis rusa iväg till skolan.

Hoppas ni får en bra dag! :)


If heaven was needing a hero


"Cry on my sholder"

You can run away but you can't hide, trought a storm and trought a lonley night.
Then i'll show you there's a destiny, the best things in life, they are free.
But if you wanna cry, cry on my sholuder, if you need someone who cares of you.
If you feeling sad. Your heart gets colder. Yes i show you what real love can do.
If the sky is grey oh let me know. There's a place in heaven where we'll go.
When the night are getting cold and blue, when the days are gettig hard for you.
I will allways stay by your side, i promies you, I'll never hide..

En mardröm

Jag såg precis då jag loggade in på facebook att jag hade en vän förfrågan. Vilket inte än en stor grej :P men det var en kille som jag verkligen aldrig mer ville veta av. Ska berätta vad som hände. Det var för ca två år sen men jag minns det som om det var igår..
Jag möte upp en kille som jag träffat via playahead (pinsamt att säga men så är det) Han verkade jätte trevlig och vi bestämde att vi skulle träffas inne i stan. När jag såg honom komma mot mig så var det verkligen inte vad jag hade väntat mig. Men så är det ju nästan alltid då man ska träffas på det sättet. Hur som helst. När han mötte mig kramade han om mig jätte hårt och förökte ge en puss på munnen men jag röck undan och så gav han mig ist en puss på kinden. Jag vart helt stum.. öööh ofta man gör så första gången man träffar nån..
Vi hämtade biljetterna till bion som vi skulle gå på lite senare. Så jag stoppade ner dom i jackan och så satte vi oss på ett jätte mysigt cafe. Han "killen" tjatade hela tiden om att han ville ha en kyss och jag sa hela tiden nej, när det sen gått kanske en halvtimma så säger han att han ska gå från cafe om han inte får en kyss.. Och jag trodde jag skulle smälla av, Vad faan är det för kille???!! Men så vart det, han gick därifrån och jag vart lyckligare än någonsin, kom på att det var jag som hade biljetterna och ringer Becka och frågar om hon vill gå på bio, men precis då kommer han tillbaka och jag la på telefonen. Då började jag bli lite rädd för honom. jag isåg att han inte verkade vara riktigt "normal".
När vi satte oss i biosalongen så var det inte så mycket folk där så han bestämmde att vi skulle sätta oss längst upp där det var helt ledig och jag gick med på det. Då bion startade så började han tafsa en massa på mig, jag sa åt honom att sluta men han lyssnade inte och vart bara allt värre. Jag satt med benen i kors för att han inte skulle dra i mina byxor men han slet i både byxor och tröja. Sen vart han bara allt argare när jag försvarade mig.
Jag satt där med tårarna i ögonen och hoppades på att det skulle komma nån och rädda mig. Jag var så himla rädd. Så säger han att han ska gå på toa och jag började skaka ännu mer än innan. När han gått ut genom dörren så satt jag jag där med tårarna i ögonen som precis började rinna. Jag ville bara springa därifrån men hela jag skakade. Varför tvekade jag? allt var bara en schock och jag trodde aldrig något sådant skulle hända, inte mig iallafall. Jag bestämde mig för att ta mina saker och snabbt bara resa mig upp och gå därifrån. Men precis då jag ställer mig upp kommer han tillbaka och frågar vart jag har tänkt gå. Mina trårar kunde inte sluta rinna. När jag sa att jag ville gå så höll han fast mig och sa att han inte tänkte släppa. Tillslut när vi kommer ut så föjer han med mig till tunnebanan. Jag sa att jag var tvungen att gå hem för att gå ut med hunden och han sa att han kunde följa med. Jag låtsades om som om jag gillade honom efter att jag försökt med allt annat innan för att komma därifrån. Så jag sa att jag skulle ringa honom då jag satt på tåget och att vi kunde träffas imorgon igen. Tillslut så kom jag därifrån och jag tror jag sprang hela vägen hem sen. Jag grät varje kväll och jag trodde han skulle komma efter mig igen på nått sätt. Han ringde om och om igen i två veckor tror jag och skrev tusen sms där han hotade med att han skulle ta livet av sig om jag inte svarade....
Efter det har jag verkligen lärt mig en läxa. Tillslut gav han upp och jag har aldrig sett eller hört från honom sen dess, tills idag. Jag tror inte han känner igen mig att det är jag han träffade förut för det var var rätt länge sen. Men jag minns honom, det är som inprintat i mitt huvud.
Så passa er tjejer för det finns många konstiga killar. En av dom är Boogiie Lönsson (finns på facebook), som jag träffade. Ett riktigt jävla svin!!!!! Alla borde veta hur äcklig han är.

Hej på er, bakdags?

Förlåt att jag är lite dålig på att uppdatera min blogg, förut skrev jag flera inlägg om dagen men nu hinner jag tyvärr inte utan blir mer varannan dag tyvärr. Imorse började skolan klockan tio i tio. Då klockan ringde vid halv 8 så tröck jag på knappen, som tyvärr var stänga av knappen. Jag som trodde jag tröck på snooze. Så jag somnade om och vaknade inte fören vid halv 11. Henrik var ledig idag så vi båda låg och sov som grisar. Skulle bara ha två lektioner idag. Så jag tänkte jaja, får väll gå till nästa istället då som börjar klockan 20 över 2. Satt och pluggade en massor och inte först vid 10 i 2 tittar jag på klockan och insåg att jag skulle börja om tio minuter :S Jag hatar att komma försent så när jag var påväg till tunnelbanan så ångrar jag mig och bestämmer mig för att gå hem igen. Hur korkad är man?! Aja, så nu ska jag bara vara hemma och plugga. Är ju bara två veckor kvar i skolan så bäst man jobbar på. Ska snart gå upp till Ica och handla hem lite mjölk och annat. Funderar på om jag kanske skulle ta och göra lussebullar ikväll.. hmm kanske det! skulle vara supeeer gott :D

naglarna fixade

Nu har jag suttit i nästan fyra timmar och fixat mina naglar. Böev helt tokig tillslut. Men nu är dom långa och fina. Det som tog mest tid var nog nr jag skulle måla franska manikyren, jag är så himla petig och om det inte blir PERFEKT, så tar jag bort allt och börjar om! Men nu är jag nöjd :) Lite svårt att skriva på tangentbordet dock, kommer åt en massa andra krappar med, än den jag trycker på.  Imorgon börjar jag klockan ett, så himla skönt med sovmorgon! Men ska ta och tvätta lite innan jag går till skolan. Nu har jag och henrik tilltat lite på kryssningar och vi tror att vi ska åka på hans födelsedag i januari. Vi funderade på om vi skulle ta spat i samma veva.. eh vi får se hur det blir! Nu ska jag ta och titta lite på tv sen gå och sova. Vi hörs imorgon, sov gott ♥

Bästa födelsedagen nånsin!

Hej allaihoppa! Har heft en helt underbar helg! I fredags kom Henrik hem med jätte vackra blommor som vi har på bordet i vardagsrummet. På kvällen var jag, Maria och Henrik ute och åt middag på Bambo Palace det är den bästa resturangen jag vet. Henriks mamma satt hundvakt åt vår lillponke VIlle. Hon hade haft fullt upp och var rätt trött då vi kom vid tio för att hämta Ville. Maria åkte hem och jag och Henrik mötte upp Mika och fortsatte hem till oss. Vid 11 åkte jag och Mika till gamla stan för att gå på huset där vi skulle möta upp Erika, John och Ludde. Då vi precis kommit längst fram i kön så bestämmer vi oss för att gå därifrån. Vakterna ropade efter oss och bad oss komma tillbaka haha. Men vi gick istället in på after där vi hade en stört härlig kväll.
Jag vart helt kär i vakten, Christian, som jobbade där, han var så himla snäll och gullig. Han bad oss sätta oss vid ett bord där hans vänner var. Dom var jätte trevliga. Ena killen frågar om han får bjuda på nåt och precis då jag säger nej så säger Mika att jag fyller år! Och han beställer in en flaska champange. Sen ställde han sig upp och började sjunga, jag mår hon leva och HELA krogen hakade på och sjöng. Lite pinsamt var det faktiskt. Alla ville bjuda och tillslut var jag as packad. När klockan var vir tre och krogen stängde så åkte jag hem. På hem vägen pratade jag med Niklas (kompisen) hela vägen. När jag kom in genom dörren så la jag mig på sängen och däcka direkt. Vaknade klockan nio, bakis som faaan. Jag som skulla ha gäster, hur skulle det gå? tänkte jag. Var femte minut sprang jag på toan och var tvungen att spy. Riktigt länge sen jag var så full. Usch, så det vart henrik som fick städa hela lägenheten. Men tillslut så drog han med mig ut då vi skulle handla, vilket var riktigt skönt, att få lite frisk luft och få röra på sig så jag kände mig mycket bättre då vi kom hem. Vi hade fullt upp hela dagen igår. Först var Frisk här och skulle spela lite tv spel. Precis då han gick kom min pappa och lillasyrra. Vi åt tårta och spelade tv spel :P Sen precis när dom gått kom Henriks mamma, mormor och morfar på middag. Vi hade det jätte mysigt och satt och tittade på foton både från engalnd och egypten resan. Riktigt kul! Man längtar tillbaka så. Sen när dom gått hem var klockan vid 11 och jag och Henrik satte oss i soffan, helt utmattade. Men det var en helt perfekt födelsedag! tack allihoppa för allla gratulationer och presenter!

Jag har fått massa fina presenter, mobil, massa pengar, en spa weekend, kryssning, presentkort, kläder, nagel och hud vård och lite andra saker!

RSS 2.0