Nu är han lite mindre man..

Min lilla älskling... nu är han kastrerad!

Fredag

Inte alla som kan hålla ett glas med tuttarna :P Är fest sugen!

Im in love with a girl

Jag vill bli frisk! Avskyr att ligga hemma och inte kunna göra någonting. Ska snart börja med maten sen blir det väl någon film eller något...

Sjuk

Ja, då var hösten här. Jag ligger som vanligt hemma sjuk när den här årstiden kommer. Var på jobbet idag men får se om krafterna håller för morgondagen. Jag hoppas det eftersom jag har en student denna vecka!

Nu ska jag gå ut med Ville sen krypa ner i sängen och hoppas på att jag är frisk som en nötkärna när jag vaknar upp :)

Sov gott

/Louise

Min helg

I fredags överraskade älsklingen mig med att vi skulle gå på teater. För första gången så lyckades vi gå på en teater som faktiskt var bra. Den girige!

I lördags åkte jag till Farsta centrum där jag mötte upp Sandra och tog en shoppingrunda. Slutade med att vi avslutade kvällen hos hon och Fredrik där vi färgade hennes hår, sen satt jag och Fredrik och pluggade lite teori! Eller han förhörde mig :)

Före


Efter

Den snygga jackan vi hittade till henne!


Vilket stöd man har... eller..

..Inte!

Louise: När jag fått mitt körkort är du(Elin) den första som ska med ut och åka, ok?!

Elin: Hjälp Louise! :S hahahha! Jag kommer dö! ♥ puss

Niklas: Vågat elin!

Louise: Tyst Niklas! :)

Elin: Niklas du har aldrig suttit i en bil med Louise... Seriöst! Senast höll vi på att skada oss och andra ganska rejält.... Host * sten * host * hus * host * springa efter bilen xD hhah men lycka till Louise :p

Louise: Hahaha men jag var ju typ 14! Och dessutom så var det du som sa "backa till det säger stopp". Jag ska inte lyssna på dina råd mer, då kan det ju sluta riktigt illa ;)

Niklas: Haha det är det jag menar ;)

Elin: Jaja okej men huset var din grej ;) hahahha Värsting teamet vi är Louise ♥ men okej jag åker med dej :D

Louise: Du är en sann vän! ♥ Huset var mitt fel.. Ja vi är farliga tillsammans ;) Denna gång ska vi ha lika roligt fast utan att köra in i en sten och krocka i hus..


Måste berätta vad som hände..

Jag och Elin var på landet. Vi var inte så gamla.. Mammas kompis tyckte att jag redan då skulle träna på att köra bil så vi fick låna hans bil. Jag och Elin kör runt lite på tomten och tycker det är jätte kul. Eftersom att det gick så himla bra ville vi utmana ödet lite och backa upp för en backe. När vi står i backen som är lite kurvig så inser jag att jag inte ser någonting bakåt, och börjar inse att det kanske var en dålig ide så säger Elin åt mig att backa tills det säger stopp. Och självklart så lyssnade jag på henne och RÅKADE gasa lite för mycket, så med full fart bakåt åker vi upp på en jätte stor sten som står mitt i vägen. Bakhjulen lyffte från marken och bilen satt fast...

Elin var arg som ett bi och skriker åt mig "jag sätter mig ALDRIG i en bil med dig igen".. Herregud vad jag skrattade. Men sen insåg jag att vi satt i skiten...


Elin gick ut och började knuffa.... Efter flertal försök så får jag också gå ur bilen och knuffa på. Och äntligen kom bilen ner från stenen och då insåg vi.... faaaan det sitter ju ingen i bilen. Så bilen börjar rulla ner för backen och jag springer så fort jag kan för att försöka hinna ikapp, Elin står i ren panik och skriker "SPRING!!" Vilket jag gjorde....

Nedanför backen sitter mamma och Sven inne i vårat hus och tittar på tv och är helt omedvetna om vad som händer utanför fönstret.. Jag hann in i bilen i sista sekunden innan den snart for in genom väggen. Hade varit bra jobbigt om bilen hade farit rätt genom huset.. USCH. Idag skrattar vi som fan åt det men det hade ärligt talat kunna gå riktigt illa.

Mamma hör att någon skriker och öppnar dörren och där står jag några millimeter från husväggen med bilen och försöker låtsas som att ingenting hänt.. Elin går sackta ner för backen och det första jag säger är "det här har aldrig hänt". Vi parkerade bilen och lät bli att säga något, det skulle tillslut säga sig självt ändå, eftersom det helt plötsligt fanns en STOR buckla där bak på bilen.

Efter att allt detta hade hänt så lovade jag Elin att aldrig köra bil igen..

Jag älskar dig gumman


Herregud.. Vilka ideer vi haft..

Nu satsar jag fullt

Klockan kvart över 8 imorse var jag ute på vägen med läraren från bilskolan.

Han är verkligen jätte bra min lärare! Fick en liten chock idag när vi snackade i bilen och han sa att han bara var 23, ändå så duktig.. Känns verkligen som att det börjar närma sig körkortet och nu satsar jag fullt ut på att ha det innan vintern.

Idag gjorde jag min första fickparkering!

Och det gick galant. Kunde inte gå bättre. Fick godkänt på alla moment som vi gjorde idag.

Nu är det bara finslipningen kvar som han kallar det och nästa gång ska vi träna på parkering och backning. Sen är det bara motorväg kvar! Han sa åt mig idag att jag måste försöka bli klar med teorin för han tycker att jag kan köra bil och att jag är så pass duktig att jag snart kommer kunna köra upp :)

Och duktig som jag är så har jag suttit hemma hela dagen och pluggat teori..
Nu ska jag ut med Ville sen blir det tillbaka till böckerna.

Henrik och Rachel har åkt ut

(bild lånad från dagbladet.no)

Jag vet inte vad jag ska säga.. Är riktigt förvånad.


I fell in love or something


Atle Pettersen

Här är en annan deltagare i "skal vi danse". Känns så konstigt. På efterfesten dansade jag med den här killen, och för mig är han som vilken kille som helst, medan han i Norge verkar väldigt känd.. Nästan så jag måste hejja på honom istället ;)

Nejdå. men jag måste erkänna att det skulle kännas helt okej om det blev han och Rachel som möttes i finalen!


Övningsköra

Nu ska jag åka till bilskolan sen ska jag möta upp tjejerna i stan, blir middag på Jensens!!

Så se upp om ni är ute på vägen ;)

/Louise

Här kan ni se Rachel och Henrik dansa

Klicka bara på länken här!
Lite bilder lånade från Rachels blogg


skal vi danse

Var en helt fantastisk kväll igår. Efter sändningen bjöds det på mat och dryck. Minglade runt bland massa Norska kändisar som jag inte har en aning om vilka dom är. Senare blev det fest. Tyvärr har jag inga bilder att lägga ut. Glömde kameran och till en början så fick det inte tas några bilder. Men här kan ni se ett klip när Henrik och Rachel äger dansgolvet.

Här kan ni läsa en intervju med Rachel och Frisk.

Snart ska vi följa Björn till tåget här i Norge förhan ska flyga hem till Sverige. Sen blir det middag med Henrik, Frisk och Rachel innan vi åker till stockholm..

Vi hörs sen

/Louise

I Oslo på tv premiär

Imorse tog jag, henrik och björn flyget till Oslo för att möta upp Frisk. Ikväll ska vi på tv premiären av "skal vi danse". Är ruskigt trött och tröttare lär jag vara imorgon.. Ikväll ska vi på direkt sändningen sen blir det efterfest. Flyger hem imorgon kväll igen så jag ska försöka uppdatera er lite då.. Nu ska vi hämta kläder sen ska vi åka till studion!!

uppdatering..

Sitter just nu hemma och skriver från Henriks bärbara dator så tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder.

Idag har jag varit hos frisören, varit och vaccinerat Ville, klippt hans klor och nu blir det bio! Är lite stressigt så får uppdatera er mer lite senare. 

Kram Louise

förkylningstider

Känns just nu som att alla ligger hemma sjuka. Själv har jag ont i halsen. I en vecka har jag gått och väntat på att förkylningen ska "bryta ut".

 Antar att den kommer när jag absolut inte vill att den ska komma.. Jag är nöjd så länge jag inte är förkyld då vi ska åka till Norge... Nästa helg är det nämligen premiär för lets dance, så då ska jag och Henrik åka dit och hejja på Frisk och Rachel som ska dansa. Så ska mamma bo här och passa lilla roy (Ville).

/Louise



RSS 2.0