Imorgon fyller jag 20 år!

Jag känner mig som ett litet barn på julafton. Hela magen pirrar på mig och jag kan knappt bärga mig till imorgon då jag fyller år. Eller kanske inte.. Men jag måste säga att jag saknar den känlan. Att fylla år var världens grej. Nu vill jag inte ens bli äldre. Hmm... 

Henrik har hållt på i flera dagar med att fixa paket och orda inför denna dag! Min sötis. Ska försöka uppdatera er imorgon om jag hinner.

Kramar

Don't take life too seriously. You'll never escape it alive anyway.


Är ni sugna på lite nytt?

Jag har börjat jobba lite med Oriflame och säljer deras produkter så bara säga till om ni vill prova lite smink o annat.

Nu i veckan kommer det hem ett stort paket som jag ska leverera till mina kunder och självklart har även jag beställt massa produkter som jag längtar till att få börja avända.

Då är man äntligen tillbaka efter några dagars bloggvila

Jag har haft fullt upp med jobb, vänner och fixning för födelsedags firande här hemma.. På tisdag fyller jag 20!! Helt sjukt. Jag börjar känna mig gammal. Nu vill jag inte bli äldre..

Jag har inte riktigt hunnit tagit mig tid till att skriva. Egentligen har jag inte tid nu heller, min enda lediga dag på hela veckan och jag har MASSOR att göra. Ska åka till stan med Henrik och titta på lite presenter, städa toaletten, handla, och baka sen är allt i sin ordning...


Mysterious!


3 sakner ni kanske inte vet om mig..

  • Jag spänner alltid fast mig på bussen då det finns säkerhetsbälte! Jag menar, varför inte? Jag kommer nog vara väldigt lycklig att jag gjorde det om det skulle hända en olycka..
  • Jag tänker fortfarande tillbaka och ångar fruktansvärt mycket att jag var otrogen (mot mitt ex). Att såra någon så mycket är fruktansvärt. Att se någon så ledsen över något jag gjort vill jag aldrig med vara med om igen.. Till mitt försvar hade jag att jag inte ville göra slut för att det skulle såra personen så mycket, men ja, jag kan ju inte säga att det här sårade mindre! Man lär sig av sina misstag....
  • Jag har legat inne på sjukhus pågrund av att jag var en tränings narkoman(eller ätstörning, beror på hur man ser det).. Det kan man inte tro idag va ;) Jag tränade så mycket att jag glömde bort att äta vilket ledde till att jag spydde oavbrutet och tok rasade ner i vikt. Alla dessa aktiviteter hade jag på en vecka:
-Bromma gymnasterna, måndag,onsdag,fredag. 3 timmar varje gång.
-Dans, tisdag. 1 timma.
-Trampolinhoppning, torsdag. 2 timmar.
-Konståkning, söndag. 1 1/5 timma.

Nu vet ni det! Idag blir det frisören, får medela sen hur det blev.  Är riktigt nervös!

Bjuder på en grym låt så länge.


Morsning korsning! Hörs sen!


Igår inträffade en mardröm...

Inatt har jag inte fått sova många timmar och just nu sitter jag fortfarande på högspänn och är dunder trött.

Jag är livrädd...


Igår när jag och Henrik skulle börja med middagen märker vi att Ville inte kan titta med ena hans öga, så jag sköljde med natriumklorid eftersom jag tänkte att han kanske hade fått något i ögat.. När vi käkat klart vart han helt groggy. Då kände jag att något inte stämde, han var så trött och lugn och bettede sig ABSOLUT inte som han brukar....

Vi lyfte upp och la honom bredvid mig på soffan. Efter ett tag då vi sitter och tittar på tv så tittar jag på Ville och ser att han bara tittar rakt ut på ingenting. Så jag tar mitt finger framför hans öga för att se att han var vid medvetande. Det var då mardrömmen började. Han reagerade inte för fem öre. Jag puttar på honom lite i panik och fortfarande ingen reaktion. Så jag lyfter upp honom fortfarande utan reaktion, han hängde helt livlös i mina händer..

Jag i panik skakar om honom och säger till Henrik att Ville är död. Han trodde jag skojade men han hörde ganska snabbt att jag menade allvar. Efter en stund började Ville vakna till och Henrik skyndar sig att ringa till sin pappa som kom och hämtade oss. Mitt hjärta var uppe i halsen.

Resan till djurakuten var som en evighet. Kändes som vi åkte jorden runt och aldrig skulle komma fram.


Under hela resan försökte jag hålla Ville vaken, han var JÄTTE trött och ville bara sova. Men jag vågade inte låta honom sova eftersom det var då han somnade som han vart medvetslös. När vi väl kom in började Ville pigga på sig riktigt ordentligt och vi betämde oss för att åka hem. Troligtvis så drabbades han av ett epilepsi anfall eller så bara svimmade han, det är osäkert. Men veterinären tyckte att vi skulle ställa klockan inatt för att titta till honom..

Så varje timma inatt har jag gått upp och kollat att Ville mår bra. Och än så länge är allt som det ska.

Min lilla älskling. Han vet då hur han ska göra mig riktigt rädd... Usch. Vill inte vara med om detta igen.


Ska till frisören..

Idag ringde jag och bokade tid till frisören, fyfan vad jag är nervös.

Är så himla rädd att jag kommer ångra mig eftersom jag själv inte vet hur jag vill se ut i håret än... Aaah. Men jag får väll bara hoppas på att det blir bra. Det kan inte bli annat än fult.

Har lyckats spara ut min riktiga hårfärg en bra bit nu men jaa.. det ser inte klokt ut.. Så nu ska jag försöka få hela håret i ungefär samma förg som min egen hårfärg :) Vill att det ska se naturligt ut men vi får se vilket det blir..

Här är några bilder på vad jag (kanske) har tänkt mig.

Denna bild är nog den som är mest lik min riktiga hårfärg.

eller så kanske man ska satsa på nått mörkare?

Eller ja nått helt annat?

Besluts ångest! Hjälp mig!!!

 


För dig ska jag göra det tusen gånger om!



Man kan inte annat än att älska honom :)


Han så jävla snygg och sjunger som en gud!



I am trying, and you know that.. But still you allways fuck it up.

Why?
Maybe because you dont even know it....

Det känns som att jag kämpar mot strömmen... Det får inte pågå i en evighet för det är riktigt jobbigt. Jag måste få något annat än en motgång.

Jag är trött!
Att jobba till tio, komma hem, varva ner.. gå upp klockan fem, åka till jobbet och arbeta en hel dag, åka hem och åter varva ner och spendera den lilla tid man får med familjen och sedan gå upp klockan 5 igen då klockan ringer.. Det är trufft... Jag kan inte säga annat än att jag är trött.

Jag vill boka en resa så man har något att se fram mot. Allt blir så himla mycket lättare då och så mycket roligare..

:D

Ne nu säger jag god natt gott folk. Puss och kram

Är man lättroad eller?

Jag och Henrik hade lite kul med hundarna!

Var precis varit ute på en långpromenad med dom små. Men nu ska jag sätta igång och städa lite, passade på att skriva ett inlägg då jag skulle sätta på lite musik. Men nu är det gjort så nu är det bara att sätta igång. Tråkigt, men det måste göras. Klippte Henrik igår också så det ligger säkert en massa små hår och gömmer sig...


Wolaa! Äntligen har jag fått som jag velat..

Förut hängde det ett foto på henrik på väggen i köket, men nu hänger denna fina "ljuslyckta" där istället.

Den är så mysigt!!! Men jag kan säga att det har diskuterats massor om detta... Men hur som helst efter mycket om och men så fick jag som jag ville och ännu bättre, henrik älskade det ;)



Sen köpte jag även ett drapperi ut till hallen för att täcka våran städ skrupp. Vart mycket bra måste jag säga!

En kväll här hemma..

Jag och Sandra hade en mysig kväll, lagade middag och så, sen kom killarna hem!!



Våra älskade vovvar...

..Vill alltid vara nära varandra!





Förlåt för min dåliga uppdatering....

Tyvärr hinner jag inte skriva så mycket idag heller. Men imorgon LOVAR jag att jag ska uppdatera er ;) Sålänge får ni njuta av en skön låt och en gammal bild på mig då jag hade kort hår!

 

joan osbourne - one of us



Jag älskar dig mest av allt!


RSS 2.0