Japp då är det snart tisdag

tjenixen alla goa o glada!

Idag åkte jag ut till långsjön där jag mötte upp Palle, Thirre, Linda, Niklas och Maria. Vi solade och badade en hel del. Riktigt skönt sen på eftermiddagen träffade jag Mika i centralen så åkte vi till fridhemsplan där vi mötte Mickis och Maria. Vi satte oss i rålis och käkade grillad kyckling och snackade lite. Riktigt myys.

Maria och Palle

Mika som förgiftar sig själv ;)

Maria

Resten av bilderna vart tyvärr suddiga..

Bion Baksmällan

God morgon allihoppa! Igår när jag kom hem så hade jag inte mycket för mig. På kvällen åkte jag in till hötorget för att möta Maria. Sncka om en brud som har beslutsångest, haha. Först skulle vi åka till tanto och sitta där, sen ringer hon och föreslår att vi ska på bio istället för att hon var trött. Så när vi möttes upp utanför sf så var hon pigg o ville ut och festa. Efter en lång stund då vi suttit och pratat så vart det iallafall att vi gick på bio och såg filmen Baksmällan.. Det var så sjukt rolig! Efter åkte Maria till nivå för att möta upp några kompisar som sen skulle dra vidare ut och festa och jag åkte hem. Var lite fest sugen men ville inte vara bakis om dom skulle ringa från jobbet så det får bli party en annan dag.

Här har vi maria :)

Hahah du ser ut som ett troll stumpan!! Vilka goa kinder ;)



Idag är jag iallafall pigg och allert. Har precis käkat en glass till frukost, det är ju så himla varmt här inne så man är inte så sugen på nått annat. Idag blir det nog stranden med Maria eller så åker jag till pappa. Har själv lite besluts ångest idag känner jag. Jaja.. får se.

Veckan på landet

Vet inte var jag ska börja. Vi har hunnit göra en massa saker i veckan. Igår var jag och Henrik ute och paddlade kanot och badade, det var suuper mysigt. Sen har vi varit runt lite överallt. äsch sätter upp bilder...

Vi var inne i karlstad en dag


Jag på promenad med ville, vi satt vid stubben o vila lite

min lilla älskling

Appro på ingenting, jag har slutat använda platt tång (vilket jag alltid gjorde förut till att platta eller göra lockar)för att det sliter så. Istället snurrar jag det i toffs nån timma så får jag fina lockar sen ;)

Gjorde en massa pajer under tiden vi var på landet

Ville ligger och sussar i pappa henriks famn :)

Fint på landet


Henrik morfar och mormor. Han har världens sötaste morfar! En riktigt go liten gubbe



Så började eman äntligen få lite bruna sommarben

Jag henrik och hans mormor o morfar är yte o promenerar

Det var så sjukt fina kväller

kvällspromenaden igår ner till vattnet, det var så vackert



Vill tillbaka!!!!

Bröllopet

Det var helt fantastiskt vad fina dom var. Hade riktigt trevliga dagar där.

Så var det vaxningen igen (dagen innan bröllopet)


Såhär såg jag ut


Brudparet




Middagen och festen



Brudparet talar

Morgonen därpå, frukosten. Riktigt god!

Hälsade på hästarna

Henriks mamma vid herrgården

17 månader idag

Ja snart är det dags. Idag har jag och Henrik varit tillsammans i 17 månader. Jag fattar inte att tiden går så fort. Nästa månad firar vi ett och ett halvt år och som alla säkert vet så ska vi förlova oss då. Men idag blir det till att fira genom att var lite extra snäll och gos mot varandra :)

Från det ena till det andra. Är det inte härligt att sommaren äntligen är här? Jag trivs verkligen i värme ;) Henrik ligger i skuggan och suckar för att han tycker det är för varmt medans jag ligger i solen och är överlycklig. Har dock lyckats bränna mig i ansiktet som vanligt och min näsa har börjat flagna.. Men annars ska jag inte klaga, har fått färg ovanligt fort! Men nu ska jag äta frukost och väcka Henrik sen ska vi ut i solen och fixa lite på tomten. Nu börjar jag faktiskt längta hem lite, skulle vara så skönt att få komma hem och umgås med lite vänner och så. Men får se när jag kommer mig här ifrån blir senast på söndag. Då jag kommer hem har jag MASSOR med bilder att visa. Hoppas ni får en bra dag!


Michael Jackson är död

Michael Jackson, även kallad King of pop, är död. Han dog inatt av ett hjärtstillestånd och vart bara 50 år. Varför jag skriver om honom är för att han var min första och absolut STÖRSTA idol då jag var liten. Jag glömmer aldrig då jag och min granne Aras brukade stå på hans köksbord och ha uppträdanden för hans mamma till Michael Jacksons musik. Det var det bästa vi visste och fick aldrig nog av det..


Är på landet

Godagens allesammans. förlåt att jag inte uppdaterat bloggen än. Men har haft massor att göra hela tiden. Just nu ligger jag påå magen i solen med datorn framför mig. Orkar inte skriva så mycket men jag lovar att sätta in alla bilder och några video filmer då jag kommer hem, får se när det blir. puss o kram

Nu blir det full rulle

Hallå allesammans! Hoppas ni mår bra.

Idag har jag varit inne i stan hela dagen och shoppat det sista inför bröllopet på fredag. Provade även yoghurt glassen, wildbarries som finns i gallerian, den var sjukt god, så den kan jag rekomendera! Sen mötte jag upp Henrik så gick vi runt lite inne i stan. Efter ett tag så föreslog han att vi skulle ut och käka en mysig middag tillsammans. Så vi gick till Jensen's Bøfhusoch käkade kött och pommes frites och efter vart det en härlig glass bufé. Dom har så extremt god mat. Dit måste ni om ni inte redan varit där :) Kom hem för en liten liten stund sen. Har bara hunnit varit ute med Ville. Ikväll har jag massor att göra. Ska fixa naglarna, fila och måla dom. Sen ska jag vaxa benen och prova lite frisyrer för att se vad som passar till klänningen. Tänkte att jag ska hinna göra så mycket som möjligt nu ikväll så jag kan ta det hyffsat lugnt imorgon. För då ska ska jag packa både till mig och till Ville sen ska vi fixa lite annat också. Sitter fortfarande och velar fram och tillbaka om jag ska åka med ner till landet efter bröllopet. Henrik och Ville ska ju bli där i två veckor så borde iallafall hänga med en vecka, annars kommer jag sakna ihjäl mig.. Eh vi får se hur det blir med det där. Kommer kanske lite bilder ikväll då jag fixat klart allt det som ska göras. Ha det så gött!

Hur bra passar ni ihop?

Fick svaret : 90 - 100 %

Ni är själsfränder! Det är inte många par som passar så otroligt bra som ni gör. Ni är lika på många områden men kan fortfarande ha små olikheter, men kärleken ni har till varandra förblir osårbar. Redan första gången ni sågs var det som en osynlig dragningskraft mellan er, trots att ni just träffats. Många gånger känner ni er oseparerbara och vill hälst alltid vara nära varandra. Ni ogillar att vara ifrån varandra just för att ni faktiskt HÖR IHOP som två pusselbitar. Ni får ofta höra hur fina ni är tillsammans och ni passar ihop som handen i en hanske. Den äkta kärleken lär hålla er evigt tillsammans. Glöm inte att kärlek som denna är svår att finna, så håll fast vid varandra! Så löser kärleken allt mellan er tillslut.

Ibland är det lite kul att göra sånna här test bara för skojs skull, men att vi är HÖR IHOP det visste jag redan!


Har inte så mycket att skriva

Fan vad vi är grymma Marcus! Vet att du brukar läsa min blogg och jag måste bara säga att jag tycker "den" är klockren! Haha.
Till alla er andra som inte förstår ett smack av det jag nyss skrev, så kan jag tyvärr inte berätta vad det handlar om..

Henrik gick och la sig för en stund sen för att försöka vända tillbaka på dygnet. Ikväll har vi varit ute och käkat en underbar middag tillsammans, (glömde tyvärr fota) sen snackade vi lite om vad vi ska hitta på i sommar. Troligtvis blir det en resa till tallin (på vår dag) över några dagar där vi ska gå på spa och bara ta det lungt. Ibland känns det verkligen som att man behöver komma iväg och bara få spendera lite tid med sin älskling utan att behöva tänka på något annat..

Nu ska jag gå ut på en promenad med Ville sen blir det nog att titta lite på tv innan jag kryper ner i sängen. Imorgon ska mamma komma hit med Zorba! Saknar henne så sjukt mycket då jag inte längre bor kvar hemma hos mamma. Så imorgon kommer hon hit och stannar i några dagar :)

Lägger upp två bilder på mina älsklingar


Min sötnos Zorba för länge sen.

Imorse då jag gick upp såg lill snutten sova på min duntoffla.

hold on


Vad föredrar du, fest eller hemma mys?

Ikväll blir det bara en lugn hemma kväll. Ska titta på film och bara slappa!! Det bästa jag vet är att ligga tillsammans med  älskling på soffan framför tvn och ha mjukis kläder på mig. ikväll är dock inte Henrik hemma så hade nog helldre festat men har ville ikv så har inte så mycket val..


Shoppa på nätet

Jag brukar aldrig shoppa kläder över nätet, jag är en sån som vill prova och se det i verkligeheten innan jag köper nått. Sen tycker jag det är bäldigt svårt att se via nätet hur kläder verkligen ser ut. Men hittade en sida där dom verkade ha skit snygga både kläder, badkläder, underkläder, smycken, väskor och skor och massa annat som också var väldigt billigt! Jag älskar ju korta kjolar och klänningar!

Gå in och kika här!

Den här tycker jag var lite söt. 509 kr på evas underkläder


Söt kjol, 509 kr


849 kr. Den här var lite ball, men dyr för att vara så enkel ändå tycker jag.


320 kronor.

Snart åker hon

Imorgon åker fina Madde till Rhodos i tre veckor!
Kommer sakna dig. Hoppas du får kul gumman, va rädd om dig!


Me love music!

Ne nu blir det till att sätta på musik och sen börja tvätta lite!



Helt sant

Hade jag fått det jag aldrig fick, så hade det gått som det aldrig gick.
Hade jag mött den jag aldrig mötte och hade jag skött det jag aldrig skötte
och hade jag känt vad jag aldrig kände hade åtskilligt hänt som aldrig hände.
Ja, hade jag gått där jag aldrig går så hade jag stått där jag inte står!


Dikt som brorsan skrev då han var mindre, så söt!

Mys kväll

Med en hel påse godis, som jag och Henrik handlade i Kista. yummii!

Det är så sjukt hett

Sitter just nu och snackar med becka om vad tjejer tänder på.. Nått jag tycker är as hett är killar i uniform. Håller ni inte med? Men någon jag tycker är as het är ju självklart min älskling, speciellt då han har sina ambulans kläder på sig, aah ögon godiis :D

Här ser man ryggen på honom, mmmm!


Sen en annan sak som också är så sjukt hett är då man ser kanten på kalsongerna, då jeansen har lite häng!
En till bild på min heta ;) ( bara för att visa vad vi mena med att se kanten på kalsongerna med lite häng)

Jobb o tråk

Har inte sett skymten av Henrik på två dagar nu.. Längtar så efter honom! Eftersom han har jobbat natt och jag dag så har vi precis gått om varandra hela tiden. Men det är väll lite bra ändå. Ville har hela tiden haft någon som varit hemma med honom. Men imorgon blir det iallafall att umgås med mitt hjärta, om inte nått jobb dyker upp såklart. Igår satt jag i kassa på Ica kvantum i vallentuna och idag har jag suttit i en kassa på willys i bro hela dagen. Snacka om att fara runt... Började klockan 10 och slutade 20.00. Sen tog det en timma hem så jagkänner mig sjuukt trött i huvudet nu . Det har varit en lång dag. Men nu ska jag snart gå och lägga mig.. eller först ska jag ta en macka, har inte hunnit käkat nått på hela dagen sen får det bli sängen ;D God natt allesåsammens

Ringarna har kommit

Jag är nog världens lyckligaste som har en sån fin pojkvänn som Henrik!

Ni får en liten tjuvtitt!


Vi hade på oss ringarna en dag för att känna att dom passade.

Student firande

Hmm.. min uppdatering är ju sämt! Aja sätter upp lite bilder iallafall.

Såhär såg jag ut på dagen, men jag kan ju säga att jag absoluuut inte såg ut så då jag kom hem efter att ha åkt på flaket!


Linda och maria<3


Maria och hennes pappa :)

Sofia på flaket


(tagen från Marias blogg)

Kiss paus!!

Bröllopet närmar sig

Tidigare idag satt jag och funderade på vad man skulle ha för frisyr på bröllopet, syrran tycker utsläppt! Någon som har nått förslag, hjälp behövs, med tanke på att jag har sån besluts ångest!



Nu ska jag ut med Ville på en promenad sen blir det sängen för min del. Är så sjuuukt trött. På fredag blir det studentflak och sen blir det party woho! Jag är riktigt taggad, hoppas bara att det blir hyffsat bra väder..

Gjorde slingor hos frisören idag


Härliga dagar

Nu när det har varit så himla fint väder och solen lyst så starkt så brände jag ansiktet :P Så nu har jag köpt en ny keps!

Säg aldrig att det inte kan bli värre!

AAAAAAAAAAAH! AHH!! fortfarande lite upprörd måste jag säga.

Hahha den var så jävla klockren. 
Snackade med syrran i telefon, så sa jag "det kan inte bli värre nu." Efter en kvart inser jag att det vart mycket värre och säger det igen.. Och då trodde jag verkligen att det inte kunde bli mycket värre, men JOOOO! Jag sa det ännu en gång! tredje gången gillt! Och då sa jag det kan bara bli värre!!

Så nu tänker jag absolut aldrig mer säga det.. Orkar inte berätta vad det handla om, helt onödigt var det iallafall...

RSS 2.0