Valborgsmässoafton!

Detta får bli kvällens outfit! Lite kallt kan det nog bli, men äsch!



Sommarkläder

Just nu håller jag på att prova lite sommar kläder, inte en aning om varför.. har varken hunnit fixa naglarna eller pluggat idag, riktigt illa! Nu är iallafall Henrik hemma! Myyys



.

Valborg!

Imorgon ska nog jag och Henrik hem till Frisk och Millan så ska vi föra där sen ska vi på fest med Millan syrra och några till. Ska bli jätte kul, är riktigt taggad :) Nämde det snabbt igår för Henrik och han tyckte det lät kul men ville gå till brasan också, så vi får se, vi skulle snacka om det ikväll. Men det går säkert att fixa!


Idag kommer älskling hem!

Dom här dagarna då Henrik har varit borta har faktiskt inte varit så jobbiga som jag trodde de skulle vara. Har haft massor att göra hela tiden så har inte riktigt hunnit tänka på att han inte är hemma. Men idag kommer han hem, ska bli skönt att se honom igen. Fick ett jätte gulligt sms av honom, så när han kommer hem väntar en liten överaskning ;D Men det kan jag inte säga vad det är!! Har gjort lite mys i lägenheten också, blir han kanske lite extra glad :)

Nu ska jag fixa naglarna, käka och sätta mig och plugga lite. Henrik kommer väll till 8 eller halv nio, så då jag vara klar med allt!


Härliga dagar!

De senaste dagarna har varit jätte bra. Igår vart det ingen uppdatering för efter skolan åkte jag direkt och jobbade på Willys där jag satt i kassan hela kvällen, rätt skönt faktiskt.



Min måndag! Jag Mika, Maria och lilla Ville satt ute på baksidan i solen och käkade jordgubbar.
min lilla plutt

Maria

Mika


Idag satt vi ute i solen och käkade glass!
Madde

God natt!

Idag har jag varit med Maria och Mika, käkat pizza, tittat på sex and the city med glass o jordgubbar till efterrätt! Nu ska jag krypa ner i sängen, ska försöka se till att vara hyffsat pigg till imorgon då jag har nationella prov i engelska. Håll tummarna på att det går bra! God natt sov gott :) kram (bilder kommer sen!)

How am I supposed to pretend I never want to see you again?


Lost without you


Tjejkväll, bortsett från Ville

Jag och Elin brukade alltid sova hos varandra förut men blir ju inte så nu då jag bor med Henrik. Så man får ju passa på  nu då Henrik inte är hemma. Igår kom Elin hit så gick vi i centrum och tittade lite sen gick vi hem och hade en riktig mys kväll, med godis, tjejsnack och självklart lite lyx för huden. Så ja det vart en tjejkväll helt enkelt, om man bortser från Ville. Idag är jag sjuuuukt trött, Elin har snackat en massa i sömnen om allt möjligt så jag vaknade varje gång hon sa nått haha. Men det kändes bra att hon låg där bredvid mig, hon fick ta Henriks plats :) Det var mycket roligare att vakna imorse då jag hade någon att fixa mig tillsammans med, så vi sminkade oss och åkte tillsammans till Fridhemsplan. Dock kom jag två timmar innan vi började imorse så jag fick åka hem igen, seegt.

Lite bilder från kvällen

Min underbaraste elin


Vi försökte fiska upp en cykel ur dammen (Elin')

Gott till kvällen

Råkade bränna mackor också, vilket jag ALLTID gör!!

Vi med ansiktsmask!


Ville låg mest och sov i hans lilla hörna hela kvällen

Sol, sol och mer sol!

Ah jag orkar inte, skulle verkligen behöva städa, det ser för taskii ut.. Jag och Henrik är ju så dåliga på att hålla det fint. Men äh jag får städa lite senare ikväll då det inte är sol ute. För idag ska man passa på att vara ute då det är sånt fint väder. Ska precis börja fixa mig sen ska jag nog träffa Elin. Hmm eller? Hon kom hem vid tolv  så skulle vi ses men Maria frågade mig om jag ville komma till henne så skulle hon, jag, louise, patrik och anton sitta ute i solen och ta några öl. Men jag är verkligen inte sugen på öl, sen måste jag kunna jobba om dom ringer så isåfall blir det saft för min del ;) Eh vi får se hur det blir! Igår var jag först i solna centrum och vandrade omkring lite själv och snacka i telefon med Madde sen mötte jag upp Henrik och vi åkte till Kista där hans mamma klippte sig och Henrik gick med mig då jag testade massor med olika klänningar till bröllopet. Men jag kunde inte bestämma mig så det vart ingen, vill kolla runt lite innan.. Däremot köpte jag örhängen, en liten väska och en typ kavaj eller vad man ska säga, men den lämnade jag tillbaka. Den var as snygg men kände att jag typ aldrig kommer ha på mig den.. Bilder på sakerna jag köpte kommer snart!

Juste min rygg är på bättrings vägen!! Så skönt. Henrik masserade lite igår och satte på salva! Så idag känns det riktigt bra.

Syrran i thailand o Henrik i paris

Jag vill också resa aah! Syrran åkte till thailand i förrgår och blir borta i fyra veckor med hennes kompis och hennes kille. Lyx!! Sen kommer hon hem till oss och hälsar på :) Henrik till Paris på söndag och blir borta några dagar. Kommer kännas tomt men nu börjar jag bli van så det är lugnt! Hoppas bara att min rygg har blivit bra då så jag kan gå ut med Ville.

:(

AAAAAAAAAAAAJ!!

Jag har så FRUKTANSVÄRT ont i min rygg. Satt på akuten igår efter att vi hade haft gymnastik på idrotten. Henrik kom förbi och gjorde mig sällskap ett tag, de hade precis kört en patient till ks, så då titta han in en stund. Snacka om att folk tittade då han kom med ambulans kläder och satt med mig i ett rum där på akuten haha. Jag vet inte riktigt vad som hände igår, det bara smällde till. Jag har ju brutit ryggen tidigare så det har väll nått med det att göra. Hur som helst, läkaren ville jag skulle vänta lite och se om det blir bättre. Men just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen. Började gå till skolan idag, men då jag var vid tunnelbanan så fick jag lov att vända. Sen jag kom hem igår har jag bara sovit. Sov då henrik kom hem från jobbet igår och sov idag då mamma kom förbi för att se hur jag mådde. Har både feber och mår sjukt illa. Är så trött på att hela tiden vara sjuk. Tycker så synd om min lilla knotte också, kan inte ens gå ut på promenad med honom :(

Det värsta av allt var ju att det inte vart någon student skiva igår för min del heller, jag som sett fram mot den hur länge som helst, men det var väll någon mening med det, jag skulle väll helt enkelt inte dit.. Aja nu orkar jag inte sitta upp längre. Hoppas ni mår bra! vi hörs

Hallon paj, mums

Då jag och Henrik var i värmland hälsade vi på hans faster. Hon hade gjort en sån grymt god paj så jag fick receptet och gjorde en idag :) Ser den inte god ut? ;)


Mina senaste dagar!

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft fullt upp! Istället för att berätta allt så sätter jag upp lite bilder!

Var på stan med Madde

Vi har pluggat hur mycket som helst!

Maddes sötnosar som jag är tok kära i!

Musik klasserna i skolan hade uppträdan igår, Mamma mia musikal. Dom var så grymt duktiga.

Kryssning på fredag

Hm Henrik ringde mig idag då jag var med Madde på hennes mammas jobb. Han frågade om jag ville åka på kryssning med hans jobb. Det är ju egentligen 23 års gräns på fredagar, men då var det nån av sjuksyrrorna som hade erbjudit sig och säga att jag var släkt eller nått, kommer inte ihåg riktigt vad han sa. Det ska tydligen vara lite folk från akuten och så som också skulle hänga med. Vore ju sjukt kul ;D Men får se, vi skulle snacka om det ikväll. Eftersom Henrik ska åka sen på söndag så är vi lite osäkra på om vi vill hänga med eller om vi bara ska vara hemma och mysa. För sen får vi sakna varandra i några dagar :(
Efter skolan idag åkte jag o Madde först till hennes mammas jobb o hämtade pengar ( bortskämda madde ;D hehe ) Sen gick vi på stan och handlade lite saker. Madde köpte ett strump band med en liknande pistol som hängde på. Hon ska nämligen på student skiva ikväll med temat ?? ja va fan va det nu då? haha bandit? ganster eller nått :P Hon skulle iallafall föreställa en bond brud typ. Efter det mötte jag upp sofia och Erika snabbt vid råsunda. Eh men nu måste jag plugga! ÅÅh är verkligen trött på allt plugg nu, det är hur mycket som helst... Juste, provet idag gick väll sådär. Ska jag vara ärlig har jag absolut inte en aning om vad resultatet kan bli. Svarade på allt lite halv dant så jaa.. får väll inte ha för höga förhoppningar. Sen hann jag inte med dom sista frågorna tyvärr..

Hoppas ni mår bra allihoppa!

Party sugen?

Det är jag!!!! Jag är så himla party sugen så det finns inte, ser verkligen fram mot onsdag och torsdag! Så typisk mig att vara det på en söndag, då man precis har haft helg ;) Ne ikväll blir det plugg och kolla på en film. Så får jag ladda upp inför veckan istället ;D




Nu ska jag på promenad med min lill kille Ville!


Skärpning!

Inser nu hur tråkig min blogg är.. det jag skriver om är Henrik och mig, måste bli ändring på! Jag har blivit en sån torr boll så det inte är sant! Eh skärpning nu!!

John Rock - Summer lovin

Vilken vecka

Hm nu de kommande dagarna kommer jag inte träffa Henrik så mycket.
Idag började han klockan kvart över sju och slutar kvart över sju imorgon bitti. Sen är han ledig typ två-tre timmar sen börjar han klockan tio igen och slutar fem på eftermiddagen, så då ses vi en stund. Men han lär ju vara sjuukt trött. Så på onsdag ska vi på skiva hon hans tjejkompis Nico, hon är så himla söt. Sen på torsdag ska jag på skiva igen!! Fredag och lördag blir att bara umgås med Henrik för på söndag åker han till Paris och kommer hem på onsdag igen. Haha hade ett snack med Erik i min klass, han sa att jag måste skärpa mig och inte umgås så mycket med Henrik, för jag berättade att jag saknade honom så mycket då han är iväg.. Sen har jag en massa plugg som ska göras också, imorgon ör det prov. Aah den här veckan ser jag inte fram mot (om man bortser från skivorna!!) .... uusch!

Lördag!

Igår var jag med Henrik hela dagen. Det började med att vi tjafsade på morgonen.  Jag vart så arg satt jag inte ens kunde titta på honom så jag gick in i duschen, direkt efter kom han och bad om ursäkt och frågade om han skulle köpa nått till mig för att jag skulle förlåta honom, haha så söt. Efter ett tag då vi stått inne i duschen och snackat så kändes det bra igen. Bråk måste man ju ha íbland. Så då vi kom ut ur duschen så klädde vi på oss och gick på en lång promenad vid vattnet med Ville. Riktigt fint! Det roligaste var nog då änderna kom flygande och landade en liten bit framför oss och parade sig. Det såg så sjukt kul ut.

Jag och Henrik!


Den hade en fjäder som stack upp!





Efter vi hade kommit in från promenaden åkte vi in till stan och käkade på Jensens Bufhus. Det var riktigt mysigt. Dom har glass bufé där, så man får käka hur mycket glass man vill, med massa olika strössel och såser. Yummi!



Testar frisyrer!




Vill du också göra det? Klicka här och prova dig fram till en frisyr som passar dig!

It's the little things that count!

AAAAJ! Jag har så EXTREMT ont i kroppen så det finns inte.. Igår på idrotten hade vi gymnastik, otränad som jag är så vaknade jag upp med ont i både armar och ben. Hmm.. Måste nog sätta igång med träningen rätt snart, det här funkar ju inte! Idag hade vi etik prov. Hoppas självklart på att jag ska få MVG men vi får väll se. Var osäker på en eller två frågor, kommer inte riktigt ihåg, men så vi får se vad resultatet blir.

Jag fattar inte riktigt att det är fredag idag faktiskt. Tycker veckorna går så himla fort! Men jag måste erkänna att jag har riktigt ångest, nu när slutet börjar närma sig i skolan så har vi hur mycket som helst att göra, det var prov igår, prov idag, prov på måndag och så har jag massa inlämningar.. Ussch! Men det är bara hålla ut! Så min helg finns det ju inte direkt mycket kul att se fram mot, eller vad säger ni? Lär väll bara bli en massa plugg.
Annars har resten av dagen varit sådär faktiskt, satt uppe hela kvällen igår och plugga sen gick jag upp jätte tidigt för att åka tidigare till skolan och hinna plugga innan provet. Efter det hade jag lunch sen var det bara en lektion till, matte, som jag absolut inte hängde med på alls. Jag var på tok för trött för att ens orka försöka förstå. Så ja, slöseri med tid kan man säga.. Nu ska jag lägga mig på soffan och bara slappa!!!! Så skönt! see ya!


Nu är det 34 skol dagar kvar yeeehoo!

Skolan 35 dagar kvar

Haha sexigt madde ;D

Smyg filmar madde! hah bästa "men var var jag nu dååå?" värsta dialekten.

Igår fick jag veta att Theres pojkväns morbror spelar i dif! hahah. Snacka om att inte riktigt hänga med. Inte konstigt att Sheriff  ( Theres kille ) spelar så mycket och säger att han ska bli fotbolls proffs! För det är ju massa killar som säger det, så då jag hör sånt så himlar jag mest med ögonen :P men Sheriff tror jag har en chans att lyckas! ;D

Här är Therese!

I do forgive, but i don't forget..

37 skoldagar kvar! Woho! Nu börjar nedräkningen!

Min goda middag!

Ser det inte lite gott ut? :P Stuvade makaroner med korv! Me love

Första skoldagen efter lovet

Fyfaaan säger jag bara! Dagen idag har väll varit helt okej men det var hårt att komma tillbaka efter en veckas lov då man mestadels bara har slappat. Jag är iallafall hur lycklig som helst nu när Henrik är hemma igen. Känns riktigt skönt. Han vart jätte glad för videon jag hade gjort till honom :) Idag ska vi förbi och titta på ett gym som vi tänkt börja träna på. Sen måste jag sätta mig och plugga, uusch har prov på torsdag. Men nu ska jag först fixa ögonbrynen och naglarna! Hörs sen!

Juste igår träffade jag Mika så gick vi runt på stureplan bland annat, käkade och snackade en hel del. Var så himla länge sen vi sågs så det var kul.

Promenaden med Ville i det fina vädret.

Här gick jag och Mika en promenad

Madde och Hanna, efter skolan idag då vi är påväg hem!

Hahaha

Snacka om att ha förut fattade meningar! Titta på den här! Helt sjukt, trodde inte mina öron!

Snaart!!

IMorgon kommer Henrik hem! Jag har saknat honom. Nu var vi varit ifrån varandra i 3 nätter, det känns som en evighet. Jag skojjar verkligen inte, har gjort allt för att hålla mig sysselsatt varenda minut för att inte känna att jag saknar honom så mycket. hahaha. Var riktigt länge sen vi var ifrån varandra så länge, eller ja länge... Men nu börjar jag vänja mig att sova själv i sängen, rätt skönt faktiskt. Kunna ligga hur man vill och titta på vilket tv program man vill, utan att behöva anpassa sig till någon annan, dock föredrar jag att ha Henrik hemma. Men fattar inte riktigt hur jag ska klara mig i sommar då vi ska vara ifrån varandra i två veckor, jaja det löser sig då! :) Vänjer mig väll efter ett tag då med. Ibland är det faktiskt räött skönt att få sakna varandra. Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Sista natten att breda ut sig riktigt ;) Är så sjukt trött. Imorse kom Ville och bet i håret för att få upp mig ur sängen då han ville gå på morgon promenad. Så ska bli skönt att få sova. Natti natti hoppas ni sover gott allihoppa :)

Till min älskling

Faan vad jag är grym. Har suttit några timmar nu och fixat med den här.
(första gången jag gjorde en video, woho) Skulle bara prova hur man gjorde, vet att jag och Maria gett oss på det här med att försöka göra en video men kom adrig riktigt underfund med hur man gjorde. Men nu så! Sen vart det bara så att den fick handla om Henrik.. :P

Jag rider kamel i egypten

Tittade på lite bilder från då jag och Henrik var i Egypten, längtar tillbaka så himla mycket. Så hitta jag en video där jag riden på kamelen Willy, som jag vart tok kär i. Det var första gången han lät någon rida själv på hans kamel, så det var lite häftigt. Haha helt plötsligt börja han springa!


Willy!

Sommar!

Guud vilken härligt dag det har varit idag. Kom precis in från att ha varit på promenad med Ville i typ 40 minuter. Man får ju angest av att vara inne. Mötte upp Millan och Frisk klockan kvart över tre vid åhlens city så gick vi till gamla stan där vi handlade glass så fortsatte vi ner mot vattnet och satt där ett tag och snackade, riktigt mysigt! Nu känns det verkligen som att sommaren är här. Massa människor går med kjol och t- shirt! Vart jätte trött nu när jag kom in. Ska nog sätta på en film och bara ta det lugnt en stund.

Grymt vackert då vattnet glittrar!

Så söta! Frisk och Millan

Här låg det massa folk och solade.

Millan och Frisk

Vart lite ändrade planer. Smsa Millan idag och frågade vad hoin skulle göra idag, så frågade hon om jag ville hänga med henne och Frisk in till stan och käka glass. yummiie! Så jag ska möta dom om ett tag sen ska jag hem o ta Ville så får jag se om Nicklas spelat klart och kan träffas då`! Men nu måste jag fixa klart mig, är lite seg idag. Hejsvej!

Fira påsk med Nicklas idag

Idag är det ju så grymt vackert väder. Var ute med Ville vid 9 och då var det super varmt så det lär väll bli en kanon dag idag. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska syrran ringa klockan halv ett. Idag ska jag träffa Nicklas, får se vad vi hittar på. Han hade fotbollsträning nu, som vanligt!! Men efter det ska vi ses. Har redan hunnit städa lite, sen har jag gjort 5 minuters kola. Så gott! Orkar inte skriva så mycket, men vi hörs senare! Take care!

Don't lay down and cry just say fuck you and smile.

Nu ska jag sova. Har snackat med syrran i en massa timmar.. Så nu är jag riktigt trött, hörs imorgon. God natt!

Härliga dagar

Som sagt igår var jag på garbo med Millan, på dagen träffade jag mickis så åkte och käkade.
Så grymt gott!

garbo igår, hehe man ser inte så mycket men ändå..


Idag träffade jag brorsan på dagen så fick jag träffa deras nya valp Sacki, så sjukt sööt. Sen fick jag även min hårför som jag saknat vääldigt länge! Annars har jag spenderat dagen tillsammans med Maria. Vi var på nått sunk hak på söder där vi drack  några öl. Vi träffa nån 29-årig alkoholistsnubbe som satte sig vid oss och berättade att han suttit i fängelse i åtta år pga ett mordförsök på hans kusin. Riktigt läskigt! Efter ett tag då det vart för mycket, så vart det ett besök på donken och broder tuck. Vi hade det riktigt mysigt. Nu känns det verkligen som att sommarn är påväg, då man kan sitta på uteserveringar! När jag åkte hem så mötte jag Nicklas (kompisen), vi snacka lite snabbt innan han skulle kliva av. Vi bestämde att vi ska träffas imorgon och fira påsk tillsammans!

Jag, ser riktigt trött ut.


Maria!


Snacka om sjuk snubbe, vart lite rädd faktiskt...

Erik Hassler - hurtful


Grattis Elin!

Idag är ingen vanlig dag för det är elins födelsedag! HURRA HURRA HURRA!
Love you hunny!

gammal bild på Elin och mig

Garbo igår

Igår träffade jag Millan ( frisks tjej ) så mötte vi upp hennes arbetskamrater och drog till garbo och käkade. Efter tio så var man tvungen att vara 23 för att få stanna men ingen sa något till oss så vi vart kvar där. Hade det jätte kul, tyvärr hade jag stans värsta huvudvärk. Så mot slutet drack jag bara vatten. När klockan var ett stängde dom och jag åkte hem. Vi skulle först på efterfest hemma hos en kille i jakan men jag orkade inte o ville åka hem till min älskling. IMorse mådde jag lite illa men det släppte rätt fort och nu är jag riktigt pigg!
Men idag ska jag nog bara ta det lugnt, kanske träffa en kompis lite senare sen imorgon så ska jag nog träffa brorsan och hans tjej!

Bilder från igår sätter jag upp lite senare!

Glad påsk på er allihoppa! :)


hårspray till försvar

Kollade in på marias blogg. Igår då jag var där snackade vi som vanligt om en massa roliga saker.. Det här är kopierat från hennes blogg, för att jag inte orkar skriva själv.

Jag och Lollo pratade i alla fall om gamla minnen som Alanya och sommaren 07.. Hahah jag vet att jag skrivit det här förut men jag drar upp det igen. När vi var i Alanya dissade vi två killar som vi träffat på kvällen. När vi sedan skulle gå upp till vårat hotellrum börjar de springa efter oss. Vi tar hissen upp och de springer i trapporna men vi hinner ändå före. Sen kutar vi genom korridoren och jag är lite före Lollo så hon kastar nycklarna till mig, jag fångar, låser upp dörren sen stänger vi och låser om oss. Vi låser även ballkongdörren och drar för gardinerna (fråga mig inte varför. Det är ju inte så att de skulle klättra upp för fasaden och ta sig in, hahahaa.) Sekundrarna senare bankar de på dörren och vi får panik för vi tänkte att de skulle sparka in den eller något. Därför tar vi varsitt hårspray i handen och en borste i den andra för att skydda oss med. Vafan tänkte vi med liksom. Sen kollar vi på varann och brister ut i asgarv för att vi ser så larviga ut.. Aaah vilken syn. Turkarna gav som tur var upp tillslut.
 
Jag ligger i marias säng o slappar

Ville satt i fönstret o spanade

Maria med Ville då han var liten

The fray


Snacka om slapp dag

Idag åkte jag hem till Maria. På vägen dit mötte jag Niklas( mitt ex ), han jobbar just nu vid tågstationen där vi bor. Snackade bara lite snabbt sen drog jag vidare mot älvsjö. När jag kom hem till Maria satte vi oss ner o snacka lite sen fick hon för sig att hon skulle möblera om hennes rum, så det gjorde vi. Fick se hennes piercing i tungan och tatueringen hon hade gjort i ljumsken, as snygg! Efter det käkade vi och tittade på topmodell sen åkte jag och mötte upp Henrik på centralen. Nu ska vi bara ta det lugnt o fortsätta dagen med att slappa :D

Han är mitt allt

Hittade en bild på Henrik då han var mindre! haha

Jonas brothers

When You Look Me In The Eyes


Elin♥ haha


Älsklingen har gjort tårta

Hahha henrik är så rolig. När jag kom hem stod han och gjorde tårta. Så söt!
Snacka med syrran idag. Hon kommer till oss i sommar! Ska bli kul :)

Dagen med Elin!

Vi har haft det så grymt roligt idag! Ja, bilder säger mer än tusen ord, så såhär såg vår dag ut.
Nu är det vår, för brillorna är på :D

Mötte upp Elin min sötnöt

Vi hänger utanför donken

Jag och min favvo tjej

Elin, Alva och Ville

Gick till parken o lekte lite med Alva efter vi hämtat henne på dagis.

Efter det gick vi hem till mamma, ville i bärsele

Sen gIck ut och lekte lite med Zorba

Efter det gick vi till Ö&B o köpte glass (elin) Vägen dit tog evigheter, men kul hade vi hahah

Satt vid busshållplatsen o käka :D

Härlig dag, Sol och Elin!

Nu ska jag sminka mig sen åka till mamma och lämna Ville sen ska jag träffa Elin! Så tråkigt att vi inte ses så mycket lämngre nu när vi inte bor grannar. Då var det ju bara att kila över till varandra men nu bor jag ju hon Henrik så det får bli så ofta vi hinner ses, men den tjejen är ju så upptagen med matcher o träningar i fotboll hela tiden.. Men nu måste jag skynda mig hörs sen :)

Hittat min affär

HIttat bh i min storlek! Så grymt! Nu kan jag äntligen handla hur mycket underkläder jag vill! På cubus har dom en massa som passar mig, sen är dom snygga också. Så det får blir där mina köp får bli!! Dom här hittade jag då vi var i värmland :)


Villes nya säng!



Jobbet

I torsdags fick jag gå från skolan redan vid halv tolv. Maja ( min chef ) ringde och sa att jag var tvungen att jobba. Dom behövde folk till Willys i Bromma. Så jag skyndade mig dit och jobbade ändå till halv tio. Satt i kassan alla timmar så det var rätt skönt. Men det var hur mycket folk som helst och alla handlade en massa mat och godis till påsken! Sen ringde Maja i fredags då jag satt i bilen påväg till värmland, då var det fortfarande för lite folk som skulle jobba på Willys och ville att jag skulle hoppa på några timmar, men tyvärr så kunde jag ju inte det. Hoppas hon ringer i veckan då jag är ledig och behöver mig!
Jag i den stora Willys tröjan!

Ville var såklart med

Busig som vanligt!

Hos Henriks kusin fick han leka med hunden Ludde!


Massa spring

Idag då vi skulle åka hem

Min helg i värmland

Kom precis hem, det tog lite extra tid för innan vi åkte hem åkte vi till Henriks jobb och tvättade bilen. Där fick jag se hur de hade det på ambulansen och så :) Helgen har varit helt underbar. Har fått träffa henrik släktingar och sen har vi varit lite här och där. Sätter upp lite bilder orkar inte skriva så mycket!

Vi hyrde släp innan vi åkte ner.

Hälsade på Henriks mormor och morfar innan vi åkte! Där fick vi ett påskägg! Dom är så himla söta<3

Älsklingen pratar i telefon på väg till värmland

Snacka om växlade väder


Framme vid stugan!

Såhär ser stugan ut!

Vi käka en massa godis!

Påväg till Henriks släktingar

Framme hos hans faster

Sen åkte vi till nått ställe där det var en massa med sex affärer, det var bland det vidrigaste jag varit med om, henrik höll med!

Här är erotic shop.

Sen låg porno varuhuset precis bredvid.

Efter det åkte vi till morokulien (gränsen mellan sverige och norge)

Mitt emellan här går gränsen till Norge!

Nu är det söndag

Vilket betyder att vi ska åka hem. Känns lite tråkigt måste jag säga. Har haft det så himla mysigt här nere, från början ville jag inte ens åka ner, pga tt sist jag var här så mådde jag jätte dåligt, var både dunder förkyld och gravid, men nu vill jag inte hem. Fast det ska bli skönt ändå. Man blir lite trött på lantis livet efter ett tag. Henrik gick upp klockan 8 och gick ut med Ville så när han kom in igen kunde jag inte somna om så jag hamnade här och ska strax sätta mig och plugga. Igår handlade jag BH till mig och en sov säng till Ville, han trivs jätte bra i den och har sovit där hela natten. Men nu ligger han i mitt knä och sussar. Skriver lite då jag kommit hem och så får ni se lite bilder ;) ha de!


Värmland!

Just nu är jag och älsklingen på landet i värmland och har det mys tillsammans, Idag ska vi till hans kusin sen åker vi till shopping centrumet i sharlottenberg och till morokulien(norska gränsen). Kommer hem på söndag då sätter jag upp bilder! Hoppas ni får en trevlig helg. Nu ska vi åka. Hejsvej!

Mysig kväll

Vi hade det riktigt trevligt då vi var ute och käkade på kina muren eller var den nu hette. Hahha har inte så bra koll. Resturangen låg iallafall på odenplan, jätte fin! Vi alla fyra åt en super god mongolisk buffe. Så om ni går dit kan jag rekomendera buffen. Imorgon är det skoldag som gäller sen blir det arbetsintervju och efter det så har jag en massa plugg som väntar. Blää...

Men nu ska jag äntligen lägga mig ner i sängen har suttit uppe och pinat mig för att göra klart en del plugg men nu orkar jag faktiskt inte mer, sen ska jag ju upp tidigt imorgon så det är nog dags att gå och lägga sig. Men vi hörs imorgon, hoppas ni sover gott! Natti natt!

Fan jag kom ju på att jag skulle dra ett april skämt med Henrik men lite sent påkommet nu kanske.. Han ligger och sover och det är ju bara 20 minuter kvar innan det är den 2a april. Så jaaa det får väll bli nästa år ;)

Lets commit the perfekt crime, I'll steal your heart & you'll steal mine.

 

Ser man på!

Haha! Hanna, Funda, Tobbe och Merjian från klassen är med i tidningen!!

Promenad me hundarna!

Ville biter på en kotte och Zorba har sin pinne!


Vilken härlig dag!

För jag är LEDIG!! WOHOO!

Det behövdes verkligen. Imorse tog jag en rejäl sovmorgon efter att Henrik hade åkt till jobbet. Jag var så himla trött. Jobbet igår gick väldigt bra. Men fan vad jobbigt det var. Efter att jag hade arbetat i kanske två timmar så vart jag sådär illamåeende igen och nästan svim färdig så jag satte mig ner ett tag o vilade. Visste inte riktigt vad jag skulle göra, eftersom att det var första gången jag jobbade åt dom så ville jag inte säga att jag ville hem. Men det var inte långt ifrån att jag var påväg att spy. Så jag vart jätte rädd, för vad skulle jag göra då? kul att spy mitt inne på ica.. Jaja anyway, efter typ 2 timmar då jag kämpat trots mitt illamående så försvann det äntligen! Så jag kunde jobba på!
Det värsta var då jag skulle hem, det tog typ 2 och en halv timme. Sjukt! Det var massa problem, men så såg jag bussen komma som gick på andra sidan gatan som skulle mot tumba så jag hoppade på den istället. Där möter jag en kille som jag hade jobbat med, han bodde ute i tumba just nu men har en lägenhet på samma gata som vi bor fast han hyr ut den just nu så det var lite kul, kanske man stöter ihop med honom någon gång. Vi satt och snackade hela bussresan tills vi kom fram till tumba då jag skulle ta pendeln och åka in mot stan, men såg att jag hade missat den precis. Men då sa han att han kunde göra mig sällskap, så himla söt! Så han stannade kvar och väntade på tåget tillsammans med mig, vi satte oss ner på en bänk där inne och fortsatte snackade om en massa olika saker. Han var riktigt schysst :)

Idag ska jag plugga en massa sen då min älskling kommer hem ska vi nog ut och käka på resturang med Millan och Frisk, mysigt! Imorgon ska jag på jobbintervju sen på fredag åker jag, Ville o Henrik till landet. Ska bli riktigt skönt att bara ta det lugnt, bara han o jag och ville såklart! Ska väll försöka plugga en del under helgen också för sen efter lovet har jag prov, usch!!

Men nu måste jag blrja med plugget! Vi hörs!

RSS 2.0