Lördag 31/1

Idag skulle jag, Henrik, hans mamma, mormor och morfar åkt till åkehov och gått på tulpan mässan :P Men Jag kunde inte följa med för jag hade en massa plugg. Men nu är jag äntligen klar med iallafall hälften av allt plugg. Ikväll kanske jag och Henrik ska kolla på våran granne som ska spela på en krog men vi får se om vi orkar då kvällen kommer! Just nu är jag riktigt slapp. Sitter i mjukis byxor och ska snart kura ner mig i soffan och titta på en film, mys!

Fick en jätte mysig tröja av älsklingen idag :)


Fredags kvällen

Syrran hade kommit hem från sjukhuset igår så vid 8 åkte jag hem till henne i Kista. Vi tittade på lets dance, käkade chips och åt en massa glass. Det var bara jag, Jocke och Felicia som var där hemma. Eftersom Jocke satt barnvakt så passade jag på att åka dit och göra lite sällskap!!

Jag och systeryster leker lite med kameran



Felicia då hon dansar

Jocke och Felicia

Love shoes!!

Jag kunde inte låta bli, så jag köpte två par skor till sommarn!!



Mina andra platta skor som jag älskade vart stulna i Alanya så var väll dags att skaffa nya ändå.

Fredag 30/1

Idag kom mamma hit efter att hon hade gått i solna centrum med en kompis och kollat lite. Hon hade en massa bullar och bröd med sig som hon hade bakat :) Jag är tokig i mammas bullar dom blir jämt så himla goda.
Jag och mamma lekte lite med Ville innan vi åkte iväg och tittade lite i affärer. Sen åkte vi vidare till djuraffären borta vid bromma och handlade lite mat och en säng till Ville.  Så nu är jag trött i fötterna..
Henrik skulle igentligen jobba ett extra pass idag på ambulansen så han skulle ha kommit hem rätt sent, men det vart ändrat så hon kommer hem om en liten stund :) Ska snart börja med maten, idag blir det korvstroganof ( eller hur det nu stavas) med ris. Yummie!! Jag skulle igentligen ha träffat Jocke och Felicia ikväll. Vi skulle ha gått på bio, men efter som lillsnuttan har hjärnskakning så får det blir en annan dag!

(bilderna är inte i bästa kvalite, väldigt mörka. Men ni ser nog lite ändå)

Vid halv ett var jag sminkad och klar!

Mina fina strumpor!

Köpte storleken 27 - 30, Mamma trodde jag skämtade då jag sa att jag skulle ha den storleken och trodde dom skulle vara på tok försmå, men så här satt dom, helt perfekt!!

Villes nya (fula) säng! Den är gräslig, men jag köpte den bara för att han kunde kunna ligga på nått mjukt i hallen. Det är hans nya favorit plats. Han har nämligen kissat på allt jag har lagt ner till honom för att ligga på, så jag ville inte köpa nån dyr säng om han skulle försötra den direkt med att kissa i den. Så får se hur det går nu!

Min lillasyster på sjukhus

Hm fick precis reda på min lilla prinsessa ligger på sjukhus. Hon slog i huvudet i skolan igår och har fått en kraftig hjärnskakning. Så hon har spenderat natten där, hoppas hon kommer hem snart! ♥

Louise upp i dagen♦

Finns inget bättre än att få pussas

Kryssningen




Så här tomt var det då det var kareoke!

Jag med de två pensionärena på scen!

Sätter upp mer bilder sen, hinner tyvärr inte nu!

Shopping från Tax free!


Tandläkaren

Klockan 4 idag ska jag till tandläkaren. Mamma ringde idag och berättade även att jag äntligen har fått en tid den 11e på karolinska sjukhuset för att kolla upp med febern! Äntligen säger jag bara!
Henrik ska på möte efter jobbet idag och kommer hem rätt sent så det blir bara en kväll hemma med mig och VIlle. Inatt har varit en skit jobbig natt. Jag och Henrik gick och la oss vid halv tio för både var så himla trötta efter kryssningen. Men vid halv ett vaknade jag av att Henrik snarkade så jag gick upp och la mig på soffan och tittade på tv. Efter ett tag vaknade Henrik av att jag inte låg i sängen och bad mig komma in i sovrummet igen. Men det var så himla mycket bra på tvn så jag stannade uppe. Vid tre stängde jag av tvn med Henrik snarkade så mycket så jag bestämde mig för att ligga kvar på soffan. Precis då jag var påväg att somna hörde jag en bebis skrika. Jag höll på att bli tokig. Men efter ca en timma slutade det, så då somna jag på stört. Så vid 8 kom Henrik in i vardagsrummet och tog med mig in i sovrummet, så låg vi och mös lite innan han skulle till jobbet :) Idag ska jag plugga en massa matte, bläää. Men nu måste jag sätta fart och fixa mig och gå på en promenad med Lille man. Hörs senare!

Bilder från fredags

Sandras 18 års fest.









Våran ettårs dag på båten! Hemma igen

Idag vaknade jag klockan ett och var fortfarande hur trött som helst..Har jätte ont i hela kroppen, vet inte riktigt vad jag har gjort...  Men nu känner jag mig iallafall lite piggare och ska snart börja städa.
Kryssningen var hur bra som helst. Hade det super mysigt med älskling. Fast jag har nog aldrig sett så lite folk på en kryssning som då vi var där, så när det vart kväll och vi skulle till upp till discot så var det nästan helt tomt. Två personer gick runt och väntade på att det skulle komma fler folk. Trisst, men annars så ska jag absolut inte klaga. Hytten vi bodde i var as stor, med dubbelsäng och stort fönster. Sen fick vi champange på rummet också ;D Riktigt lyx! Men timman innan båten kom till land i stockholm igen var lite seg, jag och Henrik gick mest runt och lalla. Tillslut så hittade vi en spelmaskin där vi fastnade haha. Så då tickade tiden på forttare.
Måste ju berätta om tävlingen dom hade på båten. Några timmar innan båten kom till stockholm så hade dom en tävling. Alla fick ett varsitt kort med ett nummer på så man visste vilket kort som var sitt, som man skulle kasta. Den som kom närmast skattkistan fick vara med i finalen, dom tog ut tre vinnare. Så när dom mätte mellan lapparna vilket nummer det var som hade kommit närmast så ropar dom upp mitt nummer. Jag ville först inte gå upp men Henrik tvingade upp mig. Hade precis sagt till honom innan, hoppas det inte är en frågesport för då åker jag ut direkt, men självklart så var det det haha. Så vi fick en massa frågot som handlade om rymden. Det var jag och två pensionärer som tävlade. Jag gissade på alla frågor men då sista frågan kom så svarade jag fel och kom på 2:a plats. Fick en stor choklad kaka till pris. Han som kom etta fick en kryssning i a hytt.

Nu har jag och Henrik varit tillsammans i ett år. Jag fattar faktiskt inte riktigt vart tiden har tagit vägen. Det har gått så himla fort. Men det har varit ett jätte bra år tillsammans med Henke :)

BIlder kommer sen då jag laddat över dom till datan.

Kryssning imorgon!

Imorgon åker jag och Henrik på kryssning och ska fira vår ett års dag. Jag kommer jag nog inte sätta mig nåt framför datan imorgon för jag har en massa jag ska göra på dagen, så jag skriver ett inlägg nu istället så skriver jag sen på måndag kvällen igen då vi har kommit hem! Jag börjar bli riktigt taggad inför att åka nu, hoppas på att jag är lika taggad imorgon bara ;) Innan vi ska åka till båten ska jag gå ner till solna centrum och kanske handla ett par skor. Min favorit affär, belleshoes ska stänga så dom har riktigt utförsäljning. Sen ska vi åka och lämna Ville hos Henkes mamma.

Nu ska jag titta lite på tv, sen krypa ner i sängen! Natti Natti!

Sandra 18!

Hallå allihoppa! Har inte hunnit skriva något dom senaste dagarna. Igår var jag på fest hemma hos Sandra och firade att hon fyllt 18. Drog hem rätt tidigt för jag ville hinna med sista bussen hem, men jag hade sjukt kul!!
Fler bilder kommer sen. Har tyvärr bara en skit dålig bild från min mobil.
Här sitter toni och sjunger o spelar gitarr!


Idag har jag varit i solna centrum, skulle  handla lite saker. När jag kom in i centrum så såg jag att det var några som dansade, så jag stannade och tittade en stund, sen när jag gick vidare så mötte jag Robin, han hade precis dansat innan jag kom dit, så jag missade det :( Men det var kul att träffa honom o få prata lite, var länge sen vi sågs sist. Vi lärde känna varandra för 2 år sen eller nåt, då vi skulle dansa i skolan. Sjukt vad tiden går fort.
Robin!


Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Henrik är ute med Frisk och käkar sen ska väll dom hitta på något. Men eftersom vi ska åka på kryssning imorgon så känner jag inte för att göra så mycket ikväll, utan laddar upp inför morgon dagen istället ;D Vi hörs senare!

Stone sour-Through glass


cervello - Stay And Bleed

Niklas skickade en länk till mig om jag skulle lyssna på ett nytt stockholmsband som är osignat! Dom är as bra :)

Klänning!

HIttade en likadan klänning på nätet  som jag fick av älsklingen för ett tag sen, fast jag fick en rosa :)


Usch trött på det kalla

Åh vad jag längtar till sommaren, heeeelt sjukt. Sol och bad, gud vad härligt.
Sommarkvällar är ju det bästa som finns, då solen lyser och man sitter med bara en kofta på sig. Inga tjocka jackor eller vantar. Nu vill jag bara att våren ska komma så man snart kan börja ta på sig sommar kläderna.

Sommaren ska jag nog bara spendera här i Sverige. Har rest utomlands varje sommar nu bra länge. Så det är dags att njuta av solen här i Svergie, tyvärr brukar den ju inte vara så länge eller bli så väldigt varmt men man får väll ta vara på det man får :)

Min bikini!
hm ska nog köpa en ny till sommarn igen, jag är verkligen tokig i bikinisar. Har nog fem eller sex par men skadar väll inte om jag köper ett par till :D Då har man att välja på!

Den här är köpt på bikbok förra året!

Mina prinsessor!

Ska försöka åka ut till pappa och hälsa på nån dag. Var länge sen jag var där nu. Blir inte så ofta nu för tiden, har fullt upp hela tiden, med både det ena och andra, speciellt nu efter vi skaffade VIlle. Men ska försöka bli lite bättre på att finna tid till att hälsa på mina sötnosar.

Mina älskade flickor Jennifer och Felicia

Jag och Jennifer



Dagens planer är ändrade

Idag skulle jag ha träffat Millan och Nempan. Men dom låg förskylda så jag kände inte för att träffa dom, vill inte bli sjuk nu innan jag ska på kryssning. Så vi bestämde att vi ska försöka ses nått nästa vecka istället. Idag ska jag kanske träffa Maria och Mika istället. Känner mig lite seg och skulle gärna bara vara hemma och ta det lugnt, men det är bra att komma ut och få röra lite på sig. Vi får se hur det blir!

Igår vart det fruktsallad till middag, låter kanske tråkigt, men det var riktigt gott. Varken jag eller Henke var särskillt hungriga. Så då vart det perfekt. Jag hatar det här med att komma på vad man ska ha för middag varje dag, fantasin är riktigt dålig..

 

Kärlek på menyn

Kärlek på menyn såg jag på bio för väldigt länge sen då den hade premiär. Satte mig framför tvn ett tag imorse och såg att den filmen visades, så jag fastnade där framför och tittade på den en gång till! Den är helt okej film. Kärlek, drama och komedi, en riktig tjejfilm.


Mästerkocken Kate Armstrong lever sitt liv precis som hon styr över den trendiga Manhattan-restaurangens kök, det vill säga med en osentimental intensitet som både fängslar och skrämmer hennes omgivning.

Kates perfektionism sätts på prov när hon "ärver" sin 9-åriga syskondotter Zoe samtidigt som hon tvingas ta itu med en stökig nyanställd kökschef. Nick Palmer är temperamentsfull och en frisk fläkt, men förstås Kates raka motsats. Trots det, skapas en personkemi dem emellan som är omisskänlig.

Rivaliteten byts ut mot romantik, men om hon ska kunna finna lyckan tillsammans med Nick och även kunna kommunicera med Zoe, måste hon lära sig att kunna uttrycka sina känslor utanför köksmiljön.


snacka om tråkig dag.

Började titta på en beck film men tröttnade efter halva och ringde min syrra istället. Nu är jag helt röd om örat och hes i halsen, har pratar i nästan en timma. Känd för att prata mycket. Har nog fått det från mamma.  Jag är riktigt utråkad, men jag orkar inte göra så mycket heller. så det blir nog bara till att vara hemma och slöa. Ska laga lite mat nu, sen blir det nog en fjärde glass tror jag ;) mmm.. Kom och tänka på när jag och maria hade handlat glass då vi satt och väntade på bussen påväg till älvsjö, så såg det ut som att det hade runnit choklad sås och jag började slicka men det visade sig vara olja efter att jag smakat på den haha, efter det kan jag inte äta den glassen mer :P gud var maria skrattade.. :D


tränat

Idag har jag tränat, lånade beckas gymkort för hon skulle nämligen gå i solna centrum och shoppa så då passade jag på att åka och träna medans hon gick där så möttes vi upp då hon var klar. Har tänkt att köpa gymkort, men jag vet inte om jag kommer ta mig tid till att åka och träna. Känns som jag har så himla mycket annat att göra. Sen ska jag nog inte träna så mycket då jag fortfarande går med feber utan att veta anledning. Vi får se hur det blir med det där. Efter jag duschat då jag kom hem smörjde jag in mig med brun utan sol. Känner mig så himla blek. Det ända som är jobbigt med brun utan sol är att man lätt får fläckar och sen luktar det så jävla illa. Henrik har förbjudit mig att använda det, får se om han märker sen då han kommer hem att jag använt det. Nu ska jag ta en lång promenad med Ville. Så han får röra lite på sig. Tråikigt bara att det snöar, man blir så jäkla blöt och Ville gillar inte att promenera i sånt här vädret. Men men finns inte så mycket man kan göra åt mer än att ta på sig vettiga kläder :)


let me hold it close and keep it here with me

Mamma har alltid sagt sen jag var liten, att varje gång hon undrat vart jag är, så har hon hittat mig framför spegeln. Jag måste erkänna att jag spenderar nån timma framför spegeln varje dag, men det är för att jag älskar att sminka mig och fixa håret.

Mjukis byxor på

Hålet som jag fick vid rumpan då byxorna sprack har jag inte hunnit laga än faktiskt, kanske ska ta och göra det nu.. hmm..

Så här har jag sett ut hela dan, med byxor slappa som en hösäck

Städning före - efter

Idag har jag städat och fixat, Det behövdes verkligen, innan såg det ut som rena bombnedslaget!!. Jag kom precis in från en lång promiss med Ville :) Nu ska jag sätta mig och plugga matte innan älskling kommer hem.

Sovrummet (Före)

(efter)

Köket(före)

(efter)

Köksbordet(före)

(efter)

Vardagsrummet(Före)

(efter)

Konversation med Narre

Hahah jag och Narre har så sjuka konversationer, fast det är jämt jätte kul att prata med honom.

Mr N says:
nudles  :D yammi
Lollo says:
mmmm gott
Lollo says:
jag ska också ta och göra nudlar nu hade jag tänkt
Mr N says:
vikken smak :D
Lollo says:
biff :P
Lollo says:
vad har du då?
Mr N says:
kyckling :D
Lollo says:
åååh det är ju godast ;)
Lollo says:
Mr N says:
ahh faktiskt :D

Om 6 dagar

Då åker jag och Henrik på kryssning och ska fira vår ettårsdag som är den 26e januari.
Jag älskar dig hjärtat!

Grattis Linda!

Eftersom jag aldrig fick fira 12 slaget med dig då det äntligen vart din födelsedag så får jag väll säga Grattis nu :D Äntligen är du 18 gumman!.

Niklas och Linda!

Slapp dag

Henrik och jag kom ut ur duschen för ett tag sen och han sprang nu iväg till frisören i solna centrum  för att klippa sig. Senare idag har vi inga planer alls. Ska nog bara ta det lugnt och slappa! Jag är jätte sugen på att titta på en jönssonligan film och käka godis, får se om Henrik vill det :P

Jag myser in mig i filten!

Fler bilder från gårkvällen









Påväg till Laroy



Erika

Bea och Hanna

Haha sofia!

Då vi var inne på Laroy så skulle jag och Sofia gå in först på toan, bea och dom andra tjejerna står bakom oss i kön men tryckte in oss och följde med in på toan, så på den minsta toalett jag någonsin har sett, stod vi fem pers. Fösrökte ta en bild på det, men vart inte så bra, det var så hima trångt. När den ena var klar på toan fick vi alla rotera. ( Bea sitter på toan, jag står liksom bakom toan sen är sofia intryckt i ett annat hörn bakom erika och Hanna.) Det var riktigt bra gjort!


Jag och sofia roa oss påvägen hem genom att försöka uttala orden som stod på väggen och komma på vad den andra bilden skulle föreställa för något...


Går kvällen

Igår var vi som sagt hemma hos Linda i älvsjö. Hade det super trevligt. Eftersom Linda igentligen fyller år idag så var hon tvungen att gå ut efter tolv. Så jag, Sofia, Bea, Hanna och Erika åkte tidigare till Laroy för att slippa betala för att komma in :P Så när dom andra äntligen kommit dit så får Linda inte komma in. Jag och Sofia stod vid baren och vänta utan att veta om att dom inte kunde komma in. Så när det gått ett tag så börjar vi undra vart dom är. Men då visar det sig att dom hade gått vidare. Så jag och Sofia hämtade våra jackor och åkte hem. Eller iallafall jag. Sofia skulle hem till Daniel efteråt men dom hade tjafsat så Sofia ringde en annan kille och åkte dit! haha. Som vanligt på vägen hem så var det nån äcklig jävla kille som tog mig på rumpan. Det har hänt dom tre sista gångerna jag varit ute. Jag hade tänkt att smälla till honom men då såg jag att han var med fem andra killar så det vågade jag inte..
Idag är jag inte bakis alls faktiskt. Jag ville inte dricka så mycket igår men jag är ändå lite seg känner jag.

Jag håller med Maria, vi är snygga men våra vackra drag framhävs inte riktigt på dom här bilderna ^^ haha. bilderna från gårkvällen är absolut inte okej..


Maria och Linda på hörnet


Erika och Bea


Jag


Palle och Thirre


Linnea


Sissi och Tess

Tess sjunger

Byxorna sprack

Imorse efter jag hade varit ute med Ville så tog jag på mig Henriks pjamasbyxor igen. Då jag satte mig i sängen för att väcka honom så spricker mina byxor vid rumpan. Dom sitter hur slappt som helst så hur jag lyckades med det, de har jag inte en aning om faktiskt. Men dom är rejält sönder tvättade så tyget på byxorna är satt man kan se igenom det om man håller dom framför ögonen.
Nu har Henrik äntligen kommit upp, efter att jag försökt få upp honom ett antal gånger. Jag har snackat med syrran i telefon hela morgonen. Eller i en timma och en halv timma ungefär iallafall. Fattar inte att hon kan snacka så mycket. Men det är kul, hon har alltid en massa saker att prata om, det blir aldrig tyst i telefonen då vi pratar!

Nu ska jag klä på mig sen ska vi bege oss ut i det fina vädret! Ville ligger och sover nu vilket han lär göra då vi kommer hem igen när han fått springa en massa. Just nu i hans ålder är han jobbigare än någonsin. Han vill ha en massa uppmärksamhet och busa hela tiden. Sen biter han i precis allt. Idag hittade jag ännu en av hans tänder som han tappat. Så jag kan förstå att han biter eftersom det lär klia en hel del i hans mun.

Ikväll ska jag på middag hemma hos Linda sen ska vi ut på krogen och fira att hon fyllt 18! :D Ska bli jätte kul, var så himla länge sen jag umgicks med dom. Vi hörs senare! kraam

God natt!

Nu ska jag gå och sova. Är super trött och imorgon ska Jag, Ville och Henrik till hundgården så Ville ska få springa lite löst. Bäst man vilar ut sig så man har en massa tålamod till imorgon. God natt, sov så gott!

Mysigt att krypa ner i sängen bredvid min lilla älskling!


Förlåt för den dåliga uppdateringen

Ikväll blir det bara en lugn kväll hemma. Har tittat på lets dance och nu har Henrik gått och lagt sig och jag sitter själv kvar uppe! Usch idag känner jag att mitt humör absolut inte är på topp, så då är det bäst att bara vara själv! Rätt skänt det med tycker ja. Jag är en VÄLDIGT social tjej och älskar att umgås med folk, men ibland vill jag verkligen bara ha tid för mig själv och inte umgås med någon, utan då njuter jag av mitt eget sällskap ;).
Ikväll har jag blivit irriterad på minsta lilla grej. Om jag ska vara ärlig så är jag lite grinig på Henrik, tror dock inte han vet om det, vilket kanske är bäst eftersom det verkligen inte är en sak att vara arg på. Det var nämligen så att jag hade gjort middagen, wokad kyckling med nudlar och grönsaker, de smakade skit, eller nästan iallafall. Hanrik hade köpt nå burkar på Ö&B med grönsaker i och det förstörde aaaallt!! haha men handla grönsaker på burk på ö%b det säger väll kanske det mesta... Jaja men det var inte det jag skulle ta upp.. Utan grejen var den att efter vi ätit så plockade jag undan både efter han och mig och diskade sen ber jag honom lägga resten av maten i lunhlådor så han ska kunna ha till jobbet, men det vägrade han, utan tyckte jag kunde göra det.. Och gissa hur det sluta?? Jo, han lägger sig i sängen och säger men då skiter vi i det, sen efter en stund ber han mig ändå att lägga resten av maten i lådorna iallafall... AAAH. Som om man bryr sig om nått sån liten sak? Ska ha mensen nu när som helst, så det kan vara orsaken till det hela, mia hormoner är inte riktigt i sin form..

Ledig fyra veckor!

Från nästa vecka är jag ledig i fyra veckor, klassen ska ut på praktik och eftersom jag redan gjort det så är jag ledig. Ska bli as skönt!! GAAAH!

Tittade på lets dance i måndags, hade spelat in det för jag var inte hemma i fredags. Mamma berättade imorse att Mojje hade fått en hjärtinfarkt efter uppträdandet. Läskigt.. Så nu har han hoppat av tävlingen..

Världens bästa pojkvän!

Igår när jag ringde Henrik då jag var i skolan så sa jag att rektorn hade ringt. Han frågade om jag inte hade berättat hur det låg till med febern och det? Han hörde nog att jag var lite ledsen. Men jag hade inte sagt nåt för att jag inte vågade. När vi hade lagt på så ringer han upp efter en kvart igen ungefär och berättar att han hade pratat med rektorn! Hur gulligt är inte det? Så jag vart super glad, nu vet hon hur det ligger till och varför jag har varit hemma. Han ringde även till min vårdcentral i fredags och skällde ut dom för att dom inte tagit tag i eller ens försöker hitta vad som är fel.. Så då skicka dom direkt en remiss och bad om ursäkt :)

Tack älskling, du är bäst!!<3<3

Pappa bortrest

Pappa ringde precis och snacka om att det var så himla varmt och en massa.. jaha tänkte jag? Sen berättade han att han var på cypern för att göra affärer så han kommer inte hem fören på måndag eller tisdag. Har inte pratat med honom sen 7 januari så jag har lite dåligt samvete, hade lovat att komma dit och hälsa på men det har bara inte blivit av. Så jag får väll se när jag kommer mig dit!
Vill också resa, han berättade att han bodde på ett hotell med pool och en massa. åhh!!

Massa tvätt

Fan vad fort det blir en massa tvätt. Nusatte jag precis på en tvättmaskin. Sen ska jag tvätta min vår jacka så jag snart kan börja använda den, lite kallt fortfarande kanske för att ha den men äsch..
Mamma kom hit imorse och skulle passa Ville men jag kom aldrig iväg, precis då jag skulle gå ut genom dörren för att åka till skolan kände jag hur febern bara rusa iväg och jag fick jätte ont i huvudet. Så jag gick in igen och la mig en stund. När huvudvärken hade släppt så gick jag till solna centrum för att fixa en grej på posten och innan jag gick hem tittade jag in på stadium. Har present kort där på 2500 så jag tänkte att jag kan ju kolla om jag hittar nåt. Stadium är inte direkt en affär som jag brukar gå in på för jag hittar aldrig något där, men idag hade dom två snygga tröjor som jag köpte på rea.

Vet inte om jag har berättat att jag äntligen har fått en remiss till Karolinska sjukhuset för att utreda det här med febern. Eftersom jag har varit hemma så mycket då jag varit sjuk har skolan så vill skolan ha intyg från läkare på att jag är sjuk. Så idag ringde jag till vårdcentralen och bad om det. Så imorgpn klockan tio ska jag träffa läkaren och även få mitt intyg. Sen ska jag till rektorn och prata lite och lämna det.. usch jag gillar inte att bli kallad till rektor :p
Igår var jag nästan gråtfärdig i skolan. Jag kände mig jätte hängig men ville inte gå hem, jag gillar ju skolan. Så jag ringde Henrik och pratade lite. Känns alltid bra att prata med honom. Men jag är verkligen trött på att vara sjuk.......

Ville min lilla älskling!

A lot like love



Jag vart heeelt kär i filmen! Den är grym!!


gött o blandat

Nu har jag precis kommit hem från frisören. Jag har ju bestämt mig för att sluta blondera så ljust och idag lät jag faktiskt bli att blondera, så jag klippte mig bara. Det behövdes verkligen kan jag säga. Hade inte klippt mig på ett och ett halvt år. Så nu känns det som om det är nån annans hår jag har eftersom det är så mjukt.

I lördags var jag och Henrik hemma hos Millan och Frisk, åt middag och tårta till efterrätt. Sen sjöng vi sing star, fan vad kul det var. Millan och Frisk är roliga att umgås med. Igår var jag och henke hemma hos hans mormor och morfar på middag. För han fyllde nämligen år.  Sen idag var det skola som vanligt.. Ska kila ut med Ville nu hörs sen!

No stress - laurent Wolf


Lördag

Idag har jag varit jätte slapp, har legat och tittat på tv och varit upp till djuraffärn med Ville och Henrik. Ikväll ska vi till Millan och Frisk på middag. Sen får jag se vad som händer! Igår var jag ute och åt middag på resturangen.. hmm ska ta reda på vad den h ette.. sen gick vi på bio och såg filmen, yes man! Den var sjuuukt rolig. Jag har nog aldrig skrattat så högt i en bio salong som jag gjorde igår. Den borde ni se tycker jag :)
Men nu måste jag kila iväg ta hand om er, hoppas ni får en trevlig lördagskväll.

Yes man!



Lillpojken Ville

För tre dagar sen vart Ville fem månader. Helt otroligt vad fort det går. Han växer så det knakar. Men nu vill jag inte att han ska bli stor, vill att han alltid ska vara lika liten och go, min lilla plutt. Nu har han tappat en massa tänder. Hittade en tand på golvet som kom från honom. På sista tiden har han ätit lite dåligt och sover en massa men det är väll gör att han har ont i munnen.

Vår lilla älskling på promenad.

Villes bak tand

Före och efter

Vi var på IKEA för nån vecka sen. Vi hade fått en klädsel som var randig av Henriks mamma som var till soffan, jag tyckte inte riktigt den passade så då sa Henrik att vi skulle åka och byta den. Så nu har vi gjort det och både jag och Henrik är super nöjda! :)

Före (vit)


Efter (begie)

Fredagens skoladag

ÄNTLIGEN! Nu är det helg, fan vad härligt. Fast det har ju dock bara varit skola sen i onsdags men det är tufft att gå upp tidigt på morgonen efter ett lov. Idag har det varit en riktigt skön dag. I två timmar tränade vi på att sticka i fingret, göra hjärt lung räddning, lägga om förband, ta blodtryck och sängförflyttningar. Sen hade vi två timmars lunch och avslutade dagen med mattelektion. Men nu är jag hemma och är heeelt slut....

Therese när hon tar blodtryck                          Emelie tar blodtryck på mig

Sandra och Kajsa                                               Emelie gör hjärt och lung räddning

Mitt och emelies finger efter sticket.                Mini anne- dockan

Zozan

Last Train Home by lostprophets


Lifehouse

Hanging by a moment

From where you are

You're all i want

Mjukis som gäller

Idag skulle jag ha två lektioner, men då jag gick i korridoren mötte jag min idrotts lärare, han sa att vi inte skulle ha nån gympa idag! Så idag kom jag hem mycket tidigare än väntat. Är så himla trött så idag är det mjukis kläder som gäller! Ska nog sätte på en film, och lägga en filt runt om mig och BARA slappa, låter det inte lite lockande?

Älskar dom här tofflorna! Det gör Ville med, han springer efter dom när man går och fösröker bita i dom.


Thai boxning

Jag och Millan snackade om att börja på thai boxning. Henrik gick på det förut så Millan provade hans kläder och hanskar :P Men jag tror inte att det riktigt är min grej, det här med thai boxning. Jag ska nog bara börja träna på gym istället! Det är ju dags att komma i form till sommarn!!

Haha här tränar Millan lite slag på Frisk!


Henriks födelsedag

Som jag skrev tidigare så var det Henriks födelsedag igår. Jag var jätte stressad och sprang iväg sista minuten innan Henrik skulle komma hem och handlade blommor från statoil :P Vid sju kom det hit en massa folk. Vi fikade, spelade wii och pratade en hel del, riktigt trevligt var det. Vid tio hade alla gått förutom Millan och Frisk, dom stannade kvar en stund. Vet inte om det finns så mycket mer att säga om gårdagen!

(oh maria,, om du läser det här, hon som sitter närmast här på kortet (nico), vet inte om du känner igen henne, men hon började prata om dig iallafall!! Hon känner nämligen Carro ;D haha )


Henriks morbror och mormor!


Slappo

Maria har vartit väldigt mycket med Ville och ju mer man är med honom ju mer sugnare blir folk på att dom själva vill ha hund. Så maria har tittat runt lite och vill själv ha en papillon. Men problemet är att hon inte riktigt har tid. Men fan vad kul det skulle vara om hon också skaffade hund!

Maria i vår säng då hon busar med Ville.

Villes bad

Igår var jag tvungen att bada ville. Han luktade lite illa efter att han har varit ute och busat i snön. Plus att vi skulle ha gäster så då måste han vara fin.

Varje gång jag badar ville så håller jag på att dö av skratt. Han ser så himla ful ut. Men han är värdens sötaste då han har torkat igen ;D


Lite gamla bilder på mig!



Fulaste hårfärgen någonsin!

Jag och Kusin!

Tittade igenom lite gamla bilder. Här är jag och kussen i grekland- 07. Längtar tillbaka så, till stranden och då vi var ute på krogen, fan vad kul vi hade :D




7 Januari

För en vecka sen fick jag reda på att pappa och Henrik fyller år samma dag, nämligen just idag. Pappa blir 48 och Henrik 23. Jag har vetat om att båda fyller år den 7 januari, men jag har bara inte tänkt på det.. haha.

Grattis Papsi och Henrik! <3

Bakar!




Jag med Henriks pjamasbyxor




Promenad

God morgon eller vad man nu ska säga. Nu har äntligen Henrik kommit upp ur sängen. Tog ett bra tag men sen ryckte jag av täcket och då kom han upp snabbt. Igår var jag med Maria. Vi var ute på en promenad med Ville sen bakade vi. Idag ska jag och Henrik bara vara hemma och städa. För imorgon kommer gästerna, så vi har lite att göra.

Min lilla Ville


Jag och VIlle



Maria



Alltid med

Älsklingen går med mig överallt. Även in på toan! :)


åh måse ju berätta, idag när vi skulle in och handla på bauhause. Så det första Vile gör då vi kommer in genom dörrarna var att sätta sig och skita. Jag hade självklart glömt hundbajspåsarna hemma så vi skyndade oss ut och låtsades som om inget hade hänt! så fick Henrik gå in själv!!

lollos nya badmössa.

Det är igentligen fodralet till Henriks moppe. Men han skulle slänga den, så varför inte använda den som badmössa?! :P
Vi var så himla trätta igår kväll då vi höll på att röja, så när bad mössan kom på vart det mycket skratt, trots att det igentlgen inte var ett dugg roligt. Men när man är trött så kan man ibland skratta åt minsta lilla sak!


Tråkig dag...

Idag är det tvättstugan som gäller. Har hållt på sen halv tolv. Har hunnit varit vid bromma och gått in på några affärer, slängt en massa på tippen och burit en hel del grejer till vinden. Maria smsa imorse och ville ses, jag kände verkligen hur jag bara ville skita i allt och vara med henne! Men Henrik stoppade mig :P Så jag ska kanske träffa henne ikväll eller imorgon istället :D Men nu måste jag gå upp till tvättstugan igen. Vi hörs senare! :)

Älska skor!!!

Jag älskar skor. Kan köpa hur många som helst, får aldrig nog! I LOVE IT, I LOVE IT!
Min favorit affär är Belle shoes som ligger i solna centrum, dom har grymt snygga skor, många i små storlekar och billiga. Kan det blir mycket bättre eller?!  Där är bland annat dom här skorna köpta.

Belle shoes, 299 kr på rea, annars kostar dom 399 kr.

Snart Läggdags!

Idag har det varit en full dag med en massa på listan som skulle göras. Handlade en massa mat och lite grejer på IKEA. Vid sex kom vi hem och sen dess har jag bara städat. Har dammat och skurat ÖVERALLT. Hernik klagar på att det luktar stark för att jag har skurat, men själv tycker jag det luktar riktigt gott, det luktar rent!!! Jag tänkte att det är lika bra att börja städa redan nu så har jag inte lika mycket att göra tills på onsdag då alla gästerna ska komma. För då fyller ju älsklingen 23!
Nu sitter jag med en mask i ansiktet. Ska snart tvätta bort det. Det är så otroligt härligt vad mjuk man är efteråt. Att man inte gör sånt här oftare.. Kunde dock inte ta på näsan så mycket för att jag har snytit mig som en galning hela dagen så det svider som satan.. Sexig man ser ut! Eller inte!!



Imorgon ska jag och Henrik upp tidigt, först är det tvättstugan som gäller sen ska vi åka till tippen, slänga en massa saker, sen blir det av till bauhaus för att köpa trösklar. PUH! Nu känner jag äntligen att jag kan pusta ut och varva ner. Har tänkt att snart gå och lägga mig trots att jag inte känner mig det minsta trött men eftersom jag ska upp tidigt så ska jag iallafall försöka somna i hyffsad tid. Blir väll nån film så kanske man börjar känna sig lite pömsig.

Här är en som nästan sover, med ena ögat iallafall!
;D



Äntligen hemma.

Ser man lite sliten ut. Skönt att vara hemma! Man blir trött då man springer runt i en massa affärer, spelviellt då man är med Henrik han ska ju jämt stressa igenom alla affärer.! ;)


Idag blir det affärer!

Är fortfarande super förkyld, feber och nyser hela tiden. Men idag ska jag försöka hålla igång ändå. Nu väntar jag på att Henrik ska komma med bilen sen ska vi åka till blandannat IKEA, ö&b och lite andra affärer. Ska handla lite till hemmet. Hinner inte skriva så mycket mer. VI hörs senare! pusss

Dagens outfit!

Min 'älskling



Min finaste lilla kille! Nu har vi både gosat och busat lite så nu ska ut på en promenad!

Jävla förkylning

Idag blir det ännu en dag bara hemma till att slappa. Min förkylning blir bara värre och värre. Snackade med Emil och vi båda satt och käkade nudlar, ett sånt sammanträffande :P Jag har suttit och tittat i lite böcker om deserter. På onsdag fyller min älskling 23 och jag har tänkt att baka en massa saker till gästerna. Han jobbar hela dagen så det får bli jag som gör allt intför den stora dagen. Börjar bli så himla rastlös. Pratare med Maria imorse, hon ringde och frågade om jag ville gå ut ikväll, det hade varit skit kul men så var det ju det här med den där jäkla förkylningen. aah.. Hade tänkt att baka idag men det är kanske inte så jätte bra med tanke på att jag är sjuk. Så jag får välll bara ligga på soffan och titta på film, det är rätt mysigt det med ioförsig. Jaja, får väll hoppas att jag ialladall har hunnit bli frisk till hans födelsedag. eh men nu orkar jag inte skrvia mer. Vi hörs sen.

Present av gullet

Jag fick en sminkning på Face makeup store och presentkort på 475 kronor av Henrik i julklapp. Får se när jag ska ta sminkningen. Hade tänkt att försöka boka tid igår och få en fest sminkning men det vart inte av. Tänkte att dom skulle ha hur mycket folk som helst då det är nyår så jag bestämde mig för att vänta. Desutom ville henrik att jag skulle ta en dags sminkning för han tycker jag sminkar mig för mycket då det är vardag men jag håller faktiskt inte alls med. Men vi får se, det ska bli kul hur det än blir!


Första tanden!

Idag tappade Ville sin första tand!!! aah min lilla plutt, han börjar bli stor. Idag har han bara sovit hela dagen. Han är nog rätt slut med tanke på dagen igår. Var mycket för honom. Vi vaknade inte fören vid halv två idag men ville sover än. Ska väcka honom nu och gå ut på en liten promis. Ha det bra!
Ville mitt hjärta!

2009

Igår åkte jag och Henrik hem till Frisk och Millan. VI åt en jätte god middag och jag provade en massa nya drinkar  :P Vid tio lämnade vi Ville i fridhemsplan hos Henriks mamma sen åkte vi till abrahamsberg till Millans syrra. Jag och Millan tyckte vi låg efter lite med alkoholen så när vi kom fram gjorde hennes syrra en väldigt stark drink åt oss båda. Efter tolv slaget då vi tittat på raketer så gick vi in och sjöng sing star! Hade en jätte rolig kväll. Vid två bestämde vi oss för att åka och hämtade Ville. Så så sent vart det ändå inte.
Imorse var jag självklart lite bakis. Men inte så farligt faktiskt. Trodde det skulle vara mycket värre med tanke på hur jag var igår. Men idag känner jag mig faktiskt mer sjuk än bakis. Min röst låter som den är helt förstörd, det vart väll värre också då jag sjöng så mycket igår. Så idag ska jag bara ta det lugnt försöka bli frisk! Hoppas ni hade en bra kväll. :)

Lite bilder på gårdagen från mobilen


RSS 2.0