God natt!

Nu har jag suttit uppe och skrivit en engelska grej som jag ska redovisa imorgon, som vanligt är jag i sista sekunden, så typiskt mig. Men nu känns det bra och jag kan sova gott.
Idag var jag och Henrik i Kista Galleria och tittade på lite klänningar och annat. Köpte ett par byxor, silver shampoo och en BH! Jag är så sjukt lycklig, har hittat en affär där dom har min bh storlek, som är snygga för den delen, vilket inte ofta inträffar. Så nu blir det shopping av underkläder framöver!  Silver shampoot jag köpte av Toni and Guy är jätte bra. Så det borde ni prova om ni behöver.
120 kronor på Kicks.



Men nu ska jag krypa ner i sängen bredvid mitt hjärta, som redan sover ioförsig. Jag är hur trött som helst nu men somnade ett tag på soffan då jag kom hem från skolan idag så jag ska inte klaga. Men vi hörs imorgon, eller om jag orkar skriva då, har skola sen några timmars jobb direkt efteråt. Första dan på ica, gaawh ska bli riktigt kul, speciellt eftersom jag ska arbeta med 20 andra ungdommar! Så det ska nog gå fin fint. Önska mig lycka till!

Natti natti!!

Ville idag


Nu är man blond igen

Igår åkte jag och mamma till frisören, hon färgade och klippte medans jag gjorde slingor på utväxten!
Idag ska jag jobba några timmar på prips, sen ska jag nog på bio med Maria.. Mamma ska komma om ett tag och hämta mig så får jag skjuss till jobbet :) Man är ju lite bortskämd hehe. Men nu ska jag ta på mig kläder så jag är klar till hon kommer. Vi hörs kanske sen!

Mina slingor, syns dock inte så bra på denna bild.


Jag idag

Helgen

Ikväll tror jag nog att jag ska hem till Loppan och fira hennes 19 års dag. Men jag har lite ångest, först för att jag inte vill gå ut i det här skit vädret sen får jag absolut inte vara bakis om jag ska jobba imorgon, för då ska jag upp tidigt men har inte bestämt mig än hur jag ska göra, måste iallafall svara ikväll. Annars om jag inte ska jobba så ska jag först till frisören på dagen och sen sitta barnvakt på kvällen, om jag orkar d såklart! Så min helg känns full bokad.. Men får se hur det blir, ska prata med Henrik då han kommer hem, vore kul att träffa loppan o alla andra!

Mammas lilla älskling



Han är riktigt mamma kär o tycker om att pussas, trots det tycker inte jag om det lika mycket!
Inatt sov lill pojken på soffan bredvid mig, vi hade det så mys!

Fått jobb kläder

Det vart ingen frisör idag, jag kände mig inte riktigt hundra så jag orkade inte åka till frisören. Nu har jag iallafall skrivit kontrakt så nu jobbar jag som visstidsanställd åt uniflex bemanning. Provade kläderna då jag kom hem och jag måste säga att dom var stora som hus på mig. Byxorna hängde ner till knäna och tröjan som ändå var small skulle det kunna få plats två av mig. Men det funkar bra det med!
Här är kläderna!


Frisören idag

Pratade precis med mamma i telefonen, hon ska plocka upp mig efter jag har varit och skrivit på pappret så ska vi åka till frisören :D Mitt illamående känns mycket bättre och att få komma till frisören känns som det verkligen behövs. Mitt hår växer som ogräs men ska dock inte klippa mig den här gången utan har tänkt göra blonda slingor på min utväxt. Sen skulle mamma klippa och färga så det lär väll ta ett tag innan vi kommer hem igen. Ska jag vara ärlig så tycker jag min frisör är skit dålig på att klippa, därför ska jag inte göra det idag. Han är en vän till familjen så därför har jag inte bytt eller sagt nått haha, sen får jag ju allt gratis så jag ska ABSOLUT inte klaga. Men hans dotter som precis gått klart gymnasiet, hon är grym! Så väntar tills hon är där och jobbar, då kan jag klippa mig!

Party sugen!

Alex Gaudino feat. Crystal Waters - Destination Calabria


Florida - Right round


Något på tok

Igår var allt som vanligt, jag och Henrik låg på soffan och myste innan vi skulle gå och lägga oss. På sista tiden har jag mått illa lite då och då men så inatt eller tidigt imorse, klockan var väll tre eller fyra kanske den var så vaknade jag och mådde jätte illa. Gick upp på soffan och la mig men hann bara ligga några minuter innan jag var tvungen att springa på toa o spy :S Efteråt kändes det inte ett dugg bättre men jag bestämde mig för att lägga mig på soffan igen och hoppas på att det skulle bli bättre. Efter typ en timma somna jag om och vaknade imorse, hyffsat pigg och mådde inte alls så illa som tidigare, eller magen snurrade ju men inte så som när man brukar vara magsjuk. Ni har säkert varit med om att vara magsjuk, då känns det ju som om hela magen är upp och ner. Men inte i det här fallet, konstigt.. Det enda jag tänkte på var att jag inte fick bli dålig eftersom jag ska skriva på kontraktet idag!! Men någon skola vart det inte för min del idag, mådde ju lite illa men det har släppt nu, hur som helst så var det nog lika bra att jag inte åkte till skolan tror jag!
Just nu ligger jag i soffan och bara tar det lugnt, ska fixa mig sen och åka till globen iallafall och skriva på kontraktet, bara det inte blir sämre så ska jag nog fixa det!

Glömt p-piller

Aaah.. så typiskt mig! Såg nu att jag hade glömt ta mitt piller igår trots att jag har alarm på. Vet inte vad jag ska göra, jag är riktigt dålig på att komma ihåg att ta mina p-piller varje dag. Borde kanske fundera på någon annan lösning för det här med preventivmedel :S


Jag fick jobbet!

WOHO! Jag fick det! Imorgon ska jag tillbaka dit igen och skriva kontrakt :)

Outfit idag

Känner mig faktiskt inte ett dugg nervös inför intervjun idag, men det kommer väll. Har precis varit ute med min lill kille, han har spytt en massa gånger idag :( Hoppas det blir bättre snart. Men nu ska jag börja plocka ihop det jag ska ha med mig. Håll tummarna!

Hade riktig ångest över vad jag skulle ha på mig för kläder idag, men det fick bli byxorna jag köpte igår och en enkel tubtop.


shopping idag



Skulle ju ha shoppat med Madde idag, men jag såg ju inte klok ut, så vid fem då bedövningen släppt så gick jag ner till centrum och shoppade lite. Sen mötte jag Henrik och drog hem. Hittade inte så mycket förutom dom här två plaggen.
Dom ser mycket snyggare ut på sig. Kan lägga upp bilder med dom på senare.
Kjol, Gina tricot 99 kronor
Leggins, jeans liknande 299 kronor

Kanske fått jobb

Gud vad jag är nervös. Igår skickade jag mitt CV till ett bemanningsföretag. Så idag då jag kom hem från tandläkaren ringer en tjej och frågar om jag kan jobba nästa tista med invertering på en ica butik . Självklart så svarade jag ja, så imorgon ska jag till hennes kontor och prata lite inför tisdag. Då ska jag även lämna två referenser och mitt CV igen. Hon frågade först om jag kunde komma idag, men eftersom jag var hos tandläkaren och har fått bedövning så hänger min läpp jätte mycket, så skulle inte kännas så kul att träffa henne då. Men imorgon klockan halv tre sitter jag där, aah.. Nervöst!
Men äntligen måste jag säga, så som jag skickat mitt CV, hit o dit, så är det äntligen någon som hör av sig iallafall :) Ska bli skönt då man har jobb så man kan tjäna lite pengar, det lär ju behövas till sommarn, satte in 4000 på mitt sparkonto idag, det var bra gjort tycker jag. Snart kommer mina pengar från då jag jobba på prips också. Blir nog till att spara det med så kanske man kan hitta på nått kul i sommar :) Men någon resa utomlands blir det nog inte, kändesvar borta Hela förra sommarn kändes det som, så förhoppningsvis blir det jobb och njuta lite av solen här i stockholm får det bli, hoppas bara vi får lite fint väder..

Våffeldagen

Idag är det våffel dagen! Får se om det blir nå vofflor för oss ikväll. Nu ska jag iallafall fixa mig och gå ut med Ville på en promenad. Sen blir det tandläkarn och shopping! Älskar att shoppa!


Bus killen Ville

Herregud, nu är han riktigt uppe i varv. Jag håller på att bli tokig. Han biter i både byxor och händer. Men snart kommer Frisk och Millan hit med hunden Ebba. Så då har han någon annan att busa med ett tag :)



Fixat naglarna


Klicka för att se större.

Grattis Loppan <3

Idag är ingen vanlig dag för det är Sofias födelsedag hurra hurra hurra!! Grattis stumpan!♥ På fredag blir det födelsedags firande!


ledig imorgon!

Så skööönt! Imorgon är jag ledig hela dagen eller ska till tandläkaren klockan 12 men sen har jag inget planerat resten av dagen, eller jo juste.. höll på att glömma, ska ju ut o shoppa med madde ju. Idag var det en kort dag i skolan. Men jag måste ju bara säga att man blir riktigt förvirrad av det här vädret.. Eller håller ni inte med? Ena sekunden sol, andra snöstorm. Då jag och Madde åkte hem från skolan idag lyste iallafall solen, det var riktigt skönt, men det var kallt som fan i skuggan. Nu ska jag ut med Ville på en promenad sen börja med maten tills älsklingen kommer hem. Vi höres gott folk ;)

Madeleine då hon pratar med Jocke i telefon!


Party tricket!

Snackade med Niklas idag om att det var läge sen vi festade ihop. Jag brukar ju köra mitt party trick på fester men  det var  var ett tag sen faktiskt, kan ju bero på att det var länge sen jag festa men snart så!! :) Är lite party sugen faktiskt, men känns lite fel att känna så då det precis har varit helg, så jag fär vänta och se om jag känner likadant till nästa helg!!


Helgen! Millan, Frisk och Ebba på besök

I fredags skulle jag igentligen ha åkt till Zozan och fira hennes 18 års dag med en tjejmiddag, sen skulle vi dra ut. Men tyvärr kände jag mig febrig då jag kom hem efter skolan.
Men fram mot kvällen vart det bättre men jag käde ändå att jag inte ville ut o festa, så lite senare kom Millan och Frisk hit med hunden Ebba, så sjukt fin hund! Vi käkade godis, tittade på lets dance, spelade monopol och var ute på promenad med hundarna, riktigt mysigt! Ville och Ebba kom jätte bra överäns så det var väldigt kul, då de började bli trötta låg dom bredvid varandra och vi passade på att fota som galningar :)
Henrik var ute några timmar igår på dagen och gick en lång promenad med Frisk och hundarna. Sen var vi bara hemma och tog det lugnt.



Idag ska jag först åka till Kista med mamma, där ska vi möta pappa och sen åka ut till märsta och hämta min bil :) Efter det ska jag nog träffa Millan och Nempan en stund. Var så länge sen, så det ser jag fram emot. Men nu ska jag fixa mig, vi hörs :)

Jag idag

Min och Henriks bebis

Tittade in på Marias blogg och hittade ett inlägg där hon hade testat hur hennes och Louise bebis skulle se ut. Så jag gick in där och satte in ett foto på både mig och Henrik och fik det här resultatet :S Hoppas verkligen inte vår unge kommer se ut såhär!!

Vår lilla William


Ska på intervju

Åh så himla lycklig. Igår skrev jag ett nytt CV för att jag skulle kunna söka på cafeer och så. Mitt andra var mer skrivet för att jobba inom vården. Hur som helst.. Jag skickade till några cafeer igår som behövde folk och redan idag fick jag svar från en av dom att dom vill träffa mig för en intervju :D Men dom som hörde av sig var väll inte direkt var jag vill jobba, efter jag hade skickat in min ansökan så såg jag att det var ett cafe på siggesta gård, fotbollsgolf. Det ligger ute på värmdö, vilket typ tar en timma att åka :S Vettefan om jag orkar åka så långt, men det är väll bättre än inget, ska iallafall gå på intervjun så får vi se hur det känns. Sen kanske det är någon annan av dem jag sökt som hör av sig , hoppaaas!! ;)

Åh måste ju berätta om hur mycket jag gjorde bort mig! Hittade en annons på nätet där dom sökte personal till ett cafe här i solna. Fanns ett telefon nummer till nån Knut eller vad han nu hette, så jag ringde dit och hade planerat hur jag skulle presentera mig och så. Jag trodde ju att det skulle vara nån gubbe med tanke på hans namn ( förlåt om det är nån som läser detta inlägg och heter knut ) så svarade en kille med AS het röst verkligen och sa "tjaaaa". Han lät inte vara mer än 20 haha. Jag vart helt till mig och tappa ALLT det jag hade planerat och säga och fick inte fram ett ord. Inte ofta jag blir helt till mig över en killes röst på telefon men fan asså! Eftersom det kändes som att jag redan hade gjort bort mig totalt och absolut inte kunde få fram ett ord så la jag tillslut på! Så efteråt kände jag mig riktigt knäpp och bestämde mig för att istället maila honom, så vi får se om han hör av sig haha.

Vårkänslor!

AAAAH! Gud vad härligt väder det har varit idag. Eller vad säger ni? Nu känns det äntligen som att våren är påväg, trots att det är rätt kallt ute. Men då solen lyser på en så är det riktigt skönt.
Imorse var jag påväg att bli sen till skolan, men Henrik tog min handväska som vägde bly och så sprang vi hela vägen till tunnelbanan. Snacka om att jag hade ont i fötterna efter att ha sprungit med så höga klackar, men vi hann!
Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan, vi fick dock sluta nån timma tidigare än vad vi skulle. Alla i klassen var så himla flamsiga och ville bara ut så då sa vår lärare att vi fick gå! Kände verkligen inte för att åka hem direkt då det var så fint väder, så jag och Madde åkte in till stan och kollade på en massa kläder o käkade glass :) Näste onsdag har hon och jag tänkt att ta en shopping tur efter skolan och köpa lite sommarkläder, det ska börjas i tid ;) Snart kommer älsklingen hem från jobbet, han ringde precis, längtar efter honom! Ikväll blir det pannkakor som mamma hade gjort idag då hon passade Ville, så söt, med glass och grädde till! Yummi :)

Vi påväg till skolan!

Förlovning o Samboavtal

Jag och Henrik ska sätta oss ner nån dag och skriva ett samboavtal, vi har bestämt oss för att avskiva oss sambolagen, tycker den är helt sjuk och inte rättvis alls! Men det där är ju upp till var och en, men eftersom vi båda tycker lika om det så får det bli så. Har ni sett den? Det är nått man borde kolla innan man köper en lägenhet eller ska flytta ihop med sin partner!

Igår då jag och Henrik satt på tunnelbanan så började vi prata om när vi ska förlova oss, ännu en gång.. Vi har tittat och provat en massa ringar. Han frågade mig för några månader sen, då vi pratade om att ta det på vår ettårs dag, men så igår då vi var på väg hem från båten så kom det upp igen och nu har vi nog kommit fram till att vi ska ta det på vår 1 och etthalvårs dag istället, som inte är länge kvar alls :)



Hemma igen från kryssningen!

Halloj allesammans!

 Kryssningen var så sjukt bra! Hade det så himla kul. Tyvärr glömmde vi kameran hemma så vart inga bilder. Men den här gången var det mycket mer folk och en massa ungdommar. Har varit mysigt att få åka iväg bara sådär över en natt men älsklingen, bara få vara med varandra o ha kul. När man br ihop så blir det ju lite av en vardag. Man göra liksom saker var för sig. Så dom här dagarna har varit helt perfekta, nästan som en nyförälskelse! ;)
Igår då båten var påväg mot stockholm igen så skulle jag och Henrik bada i poolen, men jag var bakis och ingen av oss kände riktigt för det, så det vart inget plaskande eller mys i vattnet :P Utan vi gjorde en massa annat där på dagen istället. Idag ligger jag hemma med ont i huvudet, så jag sjukanmälde mig från skolan så ska bara ta det lugnt.
Vid halv tre till halv tio ska Henrik köra blåljus så jag blir själv hemma ikväll, lite tråkigt. Men jag har ju sällskap av lilleman (Ville) så vi får mysa lite istället! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen sätta mig och plugga.. Vi hörs senare :D
Ända bilden jag har att bjuda på från kryssningen!

So long sukkers!

Ikväll blir det kryssning! Har precis tagit fram de kläder jag ska ha med :) Får inte glömma bikinin för imorgon ska vi bada :D Idag var det sista dagen vi skulle gå på valpkursen så idag var vi ute i skogen och spårade, väldigt kul. Men ja Ville fattade väll inte riktigt vad som var meningen utan han trodde det var en vanlig promenad och extra kul då han hitta lite godis då och då, sen vart det en skvätt kiss lite här och där :P Så det var väll inte riktigt hans grej..

Nu ska jag fixa håret och gosa lite med min lilla kille, för inatt ska jag sova utan honom :( Han ska få bo hemma hos Henriks mamma över natten så skulle mamma ta honom imorgon på dagen. Så nu blir det bara att försöka njuta av att inte känna nån press på att man måste ut på promenad. Vi hörs imorgon! kram!

Kläderna det blir ikväll. Syns inte så bra men det är en glittrig topp med kjol och glansiga leggins.
Topp H&M 99 kr på rea.
Kjol, ginatricot pris ?
Leggins, ginatricot 199 kr
Skor köpta i egypten


Har fått ett påskägg av Henrik haha! Han sa att det var lite tidigt men ville ge det ändå! Så söt hjärtat


Älskar dig!


God natt!



Kommer nog inte hinna skriva så mycket nu fören på måndag kväll eller på tisdag. För imorgon så har jag fult upp hela dagen sen på söndag ska jag och Henrik på kryssning! Nu ska vi gå och sova, god natt!


Rise against - Hero of war


8 barn i magen

SHIEEET!! Hittade en bild på en 33 årig mamma som hade gjort provrörsbefruktning, som väntade sig ett barn men fick 8 :) Men faaan vilken mage, inget man orkar gå långa promenader med.. Och kvinnor som klagar med bara ett barn i magen?! :O JISUS!

Hennes websida.
Den här bilden är 8 dagar före förlossningen.

Promenad med lillkillen!

Det var så sjukt fint ute då jag och Ville var ute på promenad!

Torsdaaag! tandkräms krig

Snart är det helg! Visst ska det bli härligt? Vilket betyder att jag och Älskling snart åker på kryssning!

Igår kväll satt jag och skrev två sidor på en psykologi uppgift som skulle vara klart till idag, så känner mig riktigt duktig att jag hann bli klar i tid.. Men tycker det var rätt intressant, handlade om barnets utveckling. Som ni alla säkert vet så är ju jag tokig i barn så allt skolarbete som handlar om barn och graviditet är jag helt inne i!

Igår kväll gick jag och la mig hyffsat tidigt så känner mig rätt pigg idag, men vart sen till skolan.. Igår då jag o Henrik stod och borstade tänderna så helt plötsligt kletar han in tandkräm i mitt hår, sen vart det krig :P Det slutade med att vi båda fick stå över handfatet och försöka få ut allt klet. Så imorse vaknade jag med jätte stelt hår och var tvungen att duscha, brukar göra det kvällen innan så jag slipper göra det på morgnen och hade inte riktigt tid så jag vart sen imorse och då betämde jag mig för att skippa den första lektionen. Hatar att komma försent. Så nu börjar inte nästa lektion fören tio i tolv, ska sätta mig och plugga undertiden jag är hemma.
Måste ju nämna att Henik fick MVG på sitt skolarbete, vilket var väldigt skönt att höra, han har nämligen suttit nu i flera veckor och bara pluggat, han är så duktig min älskling!! Men nu måste jag sätta lite fart. Hörs senare, morsning korsning!

Jag idag!


Ledig idag!

Imorse kom Henrik in och sa att det var as mycket snö ute, trodde inte riktigt på honom eller att att han drev med mig, för igår kväll pratade vi precis om att all snö snart var borta och hur skönt det var. Men då jag gick upp fick jag verkligen se en massa snö. En som vart glad var ju Ville. Han sprang rakt ut imorse och hoppade runt i snön, han är så söt min lill kille. Efter vi hade varit ute på en romenad gick vi och la oss i sängen en stund och myste. Men vid 11 började jag få lite ångest över hur mycket jag hade att göra idag och gick upp. Har redan hunnit fixa mig, varit te med Ville, käkat frukost, satt på en tvätt och diskmaskin och börjat plugga lite. Är det inte grymt gjort? ;) Men kände att jag måste ta en paus så ska snart sätta igång med pluggandet igen. Vi har så sjukt mycket i skolan just nu. Hade först tänkt jobba idag men kände att jag verkligen inte hinner. Men det är bäst jag sätter igång nu så slipper jag kanske sitta hela eftermiddagen..

Det här MÅSTE jag göra idag..
Allt ska vara klart till torsdag, hur fan ska jag hinna? Tiden räcker inte riktigt till.
Plugga Matte (prov på fredag)       [ x ]
Läsa ut engelska boken                [    ]
Skriva en Essä ( i svenska )          [    ]
Göra en psykologi uppgift              [    ]

Min lilla älskling då vi gosa imorse i sängen! Han såg riktigt trött ut!

kvällen hemma

Idag slutade vi tidigare än vad vi skulle. När jag kom hem mötte jag mamma som hade passat Ville så följde jag med hene till tunnelbanan och gick sen till centrum. Handlade lite hårspännen och annat. Jag måste erkänna, jag har börjat få riktig ångest över vad jag ska ha på mig och hur håret ska se ut då jag och Henrik ska på hans kusin bröllop i sommar. Redan nu liksom, hur ska det då bli om nån månad? Så ikväll satte jag mig och testade en massa olika frisyrer, efter mycket pust o stön för att det inte riktigt vart som jag ville så kom jag ändå fram till ett beslut, men det var mycket tack vare av att jag fick höra Henriks åsikter :) Nu har vi precis käkat pizza och varit ute på en kvällspromenad med Ville, både två hade glömt bort klockan och orkade inte ställa oss och göra någon mat så det fick bli pizza. Ska snart gå och sova, imorgon är jag ledig från skolan, sjukt vad skönt det ska bli med sovmorgon!!!! Men innan måste jag försöka trötta ut VIlle lite. Han är så himla sprallig just nu. Hörs imorgon!

Några frisyrer jag provade! Fast inte den jag vill ha. (klicka för att se större)

Frisyr 1




Frisyr 2 så extremt fult haha

Snygg klänning!


Tittade runt lite på nätet på olika klänningar, så hittade jag den här snygga och vart helt kär! 299 kr

Käkar frukost!

Hejsan! Nu sitter jag och käkar frukost, ska snart rusa iväg till bussen, den går om bara 20 minuter och innan det ska jag ha hunnit tagit på mig ytterkläderna, gått ut med VIle och gått till busshållplatsen. Illa!
Jag orkar verkligen inte jobba idag, vill vara hemma och mysa med älsklingen, men det är bra att få lite pengar, ska ju på kryssnig nästa söndag :D Men nu måste jag springa! Hej så länge!


nice helg!

Förlåt att jag varit lite seg på att skriva men har faktiskt inte haft tid. Ska snart äta middag ska ska inte skriva så mycket. Idag var jag med älsklingen på båtmässan i Älvsjö. Trodde det skulle vara jätte råkigt men vi hade riktigt kul, sen hittade vi massa snygga båtar vi ville ha. Till nästa sommar pratade vi om att kanske skaffa båt, men vi får se hur det blir med det.



Igår var jag hemma hos Maria (blonda). Vi lagade mat och pratade massa skit. Det är så skönt att umgås med Maria, vi kan snacka om allt och förstår varandra. På sista tiden har vi inte träffas så ofta, vilket är jätte tråkigt men det blev bara så att vi gled isär varandra mer och mer då jag bytte klass och skaffade pojkvän. Men det ska det bli ändring på, ska försöka ses lite oftare. Hon är ju en av de bästa som finns! ♥

Haha vi i alanya, kan det bli mycket blondare?!


Middagen vi lagade igår, kyckling och potatismos


Skön dag!

Igår mötte jag och Henrik upp Millan och Frisk sen gick vi och käkade på en resturang, efteråt gick vi hem hit och käkade glass och en massa godis. Det här med att äta nyttigt inför sommaren har ju skitit sig totalt :P
Imorse var jag försenad till skolan, när jag nästan var framme så mötte jag Maria. Efter att vi stått och pratat en stund så bestämmer jag mig för att inte gå till skolan utan följa med henne in till stan istället. Jag vet, det är riktigt illa att göra så men hade bara idrott och psykologi efter första lektionen. Psykologin skulle jag göra eget arbete och idrotten skulle jag ändå inte vara med på för att jag hade feber. Så... efter många ursäker så kände jag mig inte så dum och kunde gå därifrån utan dåligt samvete. Redan i första affären inne i stan hittade jag ett par vita skor och en väst som jag var tvungen att köpa. Maria hittade ett par likadana skor fast svarta. Så nu är vi nöjda båda två ochhar snygga skor ;) Vi har precis suttit och fettat oss framför tvn med glass och chokladsås som vi gjorde själva. Ikväll ska jag och Henrik på hundkurs igen, ska bli kul :) Nu ska jag vara social med Maria igen! Hörs sen :)

Jag med prinsess krona, tycker den passar rätt bra ;)

Mina nya vita skor, är väl snart smutsiga! 199 kr

Västen jag köpte, Everest 599 kr på stadium

Glassen med den sjukt goda chokladsåsen vi gjorde.

Gårdagens skoldag

Madeleinee som ser lite bitchig ut ;)

Min fläta runt håret ( snacka om utväxt!! Men det är bara underhåret som är så mörkt! )

Igår läste vi på om olika sjukdommar. Det här var bland det vidrigaste jag set, smittkoppor, iuuuuh!

The fray - you find me


Kryssning igen!

Idag har det varit en skön dag! :) Slutade klockan två då vi igentligen skulle sluta klockan fyra. Imorse var jag på riktigt skit humör, både jag och Henrik försov oss. Innan jag kom till skolan gick jag in på 7eleven och skulle handla tuggummi. Samtidigt som jag står i kön och betalar så pratar jag i telefonen i headset. Han killen som tog betalt frågade vad jag sa och jag svarade att det inte var något utan att jag pratade i telefonen. Helt plötsligt slänger har ur sig och säger ah men då kan du sluta med det!! Jag vart helt chockad och sa ingenting utan gick därifrån, men sen efteråt vart jag skit sur och hade lust o gå in o fråga vad hans problem var. Haha usch jag som redan var på dåligt humör, så gjorde ju inte det där dagen bättre. I helgen ska jag och älskling på båtmässa sen om två veckor ska vi på kryssning :D KUL!! Men nu ska jag mysa lite med mina killar Ville och Henrik. :) Hörs! ha det bra

Jag har fått en bil! Så bra helg!

Hej alla goa o glada!

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit hos pappa och hälsat på. Det har varit en sån sjukt bra helg, bästa på längee kan jag säga. Igår mötte jag upp Millan ( Frisks tjej ) så åkte vi till nått ställe o käka tillsammans med hennes arbetskollegor. Sen drog vi in på pubben som låg precis bredvid och tog några drinkar innan vi åkte till bluemoon bar. Killen vi var med fixade så att vi alla kom in för han kände bartendern som jobbade där så vart man ju bjuden på några drinkar då också ;) Där inne mötte jag Bingo Rimér haha. Jag vart helt till mig och gick fram och sa att min kompis Maria är tokig i honom, ofta det är det första man säger då man träffar en kändis..  Han skrattade och trodde väll att jag inte vågade säga att det var jag som var tokig i honom, men så gav han mig en kram jag gick därifrån direkt, om jag minns rätt. När klockan var tre eller vad den nu var så åkte vi till jakobsberg med en av Millans arbetskollega och hans kompis. Men vi åkte rätt snabbt därifrån, så vid fem då jag kom in kröp jag direkt ner i sängen brevid älsklingen. Vid nio imorse vaknade jag av att jag var helt uttorkad och mådde illa, så jag drack ett stort glas vatten och tittade på tv. Då jag började känna mig bättre så sminkade jag mig och åkte iväg hem till pappa. Innan vi åkte hem svängde han upp vid garaget och sa att jag skulle kliva ur bilen, jaha tänkte jag o todde att vi skulle byta bil eller nåt. Men sen säger han helt plötsligt att jag skulle få min julklapp o pekar på en bil och säger att den är min. Jag tror jag tappade hakan!! Visste verkligen inte vad jag skulle säga, en bil?? MIn första tanke var, men jag har ju inte ens körkort, hur ska det då gå? Men så nu är det verkligen dags att börja övningsköra. Han sa att Henrik och jag fick komma o hämta den när jag ville :D Så sjukt kul, JAG HAR EN BIL!!! Nu ska jag föröka få Henrik från datan o mysa lite med mig framför tvn! Hörs imorgon!

Åh bilen jag fick har ett tak som man kan fälla ner! Så fan vad nice det kommer bli i sommar då jag o Henrik kan sitta o åka runt o få solen på oss! ;D

Lill systeryster idag.


Från igår







RSS 2.0