Bränd

Shit vad jag har ont! Solen tog som faaan idag! Men ska inte klaga för sen kommer den bruna färgen :)


Helgen hos pappa

Hallå allihoppa :)

Igår åkte jag ut till pappa och spenderade lite tid med familjen. Det har varit riktigt mysigt. Igår kväll grillade vi och idag har vi varit ute på gården nästan hela dagen, haft vattenkrig och gick på en marknad. Eh lägger upp bilder, lite roligare än att skriva allt vi gjort.

Lillebror klipper gräset

Lillsyrran fixar också ute på gården

Pappa och småttingarna

Nils, En av bröderna bus

Erik

Lill plutten min!!



Felicia och gustav

Jennifer med toffsar för första gången!

Lill syrran  Felicia idag

Så grymt vackert väder

Min älskade (STOOORA) säng hos pappa

Jag, nisse och stor syrran spelade kort hela kvällen igår


Oj vart mycket foton men äsch!

Ringarna här om en vecka

Förlåt! Min uppdatering har varit sääämst den sista tiden, jag vet! Sorry! Men har haft extremt mycket att göra hela veckan. Tyvärr hinner jag inte skriva så mycket nu heller.. Pappa och syrrorna kommer snart hit så ska vi åka hem till honom. Dom är snart här så får skynda mig lite. Eh sätter upp bilder så slipper jag skriva så mycket ;) Vi hörs imorgon!

Igår gick vi i kista centrum, nu har vi hittat ringar och allt. Så om en vecka är dom här! :) I min ring står det datumet vi vart tillsammans, Henriks namn och ett hjärta efter. Sen står det likadant i Henriks ring fast mitt namn!

Hittat klänning till bröllopet vi ska på i sommar!

Gjorde sällskap med tobbe hem från skolan idag

Syrrans hela packning, tror hon fick med sig hela thailand hem!!



Lägger upp mer bilder sen. Nu är de här så jag måste ut med Ville en snabbis kram!

16 månader idag bara 10 skoldagar kvar.

Tjoo och shiim! Orkar inte skriva så mycket.. Sorry för min dåliga upppdatering. Idag hade vi bara en lektion, kom hem för ett litet tag sen. Idag är det andra dagen syrran är här! Just nu ligger hon och sover och jag sitter här. Har inte blivit så mycket sömn på sista tiden. Igår var jag på läkar besök igen och ska få ta några röntgen bilder i veckan. Sen skickade dom en ny remiss till KS. Efter läkar besöket gick jag och syrran ut och la oss i solen och sen gick vi ner till centrum där jag köpte ett par skor (bilder kommer sen).

Nu är det bara 10 skoldagar kvar seeeeeen kan man säga att det är sommar på riktigt!! Idag är det den 26e maj vilket betyder att jag och Henrik har varit tillsammans i 16 månader :) Inget speciellt med 16 månader men då är det bara 2 månader innan vi ska förlova oss! <3 Ne nu ska jag klä av mig och ta på bikini och ut i solen, jihoo!

Juste! Då syrran öppnade sina väskor efter thailand resan fick jag en chock!! SHIIIT var hon har shoppat, riktigt snygga grejer. Jag vill också!!!

Ska man försöka?

Tittade på lite bilder från förra sommaren. Så himla härligt då man ser hur brun man var. Funderade på om man ska försöka ta sig lite tid nu och börja sola solarium inför sommaren.. Hmm.. jag vet inte riktigt. Igår gick jag runt med brorsan på stan, vi fikade och snackade lite. Sen mötte vi upp Henrik och Frisk ett tag. Just nu sitter jag och väntar på att mamma och syrran ska komma, snackade precis med dom men då satt dom och fikade hemma hos pappa.. Så det lär väll ta ett tag till innan dom kommer. Kanske jag hinner sova lite innan! Jag är så sjukt trött. I fredags vart det nästan ingen sömn och igår gick jag och la mig jätte sent och gick upp tidigt.. Fan ingen party prisse här inte!

Alanya förra sommaren.


Det var på tiden

Igår körde mamma hit brorsan. När hon hade åkt så satt vi och förade lite och väntade på att henrik skulle komma hem. Då han hade kommit åkte vi till texas och käkade sen drog vi till nått ställe vid stureplan kanske? jag har ingen aning om vart eller vad stället hette som vi var på. Hur som helst vi hade det riktigt kul iallafall. Redan vid 12 eller vad klockan nu var så var jag och Henrik tvunga att dra hem för att ta Ville. Jag kunde ioförsig stanna kvar men tycker inte om att åka hem själv på kvällarna. Brorsan stannade kvar där med två killar vi träffade. Vid tre ringer han as packad och ville snacka! haha. Sen då vi la på sov jag en timma innan han ringde igen då var klockan fyra så jag passade på att gå ut med Ville och så var jag tvungen att förklara vägen hem för brorsan! :P

Bandet som spelade!





Imorgon kommer syrran hit så håller just nu på att städa lite. Skurade precis golven så jag väntar på dom ska torka. Sen ska jag fortsätta röja lite. Ikväll ska Frisk komma hit så skönt om jag hinner städa klart tills dess. Hoppas ni får en bra lördags kväll kram!

Ännu en galen dag i skolan

Snacka om att inte göra något vettigt på lektionerna! Nu är det bara 13 skoldagar kvar!


Insaaanee!

Hallå allihoppa!  Igår var jag och älsklingen på grönan där vi köpte gröna kortet! I sommar har vi tänkt gå och titta på några konserter. Igår åkte jag nya berg- och dahlbanan INSANE. FYFAAN vad rolig den var.. Henrik tvingade mig att åka den men var lite tråkigt att åka själv fast fanns inte så mycket att göra, det är helt omöjligt att få Henrik att åka nått sånt då han till och med är rädd för vilda musen (sötnosen min).. När jag mötte upp henrik efter jag hade åkt så hade jag knappt någon röst kvar, jag skrek som en jävla galning! Den var iallafall lite drag i till skillnad från alla andra attraktioner på grönan... Så den borde ni prova att åka!



Igår då vi kom hem från grönan så käkade vi sen satte vi igång och städa, precis då ringde min brorsa och frågade om han kunde komma förbi en stund. Så jag rörde snabbt ihop en kladdkaka och satte in den i ugnen tills han skulle komma. Henrik hjälpte honom att fixa hans mobil sen satt vi och käkade kladdkaka, snackade och tittade lite på tv. Idag ska Robban hem till mamma sen ikväll kanske vi ska ta en krog runda tillsammans eftersom att han ska sova hos mamma inatt så han har inte bilen då! Sen resten av helgen ska jag vila upp mig till syrran kommer hit för då ska vi hitta på massa skoj att göra! :)

Nu är det helg

NIICE! Har precis duschat. Henrik är på gymmet just nu sen näe han kommer tillbaka ska vi gå på grönan :) Imorgon kommer nog brorsan och hälsar på och på söndag så kommer syrran hit! Men nu ska jag hänga tvätten så hinner inte skriva så mycket. Ska försöka vara klar till Henrik kommer hem, jag är ju så sjukt seg på att fixa mig och då blir han bara irriterad så bäst jag skyndar mig lite ;)

Igår kväll då jag och Henrik skulle lägga oss i sängen såg vi Ville ligga där med min sko i sängen :P



sånt skit väder

Igår hade vi origentering i skolan. I början då jag och Madde sprang ut i skogen trodde jag att det skulle gå åt helvete :P Men efter ett tag gick det faktiskt riktigt bra, vi mötte två till tjejer från skolan som också letade efter samma kontroll så vi hängde ihop med dom resten av tiden. Efter 90 minuter så var jag och Madde tillbaka och lämnade in våra papper och fick åka hem. RIktigt skönt att ta en varm dusch efter man hade varit ute i skogen då det regnat.



 Direkt då jag kom hem igår började jag med maten så att den skulla vara klar till Henrik var hemma, det var första gången jag gjorde kallops :D Det smakade gryymt gott om man får säga det själv. Jag och Henrik har äntligen blivit lite seriösa de senaste dagarna har vi faktiskt lagat massa god mat och suttit vid matbordet och ätit. TIdigare har det mest varit ungkarls mat framför tvn ;)


How you reminde me..


Nu är sminket på plats!


Min idrottslärare

Hade honom som lärare förra året. Kommer ihåg vad chockade vi vart då vi hittade honom på nätet på en modell sida :O haha

Tor

Städning ute på gården

Förra helgen hade vi städning ute på gården. Våran granne har precis köpt en liten hundvalp som jag vart tok kär i. Så jag satt mest och lekte med den medan alla andra städade.

en riktig liten buse!

Känd för att käka banan

Jag är känd i klassen för att vara den som alltid käkar banan! I LOOVE IT!! Banan är ju så grymt gott. Så fort jag tar upp en banan ur väskan börjar alla skratta.. Här om dan gick jag ner och skulle handla frukt så hittar jag världens största banan!!! Jag vart lycklig ;D

Här ser man dock inte så bra hur stor det var. Men aah., Den var fan lika stor som mitt skriv block.

Kvällen hos Frisk

Igår var jag och Henrik hemma hos Frisk hela kvällen. VI käkade middag, satt vid datorn och tittade lite sen drog vi till donken och käkade glass! Vid tio eller halv 11 kom Millan hem från jobbet så vi hann precis hälsa och snacka lite med varandra innan vi var tvungna att åka hem till Ville. Idag känner jag mig lite bättre, förkylningen börjar arta sig. Det var nog Frisks kyckling bullar som gjorde susen ;)



We did it!

Faaaan vad grymma vi är Madde! Fast aah egentligen inte med tanke på att vi alltid är i sista sekunden med allting.

Sen klockan halv nio imorse har jag och Madde suttit med ett jävla grupparbete i psykologi som skulle vara klart igår på 5 sidor och vi hade inte ens börjat. Men nu så!!! Fyra timmar senare så är vi klara!! Yeeeay! Känns super skönt. Tyvärr kunde jag inte gå till skolan idag heller för att jag fortfarande ligger stört förkyld. Ska käka frukort nu eftersom jag inte hunnit det tidigare sen ska jag ner till centrum och köpa nässpray. Åh hoppas jag är frisk till helgen, jag tjatar på Henrik att vi ska åka till factory outlet o shoppa kläder, får se om det blir av. Han brukar ju vara en hjäntleman och lyssna till det jag vill så ;D
Ikväll ska jag och Henrik hem till Frisk och käka middag. Millan jobbar så det blir bara jag och grabbseen!

Ha det bra allihoppa!

Milow






FUUCK jag är sjuk!

AAAH! Jag som har varit så glad över att jag har lyckats hålla mig frisk hela våren då alla andra gnäller om att vara förkylda... Men nu är jag där jag med.. Jag har åkt på en riktig dunder förkylning. Igår åkte jag och Henrik och spelade badminton med Frisk och Millan, redan då kände jag att det var på väg men dum som jag är så spelade jag ändå så idag var jag hemma från skolan och har bara legat och sovit HELA dagen. Vid tre kom mamma och hennes kompis hit och lämande lite mat och höll mig sällskap en stund. Det var tur att de kom ett tag annars hade jag nog sovit vidare. Så gick precis med dom till tunnelbanan så fick Ville en liten promenad också. Snart kommer Henrik hem så ska vi käka middag sen blir det plugg. Ah..

I måndags fick jag sån ångest över att jag inte hittat någon klänning jag ska ha på bröllopet, det är ju inte lång tid kvar nu. Så jag satt och testade lite frisyrer och försökte klura ut hur jag vill att klänningen ska se ut så är det kanske lite lättare att leta.. Men alla klänningar hittills har det varit något litet fel på och då går det inte, man är ju lite kräsen av sig....


Gym!

Nu ska jag och Henrik gå till gymmet där vi har tänkt att börja träna och titta hur det ser ut! Fan, ångest inför sommaren. Både jag och Henrik börjar lägga på oss och kommer fortsätta göra det om vi inte börjar träna. Som alla andra par så skyller man på sin partner!! Vi har blivit sånna soffpotatisar...


Min gullisar!

Idag mötte jag upp Millan och Nemo i Alvik. Vi käkade glass på donken och snackade en massa skit :)
För er som inte vet. Millan var min granne då jag var liten, jag var väldigt mycket hemma hos dom och sen har vi hängt ihop sen dess!

Finns det någon sötare än den här eller?!  Min lilla nemo!


Nemo och Millan

Lilleman♥

Millan♥

Han är ju bara så grym!


En bild säger mer än tusen ord!

Gick in på Elins blogg, där jag hittade dom här bilderna!

Du är den absolut underbaraste vännen som finns! Älskar dig så Elin!

Den här måste ni prova!

Hittade denna på Kajsas blogg och bestämde mig för att prova. Den var riktigt bra asså. Haha så jag jag tycker absolut att ni ska prova den. Men fuska inte då är det ingen mening med det!

Räkna och se!
Vem är din förebild???




Försök nu göra detta utan att fuska...

Skrolla inte ner förrän du gjort testet, du kommer att bli förvånad! (Blir inte kul om du fuskar.)

Ta fram en kalkylator (Din dator har en).

1) Välj din favoritsiffra mellan 1-9.

2) Multiplicera med 3.

3) Lägg till 3, och multiplicera med 3 igen (Jag väntar medan du tar
fram kalkylatorn...)

4) Du har nu ett 2- eller 3-siffrigt tal.

5) Lägg ihop siffrorna. (Har du t.ex. 55 så tar du 5+5. Ditt tal är då 10)



Skrolla nu ner...






































Kolla nu med ditt tal vem just din förebild är i listan nedanför:




1. Einstein

2. Nelson Mandela

3. Barack Obama

4. Drottning Silvia

5. Bill Gates

6. Gandhi

7. Oprah Winfrey

8.  Hillary Clinton

9.   Louise Sehlin!!!
 
10.   Abraham Lincoln




Jag vet... Jag har den effekten på folk... En dag kan du förhoppningsvis också bli som jag... ; ) Tro mej!

P.S. Sluta byta siffra. Jag är din idol. Lev med det!!! 

Film tajm?

Igår tittade jag på Mr & Mrs Smith! Den var riktigt bra faktiskt. Angelina Jolie och Brad Pitt är ju mina favoriter, båda är bra skådisar sen är dom båda så sjukt snygga!! Ikväll går filmen se upp för dårarna på kanal 4 klockan 21.35 tror jag. Skulle se den på bio förut men vart aldrig av, så får väll se om jag sätter mig och tittar på den ikväll!



Lördag

Har ångest! Jag borde plugga men hur kul är det att sitta inne på en lördag och plugga då det är fint väder??

Idag var mina planer att jag hade tänkt gå ut och lägga mig i solen efter jag hade varit ute med Ville på en promenad, det är fint väder men blåser som faaen! Så det får bli en annan dag..
Imorse kom Henrik hem vid åtta. Han jobbade natt så han var riktigt trött då han kom hem.. Dom inte hade fått sovit nånting alls så just nu ligger han och stor sover! Frisk skulle vara med några timmar och åka hem sen, men dom hade jobb hela tiden så han fick stanna kvar och åkte hem imorse. Idag ska jag och Henrik åka till hans pappa och hjälpa honom med båten, ska väcka honom vid 4 så ska vi börja röra oss dit. Sen får vi se vad som händer ikväll.

Vi hörs lite senare morsning korsning!

Skit dag men det slutade bra

Hej på er! Idag har det varit en skit jobbig dag, kom hem för bara en halv timma sen kanske. Det började med att vi hade engelska nationella, läs och hör förståelse imorse. Provet har jag faktiskt inte en aning om hur det gick. Kände att jag inte alls var konsentrerad och satt och tänkte på helt andra saker än det jag skulle så.. ja.. ett ig kanske??! haha.

Efter skolan så hade jag och Henrik tvättstugan, haha roligt en fredag! sen var vi ute på en promenad med Ville innan vi åkte till kista där både Henrik och jag klippte oss. Efteråt satt vi och käkade jätte god mat mitt i gallerian. Det var riktigt mysigt.
Ikväll funderade jag på om jag skulle träffa Mika och dra ut på krogen tillsammans med lite annat folk. Men jag tror inte att jag kommer orka.. Känner mig så jävla dålig, minns ju knappt när jag festa sist, eller jo valborg men vafan.. är verkligen så himla slut i huvudet så det får nog bli en lugn hemma kväll istället. Sen höll Ville på hela natten eller inte hela men bra länge iallafall med att springa ut i vardagsrummet hela tiden och skällde på lampan som lyser utanför fönstret. Efter att jag gått upp och hämtat tillbaka honom till sovrummet ett antal gånger så gav han tillslut upp! Så vart inte så mycket sömn inatt heller. Men nu ska jag sätta mig framför tvn och bara slappa! Så sjuuukt nice måste jag säga. Jag har blivit en soffpotatis! Men hoppas ni får en bra fredagskväll! :)


SKUM PARTEY!!
Idag då jag var på väg till skolan ser jag att det ligger skum över hela vägen. Jag trodde seriöst att det var någon som typ hade drivit och hällt ut yes diskmedel i en brunn typ så det hade blivit massa skum, men sen ser jag att det står brandbilar, ambulanser och poliser överallt, så kände jag doften av rök. Då var det en buss som hade brunnit.
Sähär såg det ut!


Såhär såg vår matte lektion ut idag.. Vart inte så mycket matte efter att Sofia hade hittat armen som vi brukar träna att ta blodprov på :P

nu vill jag ha sommar!

Det är så himla mysigt att sitta ute och grilla på kvällarna.

Frisk med mina sol glasögon!! och söta Millan!

Så här ser jag ut idag!


Tack för att du finns!

Jag har ju helt klart världens bästa pojkvän!

Idag har mitt humör varit så långt ifrån bra som det bara går. Appro på det så måste jag byta p-piller har aldrig varit med om nå värre humör svängningar än dom jag får.. Det kommer dock inte så ofta men ändå.. Jag ringde läkaren imorse och fick en akut tid så det vart inget folkhälsokunskaps prov för min del. Vart lite ledsen imorse för jag är verkligen så himla trött på att behöva springa till läkaren hela tiden och får göra samma sak. Ingen hittar nått i proverna och dom ger mig mediciner mot allt möjligt utan att det hjälper.. Det är verkligen frustrerande. Men Henrik krama om mig och sa att jag inte var ensam, vi skulle fixa det tillsammans och att han finns här och stöttar mig. Så då vart allt mycket bättre! Tack min finaste.

Nog om det... Idag har jag suttit och skrivit enkäterna till grupparbetet som jag och Madde håller på med. Börjar bli dags att rappa på lite, det ska snart vara klart. Men nu ska jag lägga mig på soffan framför tvn och bara ta det lugnt, ska försöka satsa på en tidig säng gång är så hilma trött. Sov gott allihoppa!

Läkarbesök

Igår var jag och tog blodprov igen. Ska dit om några dagar och träffa en läkare. Får se vad dom har att säga.
Här är de prover jag skulle ta igår, bland annat mot hormon rubbning.

Presenterad på hotell

Idag ringde min chef och frågade om det var okej att dom skulle presentera mig för ett hotell inne i stan som dom ville jag skulle börja jobba på. Bara lite extra sådär ibland då dom behöver personal. Men då skulle jag mestadels jobba mornar och servera frukost och sånt till gäster. Men det ser jag fram mot :)

Ska snart börja med middag för sen ska jag och Henrik på årsmöte med grannarna i huset sen ska vi spela badminton med Frisk och Millan ikväll. Hm innan det måste jag bara ha hunnit läst igenom boken till provet imorgon kan bli ont om tid. Eh det fixar sig :)

Grym jag är! MVG

ÄNTLIGEN!!!!! PUUUH säger jag bara. Mina axlar känns lite lättare iallafall. Nu är äntligen denna dag i skolan avklarad. Dock har vi en massa saker kvar att göra i skolan. Idag hade vi först svenska redovisning muntligt. Sen hade vi etik redovisning. Så NU äntligen kan två saker strykas från listan, eller tre faktiskt för jag har skickat in min fördjupningsuppgift i folkhälsokunskap också som jag satt med i en massa timmar och skrev på igår. Jag satt från då jag kom hem till klockan tio på kvällen då Henrik kom och drog iväg mig från datan för att han ville ha lite sällskap!

Men FAAAN vad skönt det känns. Sen fick vi tillbaka etik provet idag också som jag fick MVG på! Så känns inte som att det kan bli mycket bättre nu.


Det jag har kvar nu:
[   ]  Folkhälsokunskaps prov imorgon
[   ]  Skriva psykologi och göra enkäter
[   ]  Matte nationella
[   ]  Engelska muntligt och läs o hör.
[   ]  Svenska, Skriva en essä
[   ]  Engelska grupp arbete (dock tre vekor kvar)
[   ]  Hemprov Etik

Åh men nu känns det ju jobbigt igen då jag såg hur mycket jag hade kvar. Åååh.. Aja snart så! Bara kämpa sista tiden nu, snart sitter ju betygen!

Ingen dag att se fram mot

UUUSCH, vad tråkigt det är att vakna till det här skit vädret. Man har nog blivit lite bortskämd de senaste dagarna :)

Igår var jag med Henrik och Frisk, vi gick runt lite i solna centrum, tittade på klänningar, skor och lite annat. Sen skulle han åka och dansa så då var det bara jag och Henrik. Vi käkade middag och tittade på stockholm-arlanda som gick förra torsdagen. Idag är det skola och jag är så sjukt trött. Den här veckan ser jag ABSOLUT inte fram mot. Vi har hur mycket som helst att göra nu innan sommarn. Om 1 och en halv timma ungefär, eller vid klockan 9 för att vara exakt ska jag till läkaren där jag ska lämna fler prover för att se om dom kan hitta nån anledning till att jag går med feber. Men jag orkar inte bry mig om det här med febern längre, har ju haft sen augusti förra sommarn så jag har ju inte särskillt mycket hopp kvar om att det ska försvinna eftersom dom hittils inte hittat nått som är fel. Blää, men man blir ju lite trött och längtar så extremt mycket efter att få känns sig frisk. Men men... Eh nu måste jag plocka ihop det sista och bege mig till skolan. Efter skolan idag blir det iallafall plugg med Madde..  Hoppas ni får en bra dag!

Grill kväll

Igår låg jag ute och solade medan Henrik höll på och fixa lite olika saker. Då jag kom in såg jag att jag var knall röd i både ansikte och på mage! På kvällen kom Millan och Frisk hit så hade vi grill kväll ute på gården.

Min lill kille var med ute då jag sola.


Ebba var också med!


Lite fredagskul

Fick mail av mammas kompis där det var massa sånna här texter.. Tyckte det var lite skoj.

Min fru och jag satt vid ett bord på min gymnasieträff när vi såg en full kvinna vid ett annat bord, alldeles ensam, tömmande en drink efter den andra. Frugan frågade: "Känner du henne?" Jag suckade. "Hon är min gamla flickvän. Vad jag fått höra började hon dricka direkt efter att vi bröt med varandra för länge sedan. Hon lär inte ha varit nykter sen dess. "Herregud", sa frugan. "Vem kunde tro att någon kunde fira så länge?"

-------------------------------------------------------------------------------------

En kvinna stod naken framför sovrumsspegeln. Hon var inte glad åt vad hon såg och sade till sin make: "Jag känner mig förfärlig. Jag ser gammal, fet och ful ut. Jag skulle verkligen behöva en komplimang från dig..."

Svaret blev: "Du har perfekt syn."

kvällen igår

Det började med att jag och Henrik käkade middag hos Millan och Frisk där vi också förade lite. Vid 11 mötte vi upp millan syrra och några killar så drog vi till KI och festade men det var lite segt där. Det var ett skit dåligt band där och när dom började spela så vart stämningen direkt mycket sämre, men undertiden dom inte spelade så dansade vi en massor! Vi hade det iallafall jätte kul tillsammans. Men vid två så bestämde sig jag, Millan, Frisk och Henrik att vi skulle ta en taxi hem. Så det vart en rätt tidig kväll iallafall. Rätt skönt så man är hyffsat pigg idag :) Idag är det sjukt fint väder så ska väll sätta mig ute i solen och plugga lite.

Jag, Frisk och Millan

Suddig bild, men men

Henrik. Haha ansiktet vart typ dubbelt. Vart så med kameran då jag fotade och gick samtidigt

RSS 2.0