31/10




Imorgon kommer bilder från gårkvällen! Nu ska jag titta lite på tv men älsklingen. kram

Grattis älskade mamsi

Idag fyller mamma år och det firas med en god middag tillsammans med familjen♥

Sugen på förändring

jajjamensan, är så himla trött på mitt hår men kan aldrig bestämma mig hur jag vill ändra det. Vet att jag bara kommer ångra mig oavsett vad jag gör med håret. Så nu ska jag istället försöka låta bli håret så jag får min riktiga hårfärg.

hett!

tvillingarna!

Här kommer lite fler bilder..

Vet att jag inte ser riktigt klok ut, men man kan ju inte begära annat när man knappt fick sova (skyller på det, sen är det ju sex år sen dom här bilderna togs).. Gud vad jag saknar tiden då jag och Elin bodde med dom små. Nu har dom precis fyllt 6 år.. Fattar inte vart tiden tagit vägen.







En tanke till henne♥

Fick nyss veta att Sofia avlivade sin hund i söndags :'( Har svårt att tänka mig hur tomt det måste kännas..

Minns hur glad hon var Sofia då hon skulle hämta henne och hur hon hela tiden berättade hur fin hon var när hon väl fick henne. Men hon gjorde det bästa av situationen och det var starkt gjort♥

Önska jag kunde hjälpa till att fylla tomrummet.


Jag fasar då den dagen är här för mina vovvar. USCH!



älskade bebis

Jag ser ju inte lite sliten ut!! Men det spelar ingen roll, det bjuder jag på!



Nu är vi en full familj...

Har våran andra älskling Zorba här. Så nu känns det som att vi är en full familj. Vi myser, går på långa promenader och skrattar åt hur söta dom är. Just nu sitter både i fönstret och tittar ut..


Som ni ser på bilden så har Zorba fått jätte sår på ryggen. Någon slags allergi. Hos veterinären rakade dom henne så nu har vi fullt upp med att smörja henne hela tiden. Lilla gummsan.. Tycker så synd om henne, men hon verkar faktiskt inte lida av det!!



Säljer mina skor

Som alla tjejer så har jag hur många skor som helst i min garderob som tyvärr inte kommer till användning.. Så jag tänkte att jag nu ska försöka göra mig av med skorna jag inte använder.

Gillade dom så jag köpte dom trots att dom tyvärr var lite för stora. Använda en gång. Strl 36. 40 kronor.

Samma sak här. Använda en gång. 40 kronor. Strl 36

För höga skor för mig, super snygga att använda på sommaren. Aldrig använda. strl 36. 40 kronor.

Kan tyvärr inte gå i så höga klackar annars är detta par en favorit. Nypris 799 kr (om jag inte minns helt fel). Nu säljer jag dom för 250 kronor. Använda en kväll. Strl 36.

Skit snygga gummistövlar som tyvärr har blivit för små. Strl 33 (dock väldigt stora 33or, skulle snarare säga storlek 35). Använda några få gånger. Endast 40 Kronor.

Har även lagt ut annons på nätet, så det är först till kvarn. Bara skriva om du är intresserad.

Lika?

Jag och Henrik var ute och käkade på resturang för ett tag sen.. Vi tog ett foto på varandra och såg nu att vi sitter precis likadant.. :P

Det märks inte att jag är lite uttråkad va?


Om ni vill veta vad jag sysslar med på jobbet..

Så är det inte mycket vettiga saker... Nu när jag äntligen är ledig från jobbet så ligger jag hemma sjuk... det suger!

Hade invigning av ett nytt projekt

Jakob leker lite på jobbet


Brukar frisera Sofie!


Min nya jacka



I can't stop this thought

Jag är riktigt sugen på att lämna Sverige för ett tag. Ge mig ut på äventyr och få njuta lite av livet. Vill upptäcka världen! Och ta reda på vad det är jag vill med mitt liv.

Men så blir det inte!
Istället hoppas att jag någon dag kan få uppleva det tillsammans med Henrik när han pluggat klart.

Men tålamod är inte min starka sida....!

Bara tanken på att han ska plugga i 2 och 1/2 år till gör mig knäpp, samtidigt som jag är jätte glad att det går framåt. Är bara trött på vardagen just nu..

Kan det vara så att det är en 20 års kris som närmar sig?!

puss o kram

Live the life you've dreamed


Sitter och lyssnar på lite party musik, hade så himla kul med Sandra sist så vill ut och festa ikväll igen ;) Men så blir det inte utan nu ska jag dra till jobbet. Ha en trevlig kväll!

Jisus, tänk att man varit så blond! dessutom så ser jag väldigt kissnödig ut på den här bilden ;)

Här kommer två andra låtar som spelas rätt ofta här hemma!


BAKIS!

Kan inte säga annat än att det jag känner är baksmälla!

Vet dock inte om jag har huvudvärk av baksmälla eller för att jag bytte kudde inatt...

Jag hade iaf en grym kväll med Sandra igår, först åkte vi på hemma fest sen vart det krogen. Och jag mår ju som jag förtjänar men det var det värt :)

Jag kan ju säga iaf att jag aldrig mer kommer festa då jag ska jobba dagen därpå.

Nu ska jag käka nudlar, hörs!!

Saknar...

Mitt halsband som gick sönder för ett tag sen och jag har verkligen försökt hitta ett nytt. Men jag hittar inte något jag vill ha..... Men jag ska gå till en smyckes affär och be dom försöka laga det..
För det gammla var perfekt!


Sen saknar jag även min bikini, eller överdelen till den. Har 100 andra men jag kan inte sluta tänka på den.. har man en favorit så har man!




Tar en lugn dag

I fredags ringde jobbet och sa att en natt uska hade blivit sjuk så jag hoppade in och jobbade natt. Dagen efter, alltså igår firade vi Henriks mormor och sen på kvällen kom Frisk till oss och käkade middag. Senare så åkte vi in till stan för att festa men det vart väll inte sådär jätte lyckat..

Vi mötte några upp några tjejkompisar till mig och tog en drink på nån pub, sen var tanken att vi skulle dra ut på krogen men ja.. Var så lång kö och stämningen vart sådär.. Hur som helst det slutade med att alla åkte hem till sig. Eller i alla fall, jag, Henrik, Frisk och Björn. Tjejerna drog till en bögklubb, vilket killarna inte ville! Men jag och Henrik hade en grym kväll sen hemma :)


Sometimes the heart sees what is invisible to the eye.

Har tråkigt.. Nu ska jag ut med Ville på en promenad sen blir det en dusch sen får vi se vad vi hittar på. I helgen ska jag jobba min förtsa natt också, ska bli riktigt spännande, eller inte!

löööve

Han är sjukt het. Den sångrösten och musklerna man ser när han ligger där är mmmm... haha!

just the way you are




Home made a la Louise

Igår hann jag även sy om en tröja till lilla Ville! Vart riktigt nöjd, vet dock inte om han vart det!!

Håll tummarna nu!

Eller det behövs nog inte.. Jag tror han kommer bli SUPER glad oavsett om ni håller tummarna eller inte ;)

FÖRE                                                                                                      EFTER



hade inga före bilder..


Min tårta jag gjorde till Henrik


Här om dan hittade vi en dikt som jag hade skrivit till Henrik i början av vårt förhållande. Vi hade helt glömt bort den och när han läste den igen så vart han jätte rörd, så jag bestömde mig för att göra något fint av den! Så idag köpte jag papper och skrev in dikten och gjorde den till en tavla i vårt sovrum.

 


Tre ord räcker, jag föddes läcker!!

Jag har länge funderat på att göra om mitt hår, typ lite mörka slingor?.. Men jag är rädd att jag skulle ångra mig. Har nog haft alla färger man kan tänka sig, rött, brunt, svart, blont.
Håller just nu på att spara ut min riktiga hårfärg (som är blond, men lite mörkare än vad jag har nu) men det går ju inte fort kan jag säga!!

Jag trivs faktiskt väldigt bra i att vara blond!




Surprise!

Idag ska jag ängna hela dagen till att fixa en liten överraskning till Henrik.

Tycker det är väldigt viktigt att ibland visa lite extra uppskattning. Säger inget mer än så, än.. Man vet ju inte om det är någon som berättar det jag skriver här.. Det är bara en liten överraskning men tror han kommer bli lika glad ändå.

Tycker det är riktigt svårt att komma på överraskningar, har kanske dålig fantasi.. Vad vet jag. Men ofta krävs det inte så mycket för att göra en annan person glad.

Tappat suget..

När man jobbar som jag gör så har man inte mycket tid över till att sitta vid datorn. Har tappat suget lite. Men det är kul att ni läsare är kvar trots det!!

Har jobbat jätte mycket på sista tiden, jobbat 4 dagar, ledig 1 och sen jobb i 5 dagar till.. Men det är bara 2 dagar kvar nu på dessa dagar.  Så det ska bli riktigt skönt att få vara ledig sen.

Imorgon ska jag jobba, ringa läkare och fixa en ny barnmorska! Men nu ska jag mysa med min älskling. Vi hörs!!

Bad henrik köpa hem lite choklad! Snacka om att bli förvånad, detta var det han kom med, inte lite!!!!

RSS 2.0