Hemma!

Ja, nu är jag hemma igen... Men särkillt glad över att vara tillbaka, det är jag inte.

Fast alltid skönt att komma hem till sitt och självklart få träffa Ville men att komma till det här vädret? FY!! Det behöver man nog inte ens varit utomlands för att känna att man vill härifrån..

Ja idag har det varit en lång dag på jobbet. Allt som vanligt, dvs kräksjuka och så har vi väldigt få patienter kvar så tiden står som stilla. Barcelona var hur underbart som helst (på sitt sätt), men jag hade nog lite för stora förväntningar så ja... Helt nöjd det är jag faktiskt inte.

Nu ska jag äta och titta lite på tv sen lägga mig o sova i hyffsad tid. Sov bara tre timmar här om natten så har mycket att ta igen.

Bilder kommer sen.

So long sweeties!

Nu drar jag och älskling till barcelona. Mamma ska bo hör och passa Ville. Ska upp kl 4 så måste sova nu. Ha det så bra!

Bjuder på två bilder så länge.. Mer kommer när jag är hemma igen!

Jakob och jag!


Teori

Kom precis hem från bilskolan. Har suttit på teorilektion nu i lite mer än 2 timmar. Hade även lektion igår efter jobbet så nu är jag riktigt trött efter all information.

Ska precis käka middag och sen ta en glass till efterrätt. Henrik och jag sprang precis ut till glassbilden och handlade ett jätte gott mix paket ;)

Tänkte jag skulle ta mig lite tid och skriva i bloggen imorgon. Har bara haft SÅ mycket att göra sista tiden. Det har varit jobb-övningsköra-middag hos mamma-jobb-övningsköra-teorilektion-jobb-övningsköra-ikea-teorilektion- och ja.. så har det fortsatt..

Vi hörs imorgon puss o kram på er

Håller en hemlighet från er..

Ja, och än så länge tänker jag låta det vara en hemlighet.. Men ni kan vara lugna, jag ska inte vara så elak och skriva detta utan att berätta någonting om det ;)

Hemligheten är att jag har en till blogg!
Men jag vill än så länge inte att någon ska läsa den. Känns som att det är ett lite känsligt ämne. Utan det får komma när jag känner mig redo!

:)


Från den ena dag till den andra kan hur mycket som helst förändras..


I'm gonna love you like I'll never been hurt before ..

Nu tänkte jag säga god natt till er gott folk. Jag ligger i sängen och ska precis titta på en film. Tänkte att jag för en gångs skull ska vakna pigg en morgon!!

Känner inte för att blogga..

Jag uppdaterar min blogg så pass sällan att jag känner att det är i princip värdelöst att ha den. Men jag har bestämt mig för att ha kvar den ändå, för min skull och uppdatera då JAG känner för det.. Är faktiskt riktigt roligt att titta tillbaka och se vad jag gjorde då. GUD vad man glömmer......!

Medans jag ändå håller på och skriver kan jag ju passa på att berätta att jag och Henrik var ute och övningskörde igår, gick riktigt bra. Och i torsdags kom Mika hit på middag och vi satt och snacka hela kvällen. Mycket mysigt. Tyvärr glömde jag använda kameran så några foton på våran trevliga kväll blir det tyvärr inte...

Nu måste jag kila. Ska försöka lägga in lite foton imorgon. Men jag lovar er inget eftersom jag brukar vara väldigt dålig på att hålla mina löften :P

Puss o kram


Älskade pojkvän

Idag har Henrik och jag varit och övningskört med bilskolan. Gick riktigt bra, trodde jag skulle vara fruktansvärt nervös men icke sa nicke.

Efter våran 70 min lektion bestämde vi oss för att käka luch på en resaurang och titta lite i butiker innan vi åkte hem. När vi kom hem satte jag mig direkt och pluggade teori men jag hann inte komma så jätte långt för efter ett tag kom Henrik och bad mig följa med in i sovrummet...

Där hade han fixat och gjort det jätte fint för att massera mig. Min underbara man!



Den vi använder oss av just nu är Shunga massageolja libido. Kostar ca 200-300 kr.
Får betyg 7 av 10.
Den luktar gott och torkar ej så fort.

Fick en fråga från Anonym ang ett tidigare inlägg..

Vem pratar du om? är det mig? vad är första bokstaven i namnet på den som du pratar om?

För att veta om det är dig jag pratar om måste jag veta vem det är som frågar?

/Louise

I will die someday, I hope its not today!


RSS 2.0