What you and I spoke of , others just read of



Bebis till sommarn!

Här kommer första bilden på den underbara magen :) Jag ska bli moster igen. Underbart!

Jag blir TOKIG!

URSÄKTA! Men jag är så jävla irriterad!

Igår var jag och Henrik ute och käkade, hade en super mysig kväll. När vi kommer hem är klockan vid nio och gubbarna som håller på med stambyte i huset bredvid höll fortfarande på att banka och imorse vaknade jag och Henrik klockan kvart i 8 av att de jävlarna borrade. Blev livrädd. Det låter precis som att de står i vårat hem och river hela lägenheten. JISUS!!!

Jag som ville ha sovmorgon. Har jobbat jätte mycket sista tiden och ska äntligen få vara ledig men om dom kommer väcka mig varje morgon med den där jävla borren kommer jag bli TOKIG. Har verkligen lust att gå dit och ta sönder maskinen ;) Jag förstår ju att det måste göras men det går ju inte ens att titta på tv för man hör inte ett jävla ljud. Så just nu sitter jag med hörlurar på mig på högsta volym och lyssnar på musik. AH. Det värsta är ju att jag vet att det kommer hålla på såhär ett tag framöver.


Jaja, nu ska jag föröka bli glad igen. Får väll försöka ta mig ut på nått äventyr så jag slipper höra allt bankande och borrande.

Idag ska Henrik få en överraskning. Får hoppas att han blir glad!

Provsmakning och träning

Idag har jag jobbat men åkte lite tidigare från jobbet för att jag skulle åka och provsmaka lättdrycker, så fick man sig en liten slant extra också!

Igår gick jag och älsklingen till simhallen och simmade ett antal längder. Så några kalorier har vi nog blivit av med :) Hade tänkt att jag skulle ta ett body pump pass idag också men jag är heeelt slut. Dessutom är jag lite av en tids optimist.. Hade både tänkt läga middag(väntar på hemkörning av matkasse), träna och övningsköra.. Det kör nog ihop sig lite, tiden räcker inte till......

Imorgon firar jag och Henrik 3 år tillsammans. Så någon uppdatering då är nog inte att hoppas på. Ska spendera ALL min tid med älskling imorrn. Men vi får väll se. Vi har inte riktigt bestämt oss vad vi ska hitta på.

See you later!!!

On the road again!

Ikväll drog älskling med mig i bilen så åkte vi till en parkering där jag övningskörde i några timmar.

Jag gör framsteg och tycker faktiskt att det går riktigt bra, om man nu själv får säga det.. Och åter igen visar H hur underbar handledare han är ;D

Så nu är vårat mål att jag ska ha körkort till sommaren! :)

Maybe you're reason why all the doors are closed So you can open one that leads you to the perfect road!

På onsdag firar jag och Henrik tre år tillsammans. Helt sjukt vad fort tiden går. Men ändå känns det som att vi skulle ha varit tillsammans hela livet. Ni förstår säkert vad jag menar. Just nu ligger Ville här bredvid mig och sussar. Men ska strax väcka honom så ska jag och Henrik ta en liten kvällspromenad med honom.

Just det. I mars åker Henrik och jag till Barcelona. Ska bli så mysigt!

Bjuder på en jätte gammal bild på mig.. Längtar verkligen till sommaren när jag ser den här.


charmig!

Tycker dock att tjejen förstör charmen i det hela :P Men han var riktigt gullig när han sjunger och har en grymt fin röst!


Grattis Henrik!

Idag har min älskling namnsdag :)



Har gjort ett misstag!!

Jag var uttråkad och bestämde mig för att färga håret.. Ja ni hör ju hur vettigt det låter??! Jäkla skit... Vill ha tillbaka min gamla färg..  Henrik tycker det ser ut precis som innan men jag och som alla andra tycker att det är stor skillnad. AAH!

En kväll med tjejerna!








Spray tan!

Jag och Sandra gjorde en spraytan innan nyår. Bruna vart vi!! Men fyfan hur vi såg ut efter ett par dar och fötterna ska vi inte prata om! Men var kul så länge det varade ;)

Snacka om skarp troskant!!!


Nyår!











dagens Louise!

Såhär ser jag ut idag!

Love the way you lie

Min nya morgonrock!! En av julklapparna av älskling! Jag ÄLSKAR den


Ooops! ball bild va? LUGN! Jag har underkläder på mig. Jag sitter alltid på golvet o sminkar mig. Här är mina mysiga tofflor också!

Nu ska jag dra till jobbet vi hörs sen !

Göteborg



Min lilla plutt sitter på toa :) Han gjorde massa miner o denna var väl den enda man kan visa ;P


"Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted."

Ja nu är det nytt år vilket innebär nya äventyr! Än så länge är almenackan oskriven och framtiden planerar sitt!



Nu känns julen långt bort och det känns lite väl långt för att orka lägga in (fler) bilder från då. Det här hänt så mycket annat så nu satsar jag på att komma ikapp och hinna lägga in bilder och berätta vad som hänt sen sist ;)

Men ni får allt hålla er till ikväll. För nu ska jag möta Sandra.


Jul










Mer bilder kommer sen! Nu blir det middag och film!

ibland vet man lite för mycket om grannarna..

Som att veta när dom har sex...


Gott nytt år kära vänner
. Förlåt annu en gång för min värdelösa uppdatering. Men jag prioriterar att umgås med vänner och familj på min lediga tid. Men jag ska VERKLIGEN försöka ta mig tid till att uppdatera er.. Men ju längre tiden går ju mer är det att uppdatera och desto JOBBIGARE är det.. Så ja där har ni min kassa anledning till att det tar sån tid.

Ja tillbaka till rubriken..
Jag och Henrik vaknar upp mitt i natten, klockan var väll vid 3 och vi hör hur väggar, tak och allt bara gnisslar. Vi tittar ut genom fönstret, ingenting där! Vi tittar under sängen o tänkte att det kanske var Ville som gjorde något, men inte det heller! Tillslut hör vi hur grannen stönar och skriker.. Just i det tillfället kände både jag och Henrik att vi önska att vi inte hade vaknat och försökte trycka huvudet så långt ner i kudden som det vara gick. Efter ett tag.. ja när dom ÄNTLIGEN var klara så kunde vi somna om! Morgonen därpå klockan var väll vid 10 vaknar vi igen av ett fruktansvärt gnissel haha. Vi trodde inte våra öran. Men jo då kom stönen igen.. HAHA. Under tiden låg jag och Henrik i sängen och diskuterade hur man på ett "litet fint" sätt kan säga stop having sex, eller ja bli trystare! Några av alternativen var:

-skriva en lapp i trapphuset i något med stil "Någon annan som blivit störd av oljud och ett väldigt gnisslande?"
.
eller..
-Hänga en liten flaska med olja vid anslagstavlan och skriva "Någon behöver smörja sängen!".

Då skulle det nog sluta på en gång!!!

Men detta var bara diskussioner, aldrig något vi skulle göra!
Nu ska jag sova. Hoppas på att få sova hela natten utan att vakna upp till gnissel eller något slags oljud..  see you later people!

RSS 2.0