Whatever comes our way We'll see it through And you know that's what our love can do


Behinde the scenes

Videon är på g.. Här får ni se lite av videon vi är med i, behinde the scenes varsegoda och njut!! :)


Håller ni inte med om att låten är rätt bra?!


Ville sjuk

Hej på er! Har precis varit ute på en morgon promenad med Ville. Han har blivit sjuk :( jag vaknar flera gånger på natten av att han typ får andnöd och inte vet vart han ska ta vägen. Imorse då jag lyfte upp honom såg jag att han var jätte snorig så på måndag ska jag kontakta veterinär om det kan vänta så länge annars får jag åka redan i helgen med honom till en djurklinik.. Just nu ligger han inlindad i min fleece morgonrock på soffan och vilar. Blir såå orolig då vår lillkille inte mår bra..


Läkaren idag

Det tog tydligen vändning? Jag är så förvirrad just nu.. Känslorna kastas om och man får ändra inställning hela tiden. Vill inte svara på några frågor än eftersom vi inte vet riktigt vad som händer eller vad som håller på att ske. Bara de närmsta som vet och så får det bli ett tag till..

Idag var jag hos läkaren. Som vanligt visade proverna inget konstigt utan allt var helt normalt förutom ett prov, men de kan inte komma på vad det kan bero på. Något är i alla fall fel på mig. Ska tillbaka på måndag och göra ett test sen får vi se hur vi ska gå vidare.. Blir troligtvis remiterad till infektion igen. Läkaren föreslog att de skulle lägga in mig eller ha en längre tid där så de kunde följa upp när min feber kommer eller om det händer nått annat med min kropp under dagen. Men jag är väldigt tveksam till detta.. Tror inte dom kommer bli mycket klokare på det.

På vägen hem mötte jag Frisk, han kom på bussen då jag skulle hem. Han hade varit och tittat på tryckkammaren på Ks, verkade jätte intressant.

Nu ska jag maila mina bilder till min läkare så hon får se hur utslagen jag haft ser ut sen ska jag bada Ville, han behöver verkligen badas!!

Orkar inte med allt just nu..

Jag hoppas det här snart är över.. För jag orkar inte mycket mer.. Vet inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra. Känner mig så instängd och låst, känns som jag är helt själv. Försöker finnas till för allt och alla men jag räcker inte till..  Allt är så himla svårt just nu!

Jag trodde jag skulle kunna fixa det här själv, men hur kunde jag tro att jag skulle kunna befinna mig på flera platser samtidigt? Det är omöjligt..

nöd utgången blir att  jag ska prata med mamma och hoppas att hon kan hjälpa!

Stay with me honey



Jag och Henrik gick och la oss en timma och sov innan det var dags att ta tag i allt igen.. Vi båda två är heelt utmattade. Men efter vilan så har vi fått lite nya krafter.. Men det är så himla jobbigt. Varje minut som går vet jag att det närmar sig och jag väntar bara på att telefonen ska ringa..

Jag vet hur tufft det kommer bli och det är det som gör så ont, känslan av att inte kunna göra någonting och bara vänta är hemsk. Vill kunna stoppa tiden eller spola fram tiden, kunna göra någonting för att komma undan de närmsta dagarna..

Nu ska jag börja med middagen har inte hunnit det än. Har precis satt på en diskmaskin och plockat lite här hemma. Take care babes!

längtar till att träffa min pingla

Hittade lite gamla videor på datan från i sommras. Längtar tillbaka!

Jag smyg filmar elin då hon sjunger påväg till affärn


Så skönt o ha en vän som hon, vi är så lika och har så kul himla ihop. Kan göra bort oss totalt för varandra ;)

Nu är det bara att vänta..

Fick reda på ett så enormt tråkigt besked i förrgår.. Så nu väntar vi bara på att tiden ska gå. Det är förjäkligt.. Men inom två dagar så kommer väntan vara över och då börjar den svåraste biten av allt..
Tyvärr kan jag inte säga vad det handlar om nu för det är väldigt känsligt och bara de närmsta som vet vad som hänt. Nu tycker ni säkert att jag är super taskig som skriver bara sådär men då vet ni iaf anledningen om det blir så att jag inte skriver i bloggen på ett tag.. Jag glömmer er inte ;)

Idag var jag på praktiken men fick åka hem redan vid 12. Min feber blir bara värre och värre och jag blir allt hängigare. Men imorgon ska jag till läkaren, igen.. Får hoppas att de kan hjälpa mig!

Idag tog det en timma hem från DS.. som annars brukar ta 20 min, Fyfaaan asså! Fattar inte att det kan bli sån kaos bara för att det är snö och kallt?! SÄMST!

Har precis varit ute med Ville på en promis, var så mysigt! I solen är det riktigt varmt :) Nu ska jag göra lite lunch, korvstroganof med ris och sen ska jag sätta mig och titta på en film! Igår åkte jag och Ville hem till Frisk och Tarr där jag käkade middag och så tittade vi på film, Zack and Miri make a porno, den var riktigt rolig ;)



grattis min lille söting

Idag har Hilding vilding namnsdag! en liten kille jag brukar (inte ofta längre) sitta barnvakt åt. Saknar honom såå!




Please hold my hand through it all

Hej på er! Idag väckte Ville mig kvart i 8 så tog vi en liten promenad i snö ovädret. Verkligen inte skönt att vara ute.. Då vi kom in gick han in i sovrummet och sov vidare med henrik medan jag gjorde frukost och satte mig här.

Kvällen igår var super mysig! Skulle jobbat till halv fem men jag fick sån migrän så dom skickade hem mig. Jag gick och la mig och sov i några timmar, sen var allt bra och vi hade en perfekt kväll!
Idag väntar ännu en dag med massa mys. Kan man få nog av det? Ikväll ska vi ut och äta på en jätte fin resturang, kommer inte ihåg vad den hette nu men men. Sitter och funderar lite om vad man ska ha på sig.

Men nu tänkte jag titta på en film! Maybe I'll see you later!






Fredags mys!!

Nu ska jag möta Henrik så ska vi gå och handla massa lösgodis i våran ny öppnade godisbutik :) Sen blir det en mysig filmkväll här hemma :)

Ne nu måste jag kila ut i kylan hinner inte skriva så mycket mer.. ha en trevlig kväll kraamis

Uppdatering om praktik

idag var första dagen!! Det gick så himla bra. Trivs så extremt bra! Vilket jag verkligen inte trodde jag skulle göra. Det är riktigt spännande. All personal på avdelningen behandlar mig SÅ väl :) Känns redan som jag jobbat där flera månader och känner alla!

Fick sluta mycket tidigare idag vilket var väldigt skönt med tanke på att jag hade Ville hemma själv. Så då jag kom hem hann jag precis sätta mig på soffan och snacka lite i telefon med maddis innan min älskling kom hem. Vi la oss på soffan och myste lite medan vi tittade på made in sweden!

Nu ska jag snart börja med maten sen ska jag ut med ville och efter det funderar jag faktiskt på att lägga mig, haha jag är såååå trött!

Hoppas ni får en trevlig kväll!!

Nu ska jag NJUTAAA!

Imorse åkte jag till danderyd och hade genomgång på jobbet. Sen hälsade jag på min gamla avdelning och pratade en liten stund innan jag åkte hem. Kom hem vid halv elva och har suttit sen dess med två arbeten i sjukvård. NU äntligen har jag skickat in det och ska gå ut med Ville. Sen ska jag verkligen NJUTA av att vara ledig!

Just glömde ju berätta om helgen och om alla ♥-ans dag. Orkar inte säga så mycket men jag träffade elin en stund på förmiddagen och gick på stan och shoppade lite. Undertiden satt H och pluggade. Då jag kom hem så gjorde vi (jag och Henrik) en romantisk middag med efterätt och hade det extremt mys! Sen gick vi på bio och såg farsan, den var riktigt rolig! Hade en PERFEKT alla hjärtans dag :)

Det är helt otroligt

Jag är fortfarande helt till mig efter att jag hittade Nathalie... Det tog ett bra tag innan jag kunde varva ner..

Henrik märkte hur glad jag vart, eller det gick kanske inte gick att undvika med tanke på att jag var helt röd om halsen som jag blir då någon rör om i mina känslor. Jag var SUPER glad och ringde mamma direkt :) Haha känner mig som ett litet barn igen :P

Nathalie föddes en månad och två dagar innan mig. Vi bodde grannar med varandra sen vi var pytte små och våra mammor var väldigt tajta, så vi umgicks med varandra hela tiden.. Då vi vart lite äldre så flyttade dom till hässelby. Vi försökte så gått det gick att hålla kontakt med varandra genpm att skicka brev och träffas då vi kunde. Men det höll inte riktigt.. Jag tappade hennes adress och nummer och varken jag eller mamma kunde hitta dom. Sen såg jag på facebook att en kompis hade taggat henne i ett foto från dagis! Så äntligen hittade jag henne. Trots att jag inte vet hur hon är nu, om vi är helt olika och inte har något gemensamt så har hon och kommer ALLTID ha en speciell plats i mitt hjärta.

Jag trodde inte hon skulle komma ihåg eller känna igen mig så såg jag att hon skickat mail till mig där hon skrev:

Heeeeeej tjejen :) fan vad jag har saknat dig, har försökt hitta dig o ditt nummer hur länge som helst med de har inte gått , kul att du hitta mig.
Hur mår du gumman vi måste träffas :D puss ♥

(Jag)
Haha oj jag skickade precis ett mail till dig :P (där jag frågade om hon kom ihåg mig) Jag har letat efter dig som en galning men hade glömt vad du hette i efternamn.. Tänkt på dig jätte mycket. Var kul att jag hitta dig till slut iaf :) Jag mår bara bra, hur är det själv? Det tycker jag vi ska göra pusss

(nathalie)
haha ja vi skicka samtidigt, men gumman klart jag kommer ihåg dig kommer aldrig glömma dig de vet du .
asså fan va kul att prata med dig nu har saknat dig så himla mkt jag o mamma har försökt att söka på er på internet o hitta erat nummer till och med :/
Okej va bra. Jora det ör bra med mig med.
det måste vi göra.
Du har pojkvän ser jag går allt bra :) ? Vad gör du nu har du gått ut skolan jobbar du ? pussss


Som ni säkert märker så är vi både LITE till oss haha.. Men det känns helt otroligt! Ni tycker säkert vi eller jag är helt knäpp som skriver det här men jag trodde aldrig att jag skulle få prata med henne igen.. Har haft sååå mycket tankar och funderingar om hur hon har det och hoppats att hon mår bra. Nu kan jag äntligen fråga henne de saker jag undrat under den här tiden... :) 

Jag hittade henne!

Fyfaan vad jag har letat efter denna tjej :) Vi bodde grannar sen vi var super små. Sen en dag så tappade jag bort nummret och varken jag eller Nathalie kunde hitta varandra.. Tills idag. Har saknat henne så. Vi två var verkligen bästiar (om man nu kan säga så) vi var såå tajta med varandra..




Nathalie och jag

Skönt o ha blogg

Helt seriöst! Det är så himla skönt att ha blogg så man kan skriva av sig lite. Jag är så JÄVLA arg!!!!! AAAAAAAAAH! Förlåt att jag skriver som jag gör men min skola är verkligen SÄMST och den SUGER ANUS!!!!! Dom har klantat till sig som vanligt.. Ni tycker säkert jag är lätt irriterad men va faan... Ska ut på praktik, som började idag. Skulle vara på psyk men sen helt plötsligt så ringer skolan och säger att det inte gick, dan innan jag ska börja?! Så idag har jag suttit hela dagen och inte vetat vart jag ska vara.
Förra gången var jag på geriatriken vilket sög (förlåt gamlingar) så sa dom till mig att jag nästa praktik ska få nått jag önskar... JO tjena!!! så nu ska jag vara på en avdelning med hjärnskadade vilket kan vara kul (eller?) men det är just själva grejen som gör mig arg... AAAAHH!!! Dom andra som var på bra avdelningar förra gången får as bra praktik platser denna gång med som på ambulansen och akuten. Men jag hamnar på f*ck*ng stroke typ.. haha aja vad ska man göra?! Det suuuger bara..

Så nu har jag lättat hjärtat lite. Skulle på lektion klockan 4 men eftersom jag fick sitta i telefon till nu så hinner jag inte dit. Vilket gör mig ännu argare.... ååh blääää.. Äsch nu skiter jag i detta och ska åka och handla mat till min lilla skrutt sen bara försöka koppla av.

Hoppas ni alla har en bra dag!

Här kommer en låt som lättar upp det lite, är lite party sugen just nu faktiskt haha

"Se mig inte, se mig inte, se mig inte" "Heeey!!" "F*ck"

Idag ska jag åka och handla mat till min lillkille.. Är så trött känner att jag inte vill träffa nån människa alls idag... Sen har jag massa plugg som väntar. I helgen har jag skickat in två uppgifter och nu har jag två som väntar blää..  men det är så skönt då man väl skickat in det :) Så det är bara att göra!

Henrik

Min låt till dig!

Värm mig..

Jag fryser så extremt mycket! Trots att jag har ett antal trljor på mig plus att jag är inlindad i världens största filt.. Men det hjälper inte.. Håller nog på att bli sjuk, eller sjukare kanske man ska säga. Är redan förkyld.. Har gått två månader på det nya året och jag har redan legat förkyld ett antal gånger.. Ne nu längtar jag till sommaren!

Ska snart gå ut med Ville. Igår var det en hemsk dag, förlåt att jag svär med fyfaaan.. Vaknar klockan 06.30 av att Ville(vår hund) kissar i sängen. Henrik hade precis gått hemifrån och hade inte gått ut med Ville, så antagligen var han VÄLDIGT kissnödig och visste nog inte vart han skulle ta vägen. Hur som helst, jag går ut med honom o bäddar om sängen sen tar mig till skolan. Då jag kommer hem har jag MASSA plugg som väntade, så jag satte mig vid datorn. Ville tyckte jag var super tråkig och gjorde ALLT för att jag skulle leka med honom. Då jag suttit i en halv timma så ser jag plötsligt att Ville har bitit av en sladd till en lampa, TUR att inte sladden var i säger jag bara! Då jag flyttat lampan så sätter jag mig och pluggar igen men då börjar han ist skälla OAVBRUTET! han tittar på mig och skäller som en galning. Jag stressad som jag var försökte med ALLT. Jag lekte, gav godis, gick på promenad satte honom i sin bur men INGET hjälpte. Jag höll på att bli tokig. Tillslut kom Henrik hem och vad händer, joo Ville är tyst som en mus och lägger sig och sover.. Jäkla hund! haha. Men han är ändå min lilla gull plutt, men ibland driver han mig till vansinne! Ne nu måste jag ut på en promenad med honom sen ska jag börja med maten.

I helgen ska jag bara ta det lugnt. Imorgon ska jag kanske träffa en kompis och gå på bio sen på söndag ska jag bara njuta av att vara med H.

inte någon direkt fredags musik, men jag är så trött så kan inte vara mer passande än att lyssna på lugna sköna låtar! (störd video)


Ha det bra kramaar


To the world, you may be one person, but to one person you may be the world..











bang bang

under inspelningen

alla hjärtans dag på söndag

Det har ni inte glömt bort va? Satt o funderade vad på vad man gör som singel på alla hjärtans dag.. antar att det är utgång som gäller eller man kanske inte bryr sig att det är alla hjärtans dag? Jag har faktiskt ALDRIG varit singel på alla hjärtans dag.. Vilket jag tycker är grymt bra. Är ingen person som gillar att leva livet själv. Har nog haft mer förhållanden än vad jag varit singel i mitt liv, vilket jag anser vara bra, för nu vet jag äntligen att jag hittat den rätte! Men jag måste säga att mina tidigare förhållanden har varit med super fina killar! Men hur som helst tillbaka till alla hjärtans dag. Jag ska självklart tillbringa dagen med min älskling!

Idag gick jag i centrum och fixade en sak till Henrik till alla hjärtans dag. Tycker det är väldigt svårt.. Jag anser inte att man måste käpa massa saker bara för att det är alla hjärtans dag, men däremot så tycker jag att det är dagen man ska visa extra uppskattning till sin partner o visa sin kärlek.. Vilket jag tänker göra ;)


Här har ni lite härlig musik!

Denna låt är till mitt ♥


Om du kysst mig för sista gången,
ta mitt hjärta med dig när du går
håll det mot ditt hjärta
så ska du få höra att det fortfarande slår..
Jag kommer ALDRIG sluta älska dig underbara H!

(den här tycker jag är helt underbar)



I ett förhållande går det upp och ner, hela tiden och vissa dagar känner man att man inte står ut en sekund till medan man andra dagar svävar på rosa moln.. Hos vissa håller det, hos andra inte.. Men kärlek kommer alltid vara en dans på rosor, men det är viktigt att inte glömma att en ros har taggar..

Inatt hände det..

Mitt vatten gick inatt och jag i chock ringde till Henrik som inte kunde göra någonting. Tillslut kom jag mig till bb och allt var klart på 40 minuter. Det vart en liten flicka, världens sötaste lilla prinsessa!!!



Det var så mycket lättare än jag trodde.. Hade varken jätte ont eller blödde så mycket. Tyvärr var inte Henrik med eftersom allt gick så snabbt. Han hann inte ta sig från jobbet så jag fick klara mig själv, men det gjorde jag bara för att jag hade en sån bra barnmorska!





Mammas kille Sven kom och hämtade mig på bb så åkte vi hem och jag la mig i sängen för då började lite smärtor komma.. Jag bad Sven hämta lillan som låg i bilbarnstolen ute i hallen.. Så hör jag Sven fråga mig, hur bär man en sån här liten sak? och jag började tok skratta och försökte förklara för honom hur han skulle göra. Efter nån minut gick jag ut till hallen och ser att det är helt tomt.. Varken Sven eller lillan var där.. Jag fick panik, var är min lilla tjej? Jag tittar mig runt och tillslut inser jag att allt detta bara var en dröm.. puh! Läskigt att vara så inne i en dröm! bilder lånade från google. :)

Shoppat

Igår var jag på sånt shopping humör och efter att ha hållt ur i flera timmar så kände jag att jag inte orkade med så tillslut drog jag med mig Henrik till centrum och shoppade, mer än vad jag skulle kan jag säga (som vanligt alltså)!

Att ha Henrik med sig o shoppa är väll inte det roligaste eftersom han tröttnar väldigt fort men är ändå väldigt skönt att ha med sig lite sällskap och få hans åsikter om saker jag provar.

Igår vart det:
  • En ny vit/vanilj färgad lamp skärm till vårat sov rum, från clas olsson. Har ändrat om lite i sovrummet sen sängen kom ( bilder kommer sen, jag lovar ).
  • Ett linne och två klänningar (en svart och en vit), från H&M
  • Leggings (svarta) med några "bling bling" (eller vad man ska säga) nere vid ankeln och en vit/vanilj färgad klänning, från kappahl
  • En jeans kjol, från gina tricot
Det var allt tror jag. Ska ner till centrum idag igen, måste förbi apoteket så får jag väll se om det blir nån mer shopping då! (ska faktiskt försöka låta bli) Henrik blir tokig på mig när jag shoppar så.. Igår då vi stod i kassan sa han "louise, du har ju redan MINST hundra liknande linnen!!" Men jag börjar ju ladda inför sommaren nu så slipper man handla massa sen :P

Har fyllt upp nästan alla garderober med klänningar och linnen o allt annat som kan tänkas. Men värst av allt är nog alla skor. Jag är tokig i att shoppa skor. Handlar säkert ett par nya skor varannan månad, så jaa det blir en hel del. Har säkert en 30 par skor nu (om inte mer), har börjat ta upp skor till vinden, men är så himla kul att kunna välja beroende på kläder och humör.. Så då blir det en hel del.. Men vilken tjej gillar inte skor om jag får fråga?!!!

Sen en annan sak som tar MASSA plats, det är alla mina jeans. Det är inte två eller tre par jeans vi pratar om nu, utan det är säkert en 10-20 par MINST!!!! Dock andvänder jag väll bara fem par av dom.. Dom andra ska jag sy om lite, har bara inte haft tid.

Aja nog om detta. Nu ska jag äta, har fortfarande inte ätit frukost, är väldigt dålig på det här med mat... Måste bli skärpning!

Är rädd att det inte kommer bli bra..

Jag är trött, vill bara gömma mig! Känner inte ni så ibland? Då det blir för mycket så känner jag bara att jag vill iväg.. Resa och inte tänka på nått..!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen, önska jag kunde sova i några månader så man var riktigt utvilad och känna at man klarar av vad som helst......

Hoppas ni har en toppen bra fredag! sov gott.

Sometimes I wonder if life is really worth it, then I look at you smile and I know it is.



Det blir aldrig som man tänkt sig

Här om natten då vi skulla sova så började jag och H diskutera livet.. haha låter väldigt seriöst och det var det också. Vi hade så mycket att prata om och låg vaken till fyra på morgonen... Vi låg och pratade om allt som har med livet att göra som typ resor, plugg, jobb, barn och massa annat. Vi kom fram till en hyffsad planering som vi båda var med på, men det blir ändå aldrig som man tänkt sig.. Är väldigt svårt att planera hur livet ska bli. Det blir som det blir känner jag.. För det blir ändå aldrig som man tänkt sig.



Nu kanske H blir arg på mig för att jag berättar våra planer (som är lite osäkra än ;) ) men jag berättar ändå..

Vi är båda överäns om att vi vill vara unga föräldrar men inte så unga att vi inte kan försörja barnen! Men vi vill också hinna resa lite innan, för det blir ju svårt om man har en unge med sig, eller det går men njaae.. inget vi vill. Sen vill vi gärna ha utbildat oss till det vi vill vara innan man skaffar barn och då spricker planen om att vara unga föräldrar. Haha. Nedå...



Så här ser våran (dröm)plan ut:
  • Jag jobbar nu i sommar, kanske fortsätter ett tag till (beror helt på henrik och hans plugg)
  • henrik pluggar, om han kommer in dvs, annars ska vi backpacka i en månad någonstans i världen
  • Efter det ska både jag och Henrik börja jobba igen, eller han kanske pluggar..
  • och sen kan jag bli gravid och vi kan gifta oss, om allt känns bra!


Låter det inte som en perfekt plan? ;)
Man vet ju inte, då vi är ute och reser kanske vi bestämmer oss för att åka hem, jobba, sen sticka ut och resa igen... det visar sig! Som sagt man kan ju inte riktigt planera livet.. Så det får bli som det blir :) Kommer säkert bli bra vilket som.. Livet är ju långt!

och det kan ju faktiskt bara sluta på två sätt antingen bra eller dåligt...



Har inte så mycket att skriva...

Inatt var det en mycket bättre natt :D Ville gnällde bara några enstaka gånger men då sa vi bara nej och visade vart han skulle sova och jag måste faktiskt säga att det gick riktigt bra :) Vaknade kanske en fyra-fem gånger av att han gnällde och försökte komma upp men det börjar arta sig :)

Idag har vi ingen skola men det kommer ändå bli massa plugg för min del här hemma, så fruktansvärt tråkigt.. Man kommer aldrig ifrån pluggandet. Har precis varit ute och gått med Ville. Vart en långpromenad, så himla skönt att bara vara ute o gå speciellt då solen lyser. Ska snart hoppa in i duschen.. Satt nyss och tänkte på hur skönt det skulle vara att lägga sig i ett bad och bara koppla av... Men det går ju inte.. Nästa lägenhet SKA ha badkar och balkong, ett måste!!! Frisk ringde igår och sa att han skulle bada, vart riktigt avundsjuk!!

Ett gott skratt förlänger livet

Ungen rör verkligen på hela kroppen!!


Får aldrig nog av denna video.. Sånt härligt skratt! Snacka om lättroad!


älskar dans

kollade lite på danser så hitta jag den här tjejen, hon är grym på o skaka rumpa ;)


Hur ballt är det inte? Hon är grym!

Idag killade jag upp lite poledance kurser, efter att madde tjatade på mig, hade faktiskt glömt bort att vi planerat att dansa...

<3

Livet är kort, bryt reglerna, älska innerligt, skratta okontrollbart och ångra aldrig något som fått dig att le..

Idag har jag i princip spenderat hela förmiddagen med madde då vi var på studiebesöket o sen åkte och käkade. Men det roliga är att trots att vi sackat en hel dag så har vi ändå huuuur mycket som helst att prata om. Hon ringde mig vid 6 och vi la på typ nu... Haha. Under dessa tre timmar har vi hunnit snacka en hel del om bland annat killar, resor, klassen, problem, barn, jobb, praktik, sex, kärlek, framtid, poledance och sååå mycket mer. Det tar lixom aldrig slut!!

Våran säng är äntligen här!

Igår åkte jag och H ut till sova och betalade det sista, sen åkte vi och hämtade våran nya säng! Äntligen säger jag bara, gud vad vi har längtat!!

Efter vi lastat av allt hemma åkte han och lämnade bilen hos hans mamma och gick sen och hälsade på hans mormor och morfar.. Under tiden var jag hemma och så kom Frisk hit och han och jag började röja ut hela sovrummet.. Vi höll på väldigt länge inatt så när jag äntligen la mig var jag sjuukt trött....!

Men jag kan säga att det inte vart mycket sömn, det var den värsta natten på länge! Ville är ju van att ligga i sängen med oss och ha kroppskontakt och nu då sängen är väldigt hög så kan han inte hoppa upp. Eller inte på natten då han är så trött.. Så inatt har varken vi eller han fått mycket sömn.. I princip HELA natten har han gnällt och velat komma upp i sängen, stackarn.. Tycker så synd om honom. Så imorse då Henrik hade gått upp orkade jag inte höra hans gnäll längre (var bara en halv timma kvar tills jag skulle upp och jag var heeeelt slut och behövde sömn) så jag lyfte upp Ville bredvid mig och han somnade på stört. Snacka om att han var trött, jag med!!! Är som att ha en unge hemma.. "Mammagris" som han är så låg han där bredvid mig och sov som en stock, så när jag väl skulle gå upp fick jag skaka om honom för att han skulle vakna och det är inte ofta det händer kan jag säga...

Jag HOPPAS verkligen att det blir bättre inatt, är helt slut eftersom att det kanske bara vart en tre timmars sömn, om det ens vart det.....! Men lillen måste ju lära sig att sova själv, men det är riktigt svårt att låta bli att lyfta upp honom då man hör förtvivlad han är över att inte få sova bredvid oss, gör ont i hjärtat att höra honom gnälla så.. lillkillen min.

Ville är som en unge, eller värre ;) Jag har väll skämt bort honom, eller både jag och Henrik men han är ju vår lille "bebis".
Han är riktigt "mammakär", vart jag än går ska han också gå, han följer mig ÖVERALLT, till och med in på toa. På morgonen då jag måste upp då ska han också upp, hur trött han än är!!! (vilket är jätte jobbigt för så fort han vaknar måste man ut, annars kissar han inne. Inte det roligaste att gå helt nyvaken, rakt ut i det kalla vädret från en varm härlig säng).. Men om Henrik ska upp då går det bra att ligga kvar i sängen och sova hur länge som helst bara jag ligger bredvid honom...
På kvällarna så tar vi alltid in vatten och mat i sovrummet (han har inte ro att äta fören vi lägger oss, han är helt inne i att hålla koll på vad vi håller på med.) Sen är det livsviktigt för honom att han har sitt gosedjur (en rosa bläckfisk som är dubbelt så stor som honom) bredvid sig i sängen, eller på golvet, annars gnäller han och kan hålla på hur länge som helst om vi inte tar in "barba" i sovrummet (vi har en grind så han inte ska springa ut på natten o kissa i lägenheten). Då jag står och lagar mat, diskar eller nått annat är han på mig hela tiden och klättrar på benen och vill bli upplyft, vilket han INTE gör med Henrik. Vore så skönt om han kunde vara lite mer med Henrik..

Haha så mycket jobb kunde jag aldrig tänka mig att det skulle vara som med denna lilla plutt men det är det värt!

ambulansen idag

Idag hade min älskling föreläsning för hela klassen på ambulansen, var riktigt roligt. Efter det gick jag, madde och Henrik till en resturang och käkade bufe till lunch. Är fortfarande mätt som en propp!

Efter lunchen gick jag till ungdomsmottagningen för att fixa annat preventivmedel.. Käkar p-piller men började få bivärkningar efter sådär 1 ½ år :S.. För att försäkra oss på att mina bivärkningar inte var något annat så ville dom göra grav test och även lite andra prover, men det visade ingenting, vilket dom inte heller trodde det skulle göra men dom ville ändå vara säkra. Jag tyckte verkligen om den sortens p-piller jag åt så känns lite jobbigt att byta, men vad ska man göra?! Hoppas det jag fick nu passar bättre!

Nu ska jag träffa Loppan

Det var sjuuuukt länge sen, men äntligen ska vi ses. Hon har ju flyttat så nu bor vi jätte nära varandra :) Ska mötas upp och handla lite mat tillsammans hahah :P


Mitt lilla hjärta


Min kärlek till denna tjej är enorm.. Jag älskar henne som om hon vore min dotter.. Hon och jag fick (har) en sån speciell kontakt, kanske för att jag spenderade nästan all tid med henne från dagen hon föddes till att hon började gå.. hon var med mig i princip dygnet runt och överallt! HON är mitt allt, min lilla tjej♥














Finns inga ord som kan beskriva min kärlek till denna lilla tjej..


Jennifer är min syster men jag älskar henne på ett annat sätt, det har aldrig kännts som att hon varit min syster utan mer som min dotter.. Är väldigt svårt att beskriva hur det känns så att ni inte ska missuppfatta, som ni kanske märker? För jag älskar alla mina syson så sjuuukt mycket, det gör jag verkligen.. vet inte vad jag skulle göra utan dom..

Vill till skolan...

Haha inte ofta jag säger så, men jag menar det verkligen.. Jag sitter just nu hemma fast jag egentligen ska ha skola, det suger verkligen... Men idag hade jag tyvärr ingen som kunde ta hand om lillen, så vad gör man??! Jag har inget val, kan ju inte lämna honom ensam hela dagen. Så jag får plugga hemma istället.. Men först blir det fiskpinnar och ris till lunch!

Ta hand om er sötisar

Jag fick jobbet på danderyds sjukhus!

Woho! Hoppas jag kommer trivas på avdelningen jag hamnade på! Så hela sommarn kommer det bara bli jobb, det suger... men det är ju PENGAR!!! Så i oktober vill jag sticka ut o resa :D

Ray lavender

Här är killen vi gjorde musikvideo till :) Ska bli kul o få se hur vidoen vart!

Härliga låtar



Jag är jämt taggad när ingen annan är det, typiskt.


Man har passerat 19 och ska kallas ansvarsfull men hur fan blev det?

Har plockat fram all sin ironi och humor för att hitta bra liv och bli värda titeln vuxen…typ….

Ibland är vi bara så barnsliga här hemma, men det är ju så himla härligt att kunna vara det!

My sex is a killer Do you wanna die happy?


Vet inte hur jag ska göra

Jag har sån himla besluts ångest, vet inte hur jag ska göra..

Fattar inte, först har man inget jobb sen helt plötsligt har man 4 jobb?! Jag sökte ju så himla mycket eftersom jag inte trodde någon skulle höra av sig med det gör dom!

Det ringde precis från ett företag som hyr ut folk till familjer som behöver en barnflicka DIREKT och sa att dom skulle vilja ha mig både tis, ons och torsdag eftermiddagar/kvällar... Jag vet verkligen inte hur jag ska göra. Har massa plugg, skola och en hund att ta hand om. jag vet inte om jag kan?! Hinner jag?? Men rätt bra extra jobb, skönt att ta hand om en tjej som är 6-7 år som klarar sig själv... Gaaaah vad gör man? Någon som har förslag?

Får väll kolla lite med familjen....

Snabba cash

Jag och H var och såg snabba cash, jag hade nog lite för höga krav, men den var hyffsat bra ändå tycker jag.. Har precis legat och sovit i typ 30 minuter, är heeeeelt slut. Sitter precis och käkar lite choklad för att försöka bli lite piggare ;) sen ska jag bara ut med ville och börja bege mig in mot fridhemsplan, bläää..

Veckan ser ut såhär:
Tisdag: Imorgon blir det skola och två arbetsintervjuer..
Onsdag:
Skola sen hämta hem vår nya säng, längtar som en tok!
Torsdag:
Studiebisök med klassen på ambulansen(hos H) Sen UM och sen ska jag och H till Ikea
Fredag:
Det visar sig!!

Sen måste jag hinna plugga nån dag!!! Gillar inte att ha mina dagar så planerade, det är skit tråkigt men men.. nu måste jag sätta lite fart :) Vi hörs

RSS 2.0