Elin.. Du är det där lilla extra!



we make our own decisions..

Idag har jag varit inne i stan med Sandra. Är så  himla roligt att shoppa med henne för vi tycker verkligen om samma saker och vi är väldigt lika varandra i storlekar. Idag shoppade vi SKOR! Massa skor! Ett par lika skor och sen köpte vi även ett varsitt linne som var likadant. Hon och jag har snart precis samma saker i garderoben. Efter vår vistelse på ullared så är det inte mycket kläder vi har som skiljer sig från varann.

Henrik lär väll inte bli den gladaste när han får se att det står fyra par nya skor i garderoben. Men, vilken tjej har inte garderoben full med skor? ;)

Jag har fyra par skor ståendes i garderobben som jag aldrig använt för att dom är förstora, som jag antagligen aldrig kommer att använda om mina fötter inte helt plötsligt växer på sig lite, vilken dom troligtvis inte kommer att göra! Så är det någon som har storlek 36/37 som vill ha nya skor? Bara att ta dom!

Bilder kommer sen, jag lovar!

Musik video inspelning idag

Idag klockan 11 skulle det komma en "party" buss som rymmer ca 30 personer som skulle ta mig till Nacka där jag idag skulle ha varit på inspelning till en ny låt, the party animals. Men tyvärr så fick jag inte för min älskling. Och jag förstår honom.

På resan dit skulle vi roa oss med massa musik, en bar och sen alla trevliga människor som skulle med.. Det hade varit kul, men dom fick helt enkelt åka utan mig. Ingen kille vill väll ha sin flickvän på en musik video ståendes i bikini med massa killar vid poolen, eller?

Hur som helst, nu tror ni säkert att jag är värsta toffeln som lyssnar så på min pojkvän, men så är det inte! Utan det handlar bara om respekt. Om han inte tycker om det, så är det klart jag lyssnar till vad han känner!

Här kan ni höra lite av låten vi skulle spela in idag!

I söndags..

åkte jag och mickis till badstranden där vi låg hela dan, hade det super mysigt tills det kom någon kille som satte sig vid oss och flörtade och vägrade gå där ifrån.. Ibland är folk riktigt tröga.. På kvällen åkte jag till rålis och träffade Sandra. Vi satte oss på en filt och snackade sen vart det lite glass :)


Lilla älsklingen var med!


I know what you're trying to say.





vikt uppdatering

Detta skriver jag mer för min egen skull för att jag ska hålla koll på vikten. Kommer uppdatera detta ibland så det är väll bara hänga med helt enkelt, eller bara låta bli att läsa :)

Sista mått togs den 21/6.
Fem dagar sen.

Midja

Sista mått: 65 cm
Nu: 61 cm

Höft
Sista mått: 75 cm
Nu: 74 cm

Resultat:
Midja - 4 cm
Höft - 1 cm

Antingen var det min jogging och godiset jag skippat som gjort att jag gått ner i vikt, eller så var det bara så att jag var väldigt svullen i magen sist jag mätte! Får nog gå lite längre tid emellan för att jag ska kunna veta vilket som stämmer!

Känns så bra

I början hade jag ju sån himla ångest över att lämna alla i klassen och faktiskt börja det "riktiga" livet med jobb och allt annat.

Avslutningslunch i skolan


Men nu så känner jag bara, fyfan vad skönt!!! Det känns så himla bra att få lämna allt och alla och bara starta ett nytt liv, mitt liv! Utan ångest över plugg, utan några måsten och framför allt slippa de lektioner som man var så fruktansvärt trött på. Sen är det ju så grymt härligt att få tjäna lite egna pengar :)

jag vet inte riktigt vad jag vill jobba med ännu, men jag tror att det visar sig med tiden. Just nu trvis jag så himla bra med att få jobba med människor och tänker fortsätta med det ett tag till.

Sen får vi se vad livet har att erbjuda!


Slog i huvudet på bussen..

.. Så nu har jag en bula i pannan! Inte snyggt!!

Jag fattar inte hur jag lyckas. Tur att ingen såg mig!

Idag har jag spenderat ännu en dag på jobbet. I fredags var min sista introduktions dag så nu har jag börjat ta hand om patienterna själv och hittills så har det faktiskt gått riktigt bra förutom att jag började blöda näsblod mitt i allt. Men annars så!

Idag då jag kom hem på eftermiddagen tog jag med mig Ville ut och la mig på en filt i gräset, käkade vatten melon och började läsa en bok. Satt ute på lunchen och solade, försöker ta vara på varje minut som solen lyser. Jag hoppas verkligen att det ska bli fint väder till helgen!

Den här veckan ska jag bara göra tre dagar, så efter morgon dagens pass så är det helg för min del! Så skönt!

Ne hörrni. Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa och titta på tv. Är så fruktansvärt trött.

Bye bye

Född som dansare


I don't know where or when this road ends, all I know is that I like walking it with you.


snart dags tycker ja

Längtar så efter att vi alla 5 barndomsvännerna ska träffas och ha en kväll tillsammans! Brukar ha det så himla mysigt. Käka god middag, vara riktigt "tjejiga", dansa och ha kul.

Trots att vi ALLA är HELT olika varandra så är ni ändå bland de bästa :)
Bilder från förra sommarn



Nu(eller förra sommarn). Mika och Jag

Förr. Haha snacka om skillnad!



This is were the story begin!


Gawh, detta måste jag göra något åt!

PANIK! Jag har VERKLIGEN gått upp i vikt. Hittade ett papper där jag skrev mina mått på för ett tag sen. Jag kan säga att det absolut inte var samma mått idag som då.... FYFAN! ÅNGEST som bara den!!!

Mått runt midjan

Förr: 59 cm
Nu: 65 cm

Mått runt höft
Förr: 71 cm
Nu: 75 cm

Förstår ni att jag har ångest?!! ÅÅÅÅH!! Det var ju inte länge sen jag skrev upp mina förra mått...!

Lånade bilder från google


Men nu ska jag städa sen får jag väll ut o jogga eller nått.. haha ååh! fan!

Varit i stan

Bland alla tusentals människor inne i stan så möter jag min lillsyrra av en slump.. stannade inte så länge inne i stan. Vi tittade runt lite och jag shoppade lite sen åkte vi hem och har bara tagit det riktigt lugnt. Idag ska vi se sex and the city 2! Men nu ska vi käka. Vi hörs sen pöss

Videon har kommit. Bang Bang!

Behinde the scenes

Real video

Underbart

Jag trivs så himla bra på min avdelning där jag jobbar nu. Alla är så himla söta och snälla. Så känns faktiskt ändå väldigt bra att få spendera några månader på ett sjukhus!

Nu ska jag lägga mig och sova. Imorgon ska jag på flera utbildningar i bland annat HLR och syrgas!

Sov gott! ♥

Är vi lika?

Det är några (eller två) som säger att vi är lite lika varandra (ibland). Eller bara påminner lite om varandra..

Tycker ni det? :O

 

 

 

 


Kommer sakna det så..

Imorgon börjar riktiga livet..

Jag ska börja jobba på heltid. Jag kan knappt fatta det. Men det är väll inte så konstigt egentligen, att jag inte förstått det än, för jag har pluggat i nästan hela mitt liv.. Och så är det helt plötsligt över? Inga läxor, inga fler timmar sittandes i skolan och lyssna på någon tråkig lärare som försöker tycka in kunskap.. Vart har denna tid tagit vägen?! Jag kommer nog tycka det är väldigt skönt när jag väl kommit in i arbetslivet men just nu känner jag bara att jag kommer sakna det nått enormt!!

Undrar verkligen hur detta ska gå?? Har inte gått upp tidigt på morgonen på EVIGHETER!!
Får se hur pigg jag kommer vara.. kommer väll vara helt slut då jag kommer hem. Men jag LOVAR att jag ska berätta hur min första dag gick i alla fall :)

Puss på er!!

-.-

Nu är det sista helgen innan jag böjar jobba och vad gör jag? jo, sitter sitter hemma framför datorn och söker jobb till hösten...!

Snacka om en rolig lördag. Iofs så är jag för trött för att hitta på nått! Men nu ska jag faktiskt sätta mig framför tvn och titta på en film. Mysigt! Vi hörs imorgon alla goingar!

Puss o kram

Nu börjar livet

Jag, Madde och Therese♥

Hanna, Madde, Therese, Jag, Hanane och Faristha

Underbara klassen!

Frisk och Jag

Uppdatering kommer imorgon!

Troligtvis.. Nu ska jag åka och hämta betygen sen åker jag, syrran och Henrik till papps! kraaam

Nu åker jag till skolan för sista gången!

Gick upp halv 6 imorse för att hinna göra allt.. Och jag kan säga att jag är SUPER trött.. Hur FAN ska jag orka denna dag?!

Vi hörs vänner! kram

Studenten imorgon!!

Här får ni ett smakprov på hur jag kommer se ut ;)


Planer idag

Idag har jag MASSOR jag måste göra. Först är det avslutningslunch i skolan sen ska jag möta upp syrran, åka till stan fixa present till en kompis och shoppa lite, sen ska jag hem och ta med mig Ville till Alvik där jag ska möta mamma och förbereda inför imorgon. Sätta upp ballonger och allt annat. Sen ikväll ska jag ha en riktig tjejkväll där det ska:
  • noppas ögonbryn
  • måla naglar
  • sätta ansiktsmask
  • vaxa benen
Och allt som nu kan tänkas.

Men nu måste jag sätta fart. Vi hörs senare ikväll!!! Då ska jag försöka lägga upp lite bilder också :) Kram

Lillasyster♥


Du betyder hela världen för mig!







hon bara växer så det knakar








Finns inga ord som kan beskriva min kärlek till denna lilla tjej..


Hemma, åter igen!

Idag kom jag och Henrik hem från landet. Vi har precis tittat på film och ska sova nu. Vi hörs imorgon!! kraaam

För precis två år och fyra dagar sen..

låg jag på sjukhuset.. Just denna dag gjorde jag det värsta jag någonsin gjort i hela mitt liv.

Efter flera timmars värkar och illamående hade klockan slagit 12 och på en halv timma var ALLT över. Vilket ioförsig var väldigt skönt med tanke på hur dåligt jag mådde. I 3e månaden avbröts det. Jag tror att jag någonstans där inne vet att det var det rätta beslutet.

Men tankarna, känslorna och minnena är något jag får leva med, resten av livet!

28/5-08 gjorde jag mitt första ultaljud!
Var så extremt jobbigt med tusentals blandade känslor, men bland det bästa jag varit med om, att få se detta!

Min "lilla" kulmage

(Ni får tycka jag är knäpp som skriver om detta. Men det tog väldigt hårt på mig..)

You are sweet but it was just a game, I thought you knew?

Nu sitter jag här, igen.. Jag undrar egentligen hur många timmar man spenderar på att sitta framför datorn? Man kanske ska ta en vecka då man varken tittar på tv eller startar datorn. Men vafan skulle man göra då? Jag kanske bara lever ett värdelöst liv, eller så kanske det helt enkelt bara är så att jag har väldigt dålig fantasi.. Jag skippar nog den där veckan!

Jaja, nog om mina funderingar..

Sitter här med lite ångest i magen över att skolan faktiskt börjar närma sig sitt slut. Jag vill INTE! Helt ärligt så älskar jag skolan..!! Jag är inte sjuk men man skulle kunna tro det! Hur skönt är det inte att gå måndag till fredag, träffa vänner och snacka skit och dessutom sluta tidigt. Vem vill inte ha det så?
Idag hade vi i alla fall vår avslutningslunchsophia hemmet. Sen har vi en till avslutningslunch nästa måndag fast på kunsholmen. Så nu börjar det kännas att det närmar sig sitt slut. Helt sjukt. Vill inte, vill inte, vill inte!

Ne nu ska jag käka sen lägga mig och glo på tv. Jag är så himla trött.. Lägger snart upp bilder på shoppingen från ullared, massa fina saker. Missa inte det ;)

Puss o kram på er!

RSS 2.0