Fyfaan vad jag längtar

Jag vill verkligen åka nu, nu, NUUUU!!!!

Men nu är det bara 6 dagar kvar sen sitter jag på ett plan till Dubai. Ska bli så frukansvärt skönt!

Slänger in en gammal bild på mig då jag är hos Maria.

Rösta!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Tycker ni om den? Om ni gör det, så rösta! Då kommer Nelly göra bikinin o ni kan köpa den ;)


Nedräkning!

Idag är det precis 7 dagar kvar till jag och min underbara älskling åker till Dubai. Det ska bli sååå skönt, går inte ens att beskriva. Under de dagar vi är borta så kommer mamma bo här halva veckan medan annsofie(Henriks mamma) kommer bo resten av veckan. Dom är så himla snälla och ställer upp och hjälper! Både jag och Henrik är väldigt bortskämda då det gäller våra föräldrar men det tycker vi om ;)

Idag köpte jag ett linne som blir en klänning för mig. Skönt att ha och slänga på sig då man ska till stranden. Imorgon ska jag handla solkräm och lite andra saker som behövs under resan.

lilla jag.. från fotograferingen



Nu ska jag kika på tv, börjar massa bra program, tror jag?!


Världen är sjukt liten..

Hjälp! Alla känner alla, eller iaf vet vem folk är.. det är verkligen läskigt hur liten världen är..!!


I natt sov jag så jävla dåligt.. Vaknade upp ur en jätte hemst dröm och kunde inte somna om.. Så jag stannade hemma från skolan och sov ända tills vi hade slutat. Slutade dock vid 12 men ändå :P Idag har jag gått på stan men Henrik och Frisk. Sen käkade vi lunch bufe också, riktigt gott ;d

Då jag kom hem satte jag mig och skrev på projektabetet och har precis skickat in det.. Så himla skönt.

Nu ska jag lägga mig i sängen bredvid henrik och titta lite på svensson svensson =)

see ya!

When you look me in the eyes

(ej redigerade ögon.. Färgen är deras egna)
Lilla systers ögon
-lysande blåa

Lillebrors ögon

Sommar 09, Mika och Jag


(Owl City-fireflies)

mina älskade små..

Kan man dö av längtan? Jag saknar mina små sessor såå mycket.. och små brorsorna med.. Ska försöka ta mig till pappa snart!

nattkläder på :)


Måste ju lägga in en bild på min andra älskade lilla syster också, felicia!
(nyvaken tjej)

(jennifer och felicia)


lillebror


Lillebror Gustav (och minstingen!)
haha ja.. en bild säger mer än tusen ord :P


Glöm inte att vi inatt ändrade till sommartid..

... om ni nu inte redan märkt det :P

lördags kvällen

Igår fick jag och Henrik skjuts till gullmars med ambulansen haha. Snacka om att folk tittade då vi klev ur lite fest fixade.

Vi åkte hem till Fredrik och hans tjej Sandra och åt middag. Vi hade det super trevligt. Henrik och Fredrik hade inte träffats på typ tre år.. Vi alla hade så mycket att prata om så tiden bara rann iväg. Vid 1 kom vi hem för då var Ville tvungen att gå ut. Annars hade nog klockan dragit iväg ännu mer..

Efter vi har varit i Dubai så betämde vi att vi ska bjuda hem dom på middag. Det var kul att umgås med dom, båda var så himla snälla och trevliga!

Nu ska jag käka frukost, klockan 14:43 haha. Jag är lite dålig på det här med att äta på helgerna..

Hörs säkert lite senare :)

Studentfest igår

Idag känner jag mig faktiskt riktigt pigg, trots utgången igår. Vi var på en båt på söder där Mika och hennes klass hade sin studentskiva!

Jag vaknade halv ett utan att varken känna mig trött eller ont i huvudet. Jag brukar ju få det då jag dricker.. Men inte denna gång, o jag klagar ABSOLUT inte ;) Tog det iofs väldigt, väldigt lugnt vilket jag iofs brukar göra!

Vi förade hemma hos mig sen åkte vi dit vid tolv, vi hade så himla kul hemma så vi vart lite sena :P

Hade väll hyffsat kul.. Tyvärr kom vi dit så himla sent så många hade redan dragit eller så var de jätte fulla haha. Men jag träffade folk jag minst anade skulle vara där.. Vilket var lite kul!

Idag ska jag plugga och försöka städa lite om jag hinner för ikv ska vi träffa Henriks kompis Fredrik och hans tjej på en middag. Ska bli kul!

Men nu måste jag sätta fart för att hinna nånting alls.. vi hörs sötisar!

Student mössan har kommit

Idag fick vi våra student mössor. Nu är det inte lång tid kvar.. hjälp! Det känns helt underbart men samtidigt lite tråkigt måste jag faktiskt erkänna..

Nu har jag inte tid att skriva mer. Hörs imorgon ist! Ha en bra fredags kväll kram

Imorgon börjar nedräkningen!

Yes, imorgon börjar nedräkningen till att jag och älskling åker till Dubai. Förlåt om jag svär men FYFAAAAN vad nice det ska bli.

Ingen hund, skola, skit väder eller något annat att tänka på. Jag ska verkligen bara njuta av sol, bad och Henrik. Ska ta vara på varje minut! Just nu är mitt hjärta förkyld, vilket är lite segt. Vi hoppas att han hinner blir frisk innan resan och att jag inte blir smittad.. Så för att minska riksken att jag ska bli sjuk så sover jag nu på soffan.

Idag bjuder jag på en bild på Henrik!

Här sitter vi på golvet i köket, fråga mig inte varför?! :P


Nu ska vi sova. natti natt, puss o kram


Can't live without you



Kom precis hem från jobbet

GUUUD vad jag är trött.. både i armar, ben och fötter. Men snart blir det sängen, längtar!! Ikväll var det coop som hade hyrt globen. Var faktiskt riktigt kul för det var bara massa ungdomar där! Fick ta legg på var enda en!
Orup var där och höll stämningen på topp.

Jag träffade en ny jätte söt tjej på jobbet, Lovisa. Vi gjorde sällskap hem och bestämde oss för att ta en fika nån dag. Verkar vara en super gullig tjej :)

Ne nu ska jag krypa ner i sängen till min undebara man och försöka sova som en prinsessa. Jag är så himla trött trots att jag bara jobbat fem timmar ikv..

Sov gott sötisar.

tråk väder..

Slänger in en bild på lillebror!♥


Jensen

I förrgår var jag och älsklingen på jensen och käkade super god mat. Sen vart det självklart glassbufe till efterrätt! ;) Vi hade det sååå himla mysigt.

Känner inte för att skriva så mycket idag.. Eller jag hinner inte just nu sitter och pluggar.. Ikväll ska jag kanske träffa maria! Vi hörs kanske senare! kram på er

Follow your heart... but bring your brain with you!

Till er nya läsare så tänkte jag göra en liten kort sammanfattning om vilka vi är.

Jag heter Louise och är en tjej på 19 år som fyller 20 i år. Jag pluggar fortfarande och har ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv. Ska börja jobba i sommar sen får vi se vad som händer. Min pojkvän heter Henrik. Han är en kille på 24 år som idag jobbar på ambulansen. Vi mötte vår livs kärlek då vi minst anade det.

Jag börjar från början.. Jag gick mitt första år på gymnasiet och skulle ut på praktik och hamnade på st:görans sjukhus på stroke avdelningen. Det var där jag mötte mitt livs kärlek, Henrik. Det var på ett mycket konstigt och märkligt sätt men som sagt, man kan inte bestämma över sina känslor..

Jag hade redan ett förhållande med "Andreas"(jag vill hålla personen anonym) och jag trivdes väldigt bra i vårt förhållande tills jag träffade Henrik som var min handledare på st:göran. Redan från första dagen så klickade det mellan oss och det gick väldigt fort. ALLT förändrades på bara några dagar.

Efter bara nån dag frågade Henrik mig om jag ville gå på bio med honom. Jag svarade ja, men låtsades sen bli sjuk för att jag kände att jag inte kunde, jag hade ju ett förhållande och ville absolut inte såra "Andreas". Dagen efter frågade Henrik mig igen fast om jag ville gå med hem till honom. Jag sa ja och tänkte att jag kommer på nått som hindrar mig från att gå med hem till honom och precis i den stunden som jag tänkte så, säger han "den här gången får du inte banga!". Så då vi slutat jobbet gick jag med honom hem. Efter några drinkar kunde vi inte längre kämpa emot. Jag trodde det var alkoholen som fick mig att känna det jag gjorde, men dagen efter då vi kom till jobbet så var känslorna fortfarande kvar.

Det pirrade i magen så fort jag såg på honom. Då vi satt på rond(möte) så höll vi varandras händer under bordet och gick in i rum där ingen var bara för att kunna pussas lite ;) Vi betedde oss som små barn.. Som man gör då man är nykär!

Jag var så fruktansvärt rädd samtidigt som jag kände en lycka som jag aldrig tidigare har känt.. Det vi gjorde var absolut förbjudet! Jag hade kille, han tjej (tror jag), han var min handledare och skulle sätta betyg på mig. Vi fick absolut inte göra det vi gjorde. Allt var så pirrigt men som sagt, man kan ju inte hjälpa att man bli kär..

Vi hade inte ens känt varandra i en vecka innan jag sov min första natt hos honom. Det vart natt efter natt och det slutade med att jag i princip aldrig sov hemma. Utan då bestämde vi att jag skulle flyttade in till honom. Jag visste redan efter så kort tid att han betydde massor för mig.

Men allt detta var en chansning från oss båda, ingen av oss visste vart det skulle sluta. Men vi båda trodde att detta var något mer än bara en "lek". Vi bestämde oss för att ge upp det vi hade och satsa på oss två.
Vår kärlek från den dagen fortsatte på jobbet och även efter min praktik och har följt oss sedan dess i vår vardag :) den praktiken glömmer jag ALDRIG!

Man måste kyssa många grodor innan man hittar den rätta!

Jag och Henrik var lite uttråkade på tåget ner till malmö, inte syns det va?! ;)
Så då roade vi oss med kameran!



a walk to remember



Snart kommer vi dubai!

Efter att ha suttit och tittat på resor i tre dagar i sträck så har jag och Henrik kommit fram till att vi ska åka till Dubai i april i 8 dagar. Ska bli sjukt härligt :) Bara mamma kan ta Ville. Då ska vi shoppa, sola och bada! Längtar!

Så nu håller jag tummarna, men tror vi har turen på vår sida!

You know you love me

Idag känns det som en riktigt seg dag.. Känner bara för att sitta inne, titta på film och mysa med H. Men så blir det troligtvis inte. Idag ska jag boka en tid till läkaren, har fått utslag på hela kroppen som kliar som F*N. Haft så i fyra dagar, står inte ut en dag till..! Sen ska jag och H kanske åka in till stan och kika lite.
Får se.

Igår satt jag och Henrik hela dagen och tittade på resor. Till en början hade vi tänkt oss att åka till Thailand men blir för länge att missa två veckors skola så vi ska nog åka till thailand nästa vinter/vår.. Och istället så kanske vi tar en vecka i spanien eller nått.. I sommar ska jag jobba tre månader i streck utan semester så efter det då kanske det blir någon resa. Tycker jag verkligen man är värd då ;)

Ne allt för mig. Nu ska jag titta lite på tv och dricka ett glas oboy! Vi hörs hörrni ;)

feeling like a tape recorder, always stuck between rec and forward



Några saker vi har fått ut på msn!

(konversation med Mika)

Mika säger:
är du nöjd med alla kläder då?

Louise säger:
jaa.. eller haha har fortfarande beslutsångest... helt sjukt. Henrik tyckte inte om kavajen och inte heller jeansjackan men jag gillar ju dom  

Mika säger:
ofta han inte gillade kavajen? 

Louise säger:
jaa eller hur?! han tyckte den var för kort..

Mika säger:
det är ju snyggt ju  

Louise säger:
jaa men killar förstår sig inte på mode

Mika säger:
haha nä

1:a saken som är säker. Killar förstår sig inte på mode

(konversation med Erik)

Louise säger:
kan höras på sms sen ikv om vilken tid

Erik- Knän är fragila ting säger:
o ja
den där bilden du har
har du ina kläder på dig?!
inga*

Louise säger:
haha jo
tub tröja

Erik- Knän är fragila ting säger:
aha
då har jag inga fler frågor

Louise säger:
hahahahha

Den 2:a saken som är säker..  är att jag inte är naken på min msn bild!

Längtar efter lilla prinsen


till min finaste vän!

De bästa minnena har jag med dig!
Då vi dansar, sjunger, skrattar, gör bort oss, bakar och allt annat vi gör tillsammans.


Låten är till dig gumman!





please make a miracle

F*ck jag och Erik är KÖRDA! Projektet ska vara klart om 13 dagar och vi har inte ens börjat haha. FAN! FAAAN!

Funderar på att ta en sista minuten nästa vecka.. Skulle vara riktigt skönt. Får se :) Ikväll gjorde jag en wok till middag med kyckling, vattenkastanj, kokosmjölk, grönsaker och kryddor såklart. Vart grymt gott! Nu har jag och H (återigen) startat vårat nya liv som nyttiga :P Får se hur länge vi orkar denna gång..

Nu ska jag ut med Ville sen tänkte jag titta på Dating in the dark eller vad det heter. det är så himla kul!!

(Låt - in loving memory, alter bridge)



städat!

Fick våran säng för cirka en månad sen men jag är så dålig på att lägga in bilder på bloggen men men.. Här får ni se hur fint det vart i sovrummet :)






ett gammalt foto på mig i sovrummet ;P (fick Henrik innan jag flyttade hit, sen dess har den stått där..) Nässpray beroende som jag är så gömmer jag sprayen bakom fotot som ni kan se :P

Vårat vardagsrum ( hade tänkt lägga ut före och efter bilder men dom före såg för hemska ut haha!)






Fredagskvällen

Ikväll är Henrik och hans kompisar här. Vi har precis käkat as god middag som Frisk gjorde och nu ska vi titta lite på tv..  Lugn skön kväll! Men nu tänker jag inte sitta här och vara osocial vi hörs!!!

Bilder kommer sen såklart ;)

Svar på kommentar av en arg (antagligen väldigt nyfiken) läsare..

Detta med akuten handlade om att jag vart sjuk och fick åka in akut, men jag vill inte säga VAD jag vart för sjuk utan vill hålla lite saker privat och det hoppas jag du respekterar.. Det tidigare handlar om en helt annan grej som jag inte längre diskuterar här i bloggen.. så där har du svar på frågan.

Hold me in the hand and stand by my side





akuten igår

Igår jobbade jag kväll på ds. Tyckte det skulle bli så himla skönt att äntligen få åka hem men så vart det inte.. nej.. utan jag fick istället åka till akuten för jag fick nått jäkla skit (vill inte berätta tyvärr). Det gick ändå hyffsat fort måste jag säga. Henrik skulle jobba natt så vi hade lite problem med Ville. Men Frisk tog Ville (tack snälla Frisk!) och Henrik sjukskrev sig och kom till mig på Ks. Han är helt underbar som kom och stöttade! ♥♥ Fick medicin så jag hoppas det går över. Däremot så är det något annat som inte står rätt till i njurarna eller nått så läkaren skulle maila min läkare på infektion och be dom undersöka det.. Hoppas att det kan vara anledningen till min feber o allt.. Vid halv två eller vad klockan nu var så tog vi en taxi hem. Idag ringde jag och anmälde mig sjuk :( Ville verkligen gå idag skulle gå med en sjukgymnast men men. Hade aldrig orkat jobba idag, så det är lika bra att vara hemma. Senare idag ska jag hämta ut medicin på apoteket sen ska jag till läkaren..

Hoppas ni mår bra! see you

Han är så jäkla söt

Henrik vart lite svartis då vi tittade på melodifestivalen då jag vart störtförälskad i Erik.. Nu överdriver jag lite kanske om att jag vart stört förälskad men han är bra charmig. Jag satt och ältade hela kvällen om hur söt Erik är då han sjunger (håller ni inte med?) och Henrik vart lite grinig haha...! Min älskling är också bra söt, speciellet då han blir svartis på någon som erik ;P



Det vi inte gör idag slipper vi göra om imorgon!

Idag var det ännu en dag praktik på danderyds sjukhus. Har varit en riktigt lugn dag, riktigt skönt!!

Igår gick jag och Henrik med Ville till veterinären, han fick en antibiotika spruta och vart faktiskt nästan direkt lite piggare. Så nu fortsätter vi med medicin i tre veckor till eller vad det var.. Mitt minne är inte det bästa ;) Tur instruktionerna står på pappret. Han har troligtvis noskvalster, vilket skulle vara andledningen till hans andnöd han ibland får sen har han även urinvägs infektion, inget som är säkert men veterinären trodde det iaf. Så får hoppas han blir bättre nu. Tycker så synd om vår lille prins..

Idag kom papprena på att Henrik är godkänd som handledare så nuuu äntligen ska vi bege oss ut på vägen och övningsköra, ska bli så kul!!

Ikväll ska jag och H baka, får se vad vi ska göra för gott.. I förrgår gjorde jag en kladdkaka men den försvann direkt, henrik var tokig i den :) Så ikväll ska vi ta en mysig hemma kväll och titta på film och käka gott.
Fick en jätte fin bok av Ann-sophie i julklapp. Leila Lindholms bakbok som heter "a piece of cake". Där finns det massa goda recept så det blir nog nätt därifrån :)



RSS 2.0