Min lilla vovve har blivit för stor

Han kan inte längre ha sin lilla jacka.. Hm. Dags att kolla på nya jackor innan det blir på tok för kallt! Fattar inte att han varit så liten, det var ju inte länge sen... förra vintern så satt den som en smäck!

Funderar på att köpa både en fleece tröja och sen en regnjacka som man kan ha över.. eller så får det bli en jacka som redan har båda två i den ;) Jag har tittat runt på en massa sidor o tittat. Här är en av sidorna: http://www.divinedog.se



Till min underbara


Kvällen var helt underbar

Mamma kom in på krogen och där stod vi alla och började sjunga då hon kom in genom dörren.. Snacka om att hon vart överraskad. Hon började stor gråta och fattade inte att vi hade lyckats hålla det hemligt för henne. Det var riktigt kul att se henne så glad. Mammas vänner hade samlat ihop pengar till ett halsband och örhängen som var super fint. Innan vi gick så hade vi en överraskning kvar och det var att berätta för henne att hon nästa helg ska få följa med mig, Henrik och Sven på en musikal med brolle(som hon älskar). Hon vart så himla glad :) Tack till alla er som hjälpte till att göra hennes födesedag till något speciellt!

Ni får nöja er med en bild på mig så länge ;) Bilder kommer imorgon!



Nu ska jag sova! god natt :)

grattis min älskade mamsi :)

Igår åkte jag och henrik till hans jobb där vi vart vaccinerade mot svin influensan. Sprutan kändes inte alls, men inatt har det inte varit en rolig natt.. Både jag och Henrik har vaknat flera gånger, men det verkade som det var lite bättre med honom. Jag låg vaken sen fyra och då klockan var sex var jag så frustrerad över att inte kunna sova så då gick jag ut med Ville. Har haft feber hela dagen och jag känner riktiga influensa symptom, men jag hinner inte ligga hemma och ta det lugnt för det.
Först ringde jobbet flera gånger imorse men jag sa att jag inte kunde jobba eftersom jag har så fruktansvärt ont i armen. På eftermiddan åkte jag och Henrik till bauhaus och köpte lite grejer, bla en toalett sits. Sen ikväll ska vi ut och fira mamma som fyller år :D Eller det är ordnat en överraskningsfest till henne ikväll så vi ska lura med henne dit alla väntar på henne :) Sen ska vi ta med henne på musikal med brolle nästa helg som hon får i present av mig, henrik och sven! Hon har tjatat om att hon ville se den så det blir hon nog glad för :) Men nu ska jag fixa maten sen hoppa in i duschen och göra mig redo för att åka.

Hoppas ni får en bra fredag! kramar

Uppdatering

Det känns som det var evigheter sen jag la ner tid på bloggen men efter att flera har tjatat att jag ska skriva så gör jag väll det. Äsch jag börjar väll uppdatera er direkt o sluta babbla skit :p Imorgon ska jag med henrik o svärmor till hans jobb och vaccinera oss. Sen ska jag spenadera resten av dagen med h eftersom han jobbat varje dag nu. Sen på fredag fyller mamsi år så då ska vi överaska henne med en födelsedags fest. På lördag ska jag på smink kurs och det var det jag planerat sen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Men nu ska jag ut med Ville sen titta lite på tv.

Hoppas ni mår bra!

Tänkte ta tag i bloggen igen!

Så nu är det bara haka på ;D

älskar hans röst!


Don't promise me forever, don't promise me the sun in the sky, don't pretend to know you'll never make me cry. Just hold me now and promise me you'll try

.

Övernattning på shh

Snart är det halloween! Då ska vi skrämma vettet ur de små eleverna! :)

I helgen blir det bara en massa plugg. Här satsas på mvg, så det ska sitta som sten i huvudet! Som ni kanske märkt så orkar jag inte riktigt skriva i bloggen längre. Har så himla mycket annat att göra sen tycker jag det har blivit jätte tråkigt. Så.. blir väll kanske bara nått inlägg då och då.

RSS 2.0