23/8

Det är så underbart att få vara ifrån varandra för att senare få känna dom känslorna man gör när man möts igen!


Du är underbar H!

Välkommen till mitt jobb..

Då var denna fredag avklarad. Jag vill bara gå och lägga mig nu och glömma denna dag. Har varit en hemsk dag på jobbet, massor att göra och virriga patienter.

Har torkat massa skit och spyor på jobbet idag. Den ena patienten är mer förvirrad än den andra.. När jag precis börjat få koll så sitationen och börjar känna ett lugn så får jag syn på att en av mina tanter har gått in i sköljen (smutsrummet), tagit en filt och lindat in sig i och tyckte tydligen det var väldigt skönt, men grejen var den att filten var dränkt i spya från en annan patient.... Och så började allt jobb om igen!!

Men nu är jag hemma så nu kan jag pusta ut!

Efter denna dag känner jag att jag aldig vill komma till jobbet igen.

God natt / Louise

Onsdagen

Igår var jag inne i stan med Sandra en stund sen blev det middag hos Maria. Hade det super trevligt. Lite senare kom Hanna och tog ett glas bubbel innan vi gick till Retro.




Kronprinsessan gravid

Igår kom den stora nyheten att hon är gravid! Och denna gång är det sant. Hovet har bekräftat.

Här är en artikel från aftonbladet.


vad gömmer sig under rosbladen tro?

En liten present till mitt hjärta!
Henrik har redan fått överraskningen så därför kan jag lägga ut det på bloggen nu!


Kortet har jag gjort själv där det står en sak i. Sen hänger det även en sak på insidan av kortet (men det delar jag inte med mig av här på bloggen). Och under rosbladen gömmer sig en grilltermometer som jag visste Henrik ville ha.

Älskar överraskningar! Men vem gör inte det?

/Louise

Är trött idag med..

Gick och la mig vid tolv och vaknade kl 9 imorse. Har legat i sängen sen dess. Känner mig helt slut. Fattar inte hur man kan vara trött efter att ha sovit så många timmar som jag gjort de senaste dagarna... Har väll sovit för mycket, om det nu går?

Idag ska jag ringa läkaren och boka en ny tid för vaccination. Det är nänligen dags för min andra spruta mot livmoderhalscanser. Annars har jag inte mycket på dagens schema. Är bjuden på middag hos Maria ikväll, sen ville hon att vi skulle gå ut men får se hur det blir med det. Är ledig imorgon men just nu har jag ingen ork alls...

Puss och kram

Helt otroligt

Igårkväll somnade jag vid 7. Herregud vad trött jag var. Vaknade glatt kl 5 när klockan ringde. Utvilad och på strålande hurmör. Det var nog första gången jag kände mig så pigg någonsin på jobbet..

När jag slutat mötte jag upp Sandra. Vi tog en runda på stan sen handlade vi med oss mat och gick hem till mig och käkade och hade många djupa samtal ;)

Vi fick oss många goa skratt då vi kom in i en hårbutik och började prova alla möjliga peruker! =)




Hallelujah



Lördagen

Jag älskar er mina sötaste!

(niklas kompis sjunger)


I lördags var jag och älskling hos paps och hälsade på. Hade en super mysig dag med grillning och massa skratt och bus. Syrran var också och hälsade på :) Småttingarna satt som klister på mig och Henrik. Vi bestämde igår att vi ska gå på skansen och junibacken någon dag. Men vi tar bara med oss en i taget annars kommer nog både jag och Henrik vara döda innan dan är slut ;)

14/8/2011


Frisk i "skal vi danse"

Som ni säkert vet eller har hört så ska Henrik(Frisk), vara med i "lets dance" fast i Norge. Idag var det lansering av deltagarna som ska vara med i årets program (har inte fått berätta något för er fören idag). Frisk ska dansa med Rachel Nordtømmes som är känd idrottare samt bloggare och programledare i Norge.

(bilder lånade från tv2.no)

 


Jag och Henrik var i Oslo i veckan och hjälpte honom att flytta. Så nu bor han i en jätte fin lägenhet där under tiden han ska medverka i programmet.







Jag och Henrik vet inte vad vi ska ta oss till nu när våran Frisk inte kommer vara hemma.. Men vi kommer åka dit och hälsa på, väldigt ofta har jag en känsla av, gärna varje helg och Henrik får bestämma! ;) Frisk får biljetter till varje sändning så vi kommer nog spendera helgerna i Oslo.

uppdatering 8/8-11

Då var det äntligen dags för lite uppdatering. Jag och Henrik har åkt jorden runt.. känns det som ;) Vi har varit i London, Egypten, umeå, Luleå, Värmland och avslutade semestern med en tripp till Oslo.

Men mer uppdatering om detta kommer troligtvis imorgon! Nu vet ni att jag lever och är tillbaka i verkligheten.. så nu väntar mycket uppdatering. Imorgon är sista semesterdagen så då ska jag ta mig lite tid för er!

Hoppas ni haft en toppen sommar!


RSS 2.0