Hemma igen!

Det har varit en sån underbar helg. Jag, Sandra, Henrik och Fredrik har spenderat några dagar på ullared där vi har shoppat MASSOR, grillat och haft jätte roligt tillsammans. Längtar verkligen tillbaka. Jag kan säga att det inte vart mycket sömn på denna resa. Så idag har jag bara sovit hela dagen.. Här kommer bilder!

har massa fler bilder, men orkar inte lägga upp alla. Så ni får njuta av dom här!!

picknick på vägen

stugan vi bodde i

sandra, vid ullared



lite av det vi handlade









kastar sten

världens mysigaste katt som bodde på gården


Nu åker vi!

Nu kom precis mamma hit och Fredrik och Sandra kommer vilken minut som helst och ska plocka upp oss. Sen börjar vi åka mot göteborg! Ha en toppen helg så hörs vi då vi är hemma igen.

Kram på er!

God natt!

Ligger på golvet och busar lite med Ville. Nu blir det sängen! Sov gott!♥

Ullared

I helgen har vi hyrt en liten stuga. Så på fredag åker jag, Henrik, Fredrik och Sandra ner mot götet och ska spendera helgen där! Blir en dag på ullared, äntligen. Jag och Sandra har tjatat ett tag :) Men Ville får bli hemma, har sån underbar mamma som ska åka hit och bo här undertiden vi är borta och passa hunden!!

Idag har jag suttit och pluggat. Ikväll får jag se vad som händer, känns så skönt att ha gjort allt plugg så nu känner jag mig riktigt fri och kan göra vad jag vill :D

Vi hörs senare puss på er

Jag älskar..

sättet du ler på..

sättet du ser ut när du äter

speciellt saker som du tycker är riktigt gott

jag älskar helt enkelt allt som har med dig att göra


Du är mannen i mitt liv! Imorgon är det 2 år och 4 månader tillsammans♥

Kan knappt bärga mig!

Det är så underbart att gå och promenera med barnvagn. Tycker ni jag passar "bakom" vagnen? :)


Nu är vi hemma

Jag och Henrik har precis varit och käkat en jätte god middag på ett kina ställe här i närheten, super gott.

Jag älskar dig!
Vad tycker ni om henriks hår? Var snälla nu, för det är jag som har klippt honom :)


söndag.. sen kom måndagen..

Vaknade as trött och blev jätte deprimerad då jag tittade ut genom fönstret och ser att det är riktigt skit väder.. Jag som skulle sola och spela kubb med Elin. Men då jag satte mig vid datorn så kände jag, fan vad skönt!! Det är ju helt perfekt, då slipper man ha ångest över att man är inne och så kanske kan få något gjort här hemma också.. Men det gick väll sådär... Tror ni jag fick någonting gjort här hemma?! NEJ!! Såklart inte.

Ingenting blev gjort här hemma och med ångesten på axlarna betämde jag mig istället för att åka med Fredrik och Sandra till kungens kurva. Vilket jag tyckte var ett väldigt bra val. För vi hade det riktigt mysigt i bilen ;) Kom hem vid halv 8 och satte mig direkt och pluggade eftersom jag hade prov idag. Så jag fick lite gjort iaf, bättre än inget ;)

Imorse vaknade jag och kände att jag inte pluggat tillräckligt så jag åkte tidigare till skolan och satte mig och plugga........ japp jag, tro det eller ej. Går upp tidigt en måndags morgon och sätter mig och pluggar! Duktig som jag är! Eller kanske inte.. Dålig planering kallas det! Men jag tror faktiskt att jag får MVG på detta prov också :)

Idag ska jag umgås med Henrik sen blir det plugg hela kvällen.. blää. Men snart är ALLT plugg slut :D

Ha en toppen dag allesammens, vi hörs sen!!!♥

Låter bilderna säga allt!

Senare igår kväll kom Sandra och Fredrik förbi. Dom är så himla söta!

Sandra skulle envisas om att fota då jag fotade! Vi gick o köpte godis :D

Vart en sväng förbi max också


Kom tillbaka...

Just nu öser bara regnet ner.. Jag tycker verkligen att solen ska komma tillbaka, för det här vädret suger. Fast det positiva är väll att man kanske kan få något gjort här hemma. Skulle både behöva städa och tvätta. Men dagen blir nog ägnad åt att plugga eftersom jag har en dugga imorgon.

Igår var jag med min sötis Elin och senare på kvällen träffade vi fler vänner! Titta o njut!

Jag äcklig och varm efter vi solat. Pckar väskan för att åka till elin!


Vi går ner mot bryggan för att möta vänner!


elin och hennes mamma karin

vackra karin ;D

Där kom smilet vi väntade på!

Niklas

haha förlåt niklas! Jag kunde inte låta bli att lägga upp den.

och så har vi lilla Alva, Elins lill syrra




Rix FM Festival!

Igår hade jag och Henrik en jätte mysig dag tillsammans.

Vi började dagen med att vi åkte och paddla kajak. Fyfaan vad jobbigt det var. Idag har jag stans värsta träningsvärk i armar och nacke. Sen åkte vi hem och bara tog det lugnt myste och umgicks med Ville innan vi senare på kvällen åkte in till kungsan där det var Rix FM Festival! Där uppträde artister som Joshua(eller hur det nu stavas), Erik Saade, Andreas Johnsson(som åkte direkt från bb till rix för att uppträda. Han fick en liten son igår morse!!), Eddie, Rabi och Erik från idol och så några till.

Tog inte så många bilder..

Erik Saade




Erik från idol, han ägde scenen. Han fick verkligen igång publiken!



Tack för en underbar dag älskling!

Would you know my name, if I saw you in heaven?


You think I'd leave your side baby.. You know me better than that



Lyssnar på lugn skön musik och halv sover!

 

 

 

 


Sol och grillning, sommarn är verkligen här!

Gårdagen resulterade i en mysig middag här ute på gården. Vi grillade flintastek med potatisgratäng och hot bea, riktigt MUMS vart det! En stund efter att vi hade käkat klart kom Frisk förbi och var hungrig och som tur var hade vi lite mat kvar som räckte till honom.

Vi satt ute ända tills det började skymma och myggorna började komma så då bestämde vi oss för att gå in, titta lite på tv och käka godis. Japp ni hörde rätt, käka godis! Min nyttiga vecka har inte riktigt "komit igång" än haha. Igår gick jag och Henrik och köpte 1.5 kilo godis. HELT SJUKT, jag vet! Får hoppas det räcker ett tag ;)

Idag har jag, Ville, Henrik och Frisk tagit en lång promenad och tittat på båtar. Där vi även köpte varsin glass. Sen promenerade vi vidare och bestämde oss för att spela minigolf. Frisk vann, vilket inte var helt oväntat.. Jag kom tvåa och min älskling kom sist ♥. Då vi spelat klart käkade vi bullar och drack saft ute i solen. En helt underbar dag med killarna!

Jag måste erkänna att jag inte är särskillt duktig på att hålla mina löften om bilder.. förlåt. Men det beror på att jag inte ännu har bilderna på datorn. Men det kommer, bara lugn. Ska be Frisk skicka bilderna så jag kan lägga upp dom till er..

Ikväll ska jag nog tillbringa kvällen till att städa här hemma, det behövs verkligen. Imorgon blir det till att umgås med älsklingen min. Då har vi sagt att vi ska hitta på nått roligt tillsammans, får se vad det blir ;)

kram till er söta!

idag har jag..

Idag har jag suttit i rålis med Maria, lilla Ville fick också följa med :) Har varit super mysigt. Vi har käkat varma mackor och så självklart vart det en varsin glass. Nu ska jag göra middag återkommer senare ikväll.

Kram

Lär dig livet stora gåta, älska glömma och förlåta...


Göteborg here i come

Nej juste, jag kan inte. Jag har ju hund!

Fast ärligt talat så klagar jag inte.. Imorgon bitti åker klassen till Göteborg där vi ska tävla i SM i omvårdnad, ja det låter väldigt töntigt, jag vet.. Så medan dom tvingas vara där o tävla får jag njuta av att ha ledig en vecka! Men hade självklart varit riktigt roligt att åka med, men men.

Imorgon kommer bilder på vad vi shoppade i Vingåker!!

Ha det bäst puss o kram

2010, ska bli mitt år!

Idag börjar mitt "nya" liv, jag har bestämt mig och ska göra allt för att klara det!

2010 ska bli ett oförglömmligt år.
Jag ska:
  • Ta studenten
  • Börja jobba
  • Gå ner i vikt
  • Vara brun redan i Juni
  • Börja dansa
  • "Planera" vad jag vill med mitt liv
  • Och framför allt njuta av varje sekund

Det här med att gå ner i vikt får vi se hur det går, jag har sagt det tusen gånger förut och jag är lite nervös att jag inte kommer kunna motstå choklad och allt annat jag är riktigt svag för. Men jag tänker inte ge mig denna gång. Jag kanske klarar mig en vecka denna gång ;) Tro inte att jag ska sluta äta eller nått, utan jag ska dra ner på onyttigheterna bara! Det är tillräckligt svårt

Min mage får knorra hur mycket den vill och mitt huvud får skrika vad det vill!

Jag vill hamna någonstans mitt i mellan här..


Idag har jag ätit:
(inte så bra mat.. haha bra början)

Frukost: Två knäcke brödsmackor
Lunch: En mjuk smörgås, mellanmörkt bröd med smör
Mellanmål: Vindruvor
Middag: Vanilj youghurt med en skivad banan i och en halv avokado till det.


En sanning om mig:

Igår gick jag och Henrik och handlade godis och så insåg vi hur beroende vi faktiskt är.
Jag äter minst 100 g choklad VARJE dag. Jag menar verkligen varje dag. Folk runt om kring mig (som vet hur jag äter) fattar inte att jag inte rullar fram...! Det är läskigt att jag fortfarande är så pass smal men det måste bli en ändring. Just nu har jag tydligen väldigt bra ämnesomsättning men det kan vända fort och då blir det jobbigt att göra något åt det... Så bye bye gamla onyttiga liv och hej mitt nya nyttiga liv :)



Idag har jag suttit ute och solat HELA dagen, och kors i taket, ja brände mig faktiskt. Helt otroligt, men sant. Men jag blir bara glad för lite "extra" färg ;) Igår tog jag och Mika bilen och åkte till Ikea och handlade lite saker till hemmet. Så nu ka det bli lite ändring. Foton före och efter kommer sen!

Kram!

En dag i vingåker!

Nu är vi äntligen hemma! Imorse tog jag, Henrik, Frisk och Björn bilen och åkte till Vingåkers factory outlet. Hela dagen har vi shoppat men har faktiskt trots det fått njuta lite av solen. Bilder kommer sen!

Nu ska jag bara ta det lugnt och titta på tv. Vi hörs imorgon kraam


Tack Maria för att du passade Ville, du är en räddande ängel! :)

gud vad jag saknar dansen

I början grät jag floder.. Sen började jag vänja mig... men nu står jag inte ut längre!

Jag har bestämt mig! Jag tänker skita i allt vad läkarna säger och att jag har feber, jag tänker börja dansa igen.. Läkarna avråder mig från all träning eftersom jag har feber (som vi inte vet vad den beror på) men jag är berädd på att ta risken, för dansen är nått jag verkligen brinner för!

Dom här tjejerna är duktiga och väldigt synkade!

Jag slutade dansen på grund av att jag inte orkade, kroppen sa ifrån. Men jag tänker inte låta det hindra mig..!


good night

Idag har jag och Henrik tagit en dag till att bara umgås med varandra, bara tagit vara på tiden tillsammans, myst och tittat på film och käkat gott! Vi hade först tänkt träffa Fredrik och Sandra men vi båda kände bara för att vara själva med varandra. Har varit så mysigt.

Imorgon är jag ledig eller ska till ungdomsmottagningen sen får vi se vad vi hittar på. Hörs då!


I know what you're trying to say.

 


Låten om mig, Lollo lollo lollo! ;)



Med lite fantasi

Nej jag är inte död!

Förlåt för min dåliga uppdatering. Men ju fler dagar det går ju mindre känner jag för att skriva, eftersom det då blir så mycket jag måste ta igen och berätta för er ;) Det har hänt hur mycket som helst sen sist känns det som. Men nu f*n ska jag ta mig lite tid ;)

Hmm vart ska jag börja.. I fredags var jag med Mika, tror jag. Ni får ursäkta mitt dåliga minne. I lördags var jag först med Sofia(loppan) vi gick i centrum sen åkte jag och Maria hem till Emil som hade fest, men kom hem rätt tidigt, dom drog till krogen och jag och Maria drog hem, orkade inte.. (tråkig som jag är) Mötte upp Henrik en snabbis då han jobbade.

Det ÖS regnade och så här såg jag ut då jag kom hem.. Genomblöt!


I söndags kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde.. I måndags var jag på danderyds sjukhus och tittade på operationer sen var jag och Henrik på förhandsvising av Beck! Den var as bra! Och i tisdags satt jag och Henrik ute med grannen Magnus och hans son Olle som är 1 år och 7 månader. Han är så himla söt och som alla andra ungar så ville även han sitta i mitt knä, hela tiden och mysa! Det vart även en hel del bus också. På eftermiddagen åkte henrik och plugga, så då mötte jag upp Frisk sen när Henrik kom hem åkte vi och käkade en super god middag på favvo stället. Och idag ja.. Idag har vi suttit ute hela dagen, solat och pluggat. Det har varit så himla skönt, riktigt sommar väder!

Torsdag!

Jaha, då sitter man här vid datorn igen ;) Idag har jag käkat lunch med Henrik sen kom Mika hem till oss. Hon och jag gick ner till centrum och shoppade lite sen åkte vi och mötte upp hennes mamma och käkade middag på nån indisk resturang. Riktigt trevligt!

Bilder på shoppingen kommer sen, I promiisssss!

Igår åkte jag och Henrik hem till Fredrik och Sandra. Vi käkade pizza och satt och snackade, sen vart det lite tv spel också haha. Dom är så himla söta, vi har så himla kul tillsammans. Känns verkligen som att vi fyra passar ihop!! Och känns framför allt som att vi är väldigt lika varandra speciellt jag och Sandra, På SÅ MÅNGA sätt, lite läskigt faktiskt!

Jag kan säga så mycket att vi alla fyra vill vara UNGA föräldrar och har samma planer framöver ;)


I love kisses!



Finns det någon som inte gör det?

Jag älskar känslan av att kyssa någon man verkligen älskar!


God natt sötnosar!

Just nu sitter jag och lyssnar på lite skön musik och försöker varva ner.. Ska snart krypa ner i sängen tänkte jag. Är så fruktansvärt trött, men som vanligt fastnar jag här..

david grey - this year love


Idag skulle jag haft jobb utbildning men så vart det inte.. Utan istället bestämde jag och Madde att vi skulle ta och käka lunch. Då jag står och väntar på henne kommer Frisk (henriks kompis) och säger att han och Henrik också skulle käka lunch där haha, helt sjukt. Samma tid, samma resturang, utan att ha pratat med varandra. Är det inte läskigt?

Efter vi käkat åkte Henrik tillbaka till jobbet, Madde åkte hem och jag och Frisk åkte hem till Ville och tog ut honom på en lång promenad innan vi gick ner till centrum och shoppade kläder till Frisk.
Då henrik slutat jobbet så mötte han upp mig och Frisk så gick vi hem och åt en jätte god middag och till efterrätt vart det en kladdkaka med dajm som jag bakat! Då vi suttit några timmar och snackat och ätit massa gott åkte Henrik tillbaka till jobbet och Frisk stannade kvar här vid datorn en stund medan jag höll på att plocka undan..

Oj, nej nu är klockan mycket, är iofs ledig imorgon. Men vill ändå vara pigg då jag äntligen ska få umgås med min älskling <3
Sov gott!


brist på fantasi!














Ni får hata mig om ni vill men jag hade ärligt talat hoppats på att det skulle regna idag.. man kan ju undra om jag har slagit i huvudet?!

Men jag hade faktiskt planerat att ta en dag då jag är inne hela dagen (vilket aldrig händer eftersom jag har en hund som måste gå ut) ängna tiden till att städa, tvätta och plugga, gå runt i mjukis byxor och se ut som hej kom och hjälp mig! Men så blidde det inte.. För hur kul är det att göra allt detta då solen lyser ute?

Utan jag får nog lägga mig i solen och plugga ist. Men det är ju inte helt fel det heller ;)

puss o kram på er!

Valborg i uppsala

Champange frukost!

po och pollo ♥ love you maddis


Grattis lillebror Gustav, 12 år idag!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Gustavs födelsedag, hurra hurra hurra!!
Grattis!

Gustav och Ricky


skivan!

Här kommer lite bilder! tyvärr vart det bara dom här eftersom att kameran dog..








Släcktträff

Lite bilder från släckt träffen! Ni kommer aldrig förstå er på min släckt (den är så himla rörig) så jag skiter i att förklara vilka alla är..

(dagen innan släckt träffen)


(i Sala med släckten)


älsklingen henrik






mormor

Här är (nästan) alla barn med, alltså mina kusiner o annat

Ville hittade en ny lek kamrat

påväg hem

lilla familjen♥

RSS 2.0