lillsyrran, duktig på att skriva :)

Felicia säger:
hej :)
vad görs

Lollo säger:
heej
jag är hemma och tar det lugnt
vad gör du`? :)
kvar hos pappa?

Felicia säger:
jag kollar när barbi sjunger på tvn o jag är kvar hos pappa

Lollo säger:
jaha  
vad kul

Felicia säger:
ja idag ska vi öppna julklappar

Lollo säger:
ååh vad spännande
måste du berätta vad du fick sen
är killarna bruna? (brorsorna har varit i thailand, bara så ni hänger med)

Felicia säger:
ja det är litte pirrt
ja jag är hellt vitt

Lollo säger:
hehe sötnos

Felicia säger:
hej då  kramar

Lollo säger:
hej då puss o kram
vi får ses snart
saknar dig redan

Felicia säger:
saknar dig okså pus o kram

Det är ju så gulligt när hon skriver!!


2010! Va fan händer på nyår?

Idag ringde Frisk och frågade vad vi ska göra på nyår och jag har verkligen ingen aning.. Vi satt och diskuterade en stund på telefon men kom inte fram till så mycket. Eller vi är ett litet gäng som ska käka middag hemma hos Frisk sen kommer det väll sluta med att man hamnar på krogen.. Men hur kul är det o vara på krogen på nyår?! Ne nått annat måste man kunna hitta på!

My love!

haha lite cp bilder på oss, men de bjuder vi på!


Imorgon ska jag och hjärtat skriva sambo avtal och handla säng :) Äntligen har vi hittat den vi vill ha!

Here comes pictures!

Min födelsedag men Henriks släkt!

Jag förberedde lite till gästerna skulle komma



Smörgås tårtorna min älskling hade gjort! Han är så duktig!!


Min lilla älskling

Jag och Henriks söta morfar!!




Lillen somnade tidigt i svärmors famn.

hehe söta svärmor

Nu orkar jag inte lägga in mer bilder från min födelsedag...

Julafton!


Julmaaaaat!

Gamlingarna :) Henrik söta mormor o morfar





JÄKLA P-PILLER!

FAAAAAAN vad jag inte är gjord för att äta p piller! blir så arg på mig själv..

Jag glömmer dom i princip VARJE dag. Försöker göra det till rutin att jag tar det då jag borstar tänderna men ändå glömmer jag det.... Ah! Får börja med en liten väska runt midjan så går ett larm så är det bara stoppa in det i munnen, då kan man ju inte misslyckas :D Eller skulle inte förvåna mig om jag inte tar dom då heller. Inte bra att slarva :S Hur ska man lösa detta då?! Nått måste göras åt mitt dåliga minne o det är snabbt, innan det är försent!!!

Någon som har samma problem? :P

hemma hos paps o julklappar

Jag och Henrik åkte ut till pappa i förrgår tror jag det va. Så firade vi lite jul tillsammans med dom. Det var riktigt mysigt att få träffa mina älskade små syskon igen. Sen kom pappa med en riktigt överraskning! helt plötsligt kryper det fram en liten hundvalp som var sååååå otroligt söt. Lizzy som bara var några veckor. Så om ett eller ett par år kommer det hundvalpar :D

Sen vart jag ännu mer överraskad över hur många julklappar jag skulle få.. JISUS!
Pia (pappas tjej) tog fram två stora pappars kassar med en massa paket som bara vaar till mig! Fick två par as snygga skor, tre par jeans som satt som en smäck, det brukar vara svårt att köpa jeans utan att prova dom men alla satt perfekt, hade en väldigt tur! Sen fick jag smycke och  designade äggkoppar :P dom var faktiskt riktigt balla. Sen fick jag och Henrik lite andra julklappar av resten av familjerna bland annat lite saker till hemmet som örngott och handdukar sen fick vi flera bio checkar, kläder o annat. Trots att vi inte hade önskat oss någonting.. Hmm.. Vi måste ha varit snälla i år ;D

Shopping idag

Idag har jag shoppat, guuud vad jag älskar att shoppa. Hittade en as ball jagcka för ca tre hundra, sen köpte jag ett linne och en jätte söt sommar klänning. Imorgon blir det troligtvis mer shopping, får passa på då det är rea. Behöver lite nytt smink och vanliga bas kläder eller vad man ska säga, strumpor, linnen och annat. Sen åkte jag och älsklingen och provade ännu mer sängar.,.. håller på att bli galen på det här. Men nu har vi troligtvis hittat en vi vill ha som är på kampanj för 17 000 som annars kostar, jaaa hur mycket som helst. Men i får se. Vi båda har ju sån besluts ångest..

Bio

Igår var jag, henrik och Frisk på bio och såg göta kanal 3. Jag måste bara säga att det är en av de sämsta filmer jag har sett!!! Haha vi alla tre var påväg att somna i bio salongen. Nädå kanske inte men man satt och bara väntade på att den skulle ta slut någongång.. Så jag rekomenderar den inte!!


let this party started!

Jag är söt som Baileys, Jag är varm som Konjak, Jag är speciell som Champagne, Jag är mångfaldig som Cocktails och jag slår ut dej som Tequila!

Det du ;)

party på juldagen..

Guuud jag är så himla sugen på att hitta på nått ikv. Var nyss super trött men nu så!!!! Jag vill gå ut och träffa lite gamla vänner!! Faaan, känner verkligen inte bara för att ligga hemma och glo på tv. Så typiskt, nu liksom klockan halv 11... Vad gör man?

Tänker fortfarande på det..

Men glad ändå för beslutet jag tog. Det är jag verkligen men jag kan INTE sluta tänka på det.. Om två dagar skulle vår lilla bebis fyllt 1 år. Ni får tycka vad ni vill om att jag tänker såhär.. Men jag tycker det är väldigt svårt, just den här tiden då man blir påmind om allt. Det kommer följa mig resten av livet och jag kommer antagligen tänka på det nästa år igen.....'



En tanke till vår lilla, som aldrig fick komma till världen!



Saknar min lilla Ville

Jag saknar mitt lilla hjärta Ville. Igår åkte jag och lämnade honom hos mamma för att jag skulle bli borta hela dagen. Sen jobbade jg hela dagen idag så då sa mamma att han lika gärna kunde stanna en natt till. Hon tycker det är så mysigt att ha båda hundarna hemma :) Men jag måste erkänna att det är rätt skönt att vara lite "matte" ledig, slippa gå upp tidigt på morgonen ovh sena kvällar för att han ska ut. Så jag får försöka njuta en stund ist även om det är svårt..

Hemma!

Kom precis hem efter en lång och tråkig dag på jobbet. Hade så himla lite kunder.. Gjorde sällskap med en killkompis från jobbet som skulle samma väg som mig. Så när vi klev av bussen satte vi oss på max och käkade :) Var riktigt skönt att varva ner lite o sitta och snacka. Men nu är jag äntligen hemma och ska gosa in mig i filten och bara mysa!!!

Snart kommer nog lite bilder upp. Har en hel del som väntar!! Har bara inte hunnit föra över dom än.. Men kanske kan bli imorgon, om jag hinner vill säga. För då ska jag och Henke till papsi och fira jul där.

Till dig min absolut bästa vän!



En vän kan bejaka och skärpa alla sinnen.
Hon delar gärna tankar, drömmar och minnen.
Hon lyssnar och besvarar och vågar alltid fråga.
Och när du är rädd kan hon få dig att våga.

Hon står vid din sida när livet är hårt.
Och hon får dig att skratta åt det som varit svårt.
En vän bryr sig om dig för hon har dig kär.
Och hon älskar att se dig precis som du är.


Du har allt som gör dig till en perfekt vän. Du står vid min sida oavsett vad. Du släpper aldrig taget om mig vad jag än gör. Utan dig elin så är jag inte hel!

Igår träffade jag min fina Elin, vi gick på stan och kollade runt lite sen bestämde vi oss för att åka hem hit och baka julgodis. Haha direkt då vi kom hem ställer hon sig och diskar för att hon tyckte det behövdes, hur gullig är hon inte på en skala ;)

Julafton imorgon

Vilket jag redan tror alla vet ;) Idag har jag gått på stan hela dagen och handlat julklappar.. Äntligen är jag klar!! Ändå handla jag inte sådär vansinnigt mycket i år tillskillnad mot vad jag brukar göra. Men nu ska jag lägga mig på soffan och gosa in mig i en filt, är så himla trött.

Hoppas ni får en bra dag imorgon

Lika bra att önska er

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!

Jag är ju väldigt dålig på det här med att uppdatera bloggen så man vet aldrig om jag skriver mer detta år! ;)


killar som sjunger är.. mmmmm!

Jag fastnar verkligen för killar som kan sjunga, det är helt galet.



Men den här lillkillen, hur söt är inte han på en skala?! Han kommer ju vara en 10 poängare då han blir större! ;P



Första gången jag var hemma hos Henrik så satt vi här hemma och drack tillsammans efter vi hade slutat jobbet en dag. Vi båda vart packade och Henrik tar fram sin gitarr och börjar spela och sjunga. Haha. Jag tyckte han sjöng så GRYMT bra, så jag fastnade för honom direkt den kvällen(hemskt det låter men jag kan erkänna att jag är riktigt svag för killar som kan sjunga.) Sen en dag då vi sitter här hemma igen och han klingar på gitarren och börja sjunga så trodde jag inte mina öron, hahhaah. Då insåg jag hur full jag måste varit den kvällen för det lät ABSOLUT inte så bra som jag tyckte jag hade hört tidigare. Gud vad vi skrattade åt det där. Den kvällen glömmer jag aldrig!!

Men han lyckades få mig att fastna för honom ändå trots att han inte har en så grym sångröst ;)

Vill ni ha tips på GRYMT goda julgodisar?

Här är ett recept på cornflakes kakor som jag fick av min fritidsledare då jag var väldigt liten. Jag ställde mig och bakade det här igår och jag kan säga att dom gick hem hos Henrik också ;) Sen är det jätte enkelt och går på ca 20 minuter om ens det..

100 g smör
1 dl ljus sirap
1 dl socker
3 msk kakao
3 1/2 dl cornflakes
1 1/2 dl kokosflingor
1 tsk vaniljsocker

Gör såhär:
1. Blanda smör, socker, sirap och kakao i en kastrull och låt koka i 3-4 minuter.
2. Ta kastrullen från värmen och rör försiktigt nervaniljsocker, kokosflingor och cornflakes.
3. Fördela blandningen i muffinsformar och ställ in i frysen tills det svalnat.

Det kanske inte låter så gott, men jag kan lova att du kommer gilla det!!!



Känner att det var läng sen jag gjorde ett inlägg om min älskling.. :P  Ni kanske tycker det är det ända jag skriver om här i bloggen :P haha! Så om ni tycker det så skippa o läsa detta inlägg för det är ännu ett inlägg om min fina sambo Henrik!

Nu ska vi snart fira två år tillsammans!

Jag måste ärligt säga att mitt och Henriks förhållande bara blir bättre och bättre ju längre tiden går. Vi sitter fortfarande och håller händerna och pussas en massor då vi tittar på tv. Kryper tätt intill varandra då vi ska sova och beter oss ibland, rätt ofta faktiskt, som om vi skulle vara nykära, vilket är helt underbart! Sen självklart går det lite upp och ner, som det gör i det flesta förhållanden men för det mesta så måste jag faktiskt säga att vi två har det väldigt bra. Finns INGEN jag trivs så bra att umgås med som som jag gör med honom..

Jag hatar att säga det, men HAN är mitt ALLT!

Nu undrar ni säkert varför jag säger att jag hatar det... Men det är så att jag som många andra gör misstaget att överge sina vänner och bara vara med sin partner för att man tror att det ska hålla för alltid. Min handledare sa nyss till mig, Du måste ha ett eget liv också, nästan alla gräver ner sig helt i ett förhållande och glömmer sina vänner, men vad har man då om det skulle ta slut?! ja antagligen skulle man bara ha kvar ett krossat hjärta... Men det är en risk man får ta.. jag är en sån människa som satsar allt och lägger hela mitt hjärta i ett förhållande om jag känner att det är värt det och jag tvekar inte en sekund på mig och Henrik. Får jag mitt hjärta krossat så skulle jag nog säga att det var värt det iaf...

HAN är min bästa vän!!

(Under vårt förhållande har jag också fått reda på vilka som faktiskt finns där för en som ställer upp i ur och skur, som är äkta vänner. Trots att man ibland är korkad och inte hör av sig lika ofta som man gjorde förr, så finns dom kvar hos en! Det kallar jag äkta vänskap som troligt vis varar livet ut oavsett om man skaffar kille, barn eller djur!)

Let it be



Imorgon åker min älskade mamsi till brorsan i umeå och ska stanna där några dagar sen åker dom tillsammans ner hit till stockholm och ska fira jul hemma hos mamma. Jag har planerat min julafton med att först vara hos mamma med brorsan och alla sen åker jag till Henriks mamma och ska hjälpa henne fixa lite för sen blir det julfirande hos henne :) jag tycker det är svårt då man vill vara med familjen men samtidigt vara med sin älskling.. Så bästa sättet att lösa det är att vara på båda ställena :D Förra julen var jag ju faktiskt med Henrik och hans familj hela dagen, hälsade inte ens på mamma så i år måste jag göra det, trots att det inte blir så länge :)

På fredag ska hela klassen dra ut på krogen hade vi tänkt, + några som inte tillhör klassen men wtf!! kommer bli jätte kul. Det är bra att haka på om ni känner för det ;)

snart kryper vi ner i sängen!

Idag har jag legat i sängen i princip hela dagen. Har varit jätte skönt. Ikväll åt jag och älsklis en super god middag med hasselbackspotatis, kött och bea sås till! Nu ska vi krypa ner i sängen och titta på film :)

Tänker på mitt lilla hjärta Madde och håller tummarna på att hon mår bra.. Idag tog hennes mamma med henne till akuten för att hon inte mådde så bra.. Har fortfarande inte hört nått från henne :( Så jag får fortsätta vänta oroligt på svar.

Men sov så gott :)

Daughtry vs westlife

What about now
Jag älskar den här låten! Så fin!
Westlife

Daughtry

Svärmor fyller år!

GRATTIS!! :)

Idag fyller ann-sofie år så då blir det kalas!

Love me or hate me, I dont care!

Japp ännu en dag har passerat. De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket intressant, jobbat lite och sen har vi varit ute och käkat med Frisk. Igår kväll hade jag och älsklingen en så grymt mysig kväll. Först käkade vi middag sen la vi oss på soffan och skulle titta på tv, men vi båda somnade på stört och sov som änglar tills hans pappa ringde och väckte oss, som tur var!! klockan var bara vid halv 8 och vi var tvunga att ta ville på en promenad. Då vi kom in gjorde vi oss iordning för sängen, var så grymt trött. Henrik flyttade in dvdn till tvn i sovrummet så då la vi oss under täcket och myste och tittade på både mr bean och jönssonligan. Haha kan det bli mycket bättre? ;) Sen idag har jag jobbat på globen. Fick sluta tidigare vilket var väldigt skönt. Har fått tjuvlyssna på både Erik och Calle  på globen idag eftesom dom var där och tränade inför imorgon! Dom är ju så grymt bra båda två! Sen vart det dags för julshowen och då var det fullt upp. Sprang som en tok med tallrikar och drycker. Sen träffade vi både emd, e type, markoolio och massa fler kändisar. Det gör jobbet lite roligare ;) ne nu orkar jag inte skriva mer, ska krypa ner i sängen och titta på film. Sov gott! kram

Idag har jag namnsdag :)

.

här kommer lite bilder

Såhär sitter våran lilla älskling då vi lagar mat, diskar o fixar, han älskar att vara med!




höstkläder på


lite bilder på friskus :)

här har vi även tarr med

Hur trött är man på en skala?

Låt oss säga ett till tio så är jag helt klart över den skalan (; Med tanke på att det känns som att jag halv slumrar till här vid datorn..

Igår kväll jobbade jag på globen, när jag hade slutat mötte jag upp min älskling och hans kollega jenny vid ambulansen, vi stod och snackade lite och jag o henrik passade på att kramas lite eftersom dom skulle jobba natt. Idag ska jag bara jobba några timmar sen ska jag hem och SOVA!!! Längtar!

jo, juste hsr ju glömt berätta vad jag fick i födelsedags present, men vi får ta det sen.. måste skynda mig iväg till jobbet nu. Sen har jag lite bilder att lägga upp också ;)

kram

Imorgon blir det kalas

Yes, imorgon kommer min underbara svärmor med familj o släkt på middag. Så ska vi fira min födelsedag! Men både jag och Henrik kommer väll vara jätte trött imorgon för ikväll blir det utgång. Är ju ledig hela dagen :D

Men nu ska jag kliva in i duschen sen fixa mig!! puss på er

Snart läggdags

Hej på er sötisar. Tyvärr har jag fortfarande inga bilder att lägga ut eftersom min mobil är trasig, har inte hunnit lämna in den än. Men nu vet ni iallfall att jag lever ;) Nu ska jag krypa ner i soffan o titta lite på tv. Sov gott!

RSS 2.0