Lördag

Idag ville Henrik gå på båt mässan men jag känner verkligen inte för att gå på den. Så vi hittar på något annat idag stället :) Ikväll ska vi hem till Frisk, eller iallafall Henrik vet inte säkert än om jag ska med än. Får se! Men nu ska vi äta frukost så måste sluta att skriva. Hoppas ni får en bra lördag :) Kanske hörs lite senare idag!

Vill du gå ner i vikt?

Igår tittade jag på nåt tv programm där dom visade olika metoder att gå ner i vikt. En av dom var weightview.com där man skickan in en bild på sig så skriver man hur mycket man väger nu och hur mycket man vill gå ner i vikt. Det är till för att man ska få se hur man kommer se ut och bli peppad av att se resultatet, vilket jag tror funkar!! Så jag provade och vart rätt chockad då jag fick se bilden före och efter. Prova du med om du vill gå ner i vikt eller bara för att se hur du skulle se ut.

Här är jag
                             Före                                                                         Efter

Hundvagn

Ni kommer nog alla ha olika åsikter om detta. Men jag har faktiskt funderat länge nu på att skaffa en hundvagn till Ville. Inte för att det är gulligt eller att jag vill behandla honom som en unge. Utan att jag tycker mest att det är jobbigt att när jag ska på längra turer så måste jag alltid bära honom en bit. Vilket är väldigt svårt om jag har en massa andra saker som jag samtidigt måste bära. Som på sommaren då jag ska till badstranden och det är en bit att gå/åka. Jag har en massa pakning med badkläder, filt och massa annat, sen blir Ville trött och jag måste bära honom. Då vore det perfekt med en vagndär han kunde liga i då han blir trött och jag kan ha lite av min packning under vagnen. Vet inte vad han skulle tycka om en vagn dock, men tror nog att han kan tycka om det. Då solen lyser kan han ligga där inne i skuggan o sova! Eller så hatar han den och bara vill komma ut o gå. Har läst en massa plus och minus om en vagn på nätet och jag håller helt med om vad som står där..

Plus:
+ Bra att köra den trötta, gamla eller sjuka hunden i som inte orkar gå.
+ Bättre än en väska på axeln, det blir tungt för matte eller husse i längden och ingen kan knuffa till dig och hunden.
+ Bra för valpar, många låter sina valpar gå alldeles för mycket vilket kan påverka både skelett och den växande hundens psyke negativt.
+ I en vagn på stan riskerar inte den lilla hunden att bli trampad på.
+ Skönt att ha i vissa möten med okända, större hundar. I en vagn kan den lilla hunden känna sig trygg.

Minus:
+ Alla hundar behöver röra på sig, hälsa på människor och andra hundar och leva hundliv.
+ Om hunden alltid körs i vagn lär den inte må bra. Använd med måtta och bara när det behövs.
+ Lätt att dras med i nya trender. Alla hundar och hundägare behöver inte en vagn.
+ Skämmigt att gå omkring med en barnvagn till hunden. Eller?

Lite olika vagnar
( klicka för att se större! )



 

Jag o älskling!

Idag har vi varit tillsammas i 13 månader! Grattis till oss älskling!

bedövad!

Halloj! Var på jobbet som vanligt klockan nio idag hann i princip bara börja innan jag var tvungen att avsluta för att jag skulle till tandläkaren. Hade ett hål i ena tanden, det gick rätt fort att laga. Efteråt hängde hela min mungipa så jag knöt halsduken för så att ingen skulle se. Sven hade kvar Ville på jobbet och jag åkte hem till mamma och gick ut med Zorba på en lång promenad då hon fick leka en massa. Mamma kunde inte gå ut med henne för att hon ligger med ryggskott :P Då jag varit ute med henne så börja bedövningen släppa lite och jag fick ont i tanden, hon sa att jag kunde känna av det i några veckor så det är väll bara att stå ut. Men då jag kom in ringde jag sven och sa att jag inte orkade jobba så han kom och hämtade mig så åkte jag hem. Skönt att sluta tidigt en dag, speciellt idag då det är fint väder. Henrik var på kurs idag så han har redan slutat och är påväg hem. Ska möta honom i centrum så ska vi handla lite sen hem och förbereda inför kursen ikväll! Men nu ska jag klä på mig sen kila iväg :)

Då jag kom hem och skulle hälsa på maja(vår underlat) så ser jag att hon har förstoppning, min lilla gullplutt. Mamma hällde olja i vattnet så får vi se om det släpper. Hoppas det! <3<3

Min älskade Zorba


Gravid 3:e månaden

Håller på att rensa lite bilder på datorn och hittade några bilder på min mage då jag var gravid. Tycker den var rätt stor för att vara i v6.. Ioförsig gick jag upp väldigt mycket i vikt för jag åt som en gris, dock inte mot slutet som var ett helvtete då jag bara spydde heeeela tiden. Eller magen vart störe men jag gick ändå ner vi vikt.. Nu efter ca 9 månader sen jag gjorde aborten och bara ca två månader sen barnet skulle ha kommit så känns det jätte bra faktiskt och jag tycker helt klart att  jag fattade rätt beslut. Tänker faktiskt inte så ofta på det här med aborten utan pustar mest ut och tackar över att jag inte behöll det. Känns lite hemst att säga, men så är det! Min önskan är att ha familj med två/tre barn, bo i villa med en underbar man, en riktigt svensson familj helt enkelt. Men i det fallet hade det nog inte blivit så utan jag hade nog slutat som en ensamståeende mamma, vilket jag inte direkt drömmer om..

I början var det självklart jätte jobbigt och det tog ett bra tag innan jag kunde släppa det. Jag var mest rädd för var att jag hade tagit fel beslut och att jag skulle ångra mig. Men så är inte fallet idag :) Skulle nästan kunna säga att det var tur att jag inte behöll barnet, nog för att jag tror att jag skulle vara super lycklig om jag hade behållt det, men jag hade missat så himla mycket. Sen kände jag inte Henrik så bra och jag tror faktiskt inte att det hade hållt mellan oss. Man måste känna varandra mycket bättre än vad han och jag gjorde, sen hade vi ju bara varit tillsammans i en månad tror jag.. Så jag tycker det är tur, för jag har ju Henrik kvar och förhoppningsvis har vi en hel framtid framför oss tillsammans! Så drömmen min kan bli sann :)

Kulan på magen i bara v 6.
Här låg jag ner så magen vart mycket mindre, men kunde inte stänga mina jeans längre, det var riktigt irriterande.





Fest ikväll..

Det var riktigt länge sen jag festade. Men har inte kännt så stor lust då jag har pojkvänn. Ikväll ska iallafall Micke ha fest, hade jätte gärna velat gå för jag är sjukt party sugen idag, men Henrik tyckte inte det så jag stannar nog hemma, dock inte för att jag är en toffel utan det är nog det bästa i vilket fall som helst eftersom att jag ska upp tidigt imorgon och jobba.. Sen är det klart att jag vill vara hemma och mysa med min älskling!

haha schnyygt! Nån kille o jag, kommer inte ihåg vad han hette :P

Jag o min knotte på jobbet idag

Kom hem för en liten stund sen. Idag har jag haft fullt upp hela tiden. Har snart tänkt att hoppa in i duschen, stinker rök som satan. Där jag jobbar är det nästan bara folk som förgiftar sig själva :P Nog för att jag är känslig mot rök, men det är inte det minsta mot vad Henrik är. Så ska försöka få bort det mesta av lukten innan han kommer hem :) Imorgon ska vi på hundkurs igen, just nu känner jag faktiskt att jag inte har så stor lust men det kanske kommer då det är dags.
Imorgon ska jag till tandläkaren sen ska jag tillbaka till jobbet. På fredag ska jag först käka lunch med en kille som jag ska börja jobba åt sen ska jag och Sven åka hem till Jesper blomqvist och kolla på elen där, ni kanske vet vem Jesper är? Han spelar iallafall fotboll och är rätt känd ;) Så det ska bli kul att få se hans hem. Sen ska jag försöka övertala Sven till att vi ska åka hem till Markolioo. ( Sven fixar hans hus med all belysning där just nu ) Vill verkligen träffa honom. Då jag fyllde år fick jag en cd skiva och ett foto av markolioo, tycker det var lite gulligt av honom, så skulle vara kul att få se han face to face o tacka för presenterna :) Men vi får se hur det blir med det. Ne nu ska jag hoppa in i duschen! vi hörs sen!

Mamma så söt och hade skickat en smoothie med Sven (hennes kille) så jag skulle ha på jobbet :)


Tråkiga el prylar jag håller på med..


Ville ponken på jobbet.

Do you know, that everyday is the first of the rest of your life


what a beautiful morning, or not?!

Helloou!
Nu sitter jag i soffan heelt slut i huvet. Igår kom Frisk till oss en stund på kvällen. I början satt vi alla tre med en varin dator, såg rätt kul ut men sen bestämde vi oss för att titta på sällskapsresan, den är ju så jäkla rolig! Millan jobbade nämligen på kvällen så då var han här o höll oss sällskap. Det vart rätt sent, eller sent kanske det inte var, klockan var vid 11 men jag var så himla trött och ännu värre var det imorse då jag skulle gå upp ur sängen. Fick hälla i mig kaffe. Var på jobbet klockan nio imorse, sen vid 12 åkte vi till karolinska sjukhuset i huddinge där jag skulle träffa en läkare för att få reda på svar från några prover jag tagit. Allt såg bra ut som tur är eller vad man ska säga, jag önska jag hade nå mer symtom så kanske dom kunde hitta vad som är fel. Fick se mina röntgenbilder på lungorna och hjärtat. Det såg fin fint ut ;) Läkaren jag träffade var super trevlig. Han lyssnade och verkligen tog till sig allt jag sa till honom. Så idag skulle han prata med sina andra kollegor om hur dom ska göra med mig så skulle han ringa mig imorgon så får vi se hur allt blir. Han tyckte iallafall att dom måste göra nått åt det här och verkligen försöka hitta vad som kan vara fel. Åh måste ju berätta att på fem gånger hos läkarn, från jag fyllde 18 så har jag nu fått frikort!! Skönt att slippa betala mer åt läkarbesök, åtminstonde i ca ett år till.
 
Imorgon blir det en hel dag på jobbet skulle igentligen börjat klockan sju men får komma lite senare! Både igår och idag har jag fått gå tidigare pga läkarbesök o annat. Så ser faktiskt fram mot morgondagen o få tjäna lite pengar. Har även fått frågning från en firma som ligger på söder där dom vill att jag ska städa en gång i veckan så har tänkt att tacka ja till det tror jag, med bra betalning då ;) Henrik ringde precis, han var hemma om ett litet tag så ska börja med middagen nu hade jag tänkt. Hörs kanske lite senare! :)

Fettis dagen!!

Fetta er riktigt med semlor nu ;)


Känner mig helt plötsligt jätte glad

Nu ska jag snart gå och lägga mig och drömma en massa fina drömmar! Imorgon är det lov, så man kan ju inte vara mycket annat än glad. Sovmorgon är bland det bästa som finns! Hoppas ni sover gott allihoppa :) Natti natt

Jag med kort hår!

En av mina små gulllungar!

Jennifer! En av mina sju syskon ;)



I veckan har jag tänkt att åka till pappa och hälsa på då jag ändå har lov. Saknar mina busungar så extremt mycket. ♥

Snart är dagen slut!

Kom hem för en liten stund sen efter att ha varit i Kista och lämnat mitt CV på en butik så nu håller jag tummarna på att dom hör av sig och vill anställa mig! Vilket väder det har varit idag då, det är ju så sjukt mycket snö ute. Jag som vanligt hade högklackat på mig så det var tur att Henrik var med annars hade jag nog ramlat ett antal gånger. Han fick dra mig fram för att vi skulle komma någonstans. Men nu sitter jag här i soffan igen med datorn i knät. Vet inte riktigt vad det har varit med mig dom sista dagarna, jag har varit så himla frånvarande. Henrik har frågat vad det är och jag vet inte vad jag ska svara då jag själv inte vet varför jag är så. Men får väll hoppas att jag snart känner mig som vanligt igen..
Haha just nu håller Henrik på att torka upp efter Ville som hade bajsat på mattan! Det stinker som satan i hela lägenheten, uuusch!! Nu måste här vädras, puh, för det går verkligen inte att andas!!

stackarn!

Ingen vill ha en sån reaktion då man berättar något sånt..
Lyssna på reaktionen!

http://cha.bloggspace.se/908351/Jag-ar-med-barn/

Nu är det godnatt!

Redan vid tio hade jag tänkt gå och lägga mig för att jag var så himla trött men Henrik tyckte jag skulle vara uppe ett tag till. Men nu har det gått två timmar och klockan är nästan tolv så nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig. Sov gott puss o kram!

Jag och lill killen Ville!

Ta bort hår!

Åh måste bara berätta, igår lärde jag mig att ta bort hår med bara en tråd. Så fick prova på både Frisk och Henrik :D Men behövs lite mer träning, men tycker det var coolt att jag klara det !!

En bild från egypten då han tar bort hår på mig med bara en tråd. ( fast vi gör inte riktigt på samma sätt, han gör på nåt konstigt sätt och håller tråden med tänderna :P )

Brunt på mycket!!

Brun färg är så grymt snygg på en massa saker. Som tillexempel, smink, kläder, skor, brun tapet är väldigt snyggt, sen är det snyggt om kroppen är lite brun, eller håller ni inte med? ;)

Mina favoriter! Brunt och guld!

Lördag

Hej allesammans! Idag var jag, Henrik och hans mamma Annsofie i kista centrum. Hon hade färgat håret igår och var jätte missnöjd så då åkte vi med henne till kista så hon fick färga om håret. Så nu är hon jätte fin i håret :) Medans hon var hos frisören så gick jag och Henrik och käkade sen tittade vi i en massa affärer. Vid kvart över åtta var vi hemma så hela dan rusa iväg. Ikväll skulle jag igentligen ha åkt till Daniel där vi skulle vara lite folk och titta på melodifestivalen. Men eftersom klockan redan var så mycket och jag var skit trött så bestämde jag mig för att vara hemma. Igår vart det inge krogen, jag måste erkönna att jag är en riktigt torrboll, jag orkade faktiskt inte. Så vid halv tio kom Frisk hit så satt vi och tittade på lite dansbilder och kollade jobb till mig medans Henrik satt vid datan och var osocial :P

Fick shampoo och balsam då vi var hos frisörn av Henriks mamma, hon är så gullig :)
2 stycken för 499 kronor. Shampoo och balsam från Matrix.


Så här såg jag ut idag!
Byxorna är från Jc
Tröjorna från Gina Tricot


Igår tog jag mig tid till att rensa och tvätta min sminkväska. Jag insåg att jag hade på tok för mycket smink som jag inte ens använder, så nu är iallafall hälften av det borta och det går äntligen att stänga väskan.
Mitt smink!

Sminkväskan blir tvättad. Kan det bli nå smutsigare vatten än det här? äckligt!

Före!                                        ( Lite skillnad iallafall )                              Efter!!

Bara för att du är du.

Satt och tittade på bilderna från då jag och Henrik var i Egypten. Längtar tillbaka så sjukt mycket. Vi hade det så himla kul tillsammans!



Lite dåliga bilder, men man ser kanske vad det står ändå ;)
De här bilderna är från sista kvällen innan vi skulle åka hem då jag och Henrik satt vid vattnet och ritade sen i sanden. Väldigt mysigt!


haha tro det eller ej!

Jag håller mig fast vid att det inte är min dag idag. När jag kom till skolan så var klockan nio. Klockan halv tio skulle jag möta läraren och vi skulle ha utvecklingssamtal. När klockan var 09.40 började fundera varför hon inte hade kommit. Precis då kommer min gamla lärare Taina, så hon tog med mig in i rummet så ringde vi Annsofie (min lärare), men inget svar. Så då bestämde jag mig för att börja åka hem igen. Precis då jag kommit in i trapphuset och ska låsa upp dörren ringer Annsofie och säger att hon inte hade hört mitt medelande som jag lämnat på telefon svararen. Det hade blivit ett missförstånd. Hon satt i en byggnad medans jag satt i en annan. Men så vi bestämde att vi skulle boka in en ny tid nån annan dag. Skulle haft en lektion klockan ett idag sen slutat, men eftersom jag åkte hem så orkade jag verkligen inte åka tillbaka. Så min dag idag har inte varit särkillt spännande. Men däremot har jag sökt ännu mer jobb på alla möjliga ställen då jag kom hem. Så vi får jag väll se om nån hör av sig. När Henrik kommit hem från jobbet ska vi gå och handla lite sen ska jag börja fixa mig inför kvällen för då jag ska ut på krogen!! Hoppas ni får en bra fredags kväll!

En bild tagen i skolan för nån dag sen, jag satt och tänkte på hur skönt det är att sitta såhär, med benen i kors. Jag sitter jämt så!

Fredag!

Äntligen är det fredag, tycker ioförsig att veckan har gått väldigt fort. Igår var jag och Henrik på valpkurs med VIlle. Det gick jätte bra och VIlle var så himla duktig. Det är en tjej som också är med där som har en chihuahua så Ville och han den andra lilla vovven busade en massa med varandra. Längtar redan till vi ska dit nästa vecka :) I onsdags skrev jag klart mitt CV. Så nu har jag sökt en massa jobb.

Morgonen har varit hemsk, det är verkligen inte min dag idag och det gör mig lite nervös eftersom jag ska ha utvecklings samtal nu på morgonen. Började med att jag trampade i bajs då jag klev upp, inte det roigaste då man är trött och börja städa. Jag hade mackan i brödrosten under tiden jag höll på att städa, helt plötsligt ryker det ur den och det såg ut som om det brann. Fick upp mackan tillslut och den var kolsvart!!! Kände verkligen att jag inte orkade och ville bara gå och lägga mig igen. Öppnade fönstrena för att inte brand alarmet skulle gå och väcka Henrik. Så vi får se hur jag klarar av resten av dagen...

Igår ringde Sofia och sa att hon skulle dra ihop ett gäng så skulle vi alla dra på krogen. Får se om jag hänger med. Annars blir jag hemma och myser med min älskling! Men nu ska jagbara fixa det sista sen måste jag åka till skolan. take care puss

Jag idag!
Alla kläder från Gina :D


Britney Spears - Womanizer


Hemma idag

Go morron eller god dag kanske man ska säga!
Igår kväll åkte jag och Henrik till Kista för att fixa lite sen tittade vi i några affärer. Vi somnade rätt sent igår så både han och jag var super trött imorse. Då Henke hade gått till jobbet imorse så gick jag upp och tog en ipren sen somnade jag om. Hade sån himla huvudvärk antagligen för att jag var så trött, så valde att stanna hemma från skolan idag. Imorgon ska vi på hundkurs med Ville, så idag ska jag plugga lite, sen när Henrik kommer hem ska vi gå förbi och titta vart det är vi ska vara imorgon. Idag ringde min mammas kille och sa att han hade fixat jobb till mig under sportlovet. Ska jobba på prips i ulvsunda, sen vad det är jag ska göra vet jag inte riktigt än. Men det blir nog bra! Det bästa är att jag fick ta med mig lilla Ville så då slipper jag fixa hundvakt!!

Just nu ligger jag i sängen med Ville bredvid mig och skriver på en uppstats.


Har fått en massa frågor om vad det är som står på mig blogg om otrohet och hur det är mellan mig o Henrik. Så nu ska jag förklara..
Jag och Henrik har det jätte bra och är lika lyckliga som innan allt det här på min blogg. Jag kommer nog aldrig få reda på vad som verkligen är sanning och inte. Men hur det än är, vare sig han var otrogen eller inte, så litar jag självklart på Henrik och jag älskar honom för mycket för att bry mig om nåt som hände för typ 8-9 månader sedan, som helt plötsligt dyker upp nu. Det var en massa saker som hände i sommras och många som försökte få det att ta slut mellan oss. Men vi har klarat det såhär långt så jag tror på vårt förhållande och tänker inte låta någon förstöra det mellan oss. Så nu tänker jag glömma allt det här och bara tänka på oss två!! Henrik och jag är gulligare än någonsin mot varandra och vi är både redo att kämpa vidare!

Fick mail av brorsan, rätt rolig!

En killes berättelse:  

 

Jag har aldrig riktigt kommit underfund med varför mannens och kvinnans

Sexualdrift skiljer sig så mycket.  

Jag har heller aldrig förstått det där med Venus och Mars.

Jag har aldrig kommit underfund med varför männen tänker med huvudet!! och kvinnor med hjärtat.

 

Till exempel:

 

En kväll förra veckan gick min flickvän och jag till sängs. Passionen börjar glöda i sovrummet när hon till sist säger; 'Jag känner inte för det. Jag vill att du bara ska hålla om mig. ' 

 

Jag sade; 'VA??!! Vad var det där?'. Sedan säger hon de ord alla pojkvänner fasar att få höra....

 

'Du är inte tillräckligt i kontakt med mina emotionella behov som kvinna, för att jag ska kunna tillfredsställa dina fysiska behov som man.' 

Hon besvarade min frågande min med att säga; 'Kan du inte bara älska mig för den jag är och inte för vad jag gör för dig i sovrummet?' 

 

När jag förstod  att inget skulle hända den natten så somnade jag.

 

Nästa dag tog jag ledigt från jobbet för att vara med henne.

 

Vi gick ut och åt en fin lunch och gick och shoppade i ett stort, stort

Onämnt shoppingcenter.  

Jag gick med henne i affärerna där hon provade flera olika verkligt dyra plagg.

 

Hon kunde inte bestämma sig för vilka hon skulle ta, så jag sade åt henne att vi tar alla. Hon ville ha skor som komplement till sina nya kläder.

Så jag sa att vi får köpa ett par till varje ensemble. Vi gick sedan till juvelavdelningen där hon valde ut ett par diamantörhängen.

Tillåt mig säga... Hon var sååå upphetsad! Hon måste ha trott att jag var ett steg från mentalsjukhuset.

 

Jag började tro att hon testade mig när hon frågade om hon kunde få ett tennisarmband!, när hon  inte ens kan spela tennis.

Jag tror att hon trodde jag var knäpp när jag sa; 'Det går bra älskling'.

Hon var nästan nära sexuell tillfredsställelse av allt shoppande.

 

Med ett jättestort leende sade hon till sist; 'Jag tror att det är allt älskling, vi går och betalar'. Jag kunde knappt hålla mig när jag till sist sade; 'Nej älskling, jag känner inte för det'.

 

Hennes ansikte blev helt vitt och hennes haka föll till marken med ett

förvånat; 'VA?!!!'.  

 

Jag sade sedan; 'Älskling! Jag vill bara att du håller sakerna en stund.

Du har inte tillräcklig kontakt med mina finansiella behov som man, för att jag ska kunna tillfredställa dig som kvinna'.

 

Sedan när hon såg ut som om hon skulle döda mig, fortsatte jag; 'Varför kan du inte älska mig för den jag är istället och inte bara för de saker jag köper åt dig?' 

 

Tydligen kommer jag inte att ha sex ikväll heller.

 

SKICKA DETTA TILL ALLA KARLAR SOM BEHÖVER FÅ SIG ETT ”SMILE” IDAG OCH TILL ALLA TJEJER SOM  HAR HUMOR NOG ATT HANTERA ”SANNINGEN”...


Henrik är mitt allt!

Om jag ska vara ärlig, i början av mitt och Henriks förhållande så litade jag inte på Henrik fullt ut. Men allt efter tiden har gått så har vårt färhållande bara blivit starkare. Men tror att det är rätt vanligt att man är lite orolig i början, att den andra ska vara  otrogen för att man inte riktigt vet vart man har varandra. Men jag vet vart Henrik står nu, vi har snart varit tillsammans 13 månader och jag tvekar inte en sekund på honom. Kommentarena jag har fått om att han skulle ha varit otrogen mot mig tror jag inte alls på, Jag litar på Henrik till 150%. Allt han gör för mig, den kärlek han visar, då han ställer upp i ur och skur och visar att han verkligen bryr sig om mig, tror inte jag han skulle förstöra på ett ögonblick med att vara otrogen mot mig. Jag älskar Henrik och tänker aldrig tvivla på honom om att han skulle vara otrogen, om jag inte såg det med mina egna ögon!!

Vi alla gör våra misstag....
vissa som vi ångrar och andra inte! Men vi har det så bra tillsammans nu att jag inte tänker lägga ner nån energi åt det med otrohet. Men tack Evelina för att du sa det!

Jag idag!

Nu ska jag gå ut på en promenad med Ville sen ska jag bege mig mot skolan. Jag orkar verkligen inte, är så himla trött! Men slutar klockan ett så det blir skönt! Hörs, morsning korsning!


Har du ett plåster? Jag skrapade knät då jag föll för dig!

med en passande bild ;)

Från det ena till det andra

Jag är helt till mig! Allt känns på topp. Idag fick jag reda på att jag klarat matte provet. Vilket var riktigt skönt, så allt plugg hemma på kvällarna med henrik har gett resultat ;) Sen måste jag berätta en annan rolig grej. Idag för första gången lyfte Ville på benet då han kissade. Han har blivit så himla stor vårt lilla knyte. Men nu ska jag börja med maten, Henrik ringde precis och sa att han snart var hemma :)

Knytet då han var mindre!


Igår tittade vi på sista beck filmen, dom är ju så grymt bra! Ikväll blir det säkert nån film och mys i soffan.VI hörs kanske senare Ha det bra kram


Otrohet, komentaren

För några månader sen skrev jag ett inlägg om otrohet (som ni kan se här nedanför.) Såg just att jag hade fått en komentar där det stod, "om jag var du skulle jag inte lita på Henrik.." Vet inte vem som har skrivit det, eftersom personen valde att vara anonym, men får jag bara fråga varför jag inte skulle lita på Henrik? 

Hur som helst så var det väll tur då att du inte är jag! För det finns ingen annan som jag litar så mycket på som jag gör med honom!

Det gamla inlägget...

Jävla reklam :P

Har ni sett reklamen som brukar sitta vid tunnelbanorna. Där det typ står: Otrohet är vanligare än man tror, en i varje förhållande är otrogen, är det du eller din partner? Första gången jag läste den så fick det mig att fundera, tycker faktiskt inte att det är så konsitgt om man har lite svårt att lita på sin partner. Speciellt inte med sån reklam! Det är klart att det får människor att tänka efter och bli lite rädda eller fundersamma. Men jag litar på Henrik så det är jag inget jag är orolig för ;)
Igår spelade jag och Henrik Wii. Har lite träningsvärk i ena benet idag. Vi hade så himla skoj. Att se Henrik när han rockade rockring, var nog bland det roligaste jag har sett i hela mitt liv!

Stannade hemma idag från skolan för att jag inte kände mig så bra. Har varit så mycket just nu så jag har inte velat göra nånting. Är både arg, ledsen och glad på samma gång. Vet inte hur jag ska förklara det. Men idag har jag tänkt att  städa och tvätta lite sen plugga inför matteprovet på fredag, för det provet måste jag bara klara :D sen är det skönt att vara inne och hemma  när det är sån snöstorm ute, men det är inte en okej anlegning till att stanna hemma från skolan så det säger  jag bara lite tyst!

Alla hjärtans dag.

Ja vad ska man säga.. Igår var det alla hjärtans dag och jag var på skit humör hela dagen tyvärr.. Orkar eller tänker inte skriva varför men jag kan säga att jag helt enkelt gav upp. Efter att hela förmiddagen var näst intill skit så kände jag att resten av dagen också var förstörd. Så jag hoppas ni hade en bättre dag än vad jag hade ;) På eftermiddan möte jag upp syrran och hennes kille som var i stockholm och hälsade på sen åkte jag och Henrik hem och gjorde middag. Redan då klockan var 11 gick jag och la mig i sängen och försökte sova, men det gick inte, så när klockan var ett, då henrik kom in och skulle lägga sig gick jag upp och la mig på soffan där jag somnade hyffsat fort ändå. Vid tio gick jag upp och handlade vanilj hjärtan på ica. Vet att Henrik älskar det, kände mig lite taskig mot honom att jag var som jag var igår, trots att jag hade mina skjäl :P Så idag försökte jag vara lite gos och ändå visa att han är min underbara!



Idag har jag bara legat här på soffan med datorn i knät och slappat. Jag och Henrik var en snabbis till centrum för han skulle köpa nån kabel till andra datorn. Idag ska jag kanske träffa Mika då hon slutat jobbet annars får jag se vad som händer! Hörs senare


Fredag den 13e

Hej alla goa o glada filurer! Imorse var jag extreeemt trött. Henrik gick upp 20 over 7 och gick ut med Ville för jag var så himla trött, han är så gullig min Henrik :) När han hade gått till jobbet somnade jag om och sov till halv ett. Så nu har jag hunnit klä på mig, äta frukost, sminka mig, varit ute på en promenad med Ville och nu sitter jag här, det är rätt bra gjort på en timma för mig iallafall. Idag är det fredag den 13e som ni säkert alla vet, scary ;) Än så länge har allt gått bra! Men vi får väll se hur dagen fortsätter. Har tänkt att plugga lite matte nu på förmiddan sen får jag se vad man hittar på! hörs sen

Torsdag! Dagens outfit!

Hej allihoppa! Nu har jag precis duschat. Idag ska jag träffa Johanna och hennes kille. Jag och johanna har varit kompisar sen vi var små men tyvärr ses vi inte så ofta för hon bor i findland med hennes kille men är här och hälsar på nu, så det ska bli riktigt kul att se henne. Var ju bra länge sen vi sågs. Hade tänkt ge henne en liten present för hon fyllde 24 här om dagen, men som vanligt kommer jag inte på nåt :) Men nu måste jag gå ut med Ville på en promenad sen ska jag möta upp dom i solna centrum! Hörs senare

Jag idag, sommarklädd!! Men med leggins, tröja och en halsduk funkar det nog bra ;)


Lite av mig som liten

( Lite suddiga bilder, tagna från mobilen )

Jag några dagar gammal! Är man inte söt? ;D


Nathalie och jag

Söta prinsessor! Sara, Jag och Elin

Vilken dag!

Idag har det varit full rulle hela tiden. Klockan kvart över sju ringde väckarklockan och det var dags att pallra sig upp ur sängen. IDag var jag på läkar besök på karolinska. Tog en MASSA prover, vart stucken i båda armarna och röntgade lungorna. Så imorgon ska läkaren ringa till mig och berätta om de provsvar som dom fått reda på och om det visar nåt. Sen ska jag tillbaka till huddinge på ks om två veckor igen.
När jag kom hem gick jag ut med Ville sen gick jag ner till centrum och shoppade :D Idag är jag på riktigt shopping humör, men orkade inte gå så länge utan när jag vart inne i tre affärer så bestämde jag mig för att gå hem. Så nu är jag helst slut, äntligen är mys byxorna på och jag kan slappa, igallafall en liten stund för snart ska Ville ut på en promis igen.
Köpte lite grejer till Henrik som han ska få på alla hjärtans dag, sen käpte jag även fyra toppar och en halsduk till mig från Gina tricot :)

Min goda lunch jag åt då jag kom hem efter några timmar på ks!



älsklingens presenter ( inte så märkvärdigt )!


Toppar 29 kr st från Gina Tricot


Mysig halsduk 29 kr från Gina Tricot

Stone sour - zzyzx Rd.


Snart alla ♥- dag

Syrran ringde imorse, som vanligt snackade hon på och tiden tickade iväg. Så efter 82 minuter så la vi på. Idag ska jag sätta mig och plugga lite matte. Sen hade jag tänkt att gå ner till centrum och handla en present till Henrik. Eftersom jag inte gav honom nåt då han fyller år så tänkte jag att då kan jag ge honom en extra present på alla hjärtans dag. Fast har inte en aning om vad man skulle kunna köpa till honom, jag har sämsta fantasin helt klart!!! Men nått lär jag väll komma på. Henrik ska ut och käka middag med Frisk ikväll så för min del blir det en kväll själv hemma med bara Ville.. Imorgon ska jag till karolinska sjukhuset och kolla upp det här med febern. Men nu måste jag fixa mig så jag kommer iväg nån gång. Har ni några ideer om vad man kan hitta på på alla hjärtans dag?


En perfekt söndag!

Igår var jag på bio med Maria (blondinen). Var väldigt länge sen jag träffade henne så det var riktigt kul. Har blivit sååå dålig på att umgås med mina vänner då jag har pojkvän, ber om ursäkt för det. Men igår satt jag och Maria och pratade om det, eftersom hon nu också är i ett förhållande så har hon lite mer förståelse att det blir lätt så.  Så nu är det skärpning så ska jag försöka träffa allihoppa lite mer :) Hur som helst, filmen vi såg var Australia. Den var så himla bra. Jag satt med tårarna i ögonen en massa gånger under filmen medans Maria satt och skrattade ( vet dock inte vad hon tyckte var så roligt för det var ju inte särskillt mycket att skratta åt ), men sen är jag är så himla känslig när jag tittar på filmer. Bion började halv fem och höll på i nästan tre timmar. Då vi skulle gå ut mötte vi Hanna och Martin, då skulle dom också gå på bio :)
Då jag kom hem så myste jag med älsklingen i soffan medans vi tittade på Enough! Så grymt bra film.

Maria


Idag ska jag träffa Maria (brunetten), och gå på en promenad eller nåt. Det är så himla fint väder ute så man får ju ångest då man bara sitter inne. Ska ta och börja fixa mig för vid ett skulle hon höra av sig så skulle vi mötas upp. Ha det bra hörs senare!

Lördag wiho!

Känner mig hyffsat pigg, går lite upp och ner men är helt klart på bättringsvägen. Nu är det febern och lite halsont som är jobbigt. Annrs ska jag absolut inte klaga med tanke på hur det har varit dom senaste dagarna. Kom precis ut ur duschen och ska snart börja fixa mig. Ikväll ska vi till Frisk och MIllan på middag och sen titta på melodifestivalen :) Ska bli jätte kul. Har inte träffat några människor alls på bra länge känns det som. Eller aah förutom Henrik och mamma då. Så ska bli kulatt få se lite andra ansikten. Snart kommer nog Henrik hem, nbäst jag skyndar mig så jag är klar tills han kommer hem. Han skulle till Kista idag men jag orkade inte följa med tyvärr, utan har försökt samla all ork till kvällen :) Hoppas ni får en trevlig lördags kväll!


Cardigan, vill ha!

Eftersom jag inte har så mycket att göra då jag bara är hemma och är sjuk så tittar jag runt lite på nätet. Hittade en tröja som jag tycker var snygg!  Fast kanske lite väl lätt klädd om man inte har nåt under, men den var lite cool eller vad säger ni?


På bättringsvägen tror jag!

Åh jag hoppas verkligen att jag är på bättringsvägen nu. Igår mådde jag så dåligt att mamma fick komma hit och hjälpa till med VIlle och lite annat. Men idag känner jag mig hyffsat pigg, har hållt mig uppe hela dagen och klarat gått ut med Ville :) Hoppas att jag snart är frisk igen, skulle vara så himla skönt.


Dålig.. mår sämre än sämst!

Hej allihoppa! Nu har jag förökt tagit mig ork till att skriva lite. Förlåt att min updatering är lite dålig just nu. Men det är nämligen så att jag ligger sjuk. Dom fyra sista dagarna har jag mått sämre än nånsin. Igår då Henrik kom hem så åkte vi in till akuten på karolinska. Ska till läkaren den 11e men jag kände att jag orkade verkligen inte vänta, mådde så himla dåligt och värre är det idag. Efter några timmar på sjukhuset så kommer läkaren och säger att han inte kunde göra så mycket mer. Jag vart nästan gråtfärdig då jag satt där på sängen och han säger att jag måste hålla ut till den 11e. Hade iallafall hoppats att dom kunde hjälpa mig på nått sätt. Men det finns väll inte så mycket att göra.  Jag är bara så himla trött på att det inte blir bättre, känns som om jag aldrig kommer få nått svar på varför jag går med feber... Idag var ännu en sånhär dag då jag bara har legat på soffan, helt borta och halv sovit genom alla program som visats på tvn. Känner inte riktigt igen mig själv. Är så orkeslös att jag har knappt orkat gå till köket. Det större problemet är då jag ska  gå ut med Ville på promenader. Det tar bra lång tid inann jag får orken att ta mig ut genom ytterdörren. Tycker så synd om min lilla snutt då han kommer med en leksak i munnen och tittar på mig som, ska du inte leka med mig?

AH jag orkar inte vara sjuk längre!!!!!


Kommer nog vara lite dåligt med skrivandet dom närmsta dagarna då jag mår sähär. Eftersom jag knappt kan sitta upp i sängen så tar det väldigt mycket krafter till att sätta sig vid datan och skriva. Men ska göra mitt bästa! Vi hörs förhoppningsvis snart igen! ta hand om er!
Kramar

Fick blommor av hjärtat!

Efter Henrik kom hem från tulpan mässan kom han med en jätte fin bukett med tulpaner till mig, han är så gullig min älskling!


Leksaker överallt!

När jag och Henrik var på kryssningen så gick vi in i en butik där jag hittade stans sötaste nalle. Henrik frågade vad jag skulle ha den till och jag svarade att våran lille William eller flicka ( som inte finns ännu:P ) skulle ha den. Så efter lite tjat så fick jag köpa den :) Det var ju bara ett måste, är den inte söt? Jag är iallafall helt kär i den.



Våran lilla Ville!
Då Henriks mamma och alla var här sa dom att man nästan kunde tro att vi hade en liten unge. Det låg leksaker ÖVERALLT i hela rummet. Men nu är åtminstonde några ihop plockade, det är inte det lättaste att samla ihop alla hans leksaker tillsammans, för så fort man lagt dom på plats kommer Ville och springer iväg med det, så då ligger dom överallt igen!!

Några av hans alla godsedjur.
Den fina elefanten och kaninen som sitter ovanpå fick vi förra veckan av mamma :)

Vår känsla!

Ah det var så mysigt, känns verkligen som om våren är påväg. När jag öppnade ögonen imorse så såg jag hur solen lyste ute. Så jag tog på mig kläder direkt och gick ut med Ville på en lång promiss. Man märker verkligen att Ville börjar bli större. När vi är ute så har han börjat sätta sig ner flera gånger och kissa, fast det kommer dock inget dom sista gångerna han sätter sig ner för att lägga revir. Snart kanske han börjar lyfta på benen också :)
Fick precis en komentar om att det behövs städas igen, men igår tog jag mig faktiskt lite tid till att städa innan Henriks mamma, mormor och morfar skulle komma hit för att titta på lite foton. Henriks mormor är lite av en pedant tycker jag, så alltid när hon ska komma vill jag att det ska vara super rent :D Varje gång då hon är på besök här frågar hon hur jag gör för att få en sån ren diskbänk, haha hon är ju så söt!

I tre dagar nu, varje natt har jag vaknat av att jag mår illa och har jätte ont i huvudet. Huvudvärken och illamåendet vägrar ge med sig, så jag får gå med det hela dagarna. Men SNART så, den 11e februari så ska jag få komma till läkaren, hade nog inte orkat vänta längre. Med tanke på att det bara blir värre hela tiden. Är så trött på att vara sjuk.. Speciellt då jag inte har en aning om vad det beror på och så blir det ju inte direkt bättre ju längre tiden går.. Hade tänkt plugga lite matte idag, men jag får se hur det är med huvudet om jag orkar, annars ska jag bara vara hemma och vila.

Ska busa lite med lilleman nu, han är så himla rastlös så jag ska försöka trötta ut honom lite, hörs sen!!

RSS 2.0