Hemska dag..

Har haft en förjävlig dag.. Eller sista halvtimmen på jobbet.. Orkar inte ens ta upp det nu. Så jag återkommer imorgonn istället. Nu ska vi äta middag och mysa. Är fruktansvärt trött.

Action babe!!

Idag har det varit en helt vanlig dag på jobbet. Men precis när jag slutade så vart det lite action. Brandlarmet gick precis då jag bytt om.. Sådär lagom roligt när det är på ett sjukhus. Och jag som alla andra som slutade då fortsatte ut mot dörrarna för att åka hem.. Schysst va?!

I söndags var jag, henrik och hans morfar ute och käkade på en resturang som heter Minerva. GRYMT BRA! Tog med kameran men glömde tyvärr att fota.. Så vart några foton när jag kom hem ist. Ni får väll roa er med det ;)

Mina nyköpte stövlar!

mitt favvo halsband har gått sönder :( så just nu bär jag detta..


Love you Elin :)



Gårdagen

Igår åkte jag till Alvik och träffade Elin och Hennes lillasyrra. Vi åkte till bromma blocks, det nya köpcentrumet. Där mötte vi upp Henrik och käkade korv och strosa runt lite.



Sorry people..

Har jobbat 24/7 känns det som så när jag väl har haft tid så har jag pysslat med annat. Men här kommer en liten uppdatering ;)

Min lilla älskling

Jag och Henrik har börjat ha "riktiga" middagar vid köksbordet och det verkar hålla i sig. Tidigare satt vi i soffan framför tvn.

Provade Henriks gasmask. Snygg man är va? ;)

Tonight is the night when we gonna make it happend.

Nu kan man rösta i precis 30 minuter till. Hoppas att ni alla har röstat ;) Det har jag och jag är fortfarande lika osäker på mitt beslut men men. Nu ska jag ut med Ville. Sen käka middag.


Förstörd..

När jag fyllde 18 fick jag ett jätte fint kort av pappa!

Jag hade den i rummet hos honom och sen vart det översvämning då ett rör gick sönder och det var inte vilket rör som helst, utan det var röret med avloppsvatten!!! Så nu är kortet helt förstört. Det går ju att läsa på det men jag kan ju säga att man absolut inte vill ta i det ;) Så tyvärr får jag nog slänga det, men jag har fortfarande inte kunnat göra det för jag älskar att läsa den!

Ni ser ju hur den ser ut, äckel på...



If I would tell you how mutch i love you I would probebly speek forever..

Ikväll ska jag spendera kvällen med mina underbara killar. Nu ska vi käka middag, gjorde flygande jakob sen blir det film och lösgodis ;) Tänkte jag ska dela med mig av (det bästa) receptet jag använder mig av när jag gör flygande Jakob. Det smakar grymt gott och är pinsamt lätt att göra ;9 Så klicka bara på länken!

Recept på flygande Jakob




more shopping

Kunde inte låta bli. Jag är patetiskt haha! Men jag älskar nallen!!! Den spelar en visa och rör på huvudet. Sååå söööt. Sen den lilla färglada saken spelar också.


Love the way you lie

Tycker dom gör det jävligt bra!

Fredags kvällen

Vi åkte till Henriks kompis Danne och förade lite. Körde lekar och dansade fuldans! Orkar inte skriva så mycket.. Låter bilderna tala för sig själva!








Kvällen med Elin

Vi hade en super mysig kväll då vi mest bara satt och snackade och kollade igenom gamla bilder från då vi bodde ihop och tog hand tvillinarna. Gud vad jag längtar tillbaka.. På lördag är det kalas för dom då dom nu fyller sex år... Fattar inte vart tiden har försvunnit.

Vart verkligen förvånad när jag såg hur små vi var(jag och Elin) och ändå var vi så pass duktiga och tog hand om barnen dag som natt! Eller ja, jag tog dom på natten Elin sov som en gris haha. (mer bilder från den tiden lägger jag upp snart).

Jag saknar värmen från när dom låg på magen och sov på en, jag saknar att känna bebisdoften, jag saknar till och med att vakna till deras skrik på natten och tvingas upp och göra välling..






Nu drar jag till min flick-vän ;)



Shopping!

Min nya mjukis outfit! Skönaste mjukis byxorna någonsin!!

Och lite bebiskläder såklart... :S
Ser ni att det är små prickar på ena benet.. när jag tvättade dom vart det så :S Hoppas det försvinner i nästa tvätt!


Bilder på håret!

Inte så jätte stor skillnad. Förut var det längre och format som ett "U" där bak.

Såhär ser det ut nu :)




Inte många tjejer som låter sin kille klippa håret på en!

Igår fastnade jag på en låt och imorse när jag vaknar är det första jag hör hur mitt huvud börjar sjunga på låten :P


Imorse åkte jag till tandläkaren. Hade en tid bokad men jobbar den dagen så istället bestämde jag mig för att åka dit o ta en tid direkt eftersom jag ändå låg hemma sjuk. Man får passa på när man har tid! Inga hål hade jag och fick undersökningen gratis. hur grymt är inte det? ;)

Igår klippte jag mitt hår själv, kan säga att det behövdes. Men alltid när jag klipper topparna själv så blir det som ett "U" typ. Ni kanske fattar vad jag menar men den här gången ville jag ha rakt så bad jag Henrik klippa mig! Ja, tro det eller ej. Inte månge tjejer som låter sin pojkvänn klippa håret på en ;) Men han var riktigt duktig.

Stolt flickvänn! :)



Nu ska vi ner till centrum och handla en sak. See you later aligator!

brasiljansk vaxning!

Är väldigt sugen på att prova men är rädd att det gör fruktansvärt ont! Någon som har provat det och vill dela med sig av sin upplevelse? ;9

(tycker det gör tillräckligt ont att vaxa benen!)

sista gången..

Japp det här var sista gången jag käkade den här sortens piller!

Så nu säger jag adjö till mina gamla p-piller :)

Försöker roa mig..

Efter att ha legat hemma alla dessa dagar så börjar det bli riktigt långtråkigt och får allt svårare att roa mig..

Jag har tittat på alla filmer vi har typ, gått igenom rubb som stubb och det ända som återstår är the sims!! Är man töntig eller? Så just nu sitter jag och spelar the sims 2. Vad brukar ni roa er med när ni är sjuka?


Back to reality..

Jag är tillbaka, nästan!! Nu har jag det bara lite kämpit med hosta, feber och nästäppa så tänker inte klaga :) Känner mig faktiskt lite bättre.

Sandra hade lagt upp lite bilder på facebook från när vi träffades så jag slänger väll in dom eftersom jag själv inte hittar sladden till kameran..







How do I say goodbye to someone I never had?

Näsan rinner trots att den är igen täppt, hela kroppen värker och det raslar i halsen när jag andas. Jag är verkligen dunder förkyld!

Orkar inte ens sitta upp, så jag får återkomma när jag känner mig lite piggare. Hoppas ni mår bra!

Hela dagen har jag tittat på film och sovit. Nu ska jag käka lite choklad, vilket absolut inte lär underlätta för andningen med tanke på att man blir väldigt slemmig av choklad.

Puss o kram på er

Sometimes, I wish you could feel my feelings..

jag håller på o dö känns det som.. Det blir inge jobb för mig imorgon :(

Hade tänkt lägga upp lite bilder....

Men så hittar jag inte den jäkla sladden till kameran. Men så fort jag hittat den så lovar jag att sätta in bilderna.

Idag har jag jobbat hela dan och jag kan säga att det var på håret till att jag skulle orka. Jag tror nämligen att jag är påväg att åka på en förkylning. Har FRUKTANSVÄRT ont i halsen, kinderna kokar medan mina hår på armarna står rakt upp för att jag fryser såå... Men jag kämpar emot, här ska det inte bli någon sjukstuga inte!


Ikväll kommer min underbara kvinnis Elin hit så ska vi käka middag och ha en riktigt tjejkväll ♥



Uppdatering

Jisus vad jag är sämst! Men jag har varken haft lust eller ork att skriva något på bloggen. Eller det är snarare så att jag har haft fullt upp med annat! Så förlåt mig, ska verkligen försöka bättra mig. Kul att ni alla läsare är kvar iaf trots min dåliga uppdatering! :)

Nu i dagarna har jag roat mig med allt möjligt smått och gott.

Jag har varit på jobbintervju på förlossningen, ganska säker på att jag kommer få jobbet men kommer nog tacka nej... Man kan ju undra om jag har slagit i huvudet..!! Men jag trivs så bra där jag är nu. Men vi får se.

Här om dagen var jag och Henrik var på middag hemma hos Sandra och Fredrik, det var så mysigt! Sen träffade jag Sandra igår och SHOPPA gärnet! (Jag ska sätta upp bilder sen. Hinner inte nu för det är en jäkla massa ;) )

Och i tisdags hade vi en liten kräft skiva här hemma bara jag, henrik och hans kompis. 

Så nu vet ni lite om vad jag har haft för mig. Vi hörs ikväll eller imorgon! :)

RSS 2.0