!


Här ska firas, eller?

I tisdags var det min och Henriks 2 års dag... Tyvärr så kunde vi inte fira den då, så istället har vi tänkt fira det idag (om H känner sig piggare från förkylningen han åkt på). Igår käpte vi med oss mat hem från ett thai ställe. Då vi kom hem såg vi att de hade lagt i nudlar istället för ris, så då H ringde dit så sa dom att vi skulle komma dit någon annan dag så bjuder dom på mat, haha!

(This is a old one! fint med en pil mitt i bilden :P )

pussar är mmmmm!!!!

Just nu håller jag på att tvättar, ska sätta på en till maskin efter den här är klar och sen har jag faktiskt tänkt röja undan lite här, damsuga och plocka lite innan jag kan göra något annat...!

Vi hörs morsning korsning!

tråkiga nyheter

Pratade precis med "peo"(reseledaren) från Alanya. Jag och Maria hängde med han och hans kompis "dodo" som också var reseledare där på hotellet så berätta han precis att Dodo dött i en motorcykel olycka nyligen :( Hemskt...

Äntligen, kanske hittat mitt jobb?!

Haha, jag har ju sökt några jobb och nu blir det några arbetsintervjuer att gå på, är chockad att dom hörde av sig!

Imorgon ska jag på en arbetsintervju eller vad man ska kalla det. Hon sa att hon tyckte jag passa där så hon ville jag skulle komma för att se om jag tyckte om det.. Dom säljer massa hälsa och skönhetsvårds produkter! Så det ska bli jätte kul. Sen på tisdag så ska jag på arbetsintervju på danderyds sjukhus.

Grymt braaaa :D

Läskigt vad fort livet kan ta vändning..

Jag fick mig en riktigt tankeställare..

Satt precis och läste om en bilolycka där en 18 årig kille dog .. Från att skriva på facebook (Alexander Strandberg) om allt han skulle hinna till att sen sätta sig i bilen och sen bara vara borta, det är läskigt... Det är riktigt läskigt hur fort livet kan ta slut..

Har ni tänkt på det, alltid då någon dör så skriver folk hur MYCKET dom älskade personen, hur fin han/hon var och allt annat som man kan tänka sig.. Men varför säger folk inte det då personen lever? Varför inte skriva ibland vad man verkligen känner för någon och skriva allt det där som man nu känner och berätta det för personen och inte bara då personen är borta..

För vad är det för mening att skriva det på facebook då personen inte kan läsa det?? (självklart förstår jag att folk gör det, jag hade också skrivit om någon dött, man skriver liksom som att man tror att personen kommer kunna läsa det..) Men jag tycker verkligen att vi människor borde bli bättre på att berätta hur vi känner för någon vi tycker om och faktiskt berätta hur mycket nytta personen gör genom att bara finnas till. Håller ni inte med?

För man vet aldrig om man får personen igen...

Filmkväll

Hej allihoppa!

Igår vart det aldrig någon inspelning, inte heller någon utgång, varken jag eller Madde orkade så vi sket i det! Istället gick hon och jag och käkade, sen kom Henrik och hans kompis Frisk dit och gjorde oss sällskap. Så medans hon och jag käkade så tog dom en varsin glass. Efter det gick vi tillsammans hem till oss och hade en filmkväll men massa godis och glass!

Vi fyra hade bestämt att vi skulle åka på nästa 112 kryssning, men efter vi sett bilderna därifrån så ångrade vi oss.. det såg ut som om det bara var gamla där.. Så kryssningen får bli en annan gång :)

minnen är härliga!

Vissa låtar ger en ju sånna minnen :) Den här låten är speciell för mig och H... haft många roliga stunder till den här låten. Vi sjunger den jämt här hemma!


2 år tillsammans igår!

Grattis (eller vad man nu ska säga) till mig och älskling!

Igår hade vi 2 års dag... Tyvärr så han jag inte fira oss eftersom jag hade fullt upp, men i helgen ska vi fira!!

Inspelning idag

Hej på er! Förlåt att jag inte har uppdaterat bloggen.. Jag har verkligen haft fullt upp. I måndags jobbade jag kväll på globen, igår hade vi inspelning från fyra till kl tio, idag hade jag skola och nu ska jag iväg på inspelning igen.. Efter inspelningen blir det middag ute med några tjejer och sen utgång.. Fattar inte hur jag ska orka?!

Just nu har jag migrän och är fruktansvärt trött, vill bara lägga mig i soffan här hemma med killarna mina och mysa och titta på film.

Bilder från inspelningen kommer kanske imorgon.. Igår hann vi inte ta några bilder tyvärr.

Men nu måste jag SKYNDA!! Ikväll på Victroia garden kommer det vara konsert och visning av filmen :)

lite musik!

Just nu sitter jag och lyssnar lite på musik, är svårt att slita sig från datorn :P

Två av alla favorit låtar





Några till favoriter är:
  • Nickelback
  • red hot chilipeppers
  • simple plan
  • Takida
  • The calling
  • The police
  • The script
  • The fray
  • Snow patrol
  • Slipknot
  • R.E.M
  • Neverstore
  • lifehouse
  • lady gaga
  • hinder
  • Coldplay
  • Cervello
  • Blink 182
  • 3 doors down
  • aerosmith
  • Secondhand serenade
Haha oj listan vart rätt lång.. Men det är bara några av de som spelas här hemma :D

Shoppat

Kom tillslut iväg till centrum och handlade lite smycken till inspelningen..
Men jag har lite besluts ångest.. Som vanligt då jag inte kan bestämma mig mellan två saker så köper jag alltid både och!

Aja hur som helst, har precis tittat lite på tv, tänkte jag skulle lägga mig i sängen snart och titta på nån film och hoppas på att bli lite trött.. Har vänt helt på dygnet..

Ni får sova så gott allihoppa!

Ska sluta skriva!

Jag fattar inte det här med bloggar, sjukt att det är så populärt! Men jag skriver för jag har brist på nått att göra :P Äh måste skaffa mig nån sysselsättning så jag slutar skriva blogg, men det är rätt skönt att bara skriva av sig ibland...! Men det är så tråkigt det här med facebook och bloggar, finns inte så mycket att berätta för vännerna trots att man inte sets på så länge, de har ju läst allt vad man gör på dagarna...

Nu har jag precis hängt upp massa tvätt, idag har jag gått igenom garderoben och slängt ut en massa kläder som jag inte använder längre. Härligt då har man en massa plats att till att köpa in nya sommar kläder :)

Vill ha sommar!


Inte för att jag brukar lyssna på markoolio, men den är rätt skön låten!
Gud vad jag längtar till sommaren...!


Hjälp?!!!! Fick en present!

Jag sitter just nu och laddar inför denna vecka som kommer vara fullspäckad.. Imorgon ska jag och H träna, sen blir det jobb.. BLÄ!! Idag var jag och köpte lite smycken (bling, bling) som jag ska ha till inspelningen!

Haha kom på att jag har glömt att berätta en sak! Då jag och Henrik var ute i fredags och käkade på resturang så var det en kille som jobbade där som RÅ RAGGADE på mig, trots att H var med, aja... Det började med att jag frågade vart såssen stod så sa han jag kan ställa en skål på ditt bord, och det gjorde han. Väldigt gulligt. Sen varje gång henrik gick och hämtade mat kom den där killen fram till mig och började snacka.. Då vi skulle betala så kommer en tjej fram med notan till Henrik och sträcker fram en stor nalle till mig och sa den här är till dig!
Jag fattade verkligen ingenting.. Sen ser jag killen som flörtade med mig stå en bit ifrån och ler jätte stort. Alla runt omkring oss som också  satt och käkade tittade väldigt konstigt och såg lika chockade ut som jag... Haha men det roligaste var att se Henrik, gud vad han såg förvirrad ut, älskligen mig.. Då vi gick log jag mot killen och hör henrik samtidigt säga, hit går vi ALDRIG igen!! HAHAHA det var en riktigt kul kväll :)

Nallen var jätte söt, kändes som att den kunde vara väldigt dyr... Det var en sån där fin nalle ni vet med ris i sig.

Ikväll klockan nio kommer jag sitta framför tvn i soffan med lite godis och en gosig filt och kolla på filmen Johan Falk!

Hoppas ni får en bra kväll!

Saknar dig..

En låt jag aldrig någonsin kommer kunna lyssna till utan att börja gråta, den spelades på begravningen, din favorit låt!



Jag tänker såå ofta på det.. Jag kan bara inte släppa mina tankar.. Då du stod framför mig i somras och vi kramades hårt och sa hej då.. Samma stund som du tittar på mig så tänkte jag, den här gången ska det inte få gå lika lång tid innan vi ses igen. Om jag bara hade vetat att det var sista gången jag skulle krama dig Brittmarie så hade jag aldrig låtit dig gå.. Du var speciell för mig....... Jag saknar och tänker på dig sååå ofta.....

Jag kan fortfarnde drömma och dig och att jag till sommarn ska åka till grekland och få träffa dig, om jag bara kunde! Vill att allt skulle vara som förr, vår underbara Britt-Marie! Det går så många dagar då jag önskar jag kunde fylla både mitt och alla andras tomrum som du lämnade efter dig, speciellt Dimitri och resten av familjens saknad. Älskade Britt-Marie, hoppas du har det bra där du är..! Du kommer vara evigt saknad.... :(

Jag kommer aldrig glömma känslan då jag kom in i rummet och träffade dig första gången sen du fick cancer jag skakade.. Jag var livrädd....! Jag trodde det skulle kännas så konstigt, jag var rädd att jag skulle bryta ihop då jag träffade dig, men du var fortfarande densamma glada Brittmarie jag alltid känt! Men att se dig så som du var då var riktigt jobbigt. Då jag gick därifrån kände jag bara hur ont det gjorde i magen..
Nu har det gått flera månader med saknaden gör så ont! För jag kan faktiskt fortfarande inte förstå att jag aldrig med kommer få se dig................... eller kanske, vem vet, vi kanske ses någon gång i himlen. Jag får iallafall hoppas!!


Jag undrar varför?! Varför just du? Skulle heller inte önska att någon annan drabbades av detta men varför just du??!! Den frågan ställer sig nog väldigt många då man mister någon.

Jag gick igenom mina mail nyss och såg det du skickade till mig där det stod såhär:

Hej kära Louise! Hoppas allt är bra med dig. Jag tänkte bara fråga vad mamma gör? jag vet inte om du vet...

Men jag visste.. Jag kunde bara inte förstå det då mamma berättade för mig att du hade cancer, men jag klarade inte av att säga det till dig. Så jag sa nej.. Jag förnekade allt..

Så skrev hon:
Jag förstår att inte mamma har berättat vad som hänt med mig, orkar inte berätta allt elände nu, mamma berättar kanske sen.
Ha de så bra och sköt om dig Kram Brittmarie


Först då kunde jag känna hur det började göra ont och jag fick någonstans djupt inom mig en känsla av att detta faktiskt var sant......... :'(

Detta var sista bilder som togs på oss tre.. tyvärr var det en väldigt dålig bild med men mamma gjorde sitt bästa :)


"efter regn kommer solsken!"



I veckan hade jag och H en massa små bråk om egentligen ingenting.. Som vanligt då vi bråkar, vilket inte är så ofta. Men det är exact i sånna här tillfällen då jag förstår hur mycket han betyder för mig! och att jag älskar honom så otroligt mycket. Efteråt inser vi hur dumma vi är som bråkar om sånt som egentligen inte spelar så stor roll.. Men nu har stormen lagt sig och allt är som det var förr, kanske ännu bättre! Jag och Henrik är väldigt bra på att prata med varnadra och reda ut saker och då vi gjort det så börjar vi båda alltid att skratta åt varandra!

Han är min solstråle!


jag älskar dig obeskrivligt mycket!

Livet är verkligen för kort för att slösa bort en massa tid med att vara arga på varandra.. En dag kanske man mister den man älskar, hur mycket skulle man då inte önska att man kunde få den där tiden då man bråka till att istället ta vara på varandra?


Men samtidigt, vad vore ett förhållande utan konflikter? Alla människor bråkar ibland, vare sig det är ens partner, syskon eller någon annan. Det stärker nog förhållandet att man  bråkar ibland, även om man inte tror det.. (beror kanske på vad man bråkar om..) Sen är det ju vanligt att någon i sin närhet som får ut för om det tex varit en dålig dag på jobbet, man kanske är arg på en kollega och så tar man ut ilskan på den man har närmast sitt hjärta. Någon som känner igen sig?

Ärligt talat så vet jag inte vart jag vill komma med detta inlägg. Men det är bara så typiskt mig att skena iväg med mina tankar och funderingar. Så nu har jag skrivit av mig dom ;) I framtiden då vi tjafsar(vilket jag inte hoppas vi ska göra) så ska jag försöka tänka på detta..

Men nog om det nu..

Tyvärr har jag inte lämnat in min mobil på lagning än så några bilder har jag fortfarande inte kunnat ta... Men Det kommer! Jag lovar, så fort jag fixat mobilen så ska jag fota som aldrig förr ;)

Man kanske kan få en minut över iaf?

Heej på er! Just nu sitter jag bara hemma och slappar jag är så sjukt trött. Fattar egentligen inte riktigt varför.. Men igår åkte iallafall jag och H och tränade i några timmar, känndes grymt bra. Haha sen ikväll åkte vi och åt en enorm bufé! Så det fett vi tränade bort igår har ju definitivt kommit tillbaka till idag...

Imorgon får jag se vad jag ska hitta på. MÅSTE verkligen plugga! Jag har en massa saker som ska vara inne nästa vecka och jag kommer INTE ha en minut till att lägga på skolan.. Jag är verkligen inte ledig en minut nästa vecka. Kommer inte ens hinna fira min och henriks 2års dag på tisdag och det SUGER verkligen :( Men vi får väll ta det till helgen ist :) Han tyckte inte det spelade någon roll om vi tog det i helgen istället så det var skönt! Min gullis!!

Såhär se min vecka ut:

Måndag: Ledig från skolan så blir jobb på globen
Tisdag: Inspelning till musikvideon
Onsdag: Inspelning till musikvideon + fotografering. Sen blir det visning av videon sen efter det blir det event(utgång) med alla där.
Torsdag: Ledig från skolan, så då blir det träna och sen kanske jobba.
Fredag: Skolan, sen äntligen börjar min helg :D Och då ska jag umgås med mitt hjärta!

Artisten är inte akon utan hans kompis Amah Ajavon. Dom har gjort några låtar tillsammans (i början är det två som sjunger.)

Här är en låt som artisten har gjort med hans producent (det är dock inte den låten som vi ska spela in musikvideo till!)






Hos frisören

Idag  hade vi en jätte slapp dag i skolan. Slutade redan vid tolv.. Efter det gick jag, madde, therese och Faristha och käkade lunch och hade massa olika konversationer om allt mellan himmel och gjord!

Då klockan var vid ett åkte jag till frisören och gjorde lite blonda slingor. Man måste ju se hyffsad ut ändå till på tisdag! Idag var det faktiskt min frisörs dotter som fixade håret på mig, hon är så himla duktig! Var faktiskt riktigt kul att sitta i frisörstolen idag och snacka med henne, vi hade mycket gemensamma intressen! Precis innan jag skulle gå så fick jag oasis + dust it av henne som ger volym till håret hehe. Vi hade pratat om det o jag sa att jag skulle köpa det nån dag men så fick jag det istället :) gulligt!

Idag ska jag skicka in papper till transportstyrelsen sen ska jag och Henrik åka till stan och efter det så ska vi (förhoppningsvis) träna för en gångs skull :P Vi hörs vänner kram

Ska vara med i en musikvideo

Madde ringde mig idag och sa att vi ska vara med i en musikvideo på tisdag till akon! As ballt!

Spyr på allt just nu!

Jag är så jävla trött på allt just nu... Då menar jag verkligen ALLT!!! Jag vill flytta utomlands och börja ett nytt liv!! Ha en lyx villa och bara leva livet. Det vore faktiskt inte helt fel.. Men jag får väll fortsätta leva livet i Stockholm ist. Har insett vad tråkig min vardag är så från och med idag ska jag göra mina dagar lite extra fartfyllda.

Idag träffade jag Erika i odenplan. Vi gick först upp på ungdomsmottagningen och fixade en sak, sen satte vi oss och tog en fika i några timmar. Efter det mötte vi upp hennes syrra och kollade lite i affärer. Var riktigt roligt att träffa Erika igen, det var så himla länge sen..

Imorgon ska jag förhoppningsvis få se madde, har saknat henne dom här dagarna hon inte varit i skolan. Vi har massa att prata om ;D Sen efter det ska jag kanske åka iväg och täckna gymkort!!

Hoppas ni får en bra kväll!

lite mer bilder från fotografering



Shoppat!

Ångest, igår skulle jag bara göra synundersökning, men det slutade med att jag shoppade för 1100 kr. Fast alla kläder jag handlade var på rea. Det dyra var väll mascara, ögonfransfärgningen, brun utan sol och lite till små saker till..

Köpte en topp för 50 kr, jeans för 50 kr (som jag ska göra om till shorts) sen köpte jag en jätte söt pälsjacka svart för bara 150 kr. Det är grymt bra priser! Lägger upp bilder sen!

pole dance!

Jag och madde ska gå på pole dance. Hur ballt är inte det?! Om man ska vara bra på det gäller det att man har mycket muskler så det kommer vara as bra träning, plus att det as kul och lite sexigt ;)




Haha madde har redan snitsen inne ;D


Jag är på g!

Igår gjorde jag syn undersökningen så jag ska få börja övningsköra. Optikern sa att jag var lite översynt, hon vart chokad över hur bra jag ser. Vilket både är positivt och negativt.. Men hon sa att det behövde inte leda till att jag får nå problem.

Just nu ligger H på soffat och tittar på tv. Idag ska vi bara ta en slappar dag, jag är så fruktansvärt trött. Men ska dra med mig Henrik ut på en liten promenad snart. Igår började vi vår start på det "nya livet" till att vara nyttig. Min frukost har jag bytt ut helt, förut var det oboy och mjukt bröd och nu är det en knäckemacka med färsk pressad juice och ett glas vatten som gäller.. Jag ska fan va i form till sommaren nu!

Det är väldigt konstigt ändå att jag inte ser ut som en köttbulle och rullar fram med tanke på allt godis jag äter VARJE dag. Så om jag klarar att hålla mig ifrån sötsakerna så kommer jag garanterat rasa i vikt. Måste ju börja nu om man ska hinna bli fin till sommaren. Så nu gäller det!

Gör om lite här hemma

Nu har älsklingen skruvat upp några hyllor i hallen som inte syns så mycket men vi ska ändå sätta för ett draperi där så man slipper se hyllorna med allt vi nu har där. Så snart ska vi ner till centrum och shoppa lite saker till hemmet bland annat drapperiet sen en ny tvål pump. Jag och H har suttit och tittat på lägenheter nu flera dagar i rad. Man blir lite sugen på att flytta till större, även till en lägenhet med balkong och badkar! Det är vårt nästa MÅSTE då vi ska flytta. Men lär väll bo kvar här ett tag till iaf..

Idag ringde jag läkaren och ska på en träff om några veckor, får se hur det går. Men nu måste jag gå. Vi hörs!

Tack älskling

Finns ingen som förstår mig så bra som Henrik gör. Han stöttar mig till 100 % i alla lägen. Ingen tvekan om att du är världens bästa pojkvän, på alla sätt!

Tack för att du finns hjärtat. Vad skulle jag göra utan dig? Jag älskar dig så himla mycket!

Läkaren

Hej på er! Nu är handledarkursen avklarad, så snart sätter övningskörningen igång! Ska bli så kul.

Ikväll ska jag och Henrik till läkaren. Eftersom vi har legat hemma nu i 10 dagar så tyckte dom att det skulle undersökas. Hoppas det finns någon medicin eller nått vi kan få så man blir pigg.

Tittar på sex barn i familjen, helt sjukt att dom klarar av det. Men nu är reklamen slut så nu ska jag återgå till soffan ;)

Vill ha sommar nu!

ingen har sagt att jag är normal! ;)


Bilder från egypten! Längtar tillbaka, man var brun o (super) blond.



Handledarkurs imorgon

Idag ska jag och Henrik bara vara hemma och försöka pigga på oss lite till imorgon. För nu får vi inte ligga sjuka längre... Börjar bli friskare men det är fortfarande inte helt hundra. Vi båda har feber.. I en vecka har vi legat på soffan och inte gjort ett skit :P Men det har varit rätt skönt faktiskt. Men imorgon ska vi gå handledar kurs :D Ska bli så himla kul att få börja övningsköra. Henriks mamma sa att jag får låna hennes bil om jag vill till att övningsköra, hon är så söt :) Men vet inte om jag vågar det :P Tänkte fråga pappa och jag kan få bil av honom (han har en bilfirma så det blir nog inga problem. Fick en bil av honom i födelsedags present, men den lämnade jag tillbaka för det kändes dumt att den bara skulle stå och vänta tills jag kunde börja övningsköra.)

Nu tjatar henrik på att jag ska komma till soffan, vi ska titta på ett päron till farsa, tror jag den heter :) Men vi hörs senare! kraam

Älskling fyller 24 år idag :)

Grattis Henrik!! Jag älskar dig min underbara!


Vi ligger fortfarande hemma sjuka så blir bara vi två som firar idag, men det är mys! Nu ska jag ge min älskling en liten present!! Så jag har inte tid att sitta här och skriva vi hörs! Kram till er


Grattis hanna

Hon hade namnsdag igår. Kom på det en minut innan tolv igår, haha det kan man kalla sista minuten! Men jag hann i alla fall gratta henne. Men jag gör det igen och grattis i efterskott till alla er andra som också heter Hanna :)

Snygga hanna =)

mitt 2009

Några saker jag har gjort detta år

  • Druckit så mycket att jag spytt (efter tolvslaget förra året)
  • Sovit i samma säng med samma kön
  • Varit kär (och det är jag fortfarande)
  • förlorat en vän (underbara Britt-marie som dog i cancer)
  • Ljugit för en vän
  • förlovat mig
  • Skolkat
  • sett någon död
  • Varit Utomlands
  • Gått vilse (gör jag ofta med mitt lokalsinne, inte det bästa!)
  • Sjungit karaoke
  • Suttit vid datorn 4 timmar i sträck
  • Gjort något som jag lovat mig själv aldrig göra
  • Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan
  • Fångat en snöflinga på tungan
  • Dansat i regn
  • Sett solen gå upp med någon jagu tycker om
  • Legat på rygg och sett molnen flyga förbi
  • Tittat på en solnedgång
  • Sovit under stjärnorna, gör jag väldigt ofta i min säng;)
  • Blivit kittlad (blir jag ofta av Henrik)
  • Blivit missförstådd
  • Hatat mitt utseende
  • Fått en önskan inslagen
  • Sjungit i duschen  (gör jag alltid)
  • Drömt att jag gift mig och skaffat barn
  • Pratat i telefon i mer än 4 timmar
  • Stannat uppe hela natten
  • Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
  • Glömt någons namn
  • Funderat på vad jag ska göra med mitt liv (gör jag ofta!!)
  • Sovit naken
  • tatuerat mig
  • Glömt någons födelsedag
  • vaknat ur en dröm för att jag gråtit
  • Önskat att jag kunnat stanna tiden
År 2010 tror jag kommer bli ett riktigt bra år! Man kan ju iallafall hoppas!!

Planer framöver
Mitt (förhoppningsvis) 2010
  • Studenten, bara ett år sent ;)
  • Börja jobba på riktigt
  • Ha ett fortsatt underbart förhållande med H
  • Resa
  • Umgås massa med vänner
Sen får vi se vad året bjuder på!!

It's over





Ska satsa på körkort till sommaren!

Jajjamen! Här ska tränas! Fick bonniers trafikskola 2010 på cd skiva av min älskling så har börjat träna teori nu. Men det är ju så jäkla tråkigt och så mycket onödiga saker som jag absolut inte tycker man ska kunna men men.. Eftersom jag och Henrik umgås i princip dygnet runt så har vi bestämt att han ska vara min handledare, ännu en gång fast den här gången så ska han övningsköra med mig :) Ska bli så himla kul, kan bara tänka mig vad han kommer skälla ut mig då jag gör nått fel ;) Nedå, det tror jag faktiskt inte! Så nu ska vi boka en tid för handledar kurs :) Jag längtar till att ge mig ut på vägen och få köra :D


Det här är ett minne vi ALDRIG kommer glömma! Bland det roligaste jag någonsin vart med om! Kommer du ihåg Elin?? :D

Haha kom nyss o tänka på då jag och Elin var på landet då vi var små, var runt 15 år och jag körde runt på tomten (Som är väldigt stor) med elin bredvid mig där fram i bilen.. Så skulle jag träna på att backa upp för en backe. Så sa jag till Elin, men jag ser inte bak ordentligt... Elin svarade: Äsch lollo, backa tills det säger stopp! Och det gjorde jag!!!! Jag backade rakt in i en sten. Så hela bakdelen på bilen åkte upp på stenen. Både jag och Elin blev helt chockade och jag bad Elin gå bak och putta på så vi kunde ta oss ner från stenen. Hon puttade men bilen rörde sig inte en millimeter. Så jag gick ur bilen och började putta jag med.
Det roliga var att vi stod i en nerförsbacke och en bit ner i backen ligger vårat hus. Men hur som helt tillslut fick vi ner bilen från stenen och bilen började rulla jätte snabbt ner för backen och Elin skrek AKTA HUSET!!! Och jag sprang som en dåre och hoppade in i bilen och lyckades tvärbromsa precis innan husväggen!!!
Mamma och dom kom precis ut ur stugan och frågade hur det gick, jag och Elin vågade inte säga något annat än att det gick bra. Vi parkerade bilen snabbt och låtsades som ingenting. Tillslut sa Elin till mig, Louise.. Jag sätter mig ALDRIG i en bil med dig igen!! Och jag dog av skratt!!! Vi kan skratta så vi börjar gråta åt det där då vi talar om det idag. Några dagar senare efter att det här hade hänt så pekade dom på bilen och jag sprang snabbt därifrån. Det hade blivit stans största buckla. Haha! Sen kom det aldrig på tal igen utan bilen vart såld och jag och Elin låtsas som ingenting skulle ha hänt!!

Det kanske inte låter så kul men jag lovar att de var det!!!!

haha Elins kommentar till texten

Elin säger:
HAHAHAHAHAHAH omg fan vad kul det var i efterhand men inte i stundens läge jag var helt utom mej typ arg, rädd men ändå så grymt kul, aderalinkick, jag kommer nog sitta  med dig i en bil igen men då i lagens namn med körkort!

haha jag älskar dig pluttis♥ /lollo

haha

Try JibJab Sendables® eCards today!

love turns water into wine, så sant!

Jag hade inte en aning vem karl martindahl var, sen mötte jag honom på krogen så satt vi och snackade och hade skit kul tillsammans. Han hjälpte mig med en musik sak sen efter det har vi stött på varandra(alltså inte stött på utan stött på alltså råkat träffas några gånger, så ni inte misstolkar det :P ) lite då och då för att vi bodde i samma område. Han brukade leka lite med Zorba då vi var ute på promenad. Men hur som helst.. Eftersom att jag inte hade en aning om vem han var för nått år sen då vi träffades på krogen för första gången så sökte jag på honom och då kom den här låten upp, den är ju så skön att lyssna på. Sen är det ju helt sant, kärlek kan förvandla vatten tilll vin. Eller helt sant är det ju inte, men det känns så då man är kär iallafall ;)


2010-01-02

Nu har det nya året börjat.. Och både jag och Henrik inleder det med att ligga hemma sjuka. Inge vidare direkt. Men men, inget man kan göra åt, utan vi ligger hemma och skojar, skrattar och myser. Så jag ska inte klaga!

På tolv slaget skålade vi och tittade på raketer sen började vi pratade om hur fort det här året har gått. Kändes som det var nyss vi stod och firade att år 2009 var kommet. Eftersom varken jag eller Henrik kände oss friska + att vi hade Ville så bestämde vi oss för att inte festa. Utan det var jag och Henrik och tre killar till som käkade middag hemma hos Frisk. Det var en riktig ungkarls kväll ;) Men den var heeelt perfekt :) När vi vaknade på morgonen därpå så var både jag och Henrik ännu sjukare och idag ligger vi båda fortfarande hemma och försöker bli av med förkylningen men det går inge vidare måste jag säga.. Men men.. nu ska jag sätta mig och skriva klart en svenska text som jag sen ska skicka in till min lärare. Idag blir det bara lugnt, vi ska ut på promenad med Ville sen bara titta på filmer hela dagen. Så skönt!

Tyvärr glömde vi kameran hemma på nyår så några bilder vart det tyvärr ej.

RSS 2.0