Livsinstruktioner

LIVSINSTRUKTIONER: som jag fick från mamma för länge sen, borde kanske följa dom lite mer ;)
1.
Ge människor mer än vad de förväntar sej
och gör det för att du tycker om det...

2.
Tro inte på allt du hör, spendera inte allt du får

och sov inte så mycket som du skulle vilja...

3.
När du säger: ' Jag älskar dig', säg det på riktigt...

4.
När du säger: 'Jag är ledsen', se personen i ögonen...

5.
Tro på kärlek vid första ögonkastet...

6.
Älska djupt och passionerat..

Du kan bli sårad, men det är det
enda sättet att leva livet komplett...

7.
Förolämpa inte!

8.
Tala långsamt men tänk snabbt...

9.
Om
någon ställer en fråga som du inte
vill svara på, le och fråga istället:
' Varför vill du veta det?'

10.
Säg prosit när du hör någon nysa...

11.
Låt inte ett litet missförstånd förstöra en stor vänskap...

12.
När du upptäcker att du gjort fel, rätta till det genast...

13.
Le när du svarar i telefon, den som ringer hör att du ler :o)

14.
Spendera lite tid ensam...

15..
Öppna din famn för ombyten/förändringar,

men släpp inte på dina värderingar...

16.
Kom ihåg att tystnad ibland är bästa svaret...

17.
Lev ett bra och värdigt liv...

18.
När du blir gammal minns det som varit,
då kan du njuta av det en andra gång...

19.
Tro på människor, men lås alltid din bil...

20.
Dela med dig av allt du vet...

Det är ett sätt att uppnå odödlighet...

21.
Avbryt aldrig någon som håller

på att visa dej sin tillgivenhet...

22.
En gång om året, åk till ett

ställe du aldrig varit på....

23.
Om du tjänar mycket pengar,

placera dem för att hjälpa andra

medan de fortfarande lever...

24.
Lär dej alla regler, och bryt en del...

25.
Närma dig köket och kärleken med djärvhet...

rolig :P

Kvinnan kom hem, parkerade sin bil på uppfarten och sprang in i huset.

Hon slängde igen dörren och skrek så högt hon kunde:

- Älskling packa dina väskor jag har vunnit på lotteriet!!!!!

Mannen säger - Åh herregud! Vad ska jag packa, strandsaker eller friluftslivsaker?

- Spelare ingen roll, säger frun - Bara försvinn!!! '

Äktenskap är ett förhållande där den ena personen alltid har rätt och den andra är mannen.

Den högsta nunnan kallade samman alla nunnor och sade till dem.

Jag måste berätta för er alla att vi har fått gonorré i klostret.

Tack gode gud, säger en äldre nunna längre bak, Jag är så trött på Chardonnay.


Partykväll innan resan

Ikväll ska jag till ner till bryggan med en massa folk! Skulle igentligen vara hemma hos Lollo, men hennes syrra ville inte att vi skulle ha fest där så istället blir det att tillbringa kvällen utomhus. Men det blir nog mysigt det med. Ska fira Maria (brunetten) hon fyller 18 på tisdag ;D Är tyvärr inte hemma då så jag får får säga grattis ikväll istället!

Grattis vår underbara Maria!!

Så ikväll blir det party där nere. Skulle igentligen åkt till Henrik nu men han ska träffa frisk så jag åker dit då han kommer hem. Blir nog att vara vaken hela natten. Flygresan tar ändå 5 och en halv timme så man hinner sova då.
Fan det suger verkligen att fylla år sent på året, alla är typ 18 nu men själv ska man vänta bra länge innan man får gå på krogen och annat skoj. Men har något att se fram mot då det blir vinter ;) Nu ska jag nog ta att vila lite sen fixa mig och dra ner till bryggan!! 
Vid bryggan


till min underbara Maria

Pratade precis med Maria, fan vi kommer inte ses på två veckor.
Var länge sen vi var ifrån varandra så länge.. Vet inte hur jag ska klara mig,
ska tänka på dig varje dag gumman! Älskar dig!

                              

Inatt blir det arlanda

halloj där!
ah jag börjar bli lite nervös nu. Fast inte så farligt som jag brukar känna. Ska bli så skönt att komma bort ett tag från tråkiga sverige. Kom precis hem från att ha varit på stan med Henrik och Frisk. Vi gick runt och tittade lite sen köpte Henrik en ny kamera och lite annat inför resan :) Nu är jag iallfall hemma och ska ta och packa resväskan. Har lite annat jag måste fixa också innan jag åker. Kommer inte vara inne på datan något förens vi kommer hem om en vecka, då ska jag berätta hur vi hade det och visa lite bilder såklart ;) Klockan halv 4 inatt sitter jag på arlanda och väntar!!! ha det braa p&k

                                                                  Underbart!



                                                          ´SOO LOONG SUKKKERS!! 

fågeln råger, har han pung?!

Nu sitter vi här mika, maria och jag. Har gjort en blandning på te, ramlösa och socker tillsammans med sprit. Det smakar skit. Sitter och snackar och fåglar, då vi lyssnade på låten fågeln råger. Började prata om de hade pungar eller inte. haha. ne nu är det skärpning ska försöka bli lite normal igen, känner att det susar lite i kroppen. men vil inte vakna bakis imorgon. puss o lkram


lollos ryck!

Idag har jag haft riktigt storstädning. Visste inte vad jag skulle spendera timmarna åt idag, så jag städade heela lägenheten. Även toaletten som jag hatar att skura, ioförsig är det väll inte särskillt många som gillar det men ändå. Med lite musik undertiden så är det faktiskt helt okej. Får ryck ibland då jag ska städa allt. Synd att man får det så sällen bara, för när man väl städar då så tar det ju evigeter. Men det är absolut värt besväret när man väl får se resultatet. Fick kommentaren "Shit, allt glänser ju!!" av Henrik så då har man lyckats rätt bra, fast dock påpekade han att jag inte dammat av skrivbordet men det sket jag i. Han blir bara arg om jag råkar förstöra nått vid datan så det är bäst att hålla sig ifrån. Senare gick vi till centrum och tittade lite på kläder, handlade solkräm och sån man tar på, efter sol, det lär behövas :)  Nu har Henrik precis gått till Frisk och jag får lägenheten för mig själv, underbart! ;) Så ikväll kommer Mika och Maria hit. Får se vad vi hittar på. Men nu ska jag fixa mig innan de kommer.  puss!

vad ska man svara?

För några månader sen gick jag med Maria i västermalms gallerian. Så är det två killar som jobbar där vid tunnelbanan med telefon grejer. Så börja dom prata med oss bad oss fylla i ett papper, javisst tänkte vi och på pappret var det fråger som de hade skrivit själv en av frågorna var om de kunde få våra nummer. Så efter att vi stått och pratat ett tag bytte vi nummer och jag och maria fortsatte vår runda i fridhemsplan. En av killarna har smsat mig massa gånger men jag har aldrig svarat. Så idag skickade han ett sms och skrev, jag såg din kompis idag. Då var nog första gången jag svarade och skrev,  Jaså vem då? och han svarade, hon den lilla blonda du var med när jag vart kär i dig. Vad ska man svara på det liksom?

2 dagar kvar.

Har varit hos pappa några dagar nu. Träffade Alex och vi var ute och gick ett tag, annars har jag bara jobbat och tagit hand om de små även försökt spendera lite tid med farmor. När jag åkte från pappa igår mötte jag upp Maria i stan och vi shoppade hela dagen. Handlade två klänningar och ett linne. Vi hade sjukt kul i provrummet.


Jag provar solhatt

Jag i badräkt haha usch

På kvällen gick jag och henrik ut på promenad tillsammans med frisk. Fick jätte ont i fötterna, hade inte de bästa promenadskorna direkt. Slutade med att Henrik slängde upp mig på axlarna och vi gick hem. haha gud vad folk tittade när vi gick förbi en resturang och jag hängde där med rumpan i vädret, upp och ner. Satt och skrev ner lite grejer som jag absolut inte får glömma att ta med mig till egyptien. Sen vart det film resten av kvällen innan läggdags. Idag är det bara två dagar kvar innan vi åker. Ska bli riktigt skönt. Börjar bli lite nervös faktiskt. Så idag ska jag handla en massa saker. Måste köpa solkräm och lite annat.

Åh, såg marias tuttar igår. här är dom :) så fina


puss!



så söt låt


vaknade med gråt

Usch, imorse vaknade jag av att jag grät i sömnen. Drömde att Henrik var otrogen. Kunde inte släppa det när jag vaknade heller. Var helt förstörd. Det kändes bara så verkligt. Så det var skönt när jag vaknade och han låg där bredvid mig och sov. Var riktigt länge sen jag var så förstörd och kände så, som denna morgon då jag vaknade och verkligen trodde att det jag drömt var sant. Men måste säga att det fick mig att vakna upp, insåg väldigt mycket.
Självklart var bloggen också med i drömmen, jag hade bestämt mig för att jag aldrig mer skulle skriva något om Henrik eller nåt som handlade om honom efter det han gjorde :P haha.

min lilla tjockis :)

Idag blir det massa bus. Ska jag åka ut till pappa och sitta barnvakt åt Jennifer och Ricky. Och så ska jag få träffa min gullunge Felicia. Längtar! Lär bli full fart hela dagen. På onsdag ska jag jobba kväll på cafét. Lite nervös första dagen på bra länge. Hoppas på att det kommer mycket folk. Men nu måste jag skynda mig, småttingarna väntar.

Här är jag och lilbrorsan Ricky. En riktigt hemsk bild.


cafévagnen



Jag och maria på spårvagnen som åker runt på djurgården!

bröstoperation idag

Just nu sitter jag och tänker på Maria, är verkligen jätte nervös. Idag ska hon operera brösten!! gaawh. Vi har pratat om det så länge och nu är det dags. Hoppas verkligen på att det går bra och att dom hamnar där dom ska haha. Vi håller tummarna för dig gumman! <3<3

None

Lilla knytet kom igår

Igår ringde Anestis mig och berättade att hans mamma fått barn :D Var där för bara nån vecka sen och kände på magen då bebisen sparkade. Nu har den kommit så spännande längtar till att få se den lilla :)

ingen tur med mig idag heller?:S

ååhh hade skrivit jäte långt inläggt så fastar knappen på att sudda eller vad man ska säga...  orkar verkligen inte skriva  allt igen. aaah.
Det handlade iallfall om att jag hade otursdag igår. Men tydligen så verkar jag inte ha turen med mig idag heller :p

Midsommardans

 


ändrade planer

Fan vädret har varit piss länge nu, hoppas på att det snart blir varmt.
Idag skulle jag träffat Niklas men det vart inte av. Ska dock inte säga varför! hahah. Så idag ska jag istället träffa Mika ett tag innan hon ska vara med Micke sen åker jag nog till pappa ett tag och hälsar på. Farmor har varit här en vecka nu så jag ska umgås lite med henne har jag tänkt innan hon åker tillbaka till Luleå! :)


Om en vecka och några timmar

Då är sitter vi på arlanda och ska åka till egytien. Det börjar närma sig nu. Fan vad skönt det ska bli!
Idag drack jag andra delen av vaccinet mot magsjuka. Denna gång smakade det inte lika illa. Men jag kan absolut inte säga att det var gott. Har inte riktigt fattat att man snart ska dit, har pratat om det så länge nu men att det nu äntligen ska bli av :) <3<3

..

håller på att testar lite grejer så det blir lite cp ibland.. sorry


midsommar kvällen

Igår var helt klart en strört härlig kväll om man bortser från några saker.
Jag var väldigt seg på dagen och tjejerna hade redan åkt ut till nacka där vi skulle fira maria. Mötte upp Malin i slussen vid sju, halv åtta tror jag klockan var. Började föra på bussen med en flaska vin och satt och snackade lite skit!
Det var en bit att åka men resan var absolut värd det när vi tillslut kom fram. Alla var super trevliga :) Började med att vi åt lite mat som martin och jakob hade gjort. Duktiga kockar det ;) smakade jätte gott! Kunde dock inte sitta kvar vid poolen så länge innan dom skulle bada och vattnet skvätte ner alla våra kläder. VI dansade även runt midsommarstången allihoppa och förökte komma på de sånger man sjunger, men det vart dock lite julsånger som kom med.. Den ända alla kunde var smågrodorna.. om ens det :P Kände mig faktiskt nykter på kvällen men det visade sig att jag hade heeelt fel när Paulina skjutssade mig på cykeln för att möta Linda. Började med att jag ramlade av, ingen aning om hur. Helt plötsligt låg jag på marken. Sen när vi mött Linda sätter jag mig på cykeln och lyckas ramla av en gång till, fast då slog jag mig på knät, höfterna och foten. Tog av mig mina strumbyxor och slänge dom vid bron men dom fastnade i trädet, var inte så mycket kvar om dom. När vi kom tillbaka plåstrade vi om såren och sen vart det dags för att bada jacuzzi. Allt spårade ut totalt mot kvällen. Det insåg man då vi ligger 10 pers i en ormgrop inne i sovrummet. Men vi hade riktigt kul. Jag hade fullt upp med att hålla koll på allt folk om vem som var vem, det gjorde det ju inte saken enklare heller när det fanns två killar som var engångstvillingar. Slog nog rekord denna kväll med vurpor. Fast då tyckte jag inte det var så farligt. Men det var när jag vaknade imorse som jag kände smärtan  då jag fick syn på alla blåmärken och sår som man hade. Bestämde mig för att åka med Palle tillsammans med Linda då vi fick skjuss hem vid ett tiden. Klockan fyra ställde jag mig i köket hos Henrik och förökte göra  köttbullar och makaroner. Men det gick inte så bra utan Henrik fick ta över. Tur det annars hade man väll eldat upp alltihoppa :P

                                                         

bilderna och videon är från maria!

Lycklig och baksmällan har släppt

Nu har jag precis borstat tänderna efter att ha ätit middag och en massa godis. Jag fick tillslut mitt godis så bättre kan det inte bli ;) Har legat på soffan och tittat på filmen Hannibal Rising: Onskan Vaknar. Den var riktigt hemsk tyckte jag. Men absolut värd att se. Tårarna kom faktiskt på några ställen och nu är man livrädd när man går runt i lägenheten ;p
Känner mig riktigt trött ska nog ta och lägga mig i sängen nu och kolla lite i en tidning. Huvudvärken har släppt och illamåendet har försvunnit så det känns faktiskt rätt bra!
Längtar till imorgon! ;)

Midsommar imorgon och maria fyller år

Imorgon fyller Mina söta Maria år. Ska åka dit imorgon bitti vid 11 och sjunga för henne, om jag orkar :OP
Sen på kvällen blir det party i Nacka. Satt och funderade på vad jag gjorde förra midsommar känns som om det var för inte så länge sen, snacka om att minnet är dåligt ibland. Men då var vi hos Malin på fest. Det var kul trots att man har lite minnesluckor!

Godis sugen

ÅÅHH.. jag är så himla sugen på godis. Men jag orkar verkligen inte gå upp till affären. Ska ändå äta middag snart, kanske det släpper lite. Annars får jag väll ta och klä på mig och gå upp och handla, snacka om att man är lat :)
 

fest till matchen

Igår vart man ju inte gladare av att se matchen som sverige spelade. Hade först tänkt åka till kungsträdgården men det vart istället att vi åkte till en fest på kungsholmen.. Fan det dröjde ett tag innan vi hittade dit, mina fötter värkte av dom där jäkla högklackade och så bar på hur mycket shit som helst. Men tillslut kom vi fram och då såg jag att vi skulle vara porten bredvid där marias farmor bor :)
Hur som helst kvällen slutade väldigt bra. Vi hade sjukt kul, sjöng, spelade gitarr och massa annat kul !! Kom inte hem förens halv 8 på morgonen. Väckte Henrik då men han tyckte inte om att prata med mig för att jag luktade alkohol sa han. När jag kom hem måste jag ha somnat direkt, hörde inte ens när han gick till jobbet.. Vet inte var tider försvann. Träffade en jätte gullig tjej på vägen hem när jag skulle till solna, haha det slutade med att vi hamnade på donken och åt frukost tillsammans. Man kände sig inte lite sliten. Mikaela träffade en sjukt söt kille igår, så henne såg man inte mycket resten av kvällen. haha!! Idag så gick jag upp vid 11 eller nåt och bakis som fan. Gick upp och satte mig och tittade på tv. Sen somnade jag och vaknade av att telefonen ringde vid tre. Har fortfarande inte duschat eller sminkat mig, känner mig riktigt äcklig faktiskt. Men men, ikväll blir det ändå bara en lugnt hemma kväll. Fast har varit lite duktig idag. Dammat av och skurat lite. Kände att jag var tvungen att göra nånting för att piggna till lite! :)

mikaela "har använda kondomer som inte är mina i sitt sovrum och ett kylskåpshandtag som är försvunnet."

match ikväll

Ikväll är det Sverige - Ryssland som spelar. Vet inte om jag kanske måste jobba annars blir det förhoppningsvis att kolla på matchen tillsammans med lite folk :)

ingen god nattsömn

hallå allihoppa !
Inatt har nog varit den jobbigaste på länge. Började med att jag gick och la mig vid ett kanske, men kunde inte sova så jag gick upp och satte mig vid datan tilll klockan var lite mer än tre. Dröjde väldigt länge innan jag  kunde somna in. Men precis när ag somnat så var nog klockan vid fem och  arbetsgubbarna här ute börjar röja. Hade fönstret öppet och det lät som om dom stod precis bredvid mig och arbetade. När jag sen somnade in igen vaknar jag vid sju och hade drömt värsta mardrömmen.  Sen gav jag upp om att hoppas få lite sömn. Efter ett tag lyckades jag somna in igen och vaknade trött men lycklig över att man hade fått sova ett tag :)
Det verkar som det blåser väldigt mycket ute idag. Längtar tills solen börjar komma fram mer igen. Hoppas på att det blir snart. Men dom hade sagt att fram mot midsommar så ska det bli bättre väder. Så man får väll hålla tummarna!

borde växa upp nån gång?! ;)

Fick denna från sara, vet inte när du ska växa upp min babe ;D Men det finns väll vissa folk som tycker detta är roligt, så prova gärna, se om det stämmer ;P har faktiskt själv inte provat den, kanske gör det nån dag med ;)

Det är din hjärna som talar med dig.
pröva detta det är jättekul men du får inte bläddra ner texten i förväg gör inte det okej gumman
för då fuskar du och det kommer inte att gå i uppfyllelse! Det är ett
test som är skoj! du kommer tycka att de e kul!
Ämne : Ett test som faktiskt fungerar... läskigt...
Nu gäller det att INTE bläddra ner texten i förväg.
FÖLJ INSTRUKTIONERNA - FUSKA INTE FÖR DÅ KOMMER DET INTE ATT FUNGERA
OCH DU KOMMER ATT ÖNSKA ATT DU INTE GJORT DET!
Personen som skickade detta till mig berättade att önskan faktiskt blev
verklighet efter bara tio minuter... MEN FUSKA INTE!!
Det här har ett roligt men lite läskigt slut, läs inte i förväg följ
bara instruktionerna i tur och ordning, det tar bara tre minuter som
sagt och det är i alla fall värt ett försök.
Ta först fram en penna och ett papper:
När du ombeds välja namn, välj då personer som du faktiskt känner på
riktigt och följ din första tanke eller ingivelse!
Gå nedåt rad förrad - en rad i taget - läs inte i förväg för då förstör
du det roliga!!
1. Skriv först siffrorna 1 till 11 under varandra, börja med 1.
2. Bredvid siffrorna 1 och 2, skriv ned vilka två tal du vill.
3. Bredvid siffrorna 3 och 7 skriver du namnet på två personer av det
motsatta könet.
Titta inte i förväg, för då blir resultatet fel!
4. Skriv ned namnet på vem som helst vänner, familj etc) bredvid 4:an,
5:an och 6:an.
Fuska inte för du kommer att ångra det!
5. Skriv titlarna på fyra melodier/låtar bredvid 8, 9, 10 och 11.
6. Slutligen, önska dig något.
Här kommer då nyckeln till detta:
1. Du måste berätta om detta för "antalet du skrev invid 2:an" stycken
personer.
2. Personen vid siffran 3 är den du älskar.
3. Personen vid siffran 7 är någon du tycker om men inte kan komma underfund
med.
4. Den du bryr dig mest om finns vid siffran 4.
5. Personen vid 5:an känner dig väldigt bra.
6. Personen vid 6:an bringar dig lycka.
7. Melodin på 8:an hör ihop med personen vid 3:an.
8. Vid 9:an finns melodin för personen vid 7:an.
9. Melodin vid 10:an säger mest om ditt sinne, och dina tankar.
10. 11:an är melodin som berättar om din inställning till kärlek.
Sänd detta vidare till 10 personer inom en timma från det att du är
färdig. Om du gör det så kommer din önskan att gå i uppfyllelse!
Om inte... sker motsatsen.
När du Läser detta så har du en timme på dig att skicka den vidare...
Det är en kärlekskedja som startade 2004.
Vare sig du Tror på det eller inte så
kommer det hända just dig> o go for it!
Skickar du den till 20 personer kommer den du älskar fråga om ni kan bli
ihop!
Skickar du den till 15 personer kommer han/hon ttt bli kär i dig.
Skickar du den till 10 personer kommer han/hon kyssa dig inom 7 dagar.
Skickar du den till 5 personer kommer ni bara förbli vänner och inget mer..
MEN om du bara skiter i det och inte skickar vidare så kommer du få otur i ....

sovdags

Nu ska jag sova. Börjar bli riktigt trött. Ser fram mot morgon dagen på skansen :) sov gott  puss

Find yourself in you

If you can't get someone out of your head,
maybe they're supposed to be there!





jag ger fan upp..

Tur att man har vänner, utan dom skulle man ju aldrig klara sig. Jag vet inte vad jag ska göra, känner mig så  himla förvirrad. Kan ju kanske bero på att jag är jätte känslig just nu och har värsta humör svängningarna, men varför vet jag inte. Jag orkar bara inte längre. Har kanske helt enkelt gett upp?  Man kan ju inte heller bara sitta och hoppas på att under ska ske utan att man försöker göra något åt det..
Pratade med en tjejkompis precis.. Hon hade träffat en kille och de vart tillsammans efter ett tag. Allt kändes verkligen rätt tyckte hon. Han tog hennes oskuld och efter nån dag får hon reda på från en annan tjej att han dagen efter de hade sex legat med  hennes  rumskompis eller granne, vet inte vad man ska kalla det. Tycker verkligen synd om dig gumman! Vissa killar är verkligen svin!! det är sånna situationer det är bra att ha vänner.

Jag tänker på dig!


impulsköp!

Hej! Idag vart det att gå på stan hela dagen tillsammans med Maria och Viktor, vi hade först tänkt åka till djurgården och gått runt där men ångrade oss ganska fort efter att det började åska. Så vi åkte in till stan istället och satte oss på burgerking och fettade lite innan vi började gå runt i olika affärer. Tycker lite synd om Viktor som gick bakom oss helt tyst och tittade på de mest absoluta tjejgrejer man kan tänka sig. Fick helt plötsligt ett impulsköp och köpte en stringbikini?! Var dock kanske inte det bästa impulsköpet man gjort. Men jag ville bara ha den. Har alltid velat ha en guldbikini med svarta band och där var den, fast såklart i string. Vet inte om jag kommer våga visa mig i den här i stockholm, men lär bli i egypten, alanya och någongång i grekland kanske! ;) Den var sjukt snygg iallafall. Skulle bara ha den!! Vi bestämde oss för att äta middag tillsammans på nån resturang men istället gick vi in på 7eleven, jag skulle bara handla en varm korv, men nej det fanns inte. Så frågade han om det gick bra med grillat, ja svarade jag och tänkte att det går bra. VIlle inte ha så mycket mat, för jag var inte så hungrig. Men den jag fick var nog den största korven jag nånsin sett, slängde den efter att jag bara hade ätit halva. Nog om min korv upplevelse nu..
Ska titta lite på svensson svennson sen får jag se vad som händer :)


Diggar dig!

Lyssnar på låten diggar dig, hörde den igår. Var jätte länge sen man hörde den. Det är en riktigt sommar låt ;)

(bilden har dock ingenting med låten att göra :P )

the time just run away

Fattar inte, det är så mycket som händer just nu. Hänger inte riktigt med. Tiden går så sjukt fort. Min brorsas barn fick barn för nån vecka sen, men hon ligger kvar på sjukhuset pga att hon fick nått virus. Eller vettefan men nått var det iallfall. Hoppas på att hon får komma  hem snart :) Hon hade pratat med mig på telefon innan den lilla kom och vi pratade namn och så, hon var nästan säker på att det var en kille, men så kom det ut en liten flicka! Tänker ibland på aborten och så. Tycker verkligen synd om dom som mår jätte dåligt efter det. Som tur var så tyckte jag fortfarande efter aborten att det var det rätta. Fast det är klart att man tänker på det väldigt mycket och vissa dagar känns det jobbigare.
Just nu sitter jag och lyssnar om och om på en låt, "why cant i?" börjar bli lite tjatigt ;P men den bra!
Idag verkar det som om solen tänker visa sig lite. Fast det var väldigt kvavt så får väll se om det kommer regn senare..

Ska ut med Maria och Viktor ett tag när jag fixat mig, får se vad vi hittar på. Man har verkligen tappat bort fantasin... 

saker vi ska göra i sommar

När vi satt i spårvagnen igår pratade jag, Maria och Henrik om vad vi ska göra i sommar. Tycker det aldrig finns någat att göra men nu har vi sagt att vi ska prova lite saker här i stockholm.
- på tosdag ska jag och maria ta med oss nemo till skansen och gå runt där lite. Om det är hyfsat väder såklart.
- sen ska vi till tekniska muséet.
- gå på den här bion då stolarna rör sig. Kommer inte på vad det hette.
- Paddla kanot
- Åka ribbbåt
-Trampa trampbåt borta vid djurgården, föröka få med oss Frisk dit också!

Får se hur mycket av dessa saker vi verkligen kommer göra :P

Nedräkningen har börjat

Ahhh, fan vad jag längtar! Igår så var det två veckor kvar till jag och Henrik ska åka till Egypten, vilket betyder att det bara är 13 dagar kvar från idag.  Har äntligen slutat blöda för jag sket i  minipillrena, vilket visade sig vara väldigt bra. Fast då finns det några andra problem istället.. det kan ni ju själva lista ut vad det är.. Fast det går alltid att lösa på något sätt :)
I lördags var vi och vaccinerade oss mot hepatit a. Har varit lite öm i armen men det börjar äntligen lätta lite. Efter att vi varit där så gick vi till apoteket och lämnade in ett recept för att hämta ut en slagt dricka som vi skulle ta hemma för att slippa bli magsjuk. Henrik hade tjatat om det där i flera dagar och varit jätte nojjig över att ta det för att han tyckte det smakade skit. Trodde bara han överdrev, men insåg att han han hade rätt när jag själv smakade på det. Fy fan vad äckligt det var. Tog nog en timma för mig innan jag hade druckit upp. Det värsta är att vi ska ta ett till glas när det bara är en vecka kvar innan resan.  Ser inte alls fram mot det faktiskt.. Fast hellre dricker man det än att ligga magsjuk på hotellrummet i nån dag i värsta värmen!!!

dygnet runt

I helgen var det riktigt mysigt. Maria sov över och och vi satt uppe ända till halv fem på lördagsmorgon. Jag och maria sprang till affären strax innan dom skulle stänga för att ladda upp inför kvällen med massa godis. Trodde aldrig vi skulle hinna, fast ibland har man ju tur ;) När vi kom in så hade Henrik börjat göra deg till bullar som vi skulle baka. Fast det vart mest att jag och Maria stod och tittade på med varsin öl i handen och gjorde sällskap ute i köket. Bullarna vart sjukt goda. Sen satte vi på filmen "the pink panter", riktigt rolig faktiskt. VId två så var det bara jag och maria som satt kvar i soffan och snackade. Måste fått en riktigt socker kick av allt godis och bullar man åt. Har nog aldrig känt mig så pigg tror jag. Gick och la mig vid halv tre, fast låg nog bara ner i fem minuter innan jag gick upp igen och frågade om maria sov, vi fortsatte prata och klockan tickade iväg. Tillslut satte vi på filmen "what a girl wants" för att hoppas att ögonen skulle bli lite trött :) men vid halv fem kände jag att jag ögonen började blunda allt mer och jag bestämde mig för att försöka sova. Gick nog inte mer än 2 minuter innan jag sov som en gris.. Sov dock bara nån timma innan det ringde tidigt på morgonen av Marias mobil och vi gick upp. Snacka om att man var trött dagen efter..

http://thecia.com.au/reviews/p/images/pink-panther-poster-2.jpg






Djurgården

Idag har jag varit på djurgården med Maria och Henrik. Vi tog båten från slussen där vi även köpte sura remmar, sen gick vi till norrmalmstorg och tog caféspårvagnen ett varv runt djurgården. Det var riktig mysigt faktiskt. Man satt liksom på spårvagnen och fikade och kollade runt. var helt ensamma, ja förutom tanten som jobbade i fiket såklart. Hon var riktigt gullig :) Nu har jag precis bakat en kladdkaka efter att ha varit ute och ätit middag tillsammans med mamma, Henrik och hans mamma. Hade många spännande samtalsämnen ;) hmm?! beror på vilken humor man har.

Satt och läste i tidningen om blondin bella igår, så såg man henne idag :)

"jag vet inte"

Idag är det fjärde dagen tror jag som jag vaknar och är segare än nångonsin. Känner mig jätte trött trots att jag sovit hur många timmar som helst. Fattar inte vad det kan bero på, kanske är för att det är grått väder. Idag ska jag äntligen hämta mitt pass :) när jag fått på mig kläderna såklart. vilket inte lär bli på ett tag. Känner bara för att sitta i soffan och mysa med mig själv, äta godis och titta på en film. En sån där dag då man absolut inte gör nånting alls och inte behöver gå ut på hela dagen. Men det är inte ofta dom dagarna inträffar. Har suttit med 100 förslag på vad jag ska göra idag men kommer inte fram till nånting, har total besluts ångest. Haha en sån här dag ska man inte umgås med mig för så fort nån frågar mig något så svarar jag "jag vet inte" vilket är väldigt jobbigt. orkrar inte vara med mig själv heller känner jag.. Nu måste jag iallafall hoppa in i duschen. hare gött

ännu en ny dag

Igår hade jag det så mysigt! hahah :D aja sorry hinner inte skriva mer måste hoppa in och duscha nu, ska iväg sen. Lovade att inte sätta mig framför datan för jag fastnar bara och det dröjer evigheter innan man blir klar så det är bäst att jag håller det.

ha det bra! puss

Om 9 dagar

Haha nu har man hört marias nedräkning hur länge som helst!! Men det börjar äntligen närma sig :) Nu är det bara nio dagar kvar sen blir hon 18 :) fast nedräkningen fortsätter dock tills hon har gjort sin bröst förstoring inte länge kvar. Kommer nog ta ett tag att vänja sig med hennes nya bröst. (kommer sakna hennes gammla faktiskt hahaha) Hon är redan perfekt så som hon är.. :)

inför matchen

Har man precis ätit massa ungspannkaka. Sitter i soffan hos maria nu och äter chips. haha riktiga fetton. tur att vi inte umgås varje dag annars skulle vi se ut som tjockisar!!! 
Ikväll ska vi sitta hemma hos Maria och titta på matchen tillsammans med Linda och.... faaan det sög, det skulle komma massa folk hit men när jag sska skriva de andra namnen så säger Maria att dom inte ska komma. Aja vi får väll ha kul vi tre istället ;) Hade först bestämt med niklas och alla att vi skulle till kungsträdgården och titta på matchen och han skulle fira att han fick sommarlov idag! Men det blåser så himla mycket så jag känner inte för att stå där. 

Igår ringde han vid typ halv 11, hade bestämt mig för att jag inte orkade gå ut och träffa honom för att han är så seg. Men så smsa han och så sågs vi iallafall. Gick förs till Ica och handlade glass sen satte vi oss i parken på gungorna och pratade. Men nu ska jag umgås med maria, känner mig lite osocial. puss&kram

långsökt hah

- Ni får sluta som chaufför hos mig , idag var det andra gången på två veckor som ni varit nära att köra ihjäl mej.
- Snälla direktören , ge mej en chans till.


- Jag fick punktering igår. Jag körde över en tomflaska.
- Men såg du den inte då ?
- Nej , den token hade den i innerfickan.¨

När måste man hålla klaffen?
Vid hjärtoperationer.

Vad gör man med en strumpa med hål i?
Sätter in foten.

Var smakar godis allra bäst?
I munnen.

Vad kallar änglarna sina motorcyklar?
Regnbågar.

fan vad tråkigt man kan ha :P

från aftonbladet

                                                                                                                              
En Kvinna ville hedra sin döda anhöriga med personens namn och hälsningen "du kommer alltid att finnas i mitt hjärta". Men i stället ristade tatueraren in sitt eget  namn. I dag åtalades mannen för kroppskada. kvinnan ville ha i form av ett hjärta på  magen, med hjälp av kompisar kom hon i kontakt med den atalade tatueraren. han hade frågat då kvinnan kom tillbaka för att fylla i sin tatuering och han kunde få skriva in sitt namn för att göra reklam  och trots att kvinnan svarat nej så fick hon en chock över att hans namn stod där när det hela var klart.
Fan vad arg man hade blivit, ända sättet att få bort tatueringen är att genomföra en laseroperation som kan ge väldiga ärr. Jag har funderat på att tatuera mig men jag vet värken var jag skulle ha den eller vad för en tatuering det skulle bli. Skulle aldrig kunna bestämma mig, utan att ångra det senare. Plus att mamma skulle bli helt tokig om jag kom hem med den iden om att skaffa tatuering, så det är bäst jag låter bli!!
Kvinnan ville hedra sin döda anhöriga med personens namn och

hjärtat..

ÅH fan så trött. vad ska man göra när man säger till någon att man inte kan ses fast man VERKLIGEN vill, men personen tror då att man inte vill vara med den. Även fast man säger det flera gånger. Och att man verkligen saknar den. Som alla vet så är kärleks problem vääldigt vanligt och inte det lättaste att hanskas med. Men det gäller att man håller ut när det är som svårast, så kommer det gå fint. :) Även fast de inte riktigt känns så alla gånger!

Jag saknar dig viisst min underbara<3<3<3

Fick en fråga av en Rebecka när vi satt och körde ett spel, om vad som är äkta kärlek?! Visste faktiskt inte riktigt, var tvungen att tänke nån minut innan jag kunde svara.
Min definition av äkta kärlek är inte helt lätt att formulera i en enda mening. Alla ser vi säkert olika på hur kärleken är. Jag tycker det är viktigt att man kan skratta tillsammans, att man finns där för varandra och att man kan prata om allt som behövs.


kladdkakan

Hittade en bild på datorn på maria då hon sitter på golvet och letar efter en form till kladdkaka. Haha glömmer aldrig den dagen. Vi hade stått och visspat smeten i evigheter för hand och så ska jag slicka av vispen, fast det var väldigt svårt för det var så många cirklar runt. Så jag drog tillbaka det här stålet eller vad det är som är runt själv pinnen som man håller i när man visspar och så börjar jag slicka men så plötsligt tappar jag taget runt om den och all smet flög upp i ansiktet på mig, senare hittade vi även fläckar i taket. det är nog en grej som inte är så kul om man inte var med om det. Men fan vad vi skrattade :D haha



recept på kladdkaka, det är lätt som en plätt och hur gott som helst!
Detta klarar även dom som har noll koll på hur man bakar!!

2 Ägg
3 dl Socker
100 g Smält Smör el margarin
1 dl Vetemjöl
4 msk Kakao

Blanda mjöl & kakao. Vispa ägg & socker poröst, tillsätt det smälta avsvalnade smöret & mjölblandningen. Smöra & bröa en form med avtag bara kanter, häll i blandningen. Grädda i ca 20 minuter i 200 grader.


så kom man hem

Nu har jag varit och fettat mig med maria på nåt grekiskt ställe. Dom har jätte god mat där! Sen fotade vi lite ute i solen, haha vi hade sjukt kul åt bilderna, vilka miner som kameran fångade upp utan mening :)
kom precis in genom dörren då det var dags att gå ut med zorba så det var bara på med skorna igen och gå ut genom dörren. Men det var en riktigt mysig runda vi gick, var ute i lite mer än en timma. 
kommer bild sen när vi satt in dom på datan!

Skulle träffa elin ikväll, så ringer hon och bad om förlåtelse. Hon hade totalt glömt bort mig haha känner mig dissad, nu satt hon i bilen påväg till sin pappa men vi skulle höras ikväll får se om jag träffar henne då.
Nu ska jag ta och smsa Niklas (kompisen, finns så många niklas :P ) skulle träffa honom med ett tag men både han och jag är riktigta tids optimister så vi brukar bestämma mycket så blir det inte alltid av ;) 

Ebba von sydow

Har fått höra från många olika personer att jag är jätte lik Ebba. På vissa bilder håller jag faktiskt med. Här om dan kom det fram en tjej och frågade om jag var hon.. men så lika är vi väll inte. Det är alltid kul att höra att man liknar någon, speciellt en kändis. ska sätta in en bild, har inte den på den här datorn just nu, men det är där de flesta sagt att vi ser jätte lika ut.

ebba von sydow


varför sluta med smink?

Jag satt och tänkte på hur ofta man får höra från killar att dom tycker man sminkar sig för mycket, eller att dom tycker att man inte ska ha något smink alls. Men det är verkligen en dal av mig, vilket nog alla vet som umgås med mig. Jag har nästan ALLTID sminket med sig i väskan tillsammans med massa andra saker, vilket är perfekt, man vet aldrig när man behöver nånting. Jag hade varit och badat med brorsan och han gick och tjatade om att han hade vatten i örat, så frågade han om jag hade tops hemma, ett ögonblick bara, svarade jag och tog upp en tops direkt ur väskan, han tittade konstigt på mig och sa tack, på den vägen kom vi in och snackade om att vi tjejer har ALLT i väskan. :) Men jag förstår inte varför killar säger att i inte ska sminka oss? Jag tycker iallafall att de flesta tjejer ser mycket finare ut med smink än utan. Så varför?!

( nu är det ioförsig inte alla som har sån här stor skillnad på när man är sminkad och osminkad )

här är en bild på Linda när hon är sminkad, rött söt!!



och här är hon osminkad, vilket ser bäst ut ?!?!?!?


love this

Dom här låtarna är bääst!'
har lite tråkigt så jag sitter och tittar på youtube :P




Nickelback - far away

What a girl wants

Tittade på filmen what a girl wants! Den är så fin!
Det är väll en ungdomsfilm men riktigt bra faktiskt, om man älskar lyckliga slut och kärlek så är just den filmen perfekt.
Satt med tårarna i ögonen mot slutet och lyckligare än någonsin! :)


dagens fundilur gav resultat

Efter att ha suttit vid datan ett bra tag, spenderat några timmar  till att skriva till folk på msn och varit inne på facebook och även rensat igenom foton så vet jag äntligen vad jag ska göra idag. Har börjat få lite ångest över att jag bara sitter inne framför datan så det börjar väll bli dags att fixa mig. Sitter fortfarande med håret som en risboll osminkad och i bara underkläder. Kan man va segare. Idag ska jag iallafall träffa Maria, brunetten. Vi hade tänkt att gå ut och fota lite, det är ju fint väder! Senare ska jag träffa Elin :)

mariaaa<3


ska fixa mig nu ha det gott pusss


hoppas!!

jag håller verkligen tummarna nu. Idag är det andra eller tredje dagen som jag inte blöder mycket alls. Har inte ont heller. Känns helt underbart. Fast dock trodde jag att jag skulle få mens igår för mitt humör var verkligen piss. Men antar att det bara var för att jag var trött. Nu har jag ätit p-pillrena i några dagar och det bröjar kännas som att jag vänjer mig allt mer vid dom. Ställer klockan varje dag på mobilen för att jag ska komma ihåg att ta dom. ÅH, jag hoppas det slutar blöda helt nu och att jag kan återgå heelt till det vanliga. Kunna bada och lite annat! Är faktiskt lite orolig att jag ska blöda ända fram tills vi ska åka till egypten. Vad ska jag göra då om jag inte får bada? Hoppas på att det slutar och att det isåfall är mensen som kommer för då kan jag iallafall ha tampong, det får man ju inte nu. Och alla tjejer vet nog hur vidrigt det känns att gå med binda?! Jag hatar det iallafall!!

Ska ringa ungdomsmottagningen imorgon för en tid att kolla upp hur det har gått om det läkt bra och så. Vet inte om jag nämnde det sist, att  jag skulle till ungdomsmottagningen men så sa jag att jag låg i kräksjukan för att det hade börjat bli bra, då ville jag inte att hon skulle börja undersöka och så blir de infektion och allt går åt pipsvängen ;) men nu har det gått ett tag så det är väll dags att kolla upp det..


mina busungar!

Har inte varit hos pappa på bra länge nu, pratade med honom igår. Ska nog åka dit i nått veckan om jag hinner hade jag tänk. Har inte träffat värken felicia eller dom andra barnen på länge, saknar dom såå mycket. Lillasyrran har fyllt 2 år nu förstår inte att tiden går så fort. Den bara tickar iväg. Hon har börjat prata och springer omkring i full fart, massa energi. Nu är även min lille bror 5 månader, känns som han nyss kom ut. Men han skrattar och gurglar på för fullt. Växer både på  brädden och längden den lilla gull ungen ;) 
Ska försöka spendera mycket tid med dom i sommar, även fast jag har mycket planerat och kanske inte så mycket tid över. Saknar mina små hjärtan.
 
Jennifer och Felicia.<3



haha min lilla trollunge jennifer, men det här var för bra länge sen.
Hon har världens finaste ögon, kanske inte just på den här bilden dock där hon ser rätt läskig ut :P

  

förra hösten, jag och jennifer
 

Tjafs bara för mobil fan! :P

Började tjafsa med H pågrund av att han alltid tycker jag håller på med mobilen heelaa tiden, vilket kanske stämmer. Men när folk smsar så svarar jag :) enkelt!
Och dessutom så brukar jag bara göra det när jag ändå inte har något bättre för mig då han sitter vid datan eller nåt. Fast jag förstår att han blir lite arg då vi har sagt att vi ska titta på film och jag håller på med mobilen.
Jag är helt enkelt beroende av min mobil! :) förlåt!

detta är dock en gammal bild, vet inte vad jag har gjort med håret :P


The girl inside

jag fick nyss reda på att en kompis, mika, har haft blogg i snart ett år. Hon har inte ens nämnt ett ord. Jag gick in på den idag för första ången och jag vart shockad över hur mycket hon skrivit. varför har kvinnan inte nämnt något för?! Fast hon är en person som är väldigt tyst, eller igentligen inte men hon säger inte så mycket. Inte om sig själv direkt, visar aldrig riktigt några känslor. haha jag sitter jämnt och snackar en massa saker med henne, hur jobbigt en sak kan vara men jag har nog aldrig hört henne säga att hon är ledsen eller nåt sånt. Tills nu när jag läste hennes blogg, då hon iallafall hade skrivit om sina känslor. och även skrivit det här

"Varför har jag så sjukt svårt att visa för mina vänner att jag finns där?? Jag kommer aldrig på smarta saker att säga för att få er att må bättre och då tiger jag istället, för jag menar, vad ska jag säga? "Oj stackare..." hjälper ingenstans.
Själv måste jag bli mkt bättre på att våga säga det till folk, att jag finns där. För även om man innerst inne vet, så är det lätt att glömma bort det i de stunder man verkligen behöver någon som stöttar.
Men jag vill verkligen att ni ska veta, alla därute som jag tycker massor om, ni vet vilka ni är hoppas jag, att jag försöker hjälpa men jag kankankan inte. Så nu vet ni.

Finns alltid här för er.  "

Hon är ju så söt våran lilla Mika!  Här är även min lilla prinsessa, jennifer! (lillasyster)



det funkade

Bara för det så gick det att ladda upp utan att den skulle krångla! woho! :)

knäpp

Jag blir knäpp,. varje gång jag ska ladda upp en bild så fuckar sig hela datan och den här grejen som man trycker på, ladda upp foto, den fortsätter komma ända tills den är upppe i över 40?!?! fattar inte varför. Någon annan som har samma problem? :P

fundilurar

hm.. jag sitter och funderar på vad jag ska göra idag. Har faktiskt ingenting planerat alls. Hoppas på att solen håller sig framme, det var molnigt igår. Fast det var skönt faktiskt. Låg på en filt i hagaparken fast det vart kanske bara två timmar. Det var sjuukt varmt. Har solat nu varje dag, så idag kanske jag ska ta det lite lugnt men jag är inte röd alls.. konstigt?! brukar alltid bli det. Men jag ska inte klaga ;)
Ska ta Zorba på en lång promenad också. Tror det blir runt sjön. Fast hon älskar vatten och drar som en dåre för att få bada. Hon är heeelt underbaar min lilla vovve. Annars får det nog bli att hjälpa mamma lite ute i tvättstugan. Haha har inte så mycket bättre för mig, låter som ett spännande liv ;D

maria och zorba förra sommarn!

kvällen

Ikväll blir det nog av hem till Malin, vi tjejer och några till ska föra där sen blir det nog fest. Måste skynda till tunnelbanan.
pussis

smaka på stockholm

Igår satt jag i en park och hade picknik, det var så mysigt men solen var så jäkla stark så efter bara en timma så gick vi hem till millan och frisk och åt lite pannkakor. Var på den här smaka på stockholm som var i kungsträdgården igår. Var tvungen att gå dit för Frisk skulle dansa där på scenen :) Han är så duktig ;) Stod där i publiken en halvtimma kanske, var hur mycket folk som helst men det var riktigt mysigt faktiskt. Sen när han dansat färdigt möttes vi upp bakom scenen och började gå mot tunnelbanan. Sen åkte jag hem. Skulle igentligen ha träffat Maria vi skulle ha sverigeblå kortkorta klänningar på oss, blå-gula band i håret och en varsin flagga i handen men så vart det inte. Maria var så himla bakis och spenderade kvällen hemma istället. Vi som hade planerat det länge, men men det kommer fler nationaldagar!

(bryggan)


När jag kom hem ringde jag Mika, var riktigt utråkad och alla var bakis, efter ett tag gick jag ner till bryggan med några tjejer där vi satte oss vid bryggan och grillade marsmellows ( vet inte riktigt hur det stavas, men ni förstår nog ändå) och åt lite jordgubbar. Mikaela var ensam hemma så vi gick dit när det började bli kallt och då myggen kom. Hade en full speckad dag så man kände sig lite seg idag faktiskt. 

Hos mickis, jag tjockar mig som vanligt!


Skolavslutningen

Så skönt att det äntligen är sommarlov.
Det började med att vi samlades hela klassen i kronobergsparken, åt tårta och fick betygen av lärarna. Sen skulle vi till kyrkan och höra när musik klasserna sjunger så folk började gå men vi orkade inte så tillslut satt vi där, bara 6 stycken kvar. Men vi hade riktigt roligt. Dom började dricka vid 11. Men sen bestämde vi oss för att åka och äta lunch. Vi skulle mötas upp allihoppa på långholmen sen. Det kändes rätt segt i börjat för då var det ju bara vi men det kom allt fler folk och stämningen vart mycket bättre ;) Vi blev väldigt många tillslut och poliserna gjorde oss sällskap en del, undrar hur många gånger de kom fram till oss. Åkte hem ändå rätt tidigt insåg ja dan efter då jag tittade på klockan då sista samtalet var, så jag gick hem från tunnelbanan. Men hade ju varit där hela dan. Gick när det var som bäst. Som man ska göra men tyvärr aldrig gör utan det hinner spåra ut totalt. Hade en stört härlig kväll tillsammans med allihoppa!


kändisarna på bara två dagar

Nu på bara två dagar så har jag sett massa kändisar. Jag skulle in till stan med en kompis och shoppa lite grejer så först mötte vi Carolina gynning på vägen in, vad lång hon var. Men det kan ju också ha med att hennes skor var väldigt höga. Sen när vi åker hem och ska kliva på bussen så kommer My från parlamentet,  jag tror att det var hon iallfall. Och så när vi vänder oss om får vi se Tobias han som dansade med Arija i letsdance. Kanske haft nått möte här för båda kom mmed resväskor. även Lasse eller vad han heter från tv4 som brukar vara med på nyhetsmorgon. Kanske inte några kändisar att skryta med men fa fan, det är kul ändå ;) och dagen efter mötte vi Björn Gustafsson. Komikern. Han är ju så söt! håller ni inte med? ;P

inte skrivit på ett tag

Hej! jag har inte hunnit logga in dom senaste dagarna nu faktiskt. Sen när jag väl skulle sätta mig och skriva så kom jag inte in. Men det löste sig nu. Har precis kommit hem från att haft en hel dag bara legat på stranden och stekt! Nu börjar man få lite färg :)
Nu har vi haft skolavslutning och sommarlovet är äntligen här. Fint väder och man är ledig, kan inte bli så mycket bättre!
 

brun efter plåster

Idag ska jag till ungdomsmottagningen, usch vill inte. Sen ska jag möta upp mamma , lämna en bok i skolan sen åker vi och fixar pass! :) Får se vad som händer sen, ska kanske till pappa ett tag ta hand om lillebror annars blir det nog att jag lägger mig här ute i gräset och solar lite.
Juste! efter att jag vart på sjukhuset så hade jag plåster på armen. Tog bort det för några dagar sen, men nu när jag solar så blir jag jätte brun där. Ser inte klokt ut faktiskt. Undrar om det kommer vara så föralltid?! Hade även så efter att jag piercade naveln så när jag tog bort plåstret och solade så vart jag mörkare där. Har kvar det nu ett år efteråt :/ aja nu måste jag skynda mig iväg. ha de bra!! puss  

Gårdagen

Igår trodde jag verkligen att jag skulle behöva åka in, men precis när vi bestämt oss för det så släpper värkarna och alltihoppa. Det var riktigt skönt faktiskt :)
Så istället åkte jag till frisören och äntligen färgade utväxten. Det tog inte så länge som det brukar göra, det är så tråkigt att sitta hos frisören. Sen är det en jätte äcklig kille som jobbar där som flörtar med en varje gång. usch. Så fort man tittar sig i spegeln så ser man han stå där och titta på en. Men det är väll bara att ignorera och fortsätta läsa skaller tidningen.
När jag kom hem duschade jag direkt, kliade som satan hade kvar lite blonderingsmedel i håret sen var det bara till att fixa sig innan jag skulle ut. Missade bussen då jag skulle åka till sundbyberg på middag hos frisk och millan. Så det vart tunnelbanan istället. Vi hade hur mysigt som helst. Efter att vi alla fyra hade suttit och tittat på jönsson ligan, så gick vi ut och åt glass och tog en promenad! Haha sen kom vi till en lekpark och alla tog en varsin gunga och jag satte mig i en bebis gunga, satt rätt bra där faktiskt :) 

Försvunna Madeleine Mccann

Tittade på en dokumentär för några veckor sen om försvunna Madeliene Mccann. Dotter Madeleine kidnappades den 3 maj 2007 i Praia da Luz, Portugal, 9 dagar före hennes 4:e födelsedag. Hon togs från föräldrarna när de var på semester i lägenheten då hon sov med hennes yngre bror och syster. Föräldrarna var och åt middag på en resturang bara 50 meter bort. En omfattande utredning som leds av den portugisiska polisen och stöds av den brittiska polisen, trots det vet dom fortfarande inte vem som har tagit henne, varför hon togs eller när. usch det var verkligen jobbigt att kolla på. Börjar alltid gråta. Men det är nog det värsta som kan hända en förälder att bli av med sitt barn. Man vet ju hur jobbigt det är när ens katt eller hund dör, tänk då sitt eget barn. Går nog inte att föreställa sig det. Här är en bild på henne, det är många som har sagt att dom sätt henne. Hoppas hon kommer tillbaka till sin mamma och pappa!

image12

så ONT!

Är hemma idag från skolan, jag skulle ändå bara ha en lektion. Jag och maria åt middag tillsammans igår och så skulle vi hitta på något efter åt men jag kände att jag hade så ont så jag var tvungen att åka hem. Idag har legat och sovit hela dagen nästa, tittat lite på tv och nu har jag precis ring till gyn akuten. Efter operationen på sjukhuset hade jag väldiga smärtor men dagen efter så släppte det och jag blödde nästan ingenting alls. Det var så bra alltihoppa fram tills för 2 dagar sen. Började plötsligt blöda, mer och mer och nu har jag fått jätte ont i magen. Vet inte vart jag ska ta vägen. Så trött på att ha så här ont i magen. Har precis tagit en citodon får se om det hjälper, Ipren brukar alltid vara bra mot mensvärk och så men denna gång hjälpte det inte alls. När jag pratade med hon på akuten så sa hon om jag fortsätter ha så här ont och bara blöder mer så måste jag komma in. Det känns så mycket värre än efter operationen. Trots att jag hade väldigt ont då med. Men men vi ska vänta en halv timma, en timma till och om det fortfarande är lika så åker vi in. :(
Hoppas verkligen på att det går över!!!

lik kendra?

I helgen när vi satt allihoppa ute på balkongen hos martin och jim så satt vi och diskuterade en massa saker, bland annat olika personer, pojkvänner, modeller och annat, så sa sofie plötsligt att hon tyckte jag  var jätte lik Kendra, playboy brud, och alla höll med. Men jag ser faktiskt inte vad som är lika hos oss haha! 

( bild kommer sen) 

ska försöka sluta ha så mycket fördommar om folk. Kan vara att jag ser en tjej på stan med jätte konstig stil och jag tänker, hon måste var knäpp. eller om man tex ser en blondin gå förbi en, så ser inte henne på samma sätt som om hon skulle vart brunett. Men jag är nog inte ensam om att ha fördommar om folk.
Jag har alltid haft fördommar om att modeller är jätte bitchiga och så, vilket många är. Trodde inte dom kunde nått annat än typ snacka mode. (eftersom det är det dom håller på med) Men efter helgen som var så insåg jag att jag har helt fel. Det finns faktiskt modeller som kan vara jätte gulliga och trevliga :)


kan det bli bättre?!

Nu känner jag mig normal igen! :P Så härligt att inte vara jätte känslig och helt plötsligt bara börja gråta. Har verkligen varit jobbigt, inte bara för mig utan även folk i min omgivning. Känner mig så lycklig, sommaren är äntligen här! och så är det skolavslutning om bara några dagar. Kan helt enkelt inte bli bättre!! 

nationaldagen

Snart är det national dagen då ska jag och maria sen kanske några fler till gröna lund! blåa kläningar med blått band i håret och titta på Markolio och Linda Bengtzing! :)

Har fullt upp hela veckan, stötte på Oliver i fridhemsplan idag, vi snackade lite, han skulle gå och fixa pass. Kom på att jag också måste göra det, men det blir inte förens på onsdag ska först till ungdomsmottagningen på återbesök från aborten, då vi lediga från skolan. och tisdag ska jag färga mitt hår, eller utväxten det är så himla fult när man är blond och har mörk utväxt (vilket jag typ alltid har!!) men mitt pass går ut snart, och jag måste ju ha ett tills vi åker till egypten och alanya.  Nu är det bara exact 4 veckor kvar sen blir det sol och bad, snorkling och rida kamel ;) mysigt!

kram


helgen

I fredags var jag, Maria, Hanna, Martin, Jim och några av deras kompisar på karneval i Orminge. Vi satt och krökade på en filt och det var asvarmt ute hela kvällen. Fast ärligt taat så tyckte jag det var skit tråkigt, eller det var kanske bara för att jag inte var på humör. Roligaste på hela kvällen var nog bussresan hem. Jag åkte själv för alla ville stanna kvar men så sätter sig en kille bredvid mig. och det börjar med att jag inte får av mig min tjocktröja så fråga han om jag ville ha hjälp. Det var lite pinsamt faktiskt. Men sen började vi prata massor :) och det vart en riktigt rolig buss resa!
I lördags åkte jag båt i flera timmar, det var helt underbart! haha vi krockade faktiskt två gånger med båten, den var helt ny, jätte fin. Men han som körde var inte helt van ;D haha. fast vi hade riktigt kul. Hade en helg full med saker att göra. Jag är verkligen en tids optimist bestämmer massor med folk och sen blir det inte av pågrund av att jag inte har tid. I söndags träffade jag min lilla prins Nemo! han fyllde 4 år så det var kalas i tranebergsängen. Han har blivit så stor. Förstår inte att tiden går så fort. Men det  inser jag när jag träffar honom hur mycket som förändras. I sommar ska han få förlja med mig och maria på skansen och hitta på massa bus ;)


röd som en kräfta

usch.. idag har jag haft sjukt ont i magen. Inte nog med det vi låg och solade hela dagen jag, maria och alice var med en stund. Nu är jag röd som en kräfta (blir alltid det i början) och det svider som satan!! men ska  man va fin får man lida pin!
Det var en peddo gubbe som gick runt och spanade in alla tjejers rumpor. verkligen, inte diskret heller. usch det var obehagligt när han ställde sig bakom oss och liksom bara stod där och kollade, usch! Efter ett tag när han gått runt i parken la han sig några meter framför oss och särade på benen. Maria försökte smygfota med mobilen men det vart inte ett så bra foto.
image11

Idag var det en helt onödig dag i skolan, började med att jag fick ont i magen så jag tänkte, men jag stannar hemma första lektionen så väntar jag tills tabletten hinner värka och så går jag till nästa lektion. När jag kom till skolan så sa maria att vi inte hade nån lektion så jag missade inte något, som tur va :) Sen skulle vi ha svenska och vi skulle till stadshuset och åka upp i tornet där men läraren skulle inte med så då passade vi på att lägga oss i rålis och steka!! och så fortsatte dagen, vi låg i rålis och solen lyste. Ska vara fint väder heela veckan! vilket betyder att det blir en hel del till att vara ute och sola :)

kom hem och nu iväg igen

skulle precis sätta mig och skriva men hinner tyvärr inte, ska ut och gå en promenad med hjärtat, sen träffa maria. Skriver lite ikväll istället ;)

RSS 2.0