this is the way i wanna play..

Hej på er! Det var ett tag sen jag var här inne. Jag har som säkert alla andra haft fullt upp nu när det är juletid med imorgon kommer uppdatering. Ikväll ska jag bara mysa med mitt hjärta.

Ni får ett smakprov på Göteborg så länge!


Såg Henrik på tv!



If you fall for me..


jobb, jobb, jobb

Sorry people.. jag har fan fullt upp! Det är jobb och massa annat hela tiden. Igår mötte jag Henriks kompis Malin och tog en fika. Idag har jag jobbat sen satte jag mig direkt och skicka in alla beställningar till Oriflame. Så ja, detta är vad jag hunnit med.


Tänkte jag skulle försöka lägga in lite bilder imorgon från helgen i göteborg. Hinner tyvärr inte idag. Ska gå ut med Ville nu, sen göra lite middag och vänta på att Henrik kommer hem från skolan. Vi hörs imorgon istället. Kraaam!

någon låt jag hittade på youtube... helt ok, eller... vet inte om jag gillar den..

Nu sitter vi på tåget

På väg hem. En timmas försening, men nu är vi på g! Kommer inte uppdatera något mer ikväll är så fruktansvärt trött. Haft en helt underbar helg tillsammans med älskling.Vi har bland annat varit på Liseberg men även hälsat på mina kusiner och varit på universeum. Vi hörs imorgon!!

Nu drar vi!

Nu måste jag skynda mig. Ska packa klart det sista sen åka och möta Henrik för att sen bege oss iväg mot Göteborg. Ska bli så himla skönt att få komma bort lite, bo på¨hotell, hälsa på mina kusiner och det bästa av allt, gå på Lisebergs julmarknad. Ha det så bra så länge så hörs vi då vi kommer hem på söndag.


Mamma kommer hit och ska bo med lilla Ville :) Tack mamsi!!


Jul!

Jag och Sandra hade inte så mycket att göra så vi bestämde oss för att baka, såhär vart resultatet!


Sen hann jag även skriva en hel del julkort detta år.. annars är det här med att posta brev inte riktigt min grej.

Uttråkad till max

Nu har jag legat hemma i nästan en vecka och inte gjort ett skit. Jag har verkligen ingen ork till någonting.. MEN, jag är på bättringsvägen. Förutom att jag inte har någon ork och är fruktansvärt illamående till och från så känns det helt okej.

Nu längtar jag tillbaka till jobbet!


Här är lite bilder från förra helgen när mamsi kom och firade mig. Fick MASSA pengar och lite annat :D


Har är två julklappar också som jag handlat, älskar denna inslagning.

Ny Oriflame katalog

Nu har jag delat ut alla oriflame produkter! Nu är julkatalogen borta..




Välkommen nya katalog!

Det känns som att jag ska dö..

Efter att ha legat upp mot 40 graders feber i 3 dagar så kan jag medela er att min kropp är helt slut. Vilket jag fick bevis på imorse då jag helt plötsligt var tvungen att spy då jag åt. Jag mår rent ut sagt, FÖRJÄVLIGT!

Idag kom jag mig i alla fall till läkaren och fick allt konstaterat. Hade både det ena och det andra. Men allt är förhoppningsvis snart som det ska igen bara jag fått i mig lite medicin.

Mina planer ikväll ser ut såhär:
  • Försöka få i mig lite mat
  • Sen sova

Inte helt fel va?
Fast efter att ha sovit nästan dygnet runt nu i flera dagar så kag jag säga att man börjar tröttna lite på att inte göra något annat.

Så det var riktigt skönt att komma till läkaren och få se lite folk. Jag är i stort behov av socialt umgänge! :P

God natt!

Like sands through the hourglass, so are the days in our life..


Idag är ingen vanlig dag..

för idag är det Tildas födelsedag hurra hurra hurra!!!!

Grattis älskade lilla systerdotter!

Känns lite märkligt..

Att vara handledare till en som gått i samma skola, klassen under mig.. Men det går super bra, jag lär henne allt jag kan ;)


Idag har det varit en riktigt jobbig dag på jobbet. Varit skit irriterad på typ allt och alla. Eller ja, jag hade all anledning till att vara det! Vissa är ju så... INKOMPETNA, IG, vettefan vad jag ska kalla det..!!

Men skit i det! Jobbet ska man inte ta med sig hem!

;)

Nu ska jag mysa lite med mina underbara här hemma. Jo, jag måste ju meddela att jag ÄNTLIGEN har börjat försöka vara nyttig. Men än så länge är jag bara inne på 3e dagen, men det riktigt bra, eller ja... Jag äter på tok för LITE, har riktigt svårt att hålla mig till normalt!!

Men äsch, jag kommer väll ändå äta upp mig under jul så det spelar ingen roll om ;D Snacka om jojjobantning!

when I miss you



födelsedag!

Här kommer lite bilder från min födelsedag då Henriks familj kom på besök. Hade en helt underbar dag. I helgen ska vi fira med mamma och min familj :)

Min underbara man kom in och väckte mig med födelsedagssång, frukost och paket på sängen.

Jag helt nyvaken (fruktansvärt trött) och osminkad, ser förjävlig ut men det bjuder jag på..










3/11 -2010





RSS 2.0