Halv åtta hos mig

Mammas kompis Jolanta ska vara med på tv 4, i programmet Halv åtta hos mig och laga mat då hon tvälar mot några andra. Så kolla in det! :D hon är med i del 15 då ska iaf jag titta!
Måndagar-Torsdagar 19.30!
Hon lagar super god mat. Och Jolanta är världens gulligaste. <3



Halv åtta hos mig är matlagningsprogrammet där amatörkockar sätter sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Programmet är producerat 2008 och sänds i 32 delar.

Tv4 hemsida

Längtar tillbaka

Jag vill ha sommar, saknar vattnat, solen, bad och allt annat som hör till sommarn. Längtar tillbaka så himla mycket till Egypten. Vi hade det så himla kul :) Sen självklart saknar man ju solbrännan! ;D

(Bilder från Dolfin house)

(solbrännan då man kom hem, sved som satan)

Fredag, känns inte så..

Idag gick jag upp vid 8. Vaknade som vanligt av att ville väcker mig. Men han är alltid lika mysig. Vi två i en stor säng. Så kryper han in under täcket och lägger sig vid magen på mig. Inatt har jag sovit jätte bra. Var lite tomt i sängen utan Henrik. Men jag ska inte klaga, inatt hade jag ingen att knuffa på för att få lite plats i sängen vilket var väldigt skönt ;)
Har städat heela dagen idag, och tvättat en massa maskiner. Så nu blir Henke glad när han kommer hem. Allt så rent det bara kan bli. Jag är så himla rastlös så det finns inte. Millan och Frisk var precis här en snabbis. Millan ville träffa lilla Ville och Frisk skulle låna en borr av Henke. Så då kom dom förbi här en stund..
Innan helgen är slut så har jag bara en sak kvar som jag måste göra och det är att plugga.. vilket suger att göra då man har lov!! Men har lite saker som ska göras innan skolan börjar igen tyvärr.. Men nu ska jag börja med middagen. sen får jag se vad som händer!

pöss

Snart helg

Förstår inte.. så sugen! Jag vill festa! hm på lördag ska jag nog hem till maria och ha en mysig hemma kväll bara vi två :D Sen får jag se vad som händer ;D

Infinity 2008 -  Guru Josh Project


haha what?!

Pratade lite med Adam på msn ikväll. Vi har inte pratat på jätte länge så skriver han:

Adam - HEED MY LECTURE says:

haha du liknar snurresprätt lite på din bild, jättegulligt.

hah ska man ta det positivt eller? :O :P

nån kille och gamle goa Adam :D

Ensam..

Henrik åkte till landet imorse. Så nu är det tomt och tyst här hemma. Eller tyst är det inte, jag sitter och lyssnar på lite musik och leker lite med Ville. Snart kommer mamma hit. Hon fyller ju år idag, men hon får komma hit eftersom jag inte kan ta ville med mig hem dit. Så vi ska äta middag tillsammans och bara umgås, var länge sen jag bara var med henne. Hon brukar komma hit ibland men bara en snabbis eller då hon passar ville men då är ju inte jag hemma. Saknar henne väldigt mycket ibland.. Jaja men nu måste jag ta och klä på mig :P för nu är hon snart här.. men är så himla seeeg bara... ah

Prag - kärlek, dramatik

Idag har jag suttit inne hela dagen och bara tittat på filmer. En av dom var filmen Prag som gick på tv idag. Vart helt fast i den.

Låt dig förföras av detta intensiva kärleksdrama om ett gift pars kamp för att hålla kärleken vid liv i en främmande stad. Det är en film om kärlekens hemligheter och lögner - med den framstående Stine Stengade och karaktärsskådespelaren Mads Mikkelsen i de övertygande huvudrollerna. När Christoffers pappa dör reser han och hans hustru Maja till Prag. Det är nämligen 25 år sedan pappan flydde från Danmark till Prag och lämnade efter sig Christoffer och hans mamma. För Christoffers del involverar resan därför inte många känslor utan Christoffer ser på resan som en ren praktisk angelägenhet. Men bakom den polerade fasaden håller Christoffer och Majas äktenskap att vittra samman. Christoffer tvingas inse att resan till Prag förvandlas till en kamp för mer än sak...


High school musical




















Har tänkt att titta på de första filmerna av high school musical innan jag går på bio och ser 3:an. Jag är ju en sån som älskar kärleks / feel good filmer. Fast kanske inte när det blir för mycket av de goda och med överdriven dramatik. Men klar att man ska ge det en chans tycker jag ;D Så det ska blir spännande och se om den är så som man tänkt sig!

never work on mondays

Hörde den här första gången idag! Den har riktigt fastna på min hjärna..
Hm brukar hjälpa att få bort en låt från hjärnan genom att lyssna på någon annan låt. Det mest irritrernade är nog då man ska sova eller måste vara konsentrerad men det ända man har på hjärnan är en låt..


Födelsedags firande imorgon

Imorgon fyller mamma år. Hm har fortfarande inte köpt nån present får se vad det blir för nånting, alltid ute i sista sekunden ;D Eftersom ville har löss så kan jag inte åka hem till mamma för vi har Zorba där då får hon också det. Vilket inte är så bra.  Så mamma kommer nog hit en stund, funderar på att göra en tårta till henne så kan hon vara här med mig en stund och fira lite :)

Imorgon åker Henke till landet med sin mamma, mormor och morfar. Jag valde att inte följa med eftersom mamma fyller år. Kommer bli jätte tomt här hemma, hatar att vara jsälv här tycker det är lite läskigt om jag ska vara ärlig, sen saknar jag honom så då han är iväg. Men det är nyttigt ibland att vara ifrån varandra några dagar. Men det kommer nog gå bra. Han blir bara borta i tre dagar så det är väll okej :)

30 november!

1 Månad och två dagar kvar sen är man 18! Wohoo!

Längtar så sjukt myckeeet. Det är lite segt när alla går ut på krogen men själv sitter man hemma och hoppas på att nåt skoj ska hända!


Jaha läkarn idag igen då

Vid ett kommer mamma hit och ska passa Ville, för jag ska till St:göran på kontroll igen för ryggen. Så dom ska kolla satt ällt ser bra ut :) Sen har jag faktiskt inte en aning vad jag ska hitta på. Det lär väll inte ta så länge där så nått ska jag väll kunna hitta på att göra resten av dagen :) Men nu ska jag kila iväg. Have a nice day!

guten morgon!

Hej på er!

Våra mornar..
Idag låg jag och drog mig i sängen, var tröttare än någonsin. Så det var skönt att ligga kvar lite längre. Nu ska jag bara ta på mig kläderna och ta en liten promis med Ville så fort han vaknar. Han är också väldigt seg idag. Men han är nog trött efter en natt på djursjukhuset. Han ju fortfarande en liten bebis så han sover rätt mycket annars med. Så mysigt på morgonen då kommer han jämnt och lägger sig bredvid en och sover så länge man själv sover. Och gosar in sig med en i täcket. Han är så mysig!

Loûî≤ξ

Längtar till sängen!

Nu ska jag ta och sätta mig i soffan och titta lite på tv. innan jag ska borsta tänderna och krypa ner i sängen, vill ha sömn! är så sjukt himla trött men det är inte så konstigt eftersom jag inte sov så mycket inatt. Så jag kommer nog somna fort :) God natt allihoppa!

(en gamal bild!)

he's looking in my eyes.




<3

">

Otur! min lilla snutte

Igår kväll precis när vi skulle gå och lägga oss så sitter ville på sängen och skäller, henrik stod i köket och jag la ville under täcket för att han skulle sluta skälla. Henrik säger att vi ska titta ut genom fönstret för att kolla på hans moppe :P så jag öppnar perciennerna och kollar ut. Henrik kommer in i sovrummet och genar (eller hur det nu stavas) genom att kliva upp i sängen. Helt plötsligt hör jag bara ett JÄTTE skrik. VILLLEE!! Han hade hamnat under henrik när han ställde sig på sängen. O herregud tänkte jag, neej.. Ville bara fortsatte skrika och jag greppa tag i honom som en reflex. Jag satte ner honom på golvet för att se hur han var, men han bara ramlade omkull. Han kunde inte gå. Då fick jag en chock. Henrik hade nog inte fattat riktigt vad som hade hänt för han trodde jag stod med ville i famnen fast han då låg under täcket. Jag fick panik och sa nått i liknade med "han kommer dö Henrik" Jaf kommer faktiskt inte ihåg riktigt vad som hände. Jag minns bara att Ville sprang runt i hemmet, han kunde gå tillslut med hans andning var inte bra alls. Vid vissa tillfällen slutade han till och med att andas. Och jag fick ännu mer panik. Henrik försökte lugna ner mig och vi kollar direkt upp vägen till ett djursjukhus. Mitt hjärta slog så fort och hårt att jag nästan trodde jag skulle få upp det i halsen. Jag ringer mamma och berättar vad som hänt och frågar i panik vad vi ska göra. Henrik ringde sin mamma och hon tog bilen direkt hit. Mitt i allt kaos då vi väntar på att henriks mamma ska komma så börjar jag och Henrik bråka. Jg kommer inte ihåg om vad det handlade om men vi båda var så rädda. Plötsligt kommer vi på oss själva, vad höll vi på med? Ville ligger dålig och vi bråkar. Så efter en stor kram samlade vi andan sa förlåt. Då vi var påväg till sjukhuset så går bilen sönder, eller den gick inte i mer än 40.. Så typiskt, bara för att vi har brottomt så händer det här med. När vi tillslut kom fram till sjukhuset så kände jag mig lite lugnare. Men mina händer skakade och jag kunde inte prata, så Henrik fick prata med vetrinärerna om vad som hade hänt. Efter några timmar då dom kollat på Ville och vi har tagit röntgen bilder på honom så säger vetrinären att dom vill behålla honom över natten.. Jag var fortfarande i chock och vart allt mer illamående, mina nerver kunde jag absolut inte hålla koll på. Som tur var så hittade man inget brutet på honom men han hade mycket tryck på lungorna även en blödning i lungan så andningen var väldigt hastig men han lugnade ner sig tillslut..

Idag fick jag komma och hämta honom, inte en blund inatt hade jag fått. Kände inte alls igen mig, var inte hungrig men var tvungen att ta en banan mitt på dan. Henrik stannade hemma från jobbet och var med mig. När vi sitter i bilen påväg hem med Ville i famnen så kände jag hur allt bara släppte. PUH! Nu kan jag äntligen pusta ur. Men hela natten hörde jag bara hans skrik som han gjorde då han vart trampad på. En upplevelse man inte vill vara med om igen, jag är glad att det ändå gick så bra som det gjorde. Han hade lika gärna kunnat dött direkt så vi hade tur, min lilla vovve är en kämpe :) Så i fortsättningen så kommer man nog vara allt mer föriktig vart man sätter fötterna....

Alla på djursjukhuset var helt tokiga i Ville speciellt personalen. Då vi kom in såg jag dom gå bakom glaset fram och tillbaka med honom i famnen, där satt han tryggt och njöt av sällskap. Inte en kille som vill vara själv och sitta i bur nej. När vi skulle gå kommer en vetrinär och ger honom en liten leksak och sa att hon hoppas hon aldrig mer får se ville där igen.. Jag tackade och vi börjar gå mot utgången, men precis då ropar en annan vetrinär och säger att hon har en sak till lilla Ville. Då kom hon med en påse, däri låg en burkmat, en bok hur man uppfortrar valpar och även en stor påse med mat. Så, sa hon. Nu får ni gå och log sort :) De var den bästa personal jag någonsin mött. Alla var så trevliga och gulliga. Ett ställe jag gärna skulle vilja komma tillbaka till, fast dock utan nått djur som mår dåligt :) 

Idag fick jag träffa Min älskade zorba saknar henne otroligt, men snart så. När ville har blivit könsmogen så ska han få träffa Zorba, förhoppningsvis kommer de bra överäns och vi har två hundar här :)

AAH glömsk ja!

Skulle ta mitt p-piller igår kväll för jag hade glömt att ta det på dagen, så ser jag att jag har missat att ta dagen innan det med.. Oops! Sånt fdär är inte bra.. Hm.. men den här gången var det okej, för jag hade ändå bara två tabletter kvar innan jag skulle starta med sockerpillerna. Så det gör inte så mycket förutom att min mens kommer lite tidigare.. irriterande! Men efter två-tre dagar så är det som vanligt igen så härligt! Har blivit riktigt bortskämd sen jag började med mina piller. Är van vid att ha mens i en vecka men så är det inte längre. (värken är fortfarande kvar tyvärr men jag ska inte klaga ) två dagar är INGENTING!

Ikväll jobbar Erika och Hanna på Råsunda så jag ska möta dom vid halv nio typ, då dom har slutat så ska de få hälsa på lilla Ville :)

Partysugen

Är sjukt party sugen, riktigt länge sen jag kände såhär. Fan ska bli rikitgt kul när man äntligen har fyllt 18 och kunna gå ut på krogen om det inte finns någon hemma fest då man är party sugen. Längtar! men nu är det bara 1 månad och fyra dagar kvar för att vara exact :) Inte så länge kvar WOHOO!

Party all the time, Party all the time, party all the tiiimee!


Vårdcentralen idag igen

AHH.. Idag ska jag tillbaka till vårdcentralen igen för att göra lite fler prover som dom ska skicka på analys. Medicinen jag fick hjälpte inte och min feber är fortfarande kvar.  Så nu får vi se och dom hittar något. Mamma kommer snart hit och ska ta hand om lilla Ville ponken medans jag är hos läkaren. Ska göra prover klockan kvart i två men har inte läkartid fören vid halv tre så jag blir borta där ett tag, tråkigt. Finns inget värre än att sitta i ett väntrum och bara ... vänta.

Ville bus har väckt mig flera gånger inatt så jag känner mig helt slut faktiskt. Han skulle upp och ner, upp och ner från sängen hela tiden så mycket sömn vart det inte inatt. Irriterande!

När jag vaknade tittade jag på klockan och den visade 08.51. Hm shit tänkte jag, Henrik har försovit sig. Han skulle ju upp kvart över åtta. Så jag väckte han och sa att klockan var tio i nio. Men precis då han vaknat kommer jag på att jag inte ställt om klockan på mobilen. Så klockan var ju igentligen bara tio i 8. Haha så typiskt mig!

Ha en strålande dag! nu måste jag klä på mig innan jag ska gå. puss

Bilder från igår







Gårdagen

Orkar inte skriva så mycket om allt som hände, men igår var jag på lokalfest i Gamla stan, var mycket folk, bra musik och trevligt folk så det  kunde inte bli så mycket bättre. Hade det supeeer kul. Vid ett bestämde jag och Erika oss för att vi skulle dra. Folk började bli fulla och sen spårar allt ändå ur så man ska gå då man har som roligast tycker jag. Så jag har bara bra minnen från gårkvällen :)
Men jag kom inte hem förens vid fem på morgonen, eller fyra eftersom man ställde tillbaka klockan en timma inatt. Jag åkte till medborgarplatsen för att träffa en kompis, var så himla länge sen vi sågs, så vi stod och snackade lite, eller lite, väldigt mycket. Men det var trevligt. Vid fyra (eller tre blir det ju) tog jag tunnelbanan mot centralen, och hade lite otur med tunnelbanan som skulle gå mot akalla, så jag fick sitta och vänta i en halvtimma innan den kom. Men hade det kul vid stationen, kom massa roligt folk som började prata så tiden gick rätt fort. Tillslut var jag äntligen hemma och kröp ner i sängen med Ville bredvid mig. Mysigt!

Allt med gårdagen var helt perfekt, förutom piss vädret då!


Erika och jag!

Jag som brunett

Här är en gamal bild på mig då jag var brunett. Men nu är jag raka motsatsen!!! Men har inte färgat min utväxt på bra länge, så nu ska jag spara ut min vanliga hårfärg, hm om den inte är en för hemsk färg, vet inte riktigt vad jag har för hårfärg faktiskt. Ett tecken på att man kanske färgar FÖR mycket :P Ska bli spännande och se ;) Fast jag trivs rätt bra att vara så blond om jag ska vara ärlig! Har nog provat på de flesta hårfärger, röd, brun, svart och blond! :)


Bilder från läääängee sen

Lollo själv! svart hårig!

Brunhårig!

jag och mika


Höst mys!

Jag älskar hösten! Bara det inte är för kallt!

Ska snart börja tagga till

Nu har jag precis kommit hem från stan. Mina fötter är helt döda. Vi hade det jätte mysigt var så himla kul att träffa Maria igen. Vi satte oss på ett cafe där man fick ha med hunden så det var jätte bra, men han sov i jackan hela tiden man la knappt märkte till att han låg där. Tittade i lite olika affärer och när Maria hittat det hon skulle ha så gick vi vidare och hamnade på donken :P Nu ska jag ta och äta lite cashew nötter (eller hur det nu stavas). Det är ju så himla gott. Men måste skynda mig lite. Ska bara hämta några kläder som jag ska ha på mig ikväll sen åka till  solna. Bilder på mig, Maria och ville kommer sen :D 
 
Min härliga nööööt



Stan!

Nu har jag precis fixat mig. Skulle igentligen ha dansuppvisning idag, men eftersom jag har gått med feber och en tå som gör jätte ont så kan jag tyvärr inte. Så idag ska jag istället åka in till stan och träffa Maria. Hm det var verkligen länge sen vi sågs kommer knappt ihåg det :S ILLA! Men så det ska bli roligt att få se henne igen. Ikväll kommer Millan och Frisk hit på middag :) mys! Sen ska jag möta upp tjejerna innan vi åker till festen. Men nu måste jag gå. kram!


Min kära Maria bland höstlöven!

Födelsedags firande imorn

Nu har jag precis fixat mig klart. Bara kläderna som ska på. Idag ska jag träffa mitt hjärta Becka! Ska först hem till henne och lämna lite grejer för hon kom precis från jobbet. Sen ska vi hem till mamma för jag måste hämta några grejer. Får se vad vi hittar på sen. Blir nog bara lugnt ikväll, har Ville så kan inte göra så mycket. Och sen har jag dansuppvisning imorgon. Ska bli skönt när ville har blivit lite större och klarar mer själv. Men just nu så är det bara att njuta av valp tiden, han växer fort så man ska passa på att ta vara på det..

Snackade i telefonen med syrran idag, vi har tänkt att mötas upp nån stans och ta in på hotell bara för sakens skull, vill inte vara med några andra vi känner utan bara hon och jag och hitta på en hel del kul grejer. :D Ser fram mot det syster yster! <3

Imorgon ska jag vi fira Johan för han fyller år så då blir det fest. Får se om det blir nån födelsedags sång för honom ;)

Freedaaay

Idag kommer Sofia och Maria hem från Berlin ska bli skojsigt att höra hur dom haft det :D

Go Morroon! kul i väntrummet.

Idag vaknade jag av att Ville började gnälla, klockan var bara vid sju men var tvungen att ta på mig kläder och gå ut i kylan. Idag är det verkligen som storm i luften. Löven flyger runt överallt, Ville kunde knappt stå på samma ställe utan att ramla för att det blåste så. Igår satt jag på akuten i fem timmar. Har haft ont i en tå i några veckor och det har bara blivit värre. Så jag bestämde mig för att kolla upp det. När röntgenbilderna var klara kom doktorn in och sa att han inte såg någon fraktur men att jag har överbelastat foten rejält. Så tills det har blivit bra igen får jag varken springa, dansa eller något likande då jag belastar foten på något sätt. När jag kom in i väntrummet var det en kile som hela tiden satt och tittade på mig. Sen gick han iväg då sköterskan ropade. Skönt kände jag. Sen var det min tur, kom in till det andra väntrummet. Då ser jag han sitta där. Åh nej tänkte jag. Efter ett tag säger han att han kände igen mig men han kunde inte komma på vartifrån. Vi började prata lite, fanns ändå inte så mycket att göra så då kan man lika gärna vara lite trevlig och sitta och snacka en stund medans tiden går. Han var en riktig ftrevlig och flörtade på högsta nivå, 25 år och bodde i sundbyberg :P Helt plötsligt säger han "Kanske man kan få bjuda på middag på samma gång då vi ändå suttit är så länge" Jag bara skrattade och sa att det var gulligt av honom att fråga men att jag hade kille och inte var intresserad hahaha. Så sa han att det iaf var värt ett försök för att jag var väldigt söt :) Så sista tiden i väntrummet var väldigt skojig. Tillslut kom jag från sjukhuset och åkte hem. Det är rätt segt att sitta så länge och vänta. Speciellt då man har ont..

många läkarbesök

Hejsan! Hoppas det är bra med er. Igår kom mamma hit och hämtade mig och så åkte vi till vårdcentralen. Hon tog hand om VIlle medans jag gick in till läkaren. Lämnade lite prover men min sänka var normal iallfall vilket var bra. Så varför jag har feber visste hon inte, men nu äter jag pencillin så hoppas jag på att jag snart är frisk. Snart ska jag börja fixa mig men ska först ut med Ville igen, sen ska jag åka till akuten på st:göran och vänta.. Fick en remiss från skolläkaren. Gick dit för några veckor sen efter att jag helt plötsligt fick jätte ont i tån när vi spelade fotboll. Hon trodde det var en stressfraktur men vi får väll se. Hoppas det läker fort bara :D Så jag kan dansa igen, har inte dansat på några veckor nu, usch jag saknar det verkligen. Ska inte glömma sen att ta med min lite tidningar som jag kan ha då jag väntar på sjukhuset. Finns inget tråkigare än att sitta o vänta flera timmar. Jaja bäst att jag börja fixa mig innan mamma kommer. Hon ska passa ville då jag är borta. Vi hörs sen! kram

"alla killar är svin, gäller bara att hitta det rätta svinet"


Lasagne

Ingredienser

4-6 port

400 g köttfärs
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
smör
1 burk krossade tomater, ca 400 g
2 msk tomatpuré
2 tsk oregano, basilika, timjan
1 krm svartpeppar
1 grönsaksbuljongtärning
9 lasagneplattor
Ostsås:
3 msk vetemjöl
7 dl mjölk
3 dl Arla Köket riven ost gratäng
1/2 tsk salt

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs mjuk i smör i en stekpanna. Lägg i köttfärsen och stek den under omrörning så att den smular sig. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, oregano, peppar och buljongtärning. Låt såsen koka ca 5 min. Vispa ut mjölet i hälften av mjölken i en kastrull. Häll i resten av mjölken och låt det koka upp under vispning. Låt såsen koka ca 3 min. Rör ner 21/2 dl av osten och smaksätt med salt.Varva köttfärssås, ostsås och lasagneplattor i en smord ugnssäker form. Avsluta med sås. Strö över resten av osten. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min. Servera med en sallad. Tips! Istället för att laga egen ostsås kan man använda 8 dl Kelda sås Simply Cheese.

Skit väder!

Skit väder!
Att vara ute idag är inte så skönt, fryser ju rumpan av sig. Men snart ska jag ut i kylan igen.. ååh.
Har könt några dagar att jag faktiskt börjar jag få lite jul känsla. Kanske lite tidigt men jag klagar inte. Förra julen hade jag inge humör alls. Inte en ända  liten gnutta av jul känsla, hur tråkigt är inte det. Så lika bra att redan nu börja ställa in sig på julen, mörka kvällar och dagar med för den delen :P Lamporna som lyser och snön som faller ner, hoppas bara på att det blir lite snö till jul, men som vanligt så brukar ju snön komma efter jul då man bara vill att det ska bli vår. Har varit en riktigt fin höst tycker jag, lite regn och hyffsat varmt, sen är det ju så himla fint med de gul-röda löven som fortfarande sitter kvar på träden. Innan de faller ner till backen. Men nu är det inte långt kvar innan alla löv ligger på marken och det är knappt nån färg alls ute..

Idag har jag varit riktigt duktig. Var ute klockan ett inatt, gick upp klockan sju, hyffsat pigg för att gå ut med hunden igen. Medan han sov så passa jag på att diska, har plockat undan lite och nu har jag ringt till skolan för att sjukanmäla mig och även bokat en tid på vårdcentralen. Så imorgon klockan ett ska jag hämta remiss och sen gå till labratoriet. För vid halv två så ska jag träffa läkaren! Ska bli skönt att kanske hitta en anledning till att jag går med feber som jag gjort så pass länge, så nu vill jag bara bli frisk. Är rätt bra gjort tycker att ligga i för att ändå ha 38 i feber. Så nu känner jag mig lite trött, men inge vila idag inte. Kanske senare mot eftermiddagen. Men nu ska jag göra lassagne som jag ska äta  och efter det städa lite. Vi hörs hey sveis så länge!

börjar bli van

Idag har jag haft feber, som vanligt. Men ska ta och ringa vårdcentralen nu. Mamma kom hit en en stund vid två sen åkte vi till bromma för hon skulle handla lite så då passade jag på att smita in på zoo, så nu har lilla Ville äntligen fått ett nytt halsband som passar. Inatt var jag ute vid halv fyra med honom sen vakna jag halv 8 så var det dags att gå ut igen. Men nu börjar det bli en vana, så vid halv fyra så är jag rätt pigg och somnar på stört då jag kommer in igen. Vid kvart över tio var vi ute igen då vi kom in så la jag mig på soffan för att titta lite på tv men somnar istället och vaknar av att telefonen ringer, herregud tänkte jag klockan var redan två och jag sprang ut med ville för att han inte varit ute på ett tag. Precis då möter jag mamma i porten. Sen har allt flytit på som det ska. Snart ska jag lämna Ville ensam en stund och ska gå upp och handla lite mjölk.. Men nu måste jag ringa vårdcentralen innan klockan blir fem. puss

Film tips

Halloj allihoppa!
Igår var jag med Mickaela, vi möttes upp i fridhemsplan och gick runt lite där innan vi åkte hem hit och tittade på film. Hade det jätte kul. Filmen vi såg heter Baby Mama. Den var bra tycker jag, en komedi, väldigt mer tjejfilm tror jag, det var inte så svårt att lista ut hur den skulle sluta men jag älskar sånna filmer. Sånna som slutar lyckligt. Så om du gillar komedi, lite tjejeiga filmer och kärlek så tycker jag absolut att du ska titta på den.
Kort vad den handlar om:
Kate är en framgångsrik kärriärskvinna som känner att den biologiska klockan börjar ticka. Hon är singel och upptäcker dessutom att hon inte kan få barn. Beslutet tas därför att skaffa en surrogatmamma som får flytta in hos henne tills barnet är fött, så Angie flyttar in. Och Angie är Kates raka motsats - i allt, vilket bidrar till att samboskapet blir en rejäl prövning. Komedi med Tina Fey och Amy Poehler.


Jaha där sket sig det! Kanske lika bra..

Idag har jag inte varit på bästa humör faktiskt. Inte en aning om varför men så är det bara. Mitt humör är en berg och dahlbana. Ena sekunden glad och andra arg. JAg stör mig på folk trots att de igentligen inte gör nått fel. Kanske är det bara jag som är knäpp men min stubin idag har varit kortare än någonsin. Sen blir jag ju såklart irriterad på mig själv för att jag är som jag är. AAAAH! Hm kombination av p-piller och på tok för lite sömn så är det kanske inte så konstigt...

Idag hade Niklas ( exet, så slipper ni undra vilken av dom :P ) fest, hade gärna velat komma men det går ju tyvärr inte eftersom jag har lilla Ville. Men det gör inget ,stannar hellre hemma med honom och myser. Har sovit på soffan nu i två dagar, inatt blir den tredje. Är enklast så eftersom jag ska ut med Ville på natten, han brukar vakna vid tre, halv fyra och är kissnödig. Imorgon ska jag ta och ringa Nicke ( kompisen! :P ) och försöka få honom att hitta en tid till att träffas,, var länge sen vi sågs. Blir ju så då man båda har mycket att göra och han har sin tjej! Men sen ska jag nog träffa Mickis! :) skojsigt!

Maria åkte hem för några timmar sen, vi kom iväg till djuraffären men den var ju stängd. Så kanske blir imorgon istället. När vi kom in åt vi middag, tittade på family guy och efter det så fetta vi oss med glass! Var länge sen vi sågs, hm vet inte vad jag har gjort senaste tiden. Har nog spenderat väldigt mycket tid här hemma.. Insåg det då Elin sa till mig att hon känner att hon tappat mig lite.. Så jag vill passa på att säga förlåt till er som jag inte träffat på länge som jag har sagt att jag ska. jag lovar ska försöka bättra mig!

Men nu ska jag krypa ner under täcket här med Ville och sova iaf några timmar innan han ska ut igen. God natt , sov så gott sötnosar!

Hundkläder

No5 Ski Jumper från Puppia är en mycket populär hundjacka.
Pälsklädd mössa, fleece fodrad insida och vatten resistent yttermaterial
håller din hund varm hela vintern. Pris 545 kronor.


Puppias Coup D'etat är en snyggt designad och praktisk jacka till din hund.
Passar lika bra i skidspåret som på vinterpromenaden i stadsparken.
Jackan håller din hund varm.
Smart ficka på ryggen att förvara t.ex hundpåsar i.
Pälsklädd mössa, fleece fodrad insida och vatten resistent yttermaterial.
Pris: 479,00 kr



Tuff, varm specialdesignad jacka till de allra tuffaste hundarna. Löstagbar luva med pälsbräm på. Tryckknappar på magen. Pris: 650,00:- här hittar du den


Men det finns även mycket mer bra saker till jätte bra pris! Kika in här!

myskvällar hemma?


Vädret ute nu är ju riktigt höst väder. Vad passar inte bättre än ett par mysiga tofflor då de mörka kalla kvällarna kommer. De här tofflorna kan med all säkerhet till viss del användas ute också, men för min del så skullle dom passa perfekt
som innetofflor på våra kalla golv när höst- och vinterkylan sätter in.

Faux-Fur Clogs kommer ifrån Juicy Couture och finns i svart, beige och rosa
som på bilden. 150 dollar får man betala för de här gosiga fotvärmarna och
du kan beställa dem på Juicy Couture.com.


seegt

ÅÅh har så ont i ryggen.. men ska snart till läkaren så får hoppas det fixar sig. Nu har precis mamma åkt. Vi satt och pratade lite, fotade och busade med Ville. Så nu är han helt slut och sover på soffan i min sjal. Ska snart ta och äta lunch sen ska vi möta Maria vid tunnelbanan och gå förbi djuraffären och handla hundbajspåsar, hunhalsband och hundben som är nyttigt för tänderna. Hm jag tycker det är så himla fult när man klär sina hundar i kläder, men faktum är att jag måste nog göra det med Ville. Redan nu  när vi är ute vill han bara upp i famnen för att han fryser. Hur kommer det då bli i vinter???! Så nu är han tyvärr lite förkyld. Blir nog nån liten jacka till honom som han kan ha då vi går ut.

God morgon!

Inatt har jag sovit jätte bra, Ville med. Han väckte mig klockan tre inatt och ville busa, men det ville inte jag så efter att han försökt i tio minuter så gav han upp och la sig ner igen brevid mig och somna om. Nu har vi precis kommit in från en promenad och jag tänkte hoppa in i duschen så fort han somnat. Tänkte träna honom lite idag o prova låta honom vara själv i nån minut. Hm tror inte det kommer gå så bra men man kan ju hoppas. Sen ska jag kanske träffa Sofia en stund. Skulle behöva gå till djuraffären och handla ett mindre halsband det här han har nu är FÖR stort. Sen kanske mamma kommer hit, längtar! vi hörs sen

solsken!

Idag ska jag väll bara vara hemma tror jag. Henrik är hemma från jobbet idag så nu har jag lite sällskap :) Snart kommer hans mamma ( annsofie ) hit och stannar en stund för att hälsa på Ville. Och imorgon tror jag mamma ska komma hit och umgås lite med mig. Kan ju inte åka hem till mamma nu eftersom Zorba är där. Vill att ville ska få bli lite större innan dom träffas.  Henrik jobbar så då är jag och VIlle ensamma hemma. Men får se vad som händer efter mamma varit här.. Kanske träffar nån kompis :) Ska försöka gå en längre promenad med Ville sen eftersom det är fint väder! Men nu måste jag fixa mig.

Första natten här!

Igår åkte jag, mamma och Henrik och hämtade Ville :) Så inatt var det första natten han sov här. Har gott väldigt bra. Eller natten var lite jobbig men det blir nog bättre. Han är helt otroligt söt, väldigt kärleksfull. Jag sov på soffan inatt för att Henrik har haft feber, då är det bara jobbigt att ligga bredvid honom.. Så jag tog ut Villes lilla säng och la den bredvid soffan vid mig. Men han vägrade ligga där. Han ställde sig på baktassarna mot soffan och gnällde. Då försökte jag med att ta upp hans säng i soffan, tänkte att då han somnat på den så kan jag lyfta ner den sen på golvet. Vilket funkade men efter en halvtimma vaknade han och gnydde och vile komma upp, och med dom hundögonen så kunde jag inte låta bli att inte ta upp honom till mig. Så inatt har vi sovit tillsammans hela natten, väldigt mysigt.
Han älskar att ha kontakt med kroppen och ligger gärna under täcket på min arm. Han mig vid sju imorse och då gick jag upp och klädde på mig. Såg att han hade kissat på golvet. Men det är det ända han gjort inomhus på två dagar... Men han är väldigt duktig och säger till då han behöver gå ut. Så idag har vi redan varit ute fyra eller fem gånger men han har kissat och bajsat då, så han är på god väg. Snart är han rumsren! (förhoppningsvis) Det som är skönt är att man inte behöver gå långt med honom, han är ju så liten. Jag går bara utanför porten så gör han sitt och sen vill han gå in för att han fryser och orkar han inte gå så långt. Trodde det skulle vara jätte jobbigt att gå ut så ofta men det är ju inte så jobbigt att ta på sig jacka och skor o gå ut i fem  minuter..
Han är verkligen som en liten bebis, kan inte lämna honom själv för fem minuter och så följer han med överallt så han kan se mig, till och med på toan. Eller inte om henrik är hemma.. Då kan han vara med honom. Men snart ska jag börja träna honom på att vara själv. Men då går jag bara utanför dörren och står där i en minut sen kommer in igen. Usch vill inte lämna honom ensam alls, men han måste ju lära sig eftersom jag inte kan vara inne hela tiden. Men det tar den tid det tar. ( Vi fotade massa igår så lägger upp bilderna på honom sen. )

längtar!

Nu har jag precis tvättat alla gosedjur till lilla Ville, så väntar bara på att dom ska torka men nu luktar dom så himla gott. Henrik ligger här på soffan med feber och ska snart gå till läkaren. Imorgon ska vi hämta Ville. men då åker mamma också med, så slipper Henrik köra hela vägen. Är en bra bit att åka, fyra - fem timmar fram och tillbaka. Men vi åker nån gång vid luch så kommer vi hem i hyffsad tid.

Idag var jag hos skolläkaren, mötte Linda på vägen till skolan, var jätte länge sen jag träffade henne. Saknar alla så mycket nu när jag inte går i klassen längre. Hur som helst läkaren hon gav mig remiss både för tån, hon trodde att det var en spricka och även en remiss till vårdcenrtralen för att jag har haft feber i snart 4 veckor och varit jätte hängig. Så det blir många läkar besök nu. Efter jag varit i skolan och kollat foten gick jag in på drömhus och åhlens och tittade lite. Väntade bara på att tiden skulle skynda på lite för sen skulle jag möta Mickaela i alvik. Sen tog vi bussen till djuraffären. Så nu har vi nästan köpt allt som behövs. Hundmat för valp, koppel och halsband, 2 st matskålar, Godis, leksaker men till säng har vi tagit en stor mjuk dunkudde och lagt en härlig filt på. Sen får vi även med en filt från hon som har hunden, så att den känner sig lite hemma. Glömde dock hundbajspåsar men det fixade sig, fick av mamma. Allt det jag handlade idag gick bara på 130 kronor. Fast då var inte leksakerna med i priset. Men helt sjukt, billigt och bra :) Efter vi hade varit på djuraffären gick jag och Mickis hem till mig för att hämta lite saker, en som vart super glad när jag kom hem det var min lilla älskling Zorba. Stannade bara en stund men får väll vara lite mer med henne nån dag i helgen :) Hoppas på att valpen och Zorba går ihop men det tror jag!

God morgon!

Gick upp för en halvtimme sen ungefär. Inatt har jag sovit hyfsat bra, men när jag äntligen känner att jag kan sova då har Henrik varit vaken massa inatt och utan mening så har han väckt mig ett antal gånger då han kramar om mig, önska ibland att man var lite svårare väckt men men det har positiva och negativa saker med allt. Nu ska jag fixa iordning mig lite och åka till skolan. Är ledig en vecka till men har en tid hos skol läkaren. Måste kolla min tå, tror det är en spricka eller så är den bruten. Men Idag gör det inte så ont. Efter besöket hos läkaren ska jag åka hem till mamasen, saknar henne så mycket. Sen ska jag ringa Mickis, hon har tagit ett sabbats år från skolan så hon är hemma hela dagarna just nu till hon fått nått jobb :) Sen ska jag till djuraffären och handla koppel, mat, leksaker o annat skoj till Ville. Kom aldrig iväg igår.. Idag får jag veta om vi åker och hämtar lill knotten på torsdag eller fredag. Men nu måste jag skynda mig hörs sen :) kraam

Morgondagen!

Imorgon ska jag träffa Maria, hon slutar inte fören vid fyra. Så får vi se vad vi hittar på. Nu har äntligen illamåendet försvunnit iallafall :) Usch har verkligen inte gjort nånting idag, nått CV vart det inte. Undra hur länge jag har sagt att jag ska skriva det, men snart fan, då ska jag ta tag i det. Torsdag på dagen blir perfekt för att skriva det. För sen har jag dans! NEJ JUSTE!!! På torsdag kanske vi ska åka och hämta Ville. Det blir inte fören på kvällen så då missar jag dansen igen, Har varit borta jätte mycket :S Hm.. Inte bra, verkligen inte bra...

Planer för dagen

Mina planer för dagen, puuh

Ska skriva en engelska uppgift                                                         [   ]
Skirva svenska uppsats som skulle vara inne för länge sen   [   ]
Har lovat henrik att storstäda                                                           [   ]
Läsa på om valpar                                                                               [   ]
Skriva CV                                                                                               [   ]
Åka och handla hundsaker. Koppel, leksak och annat             
[   ]


Fattar inte hur tiden ska räcka till. Bara att sätta igång!!
Tror dock inte att mycket på den här listan kommer vi gjort idag, med tanke på att jag mår så illa.

mitt stora hjärta

En bild på Maria och min Älskade Zorba, hon har ju ändå den största delen av hjärtat. Synd bara att hon är så stor, är lite svårt att åka tunnalbana med henne för hon blir så ivrig och nervös, folk blir rädda för hon är så stor trots att hon är världens snällaste, sen blir hon väldigt stressad av allt folk som kliver på o av, då är det bara dumt att stressa upp henne och göra något som hon tycker är obehagligt och jobbigt. Annars hade jag velat ha henne här hela tiden men blir lite svårt att ta med henne om jag jag ska fika eller nåt annat med tanke på hennes storlek, så hon får komma hit lite då och då istället. Träffade henne igår hade saknat henne så grymt mycket. Hon vart så glad!

 

Woho! Min Ville!

Kan man ha mer tur? Dom hade en valp kvar, den jag ville ha :) Han var så mycket mindre än jag trodde. Hans två syskon var fortfarande hemma, trots att dom var sålda, men dom var stora tillskillnad från lilla Ville. Så han blir nog inte så stor. Men då har vi något gemensamt ;) Känd för att vara liten!

Igår när jag och Henrik satt i bilen så ringer jag Madeleine ( hon som har hunden ) och säger att vi äntligen var påväg till dom, vart lite sena eftersom Henrik inte slutade jobbet fören vid 6. Ni vet kanske inte hur bra jag är på geografi, eller bra, jag SUGER på geografi. Så när vi lagt på telefonen säger jag till Henrik "vi ska ringa då vi är i Arboga!" Och han vart helt chockad och skrek "ARBOGA??!! vet du hur längt det är eller?" JAg hade inte en aning och var lika lycklig ändå. Vi hade redan kommit en bra bit så det var bara att fortsätta. Tur att jag inte sa det då vi var hemma för då hade han inte velat åka. Först hade jag sagt till honom att det var i västrås vi skulle till. Vilket tar en timma, helt okej ändå. Men  nu var det dubbla resan och lite till. Men det var lite skoj, tycker lite synd om henrik som får stå ut med min dumhet haha, alltid gör jag bort mig o klantar till allt, men han säger att han älskar mig ändå vilket är väldigt skönt att höra. Jag skrattar åt hans humor, och han skrattar ÅT mig med mina knäppa ideer. Så skoj har vi iallfall vilket är viktigt för ett bra förhållande.

Jag är så himla nervös, känns som man ska bli mamma eller nåt. Usch, lite läskigt just för att jag kommer vara så bunden, tänk om man inte klarar av det, det är ju ingen annan nu som ska hjälpa till och ta a hand om den utan det är bara jag..

När vi åkte hem igår kväll kände jag att jag mådde lite illa, hade fruktansvärd huvudvärk och så. Har sovit lite dåligt sista dagarna så man kan ju må illa av trötthet. Så när jag väll somnat igår vaknade jag klockan 4 inatt och mådde illa som fan, tänkte att nu är det magsjukan. Men ne.. mår fortfarande så sjukt illa, har suttit uppe sen sjugo i fyra imorse och tittat på filmer. Jag är nog bara nervös tror jag... hoppas det släpper snart.

På torsdag tror jag vi ska hämta Ville. Ser verkligen fram mot det :) Han är som en riktigt liten bebis, så liten och ömtålig. När jag hade honom i min famn igår tröck han huvudet mot halsen och slickade, det var verkligen kärlek. Känndes så speciellt på något sätt. Hon som har hunden har sagt att det är massa som kollat och vill köpa men hon har sagt att det inte känns bra, och så igår när vi skulle gå ut genom dörren säger hon, "jag är glad att det är ni som tar hand om Ville." Då vart jag super lycklig. Så ett nytt liv börjar snart, och jag blir bunden till hemmet och hunden väldigt mycket! Men det har jag inget emot! Sen ska vi ta hit Zorba nån dag, hon är ju den finaste hunden man kan ha. Har haft henne några år nu, hoppas hon och Ville kommer överäns, men det tror jag. Då har han någon att vara med om jag skulle ut en stund.


Västrås nästa.. världens lyckligaste

Nu har jag pratat med Madeleine ( Hon som har valparna ) Fick mail idag och hon hade skrivit att det bara finns en valp kvar. Den minsta av dom alla, den som jag vill ha. Massor med folk som hör av sig men hon sa att hon tyckte jag lät som den rätta :D Hennes son är tre år och har inte velat släppa ifrån sig hunden, det är han som sagt nej till alla innan, haha han vill att en speciell och mycket bra ägare ska få köpa hunden ( lite hjälp att bestämma har han nog fått av mamma (; )

Fick berätta om mig själv, vad jag gör på dagarna, hur vi bor, och lite mer. Gud vad jag var nervös när jag ringde. Men hon var så trevlig så mina nerver lugnade ner sig fort efter att jag pratat en liten stund med henne. Nu hoppas jag bara att allt blir som jag hoppas och att jag snart har det lilla hjärtat i famnen här. Så håll tummarna :) Jag och Henrik har pratat namn och funderade på, hugo, max eller ludde. Men så fick jag veta idag att lilla vovven heter Ville, det var ju det perfekta namnet. Så när Henrik slutat ska vi åka till Alvik och hämta mammas bil sen beger vi oss av mot västerås. Det var där hunden fanns, vad gör man inte för dom man älskar?!, kanske tar i lite men Ville har verkligen vunnit både mitt och Henriks hjärta. Berättar mer hur det gick sen.

Här är det lilla hjärtat jag vill ha<3<3


GAAAWH jag är så nervös, håller mina tummar så hårt att de nästan går av. Hoppas, hoppas, hoppas.. hoppas att jag får vovven.

Känner mig som ett barn när man väntar på julklappar dagen innan på kvällen då man inte kunde sova för det pirrade i hela magen och kroppen bara flyger runt av spänning, eller som när man är riktigt nykär då hela kroppen pirrar.. eh ni kanske förstår känslan :P

Neutroegena, ett bra köp

Nu sitter jag här med en ansikts mask på mig, Det är en rengörningskräm för oren hy som kan användas både för daglig rengörning men också som en veckomask. Det här är en av de bästa kräm/mask jag någonsin använt, huden blir som bebis hy efter, mjuk och len. Det är ett absolut måste om ni inte har provat den, jag lovar att ni kommer gilla den.
För rengörning: Tryck ut en liten mängd i handflatan och smeta in, skölj sedan bort allt. Kom ihåg att undvika vid ögonen. Eftersom hyn där är ömtålig.
För använing av mask: Stryk på ett tunt lager på väl rengjort hy. Du kommer känna hur den kyler ditt ansikte, låt den sitta på i 2- fem minuter och skölj sedan av. Även här ska du komma ihåg att inte ta för nära ögonen. Sen har du har som ny hud! Ett plus är att den även luktar gott, vilket jag tycker är viktigt. Ingen vill väll ha på sig nått i ansiktet, eller något på sig överhuvudtaget som luktar illa..


Pris: ca 50-80 kr
Finns att köpa på Åhlens

Ska skaffa liten vovve

I lördags var jag och Henke hemma hos Millan och Frisk på middag, hade det super mysigt. Spelade poker, åt glass och en jätte god middag som dom hade gjort. Vet inte riktigt hur mycket klockan var då vi kom hem. Men så på söndagen sov vi ut. Var länge sen vi båda två hade sovmorgon och kunde ligga kvar i sängen. Så det var skönt. Sen åkte vi till bromma, var inne på coop, on off där jag såg Martin tror jag han heter, ni vet han i e-type! Sen gick vi in på djuraffären, ah jag var som ett barn jag väntade bara på att få gå dit. Tittade på hundkoppel och lite andra saker. Har bestämt mig för att käpa en liten vovve. Så igår mailade jag en tjej som har valpar, hoppas bara att dom finns kvar och att hon svarar nu :)

Här är han och hans söta syskon





Kan ni förstå att jag är kär, De har tagit mitt hjärta!

svårt att sova

God morgon kära läsare!  Inatt har jag haft en rent ut sagt, förjävlig natt! Vaknade vid halv 5 och var tvungen att gå och kissa.  När jag kommer tillbaka till sängen och lägger mig ner för att sova igen så är det helt hopplöst. Varför? Jag är hur trött som helst men så fort jag rört på mig så kan jag bara inte somna om. Men idag låg jag iallfall kvar i sängen, brukar alltid gå ut till soffan och hoppas på att det ska vara enklare att somna där. Vilket ofta faktiskt brukar funka.
När jag ligger i sängen och kämpar så på att försöka sova så lyckas jag inte eftersom det ändå jag tänker är "jag måste somna, jag måste somna, snälla somna nuuu!" Vet inte riktigt vad man ska tänka på men en vanlig sak som jag kommer på efter att ha legat nån timme i sängen är  "hm, om jag kanske börjar tänka på något jag vill ha, så drömmer jag kanske om det och då somnar jag fort" Men då är jag så inne i det jag verkligen vill ha att jag inte kan släppa det. Har väldigt lätt att bara låta mina fantasier flyga runt i huvudet då jag absolut inte bör tänka på det utan bara ska slappna av. Allt bara snurrar runt i huvudet, varför inte bara släppa det och somna igen? Ah, en sån här grej är typisk då jag har sex, Jag undrar hur ofta jag ibland kan komma och tänka på något helt annat än det jag borde. Kommer på mig själv efter ett tag då det mina tankar är heeelt nån annanstans. Fast det tror jag är en rätt vanlig grej iallafall för tjejer. Eller vad säger ni? Brukar inte ni ibland komma på er själva att ops, vad fan tänker jag på?

När jag tillslut somnade efter toalettbesöket hade det tagit två och en halv timme och precis då ringer Henkes väckaklocka. AAAH!!! Och huvudvärk hade man för att jag sovit så ite. När han åkt till jobbet så gav jag upp. Ingen ide att ligga i några timmar till och hoppas på att jag somnar om igen eftersom jag ska tll skolan sen.

Idag ringde mamma läkaren och beställde tid, har haft feber nu i snart fyra veckor, idag vaknade jag med 38,2 förstår inte riktigt vad det beror på känner mig helt frisk annars. N^ågot konstigt är det ju så lika bra att kolla upp det!

Färjan

Jag och Henke tittade på reprisen på färjan igår, det är ju så¨sjukt bra.
Där det kom en fråga i slutet av programet som lät så här:

- Vad heter stället på båten som är hundfritt?

-Tax free.

Var den inte lite bra? ;D

Middagen på Ulla Vinblad

Juste, jag har ju glömt att berätta om middagen tror jag.. eller?!.. Dåligt minne man har.
På morgonen åkte vi hem till Henkes mormor och morfar för att lämna en blomma på hennes födelsedag. Dom är så himla söta och trevliga så vi vart kvar där ett tag innan vi gick för att shoppa kläder som jag skulle ha till middagen.
Efter en stund på stan tillsammans med hjärtat så åkte vi hem igen och jag skyndade mig för att hinna fixa ordning mig tills vi skulle åka, medans Henke lugnt satte sig i soffan och tittade på Svensson Svensson. Men han hade redan duschat och sen var det bara håret som skulle fixas och kläderna som skulle på. Medans jag hade massor att göra, men jag tycker om att vara tjej om jag ska vara ärlig trots att jag ibland önskar att man fick vara kille, men det är kul att få fixa håret och sminka sig. Och allt annat vad det nu innebär att vara tjej. Efter att jag sprungit runt i nån timme med allt jag nu skulle göra så var jag äntligen klar, precis i tid till vi skulle gå. Puh! Trodde aldrig jag skulle hinna. Har haft sån ångest i en vecka över vad jag skulle ha för kläder på mig, Henkes familj är väldigt fina av sig :p och går alltid uppklädda speciellt hans mormor o morfar. Så nu var det bra att jag försökte passa in :D Men det gick väldigt bra. Jag tog på mig pärlhalsband och örhängen och henrik med sin Burburry slipps. Haha. Så såg vi riktigt fina ut.
Sen kom ju det svåra, att uppföra sig fint under hela middagen. Jag var så nervös att jag till och med mådde illa. HAr ju träffat henriks familj men nu var det några från släkten med. I början var det lite stelt men när vinet kom in så ändrades det väldigt fort. När några glas var druckna så var alla avslappnade och pratglada. Men jag slutade dricka efter första glaset, för att jag inte skulle göra bort mig. Som tur var satt jag bredvid henke och hans kusin(Johan) satt mitt emot, så vi tre satt och snackade om helt andra grejer än vad de andra pratade om. Men det var verkligen en toppen kväll. Maten var super god och vi hade det verkligen jätte trevligt. Så när jag kom hem var jag super trött och pusten kom då jag precis hade lagt mig ner med huvudet på kudden.. Äntligen kände jag!

morrn morrn!

Vaknade för en liten stund sen. Har precis käkat en banan :) Vart förvånad att jag ändå kunde sova till tjugo i elva, har vaknat tidigt varje dag. Så det var härligt att få¨sova ut lite. Men har vaknat några gånger imorse då Henrik först skulle gå till gymmet vid sju imorse sen kom han hem och skulle åka till jobbet. Igår hade jag bara en väldigt.. hm.. slapp dag. Eller det kanske man inte heller ska säga, men det kändes verkligen som en söndag. Vi tvättade hela dagen, gick på promenad i en timma (fram och tillbaka till ö&b) vägen hem vad förjävlig. Hade två tunga kassar som man skulle bära på ända hem. Så att promenera till Ulvsunda igen tänker jag inte göra igen. Sen gjorde vi middag, tittade på film och bara tog det väldigt lugnt. Var riktigt skönt. Har inte alls varit sugen på att festa sista tiden och inte heller träffa så mycket folk.. Jag som alltid brukar vilja hitta på saker med folk. Hm :/
Idag ska jag först åka hem till mamma hälsa på, har inte träffat henne på länge. Eller hon kom hit i förrgår och lämnade lite kläder och skor annars har jag inte sett henne på långe. Så då passar jag på att åke hem medans Henrik ändå jobbar :)
Men jag får se, ikväll kanske det blir lite party
!!

fredaay

Olver är på bättringsvägen!  Imorse skrev han, jorå jag lever ^^ Så härligt :D

Snart ska jag och Henrik ta en promenad till ö&b. Ska handla lite saker. Och ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer. Får se vad man hittar på. Nåt skoj blir det iallafall. Men nu måste jag fixa mig lite snabbt, hörs senare! puss

Oliver.. nu måste du bara fortsätta kämpa!

Igår fick jag höra att det var lite bättre med Oliver, han var nu stabil och komer stanna på sjukhuset i 8-10 veckor till. Inatt har jag sovit mycket bättre då jag vet att han är okej. De berättade att de hade amputerat båda benen på honom, eller upp till knäna. Tyvärr.. :( Kan ju inte kännas så kul att återvända till sitt liv då man inte längre kan göra det man gjorde innan. Att vara 18 år, från att alltid ha kunnat springa, träna, gå och allt vad man nu gör, till att helt plötsligt vakna upp en dag och ens ben inte längre finns där. Usch.. Måste vara jätte svårt.. Men Oliver är stark, han kommer klara det. ALLA stöttar honom till 110 %. Så det kommer gå jätte bra, sluta inte kämpa...




vad som hände den kvällen..

Skrivet av David

OLIVER, KVÄLLEN VI HADE SOM VAR SÅ BRA, HUR KUNDE DEN SLUTA SÅ??

Till er som ej vet . .!
Oliver va ute på krogen med mig o några kompisar till mig. han va glad o söp som vanligt sådär som bara oliver kan göra.Vi tillbringade kvällen på Victoria för atts edan avsluta den på The Lab. Att vi var ute på en måndag var för vi firade lite olika ... Läs merpersonliga ... Read Moresaker. Hur som helst väl framme vid the lab så kommer oliver inte in. efter mycket om & men så beslutar vi oss för att jag o jacob går in o oliver ska gå hem INTE ta tunnelbanan då han bor vid fridhemsplan. Det är en promenad på ca 20min.

Men nått måste hänt på vägen hem, för olyckligt nog kom han ner till hötorgets tunnelbane station ändå . . . .?!

Nu gäller de att ställa upp för min o eran vän till 100% det är vårt ansvar!

Ledsna hälsningar / david . .Oliver my brow we fight like never .


Håll ut Oliver!

Igår fick jag veta att Oliver blivit påköd av tunnelbanan. :´( Nu ligger han på intensiven i hopp om att få ha kvar sitt liv. Du har massa stöd från alla, ingen tvekan, du kommer att klara det här, sluta inte kämpa.. Alla stöttar och vi håller tummarna för dig.♥




Oliver von bira♥

Frisk och Millan ikväll

Nu har jag duschat, torkat håret och sminkat mig.Haha lite seg man är, klockan sex på kvällen är jag klar. Henrik kom precis hem från jobbet så nu ska vi alldeles strax börja med middagen, haha sallad som vanligt :P Sen ska vi gå till Frisk och Millan en stund :)

Smoothie

Är helt galen i smoothies men idag ska jag prova göra en som jag inte provat tidigare får se hur det smakar!



- Hallon
- Jordgubbar
- Halv banan
- Lättfil
- 1 ägg


och sen mixa ihop bara! Smaskens ;)

I want this!

Tycker den här jackan och skorna var jätte fina :)


♥ Kappa, JC
♥ Stövlar, Sko punkten

Dags att skaffa ny garderob?



Jeans Monki
Vit Lång Tee, Ruth mfl


Tunikan
Grå Pennkjol från Monki(här som klänning)
Grovstickade strumebyxor från Lindex
Vita benvärmare från h&m
Svarta SlappeBootsen från Din Sko

Höst skor



Ett bra tips om du söker nya höst skor :) De nya Acne-stövlarna är så snygga. De finns självklart att köpa inne i stan men de finns ju också på  Acnes webshop.

Test på Ref


Att hitta en bra volym-mousse, inte lätt säger jag, men nu har jag hittat en. REF Root to top är en spraymousse som verkligen ger maximal volym åt håret. Bäst blir det om man fönar det samtdigt som man sprayar. Dessutom doftar det riktigt gott, och priset på 169 kr kan man inte heller klaga på :)

I like this!



Den här skulle jag gärna trippa runt i... sjukt söt! Från Juicy Couture/ Asos.


Älskar affärna topshop och gina tricot, hittar alltid en massa fina kläder!
Bland anant den här klänningen på topshop väldigt söt, men inte riktigt min färg faktiskt men det är en väldigt fin klänning kanske till användning på en härlig höst kväll, de har mycket fint just nu. Klänningen kostar 469 kr.

 
 

Miss you!

Idag pratade jag med Malin, det var jätte länge sen vi pratade med varandra så det var riktigt kul att få snacka lite. Sågs mycket mer förut, för hon kände min brorsa så det var oftast då vi sågs. Men nu har han flyttat så vi ses inte så ofta längre.. Sist vi sågs tror jag var hmm.. shit.. förra sommarn :S Då vi var på semester tillsammans. Hade det sjukt kul :) Hoppas vi ses snart igen!<3


                                                      Malin!

Vill till IKEA!

God morgon! Nu har jag precis ätit frukost. Kunde inte somna om imorse efter att pojken min hade åkt till jobbet. Blir så tomt när han åkt till jobbet. Idag har jag bara tänkt att ta det lugnt. Vill åka till IKEA, skulle behöva handla lite saker hit hem. Men ingen som är ledig idag så det får bli nån annan gång, finns ju inge tråkigare än att åka själv :P

minska på mat

Det funkar utmärkt, jag vill inte säga att jag har börjat banta för så ser jag det inte. Men däremot har jag slutat äta godis och äter mer nyttigt :) För att få bort söt suget som jag hela tiden känner. Idag är jag inne på tredje dagen och jag måste nog säga att det var den jobbigaste dagen idag. Har varit sugen på saker heeela dan. Men tagit mig några bananer istället. Dom i klassen skrattar åt att varje gång jag kommer till skolan har jag minst en banan med mig, men de är ju så SJUKT goda :) Me love bananas!

planering av veckan börjar!

GOdagens :) Nu har jag varit i skolan, enda dagen i veckan som jag har skola, underbart! Idag var jag och hämtade ut mina p-piller som jag fixade då jag var på öppet hus. Så nu har jag för ett år framöver :) Men ska snart boka tid på ungdomsmottagningen igen hade jag tänkt. Får väll se hur lång tid det tar innan jag får det gjort. Imorgon har jag faktiskt bara tänkt att ta en hälig hemma dag, iallfall så som jag känner mig nu. Är jätte trött men vi får väll se imorgon. Har massor med saker som jag bara måste göra, som jag har skjutit upp länge, för länge ärligt talat. Har lite arbeten som ska lämnas in i skolan sen ska jag skriva CV. Vilket jag har sagt i kanske ett år tro rjag det kan vara. Men jag får det liksom aldrig gjort. Skulle träffat min kära Millan i helgen men det vart alfrig av så jag ska försöka ta mig lite tid till att hälsa på henne och lilla nemo :) På torsdag ska jag ägna dagen tillsammans med henrik för då är han ledig. Vi ska in till stan och handla blommor och lite annat för på kvällen så ska vi på middagen som jag pratat om :) Är inte alls lite nervös längre men det kommer jag väll hinna bli, vad ska man ha på sig liksom? :S jaja det löser sig nog. Sen är det äntligen helg igen.

goodnight sweetheart well it's time to go.

Eftersom jag har haft lite feber och varit så himla seg idag så bestämde jag mig bara för att ta en riktigt mysig hemma kväll tillsammans med killen, nu har han dock gått och lagt sig för att han ska jobba imorgon. Tittade på det nya tv programmet, Stjärnor på is. Var riktigt bra tycker jag, har gått på konståkning ett bra tag för några år sen men slutade för att .. eh en lång historia.. kan ta det nån annan dag :) Men sen älskar jag att titta på program där man dansar, vilket jag själv gör. En bra kombination helt enkelt ;) Jaja men nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Kommer nog somna fort. Men jag måste erkänna att det känns lite dåligt att gå och lägga sig klockan 11 en lördags kväll då man är ledig dan efter. Men är man trött så är man. Sov gott :)

puss

Gör kondom testet

Här hittar du kondomtestet där de ställer 15 frågor som du svarar på, de handlar om kondomer, sjukdommar, och graviditet.

Vanliga fantasier


Killars fantasier

”Lesbiska kvinnor, det poppar upp tankar i huvudet som bara är härliga”
”Nåt med min flickvän”
”Flickvännen och hennes bästa kompis”
”En varm sommardag, jag är med en tjej och vi gör det vid frysen”
”Klassens snyggaste tjej som man ändå aldrig kommer få… Det är en klassiker!”
”Det finns så många olika! I duschen med en massa nakna tjejer är väl en inte helt ovanlig”
”Att jag är med nån jag är väldigt kär i”
”Helt klart att ha sex i duschen eller på en vacker äng”


Tjejers fantasier

”En ugly rocker på en tunnelbana eller sex på allmänna ställen… med nån ganska smal kille med sunkig stil och rocker-frisyr (som jag inte känner).”
”En öde ö, jag ligger och solar. En man dyker plötsligt upp och förför mig på stranden vid vattenbrynet.”
”Vältränad kille som vet vad jag vill ha. Så helt plötsligt utspelas det värsta orgien…”
”Vakna av att någon ger en orgasm”
”Snygga killar i matkassan med mig på varubandet…”
”Stå och hångla med nån i ösregn”
”Mest att det är romantiskt, fånigt men sant”
”Brukar tänka på någon snygg kändis som Brad Pitt eller Justin Timberlake eller någon snygg kille jag sett på stan när jag ska sätta igång och gulla.”


Vet inte om jag håller med om det här riktigt :P
De jag kan tänka mig som är den vanligaste fantasin som dyker upp hos killar "Flickvännen och hennes bästa kompis" och hos tjejer "Att stå och hångla i ösregn" (
har jag alltid haft som dröm sen jag var liten efter att ha tittat på en film, då regnet öser ner och man står där med den man älskar och får känna hans härliga läppar)

Vad har du för fantasier?

Lets talk about sex!

Hur mycket av er tid skulle du tippa på att ni snackar sex/killar/tjejer/relationer/kärlek på era tjej/kill häng?


Jag menar, allt handlar typ om sex, det finns saker överallt som kopplar en till tanken på sex, Hemlig kärlek, smekande händer, nakna kroppar. Tankar och fantasier om kärlek och om sex är något som de allra flesta har.

Det är dåligt att folk säger, killar tänker jämt på sex det är de ända de har på hjärnan.. Jaha men hur ofta tänker inte vi tjejer på sex? Det är väll självklart från person till person, men allt handlar nästan om sex. Jag snackar massor av sex med mina vänner och man lyssnar på varandras händelser, berättelser och känslor. Jag tror inte att en kille tänker mer på sex än vad en tjej gör, men kanske är de mer öppna om det. Killar vill ha sex och så är det. Men kanske är det så att tjejer inte är lika öppna om det. JAg tänker på sex flera gånger om dagen. Sen finns det dom som tänker mer eller mindre och så är det ju för vi alla är olika.
Men varför är det inte lika okej att prata sex helt öppet såhär? än om jag skulle sitta och snacka med en tjejkompis. Visst vill man prata med någon som man har tillit på, som man verkligen känner att det personen förstår framförallt då det handlar om ens privat liv. Men vi alla är intresserade av sex så varför hålla det så hemligt?

Har ni tänkt på det att det inte alls är lika okej för en tjej att säga "nej men jag vill bara hitta någon ikväll och ha ett ligg med" som det är för en kille att säga. En tjej ses ofta som äcklig och oren om hon varit med många med killar. Hur många är det som håller med om att det sägs lika dant för en kille`? Inte många tror jag.

Ska berätta lite saker om mig själv som kanske många andra tjejer också känner.
Av någon anledning blir jag alltid extra sugen på att ha sex, riktigt ordentligt just när jag har mens. Men kanske är det just för att många killar inte vill ha sex när en tjej har mens och bara för att man inte får sex just då så vill man ha det extra mycket. Eller vad vet jag? Det är väll från kille till kille. Men det är nästan alltid så, det man kan få vill man inte ha och det man vill ha det får man inte.. Kanske är det detsamma när det gäller som i det här fallet. Det gör det extra upphetsande. (och jag är inte sådan som tycker det är äckligt att ha vanligt sex när jag har mens, även om jag helst låter bli)

En tjejkompis bad om hjälp om hur hon ska göra, då hennes pojkvän fullkomligt avskyr mens. Han tycker att det är så pass äckligt att hon inte kan tala om för honom att hon har mens, utan får komma på bortförklaringar till att inte ha sex. Självklart gör hans otroligt vidriga beteende att hon också känner sig äcklig och smutsig när hon har mens.
Jag tycker såhär; klart att man får tycka att mens är lite äckligt, otrevligt och så. Att det är naturligt gör inte att man måste tycka att det är jättetrevligt. Bajs är också naturligt. Man behöver inte ha sex när man har mens. Men att beté sig så som hennes kille gör är sjukt. Att behöva smyga med sin mens är ju som att behöva smyga med att andas eller gå på toa! Jag kan faktiskt inte komma på nån annan lösning än att dumpa honom. Eller ta sig ett rejält snack med honom. Att hitta en tjej utan mens blir svårt, men det verkar ändå vara kravet han har

Vår sextorka hade negativa effekter på vårt förhållande. Har ni märkt någon gång att ni kommit ifrån varandra då ni inte haft sex på ett tag? Det var som att skimret liksom hade mattats av lite. Självklart älskade vi varandra helt sjukt mycket, men jag tror ni förstår vad jag menar. När detta nu har ändrats är allt precis som det ska igen. Det är helt fantastiskt hur underbart det är att ha sex med den man älskar.

Blivit dumpan ngn gång?

Att bli dumpad är f r u k t a n s v ä r t, don't you say? Varför är det så smärtsamt? De flesta av oss människor lever ju på bekräftelse så är det inte så konstigt. När man blir dumpan är det ju så raka motsatsen det bara kan bli.
Men livet tar inte slut för det. Tvärtom , efter det öppna, ömma och svidande såren, så när de har läkt så inser vi faktiskt att upplevelsen bara gjort oss starkare.

Fyfan vad äckligt

Hej allihoppa! Förlåt är lite dålig på att uppdatera bloggen nu för tiden. Kom till sängs klockan tre inatt och vaknade tidigt imorse så nu är jag jätte trött. Får se vad som händer senare idag. Nu har jag iallafall tänkt att sätta på nån film och bara ta det väldigt lugnt. Men får lite ångest är så himla fint väder ute men jaja.

Är så himla sugen på godis men nu har jag börjat stenhårt med att bara äta nyttigt, sitter precis och dricker sån här måltids ersättare. Mitt mål är att bara gå ner lite grann och komma ifrån godis suget. Men får väll se hur länge jag pallar att bara äta nyttigt. Usch får rysningar, dom här ersättarna smakar som mjöl blandat med ah jag vet inte vad uuusch smakar riktigt illa iaf.. Men ska man va fin får man lida pin ;) Henrik ska också gå der i vikt. Det är mycket lättare då man är två så man kan peppa varandra så jag är inte ensam om att dricka de här ;) Så nu finns det verkligen bara nyttigt i kylskåpet! Hm ska bli spännande och se hur länge vi klarar det här. Nästa vecka ska jag åka till stan och köpa en våg så man kan ha lite koll :)
Inga problem längre om vad vi ska äta till lunch och middag iallfall ;D


feeling like a tape recorder, always stuck between rec and forward.

 

Undra hur det kommer sluta!

Snart har hon en bulle i ugnen, det vet jag.. "nej det händer inte mig!"

Varför är det så många unga som är så dumma. Nu snackar jag mycket utifrån mig själv. Jag kan säga att jag var riktigt dum som tänkte som jag gjorde..men jag är inte den ända som har haft detta tanke sätt. Vet inte om ni håller med i det jag säger, men jag kan tänka mig det och att många tjejer kanske känner igen sig.
Jag hade oskyddat sex och inga p-piller eller något annat preventiv medel. Hur tänker man då? Jo, såhär: "nej nej, men det här händer inte mig, jag blir inte gravid" Många tjejer tror jag känner igen tanken. Men ni borde tänka om, för precis så tänkte jag och vad hände?! Jo VIPS så var det så och snart är ni nog också där, alla får såklart göra som dom vill, men tänk efter.. Jag kan säga att det är absolut inte värt det. Om jag vetat hur allt hade blivit kan jag säga att jag aldrig i hela mitt liv skulle ha oskyddat och vara super rädd för att bli på smällen. Det är ett så stort beslut man ska ta. Ni kanske är annorlunda men jag var väldigt ledsen efteråt och hade önskat att jag gjort det hela annorlunda, men tyvärr så går det inte och jag får leva med det. Så därför försöker jag säga till er tjejer som är i den här situationen, tänk efter verkligen! För annars är ni snart där och jo, det kan hända dig med. De fem minuterna ni väntar inne på toan efter att ha köpt ett grav test och väntar.. Tiden känns som evigheter, en hel livstid, jag vet inte hur mycket saker jag satt och tänkte på under de fem minuterna allt bara snurrade i mitt huvud och mina fingrar skakade. Det går inte att förklara känslan riktigt. Och när du ser att en färg börjar komma och blir allt mer starkare och formas till ett plus, ja.. vips då är du där...

Brun utan sol på spray

 

                    

Tan Can Self Tanning Spray

Soldusch på flaska för hemmabruk. 
TanCan är den absolut senaste tekniken inom området "sunless tanning". Nu är det enkelt och smidigt att hålla sig brun och fräsch året om utan UV-strålning. Den ger dig en fin solbränna, vårdar den din hud och tillför fukt och näring. Spraymisten är enkel att applicera och ger huden en jämn och naturlig färg på bara några minuter, den torkar och verkar snabbt.
Tan Can Self Tanning Spray
När du använder sprayen:
* Huden ska peelas innan behandlingen. * Huden ska vara torr, men har man torra arbågar och knän kan man smörja lite lotion innan behandlingen. Annars kan torra partier dra åt sig för mycket färg. * Sprayen lägger sig i ett lagom tunt lager på kroppen och behöver inte smörjas in med handen. * Spraya med svepande rörelser. * Stå gärna i dushen och spraya. Eventuell färg som hanmar utanför är mycket enkelt att sköja bort. 

L'oreal

Väl värda produkter att
rekommendera, finns på t.e.x Åhléns.
Cleansing Mousse/Skin Exhilarating Moisturiser.
Ca pris: 50-70kr/st


RENGÖRING: Tar bort allt fett och smuts från ansiktet (säger sig självt) men det torkar inte ut hyn. För att slippa påsar under ögonen ska du inte använda samma kräm som du använder i resten av ansiktet, för den du använder i ansiktet är på tok för fet för att ha använda runt ögonen där vi har väldigt tunn hy. Så använd en kräm som är till för ögonen.

ANSIKTSVATTEN: Återställer fuktbalansen i huden, ph-värdet i huden ska vara 5,5. Man skall aldrig använda ansiktsvatten med alkohol i, torkar ut och dödar alla bakterier.

ANSIKTSKRÄM: Ger huden fukt och skyddar huden mot orenheter. Balansera huden med fukt och fett. Balanserande ämnen är te.x E-vitamin, A-vitamin som ökar kollagena produktionen, C-vitamin är bra för alla - jobbar på att öka cellproduktionen och motverkar rynkor .


Ge något härligt till din hy!

Idag ska jag göra ansikts peeling, Brukar alltid göra det tillsammans med syrran då vi brukar ha en riktigt tjej kväll.Brukar vara välfigt härligt att pyssla om sig själv, för det gör man inte så ofta. Sätta på nån bra musik, smörja in ansiktet, vaxa ögonbryn och ben, måla naglarna och sen ta fram en tidning för att läsa. Ibland tappar jag upp ett fotbad också men inte så ofta jag orkar det. Och självklart sitta och snacka en massa skit. Men tyvärr så kan jag inte vara med syrran ikväll. Så idag blir det en kväll med massa tid åt bara mig själv och till att koppla av.


EXTRA att göra för din hy!

PEELING: Får bort alla döda hudceller, ökar oxå blodcirkulationen i ansiktet. Men ha aldrig peeling runt ögonen! Att peela ansiktet är en kanon bra bas till en början på en perfekt make up. Ger huden extra lyster och även lite bättre färg. För att hålla huden i trim skall man använda det 1-2 gånger i veckan. Är du osäker ta alltid produkter till känslig hy.
Kornpeeling - Skrubbar rent.
Pulverpeeling - Encymer som jobbar och är väldigt bra för den med känslig hy.
Peela alltid från mitten, utåt och neråt.

ANSIKTSMASK: Mask och Peeling hör ihop, dom går "hand i hand" och därför ska man inte använda mask om man inte peelat ansiktet och tvärtom. Ler masker jobbar mer djupgörande därför är dessa att rekommendera. Har du väldigt torr hy använd då fuktmask. Har du en blandhy, använd då olika masker till dom olika pertierna i ansiktet.

Efter detta skall man givetvis smörja in ansiktet med ansiktskräm och en speciellt ögonkräm.

den här sidan kan du hitta hur du göra egna ansiktsmasker beroende på viken hy du har.


Make up, sotiga ögon

Sotiga ögon, skirt rodnande kinder och rosa-neutrala läppar får du med Laura Merciers nyinkomna makeup-serie "Evolution of Colour".



När någon säger sotade ögon tänker man genast på kolsvart smink. Men en sotning kan igentligen göras i vilken färg som helst, poängen är att den är mörk. Själv föredrar jag när ögonen är sotade i till exempel mörkbrunt, åskgrått eller plommonlila. Det känns djupare, mer spännande och renare än bara svart. Brons färger är väldigt fina och shimrar mycket, men passar doch innte på alla.



Mina små söta! (bara lillgubben som saknas)

Mitt lilla hjärta!

Mitt lilla hjärta!

Förra sommaren
   

älŠΚlìηg♥

  
Den 26e är det nio månader!

Ränka ditt BMI.

Satt precis och funderade på hur mycket jag väger. Sitter och fyller i några papper som jag ska ha med mig till sjukhuset den 29/11. Måste kolla upp min rygg igen tyvärr, som säkert alla vet så bröt jag ryggen på nyår. Gick på återkontroller i några månader och sa tillslut till läkaren att jag inte tyckte det behövdes mer, för att det hade blivit bra. Men nu på sista tiden har jag bara fått allt mer ont och har värk allt oftare :( Hade lite problem efter allt hade hänt, kändes som mitt ben somnade hela tiden, som när det pirrar i det, så jag fick göra en magnet röntgen och då visade det sig att det har växt ihop lite snätt och att det även var lite nerver som satt i kläm och att det kunde vara därför jag hade som mindre känsel i ena benet. Tack o lov så släppte det men smärtorna i ryggen sitter fortfarande kvar, så nu ska jag kolla upp det igen. Önska bara att det kunde försvinna.. Det är speciellt jobbigt eftersom att jag dansar och älskar att hålla på med det, men det är väldigt jobbigt då jag får värk. Kan inte röra mig lika bra och ibland känner jag att jag inte ens kan dansa.. Så jag hoppas att det blir bra snart. Har ändå gått snart ett år.

Här kan du kolla ditt BMI, jag gjorde det för skojs skull, tror dock inte att det stämmer, eftersom via datorn kan det ju inte mäta fettet och testet vet heller inte hur fettet är fördelat i kroppen, vid midjan, lår eller höftkvot. Så nja sannolikheten på att det är rätt är ju inte så stor, men genom att mäta längden o vikt så kanske det är ett ungefär :) Mitt BMI var 19,4 och för att vara undervikt skulle det vara 18,5 så så långt från att vara undervikt var jag inte.. men det håller jag inte riktigt med om! :)

Säkerhetsmässan

Idag skulle Henrik och Frisk på säkerhetsmässan som är i Älvsjö. Det kostar 150 kr och sista dagen är imorgon. Ska bli kul att höra då dom kommer hem och berättar om alla häftiga grejer, igår fick jag veta att det finns som parsienner, som ser helt naturliga ut och är som vanliga men när man fäller ner dom så är det som istället för galler, så det är väldigt inbrottsäkert :) Undra bara hur mycket det kostar? :S

Nu är det avklarat!

Idag kom jag mig äntligen iväg till ungdoms mottagningen. Så skönt eftersom mina piller har tagit slut och på måndag ska jag ta ett, så nu är det bara att hämta ut dom! Har ätit dom i tre månader nu, fungerar väldigt bra tycker jag. Så nu har jag fått piller för ett år, så en mindre anledning till att gå till ungd. ;)

Fick ett nytt p-piller fodral också, fin färger :)


efter en dag på stan..

Oj, efter en hel dag på stan med väldigt höga klackar kan jag säga att jag är helt slut. Har så fruktansvärt ont i fötterna.. Men får skylla mig själv :) Orkar inte skriva så mycket just nu känner mig så himla trött. Snart börjar programmet på 4:an med mikael persbrant, så bra! Det vart inget paraply idag utan en massa andra saker, bla en jätte fin sjal. Ne nu börjar snart programmet så jag måste sluta skriva. Ha en bra kväll :) puss

girls just wanna have fun!

Mikaela ringde precis, hon var hemma idag från skolan eller hon hade inga riktiga lektioner utan skulle gå runt och titta på kyrkor, så då stanna hon hemma. Så ska möta henne i fridhemsplan om en stund, eller efter jag träffat mamma. Ska bli kul att träffa Mickis, det var ett tag sen. Idag är jag verkligen galet på shopping humör... gawh.. lite farligt mycket tror jag :) Ehh.. men nu ska jag hoppa in i duschen och åka. vi hörs senare :)

Amerikanska Bed Bath & Beyond. Där finns en massa fina saker. Bland annat de här superfeminina och läckra duschdraperierna. Hm tror inte killen skulle gå med på att ta in det här i lägenheten, allt för tjejigt :) Men vi har ändå glas dörrar till duschen annars hade det varit värt att tjata på honom :D



shopping idag

Idag tänkte jag åka till stan med mamma en stund. Har bland annat tänkt att köpa ett paraply, men är så himla kräsen på paraply det ska vara perfekt, för jag gillr inte att gå runt med paraply så då måste iaf paraplyt se bra ut ;) Hm i det här väfret så berhöver man verkligen ett, regner bara öser ner..
Lite coolt, men tyvärr för stort för att rymmas i väskan, eller beror på hur stor väska man har men eftersom jag har hur mycket andra saker som helst så får det bara plats med ett litet paraply. :)



Får väll se om jag hittar något idag. Några av det saker som gör ett paraply perfekt:
- Det ska en snygg färg
- Ha en snygg form när man har det uppe
- Ha ett skönt handtag att hålla i
- och det ska gå att göra det litet så det ryms i handväskan :D

Gick in på CoolStuff.se idag och hittade massa coola saker.
När himlen är grå och regnet öser ner kan man pigga upp sig med det här coola paraplyet. Ovansidan är bestrött av fiberoptiska lampor som glittrar som en liten stjärnhimmel. Paraplyet kostar 379:-

RSS 2.0