Var hemma fem dar och nu bär det av igen.

Kom nyss hem från London efter ett par fantastiska dagar där. Och nu bär det av igen fast denna gång till ett land som just nu har 36 grader. Mamma kommer hit imorgon och passar våran lilla tuss. Så jag får skriva igen när vi har kommit hem!!


Nu väntas 4 veckors semester! ÅÅÅÅH vad skönt!

I made it

Var ute i skärgården med Henriks kusin och hans tjej. Hade en super mysig dag. Första gången jag åkte vattenskidor också, så grymt mycket svårare än det ser ut, men jag klarade det!!




Det var denna dag..

Idag har det varit fruktansvärt mycket på jobbet. Kan säga att jag verkligen BEHÖVER semester! Men nu är det bara en dag kvar så det är ju bara att stå ut. Efter jobbet idag så mötte jag upp Sofia och tog en prommis med henne och Ville.

Im crazy but you like it



har inte fört över några bilder än men nu har ni fått se några av bilderna från fotograferingen. Sitter och lyssnar på lite party musik. Svårt att inte bli party sugen då.. Éller snarare mer dans sugen!! Men nu ska jag ut med hunden sen får det bli tvn ist.
;)

I was on my way...

startade datorn och insåg att jag inte hade minneskortet hemma (henrik har det på jobbet) så kunde inte föra över bilderna från london och så. Men får fixa det imorgon.


What are words if you really don't mean them

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be

If I was to leave when you need me most

Denna låt är så himla fin. Tycker han är en sån fantastisk kille som verkligen finns där för henne trots det som hänt...
(klicka här för att se videon)


SEMESTER

Jag är på semester just nu så ska försöka uppdatera er lite mer än jag gjort sista tiden!! Kan iaf berätta att jag precis kommit hem från London! Jisus vilken härligt stad. Har shoppat mer än någonsin! Sen igår var vi ute i skärgården på Henriks kusins landställe och åkte vattenskidor och hade det riktigt mysigt. Trevligt sällskap och god mat!


Ska försöka lägga in lite bilder imorgon. Ha det bra puss och kram

midsommarafton

firades med några i familjen. Bortsett från massa lek och bus så blev det även Pizza, glass och massa jordgubbar . Hade en super mysig dag. Jag och älsklingen tog barnen på en liten promenad senare under kvällen. Dom SKULLE bara ut och gå, trots att dom knappt orkade hålla sig vakna... Vilket märkes på vägen hem.

Jennifer var lite blyg då det gällde Henrik medan Ricky hade funnit sin favorit.

Jag: Ska du hålla mig i handen gubben?
Ricky - Aa, jag vill hålla Henjik i handen osså!


Det värmde i hjärtat! :)

Lillplutten hade satt skorna på fel fot. Så gulligt.


Men lillskruttan blev så trött så tillslut ville hon rida på Henriks rygg. Hon var så trött så ögonen ibland åkte ihop då hon låg där på ryggen..

RSS 2.0