i count every moment with you

Klicka på bilden för att se den större.


ser ut som min arm blivit avkapad ;)


Forever young

Får försöka gottgöra er nu eftersom jag är en sån usel bloggare. Igår träffade jag Madde och tog en fika. Har inte sett henne på ett år ( sen studenten) så det var riktigt härligt att träffa henne igen. Jag ska verkligen försöka ta lite tid kanske redan ikväll. Men nu måste jag laga mat och sen ska jag på möte :) Ha det bra älskade vänner!


I was born to tell you I love you


Nu f*n ska det bli ändring..

Jag längtar efter min gamla kropp.

Det är riktigt illa när trosorna börjar sitta åt. Har gått upp flera kilo sen jag träffade Henrik. Blev allt för bekväm helt enkelt men det ska det bli ändring på.. Började redan idag och denna gång ska jag lyckas.

Fått besked..

Jag har i flera veckor oroat mig över att jag har livmoderhalscancer. Igår fick jag besked...

Jag hade verkligen ställt in mig på att få höra det värsta jag kan tänka mig så när hon ringde och sa att alla prover var bra så fick jag en ordentlig chock. Det känns som att jag fått en andra chans. Detta kanske är en varning?! Ja ni hör ju hur man tänker.. Men ni anar inte vilken berg och dalbana detta varit.. Mina tankar har varit på allt för långa villovägar. Så för säkerhets skull så har jag nu ringt och bokat en tid för att vaccinera mig.

Trots att jag är hur glad som helst över detta besked så känns det ändå som en liten besvikelse att det heller inte denna gång var vad vi trodde. Men det är bara att fortsätta.. Just nu känner jag mig friskare än nånsin för detta är bland det värsta jag kan tänka mig att drabbas av. Att inte kunna få barn av denna anledning vore en mardröm...

Jag var så pass säker att jag hade livmoderhalscancer att jag lovade kollegorna jag skulle springa naken runt kvarteret och skrika "jag är frisk!!" Men då hamnar jag väll på psyket ist. Så denna gång kanske det faktiskt är tur att jag är dålig på att hålla mina löften..

jag SUGER

på att uppdatera er..... Men jag har ALDRIG tid. Sen blir det extra jobbigt nu när jag ligger efter.. eftersom det är så MYCKET jag har att berätta för er ;)

En timma i centrum..

och jag lyckas bränna mer än tusen spänn på shopping. Det är bra jobbat.
Har handlat en tröja, shorts, smink, två bikinisar och lite andra saker.



Tänkte jag skulle försöka uppdatera er imorgon. Nu ska jag och min man ut på promenad med Ville :) Vi hörs!

RSS 2.0