just the way you expected..

Viktor, Tim och Jesper utmanar tjejerna med en wet t-shirt contest.

Kom precis ut från duschen. Var fruktansvärt trött men var tvungen att tvinga in mig i duschen eftersom jag är på tok för trött för att duscha på morgonen innan jobbet. Sen älskar jag känslan av att få krypa ner i sängen och helt ren. Nu ska vi ha lite mys framför tvn till livräddarna. Ha en trevlig kväll hörs imorgon!

<3

Papa roach - scars

Three days grace - It's never too late

Idag känner jag för lite hårdare musik! Så här bjuder jag på några låtar som jag lyssnade sönder för några år sen ;)

läkaren imorgon igen

Idag gick det jätte bra. Svar får jag om 3-6 veckor. Ska till läkaren imorgon igen och göra en annan undersökning som troligtvis kommer göra ruskigt ont.. Men jag vill bara få det överstökat :)

Ikväll var vi uppe hos grannen och hälsade på som precis har fått barn. Han är bara 2 dagar. Super söt liten kille!

Idag fick jag en jätte fin present från en kollega, tack snälla Sofie. Du är så fin och omtänksam!


Nu kommer jag inte uppdatera bloggen fören nästa vecka troligtvis. Men kanske hinner lägga in nått inlägg. Vi får se! Puss och kram

Göm mig..

Jag vill inte veta. Detta är kanske sista veckan jag känner såhär, jag är helt oventande om framtiden och jag hoppas att det kommer förbli så.

För än sålänge så vet jag inget. Men det kommer vara en stor lättnad om dom säger att allt är bra. Ni börjar säkert märka hur nervös jag är. Jag kan inte tänka på något annat.

Denna väntan är hemsk.

Samtidigt så vill jag inte visa hur rädd och nervös jag är, även om det är svårt att låta bli. Det är bara så mycket just nu, allt är väldigt jobbigt, jag vill hoppas men jag är tyvärr för rädd. Jag vill vara inställd på det värsta.

/Louise

3 kilo godis

Jag och älskilngen har köpt tre kilo godis. Haha helt sjukt. Nu ska vi titta på tv och sen krypa ner i sängen. Vi hörs imorgon kära vänner!

Imorgon är en läskig dag..

Imorgon ska jag ta ett prov som jag oroat mig för bra länge. Antigen kommer det bli en stor lättnad eller så kommer det försändra hela mitt liv.

Om en vecka får jag svar så då får vi se åt vilket håll framtiden tar mig.

Jag är ruskigt rädd. Jag vet att man inte ska måla faan på väggen, men det är svårt. Efter en veckas konstant huvudvärk, lite sömn och känslor som går upp och ner så känns det faktiskt riktigt skönt att det äntligen är dags, trots att jag egentligen inte vill veta vad provet kommer säga.

Just nu önskar jag att precis innan jag får svar på provet vaknar upp och inser att detta bara är dröm.

Men jag tänker positivt och hoppas att jag bara har varit dum som oroat mig i onödan :)

Denna vecka kommer nog vara den längsta i hela mitt liv.

Sittning

Igår var jag, Henrik och Frisk på sittning. Var super trevligt. Middag och trevligt sällskap. Nu ska jag och älsklingen ut och njuta av solen.

Det gjorde ont i hjärtat..

Jag sökte på en bild och hittade en blogg där en mamma skriver om sin dotter (21år tror jag) som gick bort i canser 08. Hennes sambo har också en blogg som jag tittade in på och jag måste säga att detta inlägg fick mig att vakna upp.


Man ska ta vara på varje ögonblick, även om jag försöker leva så varje dag..


Kina muren

Kom precis hem. Har varit ute och käkat med Henrik och hans familj på kina muren. Var super trevligt. Men kan inte va annat när man är med hans familj. Dom är super gulliga :) Denna vecka är rena mardrömsveckan.. Har jätte mycket att göra.. Ska på tre ***** denna vecka.

Veckans planering se ut såhär:

Måndag: ***** sen jobb
Tisdag: Jobb
Onsdag: Provsmakning, jobb och dans
Torsdag: ******  och jobb
Fredag: Dans, ***** och sen middag
Lördag: Jobb
Söndag: Jobb och dans

Sen har jag även teori lektioner denna vecka men får se om jag hinner det..

Nu ska jag försöka sova, god natt people :)

Håll tummarna nu!

Jag vill så gärna berätta men jag kan tyvärr inte säga vad det är det handlar om just nu. Anledningen till att jag inte berättar just nu är för att fel person kan läsa detta och då blir det inge bra. Men om det blir som jag vill, så kommer jag berätta det för er DIREKT, jag lovar.

Men håll tummarna för mig nu!! Jag vill så gärna detta!!!

Jag återkommer med besked snart!

varför ska det vara så svårt..

Jag fattar inte varför vissa saker ska vara så svårt, som att tillexempel ringa och boka en läkar tid eller som jag just nu, jag måste boka en tid FORT till ungdomsmottagningen men ändå blir det inte av... Har snart gått en vecka :S Åh hatar att ha ångest! Det kan ju inte vara så svårt att ta mobilen och ringa ett jäkla samtal, men jooo.. 

Inte nog med att jag sitter hemma och har ångest över att jag inte bokat tid till ungdomsmottagningen utan jag är även hemma sjuk. Jag kommer nog slå världsrekord i att ha åkt på mest förskylningar som tjugoåring.... Kan jag få köpa ett nytt immunförsvar?!!!

Tack o godnatt! Nu ska jag lägga mig och vila igen för febern börjar komma tillbaka..

2011-04-05

Imorgon tänkte jag att jag skulle försöka lägga in bilder från Barcelona.



Lite "helg" bilder

Har inte lagt in fotona från Barcelona än men det kommer till nästa vecka! Trevlig helg!!


Hold it against me!


RSS 2.0