Every night when i close my eyes I think of you!

Creed - With arms wide open

Wii, så kul

Wii är så himla roligt. Jag och Henrik spelar varje kväll, både bowling, arobic, tränar muskler och massa annat. Vi peppar varandra och det känns som att det förtärker vårt förhållande. Jag får jätte mycket mer ork då Henrik säger att jag är jätte duktig och att jag klarar lite till. Så det är både kul och bra. Vi umgås tillsammans istället för att en sitter vid datan och den andra vid tvn. Så nu har vi riktigt kul på kvällarna och får vår träning. Efter vi tränat ett tag så brukar vi sätta oss i soffan och mysa och se på tv eller titta film! mys!

Idag gjorde jag bodytest igen och vart väldigt glad. På fyra dagar har jag gått ner ca två kilo. Från 45,9 kg till 43,9 kg. Men mitt mål är inte nått än. Är en bit kvar. Det jag har gjort är att minska på maten, sen har jag tränat lite på Wii. Hoppas att det fortsätter i den här riktigtningen! Då har jag snart nått min mål. Henrik är jätte duktig och kämpade jätte hårt igår. Har precis tränat en timma nu så jag känner mig helt slut i både armar och ben, men nu ska jag ta mig en banan har inte hunnit ätit nåt idag, så det ska jag göra. Sen ska jag gå ut med Ville.! ska bli skönt att få en liten promenad.
Hörs sen! 

Min lilla pluttis!


skärpning!

Idag skulle jag ha två lektioner. Svenskan som började 09.50 och idrott på eftermiddagen men den var inställd för att vår idrottslärare skulle iväg och tävla eller nåt. Men jag stannade hemma idag för att jag inte mådde så bra idag, febern var 38,1. Så jag känner mig helt utmattad. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Ska sätta på en tvättmaskin och sen ska jag sätta mig och plugga matte. För imorgon är det prov. Känner på mig att det kommer gå åt helvete. Jag har inte lagt ner så mycket tid på matten tyvärr. Jag vet att jag kan, bara jag pluggar men det är ju det att sätta eld i rumpan och komma igång med pluggandet som är lite svårt. Men det ska bli skärpning!

If i were a boy


Dagen idag!

Idag har Erika haft Ville då jag var hos läkaren. Hon är så himla snäll och vill passa honom. Det var så himla kul igår då jag var hemma hos henne och se både hennes mamma och syrra springa runt i lägenheten då Ville jaga dom. Haha. <3
Läkar besöket idag var som vanligt, tråkigt!! Jag är så trött på att ha feber vill bara gå till skolan och känna mig pigg. Idag klämde och kände hon på nästan hela mig men hittade inget ovanligt förutom att mina halsmandlar är lite svullna. Så självklart tog dom en massa, massa blodprover. som jag verkligen hatar, Usch. Men nu tog dom i andra armen för att jag har ett blåmärke sen där dom tog sist. Hoppas att dom hittar nåt nu annars ger jag nog nästan upp. Då går jag runt med febern och hoppas på att det släpper av sig själv. Vilket kanske inte är så bra, men jag har varit på vårdcentralen minst 7 gånger sen jag fick febern. Det börjar nästan kännas lite pinsamt att komma dit. Och idag frågade hon om det inte var fel på temrmometern, haha. Men Henrik har också tagit och då visar den normal. Jag får väll se vad som händer och om proverna visar nåt...
Då jag kom hem till erika igen efter läkarbesöket satt vi och snackade lite. Ikväll skulle hon träffa John och gå ut och äta middag, han är i lumpen nu så jag förstår att hon verkligen saknar honom och spenderar varje minut hon får med honom då han är hemma! Dom är så himla gulliga, mitt favorit par helt klart! ;D

till kärleken min!

Idag är det 10 månader med Henrik. ♥

Jag är nog en av de lyckligaste på jorden. Vi har haft mycket bråk på sista tiden men jag kämpar för dig och mig och kommer aldrig sluta tro på oss. Då det har varit jobbigt har vi klarat det genom att vi tillsammans har hållt ut, stöttat och funnits där för varandra. Jag älskar dig mest av allt gubben!


five days left!

5 dagar kvar sen är jag 18!! Jeeiihaa!
Förlåt jag har bara skrivit om en massa om mig och Henrik på sistonde. Ska försöka få med lite annat ;)  Igår kom Millan och Frisk hit en stund på kvällen för dom ville prova spela Wii. Jag och Millan skrattade så himla mycket när det var Frisks tur att rocka rockring. Man ser verkligen inte riktigt klok ut. Jag och Henrik har alltid börjat dra ner persiennerna i vardasrummet då vi ska spela för att inte någon utifrån ska se oss. För det hade varit riktigt pinsamt. Idag fick jag svar från proverna dom hade skickat in på analys. Men som jag trodde så lyckades dom inte hitta nånting denna gång heller. Så vad febern beror på har jag inte en aning. Får se vad som händer nu om det bara är att vänta eller vad man ska göra. Jag skulle ringa tillbaka på eftermiddagen så ska jag prata med en läkare. Men nu måste jag hoppa in i duschen och fixa mig innan jag ska till skolan! Ha en bra dag

Jag och min lilla Ville von Pille!

Love can take you everywhere, both to heaven or to hell

Godmorgon på er!
Igår hade jag en riktig otursdag. Orkar inte berätta allt. För det var en hel del. Jag och Henrik hade lite problem men han insåg vad det var jag tyckte var jobbigt och jag hoppas på att det sker en förändring! Så nu känner jag mig lyckligare än någonsin igen. Jag insåg att jag hade fel ( eller hoppas på att jag har HELT fel iallafall ) då han sa de han sakerna han sa till mig! Ibland känns det som att man kan älska varandra för mycket så att det inte funkar, eller att allt blir bara fel. Igår var det misstolkning från min sida och vi pratade ut om det. Vilket vat väldigt skönt, för jag kunde varken gå till skolan eller äta något på hela dagen, var riktigt länge sen jag var så ledsen.
Så nu idag när jag vaknade kände jag hur riktigt illa jag mådde, har ännu inte fått i mig någon mat måste nog ta mig nått att äta trots att jag inte känner mig hungrig. Så nu är alla problem lösta.

Imorgon är det 10 månader mellan mig och Henrik :) Att man fortfarande kunde känna sig såhär kär och lycklig som jag är, trodde jag aldrig man kunde känna efter en längre tid.



♥Jag älskar dig så otroligt mycket mitt hjärta!♥

Jävla reklam :P

Har ni sett reklamen som brukar sitta vid tunnelbanorna. Där det typ står: Otrohet är vanligare än man tror, en i varje förhållande är otrogen, är det du eller din partner? Första gången jag läste den så fick det mig att fundera, tycker faktiskt inte att det är så konsitgt om man har lite svårt att lita på sin partner. Speciellt inte med sån reklam! Det är klart att det får människor att tänka efter och bli lite rädda eller fundersamma. Men jag litar på Henrik så det är jag inget jag är orolig för ;)
Igår spelade jag och Henrik Wii. Har lite träningsvärk i ena benet idag. Vi hade så himla skoj. Att se Henrik när han rockade rockring, var nog bland det roligaste jag har sett i hela mitt liv!

Stannade hemma idag från skolan för att jag inte kände mig så bra. Har varit så mycket just nu så jag har inte velat göra nånting. Är både arg, ledsen och glad på samma gång. Vet inte hur jag ska förklara det. Men idag har jag tänkt att  städa och tvätta lite sen plugga inför matteprovet på fredag, för det provet måste jag bara klara :D sen är det skönt att vara inne och hemma  när det är sån snöstorm ute, men det är inte en okej anlegning till att stanna hemma från skolan så det säger  jag bara lite tyst!

får se hur det ser ut om en vecka..

Ska man kämpa eller bara ge upp? Jag kanske vetat det hela tiden fast jag bara inte velat låta mig själv inse det? Kärleken gör en blind och så är det verkligen. Hur ska jag kämpa för det när jag inte kommer kunna lösa problemet?

Jag vet inte riktigt vad som håller på att hända. Det känns inte riiktigt längre så som det gjorde förr. Nu vet jag ju hur det är och glad att äntligen fått veta hälften av sanningen. Men hur ska jag kunna lita på någon igen när man fått reda på att den ljugit och inte sagt sanningen. Ska man kämpa eller bara ge upp? Jag vet faktiskt inte.

Hur trög är man, om det gått mer än ett år och en person fortfarande ringer och skriver nästan varje dag trots att den andra personen inte visar nåt intresse? Tror inte man är så trög och fortfarande har hoppet uppe och hör av sig så mycket om den inte skulle få nåt svar tillbaka som ändå säger till den personen att  fortsätta höra av sig. Alltså är allt bara en lögn! Personen får svar tillbaka och därför fortsätter att höra av sig.  Varför inte bara vara ärlig då och säga som det är än att ljuga och såra istället?

Heldre lever jag sårad av sanningen än att leva lycklig i lögnen..


Guten morgen!

Nu har jag precis duschat mig själv och Ville, så nu är vi rena och luktar gott ;D Han håller på och busar för fullt här hemma. Inatt frömde jag att jag min kropp ställde om sig så det började komma mjölk ut mina tuttar och jag började ammade Ville. Haha helt plötsligt var han en bebis. Nog för att han är min lilla bebis men kanske inte så.. eh ni fattar nog hur jag menar.

Idag har jag inte en aning om vad jag ska göra, det är fint väder så jag vill vara ute, men vad ska man hitta på då? Det är ju så himla kallt.. Henrik ska hem till hans mormor och morfar idag och hjälpa dom fixa lite saker. Men jag tror jag stannar hemma. Är så himla sugen på att baka lussebullar. Får se vad jag hittar på :) Nu ska jag iallafall fixa naglarna och äta frukost. Henrik sover frotffarande, boring! Vill ju ha någon och ligga och gosa med framför tvn! Ska nog väcka honom, mohahaha eller nja kanske inte, han vill nog sova ut eftersom han ska jobba imorgon.. Jaja.

Om 7 dagar är jag 18! WOHO!

Längtar till sommaren, sol och bad, bruna ben och ilite kläder! skönt!

8 dagar kvar! helgens bravader

Igår firade jag Erika som fyllde 18. Vi var en massa med tjejer i början, vi satt och åt en jätte god middag och snackade en massor och självklart sjöng en hel del sånger för födelsedagsbarnet. Efter några timmar plingar det på dörren, där står Erikas pojkvän och en massa andra killar med blommor i händerna och sjunger för henne. Vi tjejer satt som nykära i soffan, det var så himla gulligt :) Vi hade det jätte kul, men jag var den som åkte tidigast av alla som vanligt, klockan var nog vid halv 11. Hela dagen hade jag haft feber så jag kände mig inte så jätte taggad. Vid 11 skulle dom ändå dra ut på krogen så jag känner mig inte jätte taskig som åkte så tidigt. Nu ser jag verkligen fram mot nästa helg, för på söndag fyller jag år och idag är det bara 8 dagar kvar. Så självklart jag jag gå ut på lördag :)

Idag har jag varit på djuraffären vid bromma zoo och handlat ett nytt koppel till VIlle. Och så fick han ett nytt täcke. Nu när snön har kommit så fryser han jätte mycket. Jackan jag beställde kom för några dagar sen, den var jätte fin men den var tyvärr förliten så vi ska skicka tillbaka den.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, är så himla trött. Haha jo jag måste berätta om min jobbiga natt. Då jag kom hem igår tittade jag lite på tv innan jag gick och la mig. Jag vaknade mitt i natten av att jag blödde näsblod. Så jag skyndade mig till köket för att hämta papper. Men precis då jag kliver in i köket så kliver jag ner med båda fötterna i Villes kiss.. Faaaan tänkte jag. Då jag skulle tända fläcktlampan för att se var pappret var så sätter jag på fläckten och den låter extremt mycket. Så jag väckte nog hela huset. Eller lyckades iallafall väcka Henrik. Han frågade vad jag höll på med, men somnade om innan jag ens hann berätta. Jaja men nu är reklamen slut så nu ska sätta mig i soffan igen och fortsätta titta på tv :) Ha en bra kväll puss

my love!

Om sex dagar har jag och Henrik varit tillsammans i 10 måndader, helt otroligt! Tiden går så himla fort. Och om tio dagar, guess what happens then, Jag fyller 18 år! WOHOOO! 

Jo jag måste berätta om mitt betyg i idrott. Vi hade betygs snack med läraren idag. Och jag hade sån ångest över att få reda på vad jag hade. Eftersom jag varit borta så mycket för jag har varit sjuk så kunde jag ju inte annat än att förvänta mig ett IG. Så går jag in i rummet där han sitter och han börjar med att säga, din närvaro, och jag avbryter jag hastigt med att säga jag vet jag.. så säger han, den ser riktigt bra ut, och jag fick en shock med helt öppen mun och reagerar med att säga tyckeru??? hahaa, korkad man är. Så frågar han  mig om jag inte höll med. Men då var det ju bara att spela som att det var en självklarhet och höll med. Men samtalet flöt på bra och det var bara positiva saker han sa om mig. Riktigt kul att höra speciellt då man förväntar sig raka motsatsen. Så sa han att om jag kämpar lite hårdare och skriver bra på provet så kan jag lätt få ett MVG! Lycklig! så nu ska jag kämpa för att få det betyget! :D Som ni säkert vet så sa ju jag tidigare att jag verkligen inte gillade min idrottslärare, tyckte han var dryg och allmänt tråkig men nu kan jag ju inget annat göra än tycka att han är bäst :D

Jag ser det snöar!

Halloo! Idag började jag skolan klockan tjugo i ett, så härligt. Har inte gjort så mycket idag på lektionerna var väldigt slappt. Efter då vi slutat skulle jag ha utvecklingsamtal med läraren. Madde satt utanför och väntade på mig för vi skulle göra sällskap hem. Efter 70 minuter kommer jag ut och där sitter madde och städaren står bredvid haha. Jag som trodde hon hade gått för länge sen men icke sa nicke! Då vi gick till tunnelbanan gick vi in på pressbyrån och handlade lussebullar, aah det är ju så gott :) Fast det är så mycket godare att göra det själv än att köpa. Så nån dag nu i veckan ska jag ta en bak dag då jag bara bakar massa lussebullar och peppakakor, jumiee! Men nu ska jag ta och göra lite mat innan henrik kommer hem! Idag blir det köttgryta med potatis, jag är hungrig!!!

Åååh juste! måste ju berätta vad som hände då jag åkte hem på tunnelbanan. Det satt en rätt ung kille framför mig och äter en mandarin, jag tittade lite på honom för han såg lite konstig ut eller asså lite annorlunda ut men inget överdrivet så han var lite ful söt på nått sätt. Men just då när jag tittar på honom så sprutar det ut mandarin saft från hans mun, rakt på hela mig, eller det var lite överdrivet men på mina ben. UUUUUSCHH tänkte jag men utan att försöka göra nån grimars! Jag låtsades nästan om som om jag inte såg det för jag hade själv tyckt det var jätte pinsamt.. men så tar han ögonkontakt med mig och sa förlåt. Så söt, han vart bara gulligare!!! haha låter nog riktigt konstigt! men så var det! Tur att det inte var en gammal gubbe då hade det varit riktigt disgusting!

Madeleine den gullungen!


shiet nice

Creep - Stone Temple Pilots


haha Så jävla kul!


kan inte vara segare..

Hallå allihoppa! Idag gick jag upp vid sex efter en natt utan nästan någon sömn alls. Så då klockan ringde vid 6 kände jag mig helt död. Usch. Ringde mamma för hon skulle komma hit och passa Ville. Men så sa hon att hon inte kan komma för hon ska till läkaren för sin fot. Så då fanns det inte så mycket jag kunde göra utan gick och la mig igen och tänkte att jag får hekt enkelt strunta i skolan idag. Så när jag vaknade vid halv tio så ser jag att Madde har smsat och sagt att vi inte har nån skola idag :) Utan vi har operation dagsverket, det menas med att man ska jobba ihop 200 kronor o lämna in till skolan..
Så det var skönt att få gå och lägga mig igen då jag var så trött. Igår skrev jag klart svenska arbetet som ska vara inne idag! vart riktigt nöjd med det faktiskt. Har precis ätit frukost och nu ska jag ta och vika ihop tvätten som jag tvätta igår, för nu är det nog så torrt det kan bli :)

Idag har jag bara tänkt att spendera dagen hemma, titta på film och sitta och mysa med Ville. Bara ta det väldigt lugnt helt enkelt. Men nu måste jag skynda mig lite, Ville sover så då ska jag passa på och duscha för sen ska jag ut med honom. usch i det här vädret.. Kallt!

Idiot..

Aaah..Hur kan man vara så jävla dum o säga nåt sånt?!!


Planering inför födelsedag!

Nu har jag suttit bra länge och tittat igenom en massa recept. Håller på att planera lite om vad jag ska ha till min födelsedag och bjuda på. På lördagen, dan innan jag fyller år har jag tänkt att ha lite kompisar här, äta middag och föra innan vi går ut på krogen då klockan slagit tolv. På söndagen hade jag tänkt att först träffa pappa och alla barn för att fira lite och senare på kvällen ska jag ut på middag med mamma och några andra. Ska bli riktigt skoj. Längtar verkligen. Nu är det bara 13 dagar kvar woho! På fredag fyller Erika 18 år så då ska jag dit och fira henne :D

Choklad och kola tårta

Kaka:
200 g smör eller margarin
3 dl strösocker
2 ägg
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
4 tsk vaniljsocker
1 dl kakao
smör (till formen)
ströbröd (till formen)
Kolakräm:
3 dl strösocker
3 msk sirap
150 g mörk choklad
150 g smör eller margarin
3 dl vispgrädde

Sätt ugnen på 175°C.
Smält matfettet till kakan i en kastrull. Rör ner socker och ägg i kastrullen. Blanda samman mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao. Vänd ner detta i smeten. Häll i smord och bröad form, ca 24 cm i diameter. Grädda i nedre delen av ugnen i 20–25 minuter. Låt svalna.

Blanda alla ingredienser till kolakrämen utom matfettet i en hög kastrull. Koka långsamt tills den tjocknat ordentligt, det tar 30–40 minuter. Rör ner matfettet och låt svalna.

Lägg tårtan på ett fat och bre över kolakrämen i ett tjockt lager och låt stelna, eller häll på krämen på kakan medan den är kvar i formen och låt stelna. (Låter man sen kakan stå i kylen ett dygn så blir kolatoppingen mer som fudge, gott vilket som!)

Garnera med exotiska frukter, vi tog physalis, passionsfrukt, färska jordgubbar och vindruvor (pensla dem med smält aprikosmarmelad för glansig effekt) och gärna lite choklad. Servera med vispadgrädde.

Jummmie!!

Eller en lite enklare sort! Godis tårta!
Tina glass. Vispa grädde ganska tjock och blanda ca 1/3 av grädden med nutella och bred den på en av marängbottnarna, lägg vaniljglass ovanpå. Täck med den andra marängbottnen.
Spritsa resten av grädden ovanpå och runt kanterna.
Garnera med godis.


Godmorgon!

Inatt har jag inte sovit en blund känns det som, vaknade hela tiden. Så vid 8 så orkade jag inte längre ens försöka somna. Så jag gick upp, tittade lite på tv sen gick jag ut med Ville. Igår fick lill tussen se första snön falla. Han fattade inte riktigt vad det var men han var riktigt söt. Han lyffte på en tass i taget för att han tyckte det var så kallt. Men snart kommer hans jacka :)

Igår åkte jag, Henrik och mötte hans mamma då vi skulle på middag med hans familj. Hade det jätte trevligt men jag hade det riktigt kämpigt med Ville. Alla var så klart tok kär i honom och busade upp honom, så jag fick fullt upp med att springa efter honom då han hela tiden tuggade på alla deras mattor. Jag och Henrik hittade snören och tussar överallt från mattan som vi fort försökte gömma för att ingen annan skulle se det.

Då vi kommit hem igår från middagen, så satte sig jag och Henrik i soffan och tittade på filmen ladder 49. Den var så sjukt  bra. Jag satt som vanligt med tårar i ögonen fram mot slutet. Ah den var så himla bra!


Jack Morrison (Joaquin Phoenix) är en erfaren brandman som dagligen räddar människoliv. Men vid en våldsam brand blir han själv fångad i eldhavet. Jacks enda hopp står till de andra brandmännen, ledda av hans vän och mentor, kapten Mike Kennedy (John Travolta). Medan Jacks kollegor kämpar för att rädda honom reflekterar Jack över sitt liv, sitt riskfyllda jobb, sin fru Linda och deras två små barn - som han kanske aldrig kommer att återse... Ladder 49 är en hyllning till vardagens hjältar. Filmen blandar tät action med starkt drama. Joaquin Phoenix (The Village) och John Travolta (The Punisher) ger karisma och personlighet åt huvudrollerna.

syster min på sjukhus

Idag har jag varit på sämsta humöret, bortsett från sista lektionen idag då jag, madde och tobbe hade så sjukt kul. Madde och jag kunde absolut inte sluta skratta, tobbe skrattade också fast tror dock att han mer skrattade åt oss än med oss. Vi var så fruktansvärt trötta alla tre. Men vi hade skoj.

Imorgon ska mamma komma hit med Zorba. Sjukt vad jag saknar henne. Så jag ska spendera hela dagen hemma med mina två älsklingar, Ville o Zorba. Ville har vuxit så otroligt. Både på utseende och hans beteende. Han har äntligen lärt sig sitt, trots att han bara vill lyda om man har godis i handen men han förstår mycket väl vad det är han ska göra :) Ikväll fick han sig en härlig dusch så nu luktar han gott. Han var så lycklig då han kom ut ur duchen och fick skaka av sig allt vatten, ren och fin vart han. I helgen har jag bara tänkt att ta det lugnt, ska passa på att bara vara hemma och mysa. Henrik jobbar imorgon så jag får se vad jag, mamma och vovvsingarna hittar på :) Ska nog passa på och tvätta lite imorgon så jag ändå är hemma. Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

Ikväll fick jag ett sms av syrran, hon låg inne på sjukhus för att hon hade sån fruktansvärd huvudvärk.. Hon kommer få spendera natten där så jag ville bara säga att jag tänker på dig systeryster! Ikväll skulle hon få telefon så då ska vi prata lite om hon orkar. Vet hur det är då man har huvudvärk, vill bara ha det tyst och mörkt..

Förlåt..

Hej allihoppa. Förlåt för att jag har varit så dålig på att uppdatera de senasate dagarna. Har haft fullt upp hela tiden. Har nu pluggat igen allt det jag missat i skolan då jag legat sjuk här hemma. Så nu är jag på spåret igen trots att jag fortfarande inte har blivit helt frisk. Men det är bara att hålla kvar och kämpa på. Känns alltid så skönt när dagens alla lektioner är slut och man kan gå hem och känna sig nöjd. Är faktiskt förvånad att jag pluggat så hårt för en gångs skull och faktiskt tyckt det varit kul. Fan vad jag är bra! ( om man nu får säga så :P ) igår stod jag på gymnasie mässan ett antal timmar. Pratade med alla och log hela tiden. Var helt slut då jag väl kommit därifrån. Mitt huvud var helt slut efter allt ljud man lyssnat på. Efter gymnasie mässan åkte Maria med till solna och vi satte oss framför tvn och tittade på film. Så himla mysigt och skönt framför allt, att bara ta det lugnt. Filmen vi tittade på var Välkommen miss doubtfire. En gamal film har sett den förr men den var värd att se igen :)


Love is so mutch more then just love!


Bilder från kvällen i Lördags

Mitt nya party trick med ett vinglas mellan tuttarna :P



Jag o Emil !

Stuttering - Bens brother

Dålig videon men jag hittade ingen bättre :P

I don't wanna miss a thing!

Idag skulle jag plugga till matteprovet jag har imorgon men får se hur mycket jag hinner. Just nu orkar jag faktiskt inte. VI hörs senare, nu ska jag städa lite och sen kliva in i duschen!


lördag

Hej allihoppa. Hoppas ni hade en lika bra fredags kväll som jag. Så idag mår man som man förtjänar.. Var på inflyttningsfest hos Kia. Temat playboy var det inte så många som följde. förutom killarna som hade morgonrock och tofflor på sig. Senare på kvällen kom det faktiskt några tjejer som var utklädda. Men jag ångrar mig verkligen inte att jag inte klädde ut mig, hade bara tyckt det var pinsamt.
När jag åkte från Kia var klockan vid tre tror jag. Hur som helst jag, Maria och Madde satte oss på donken och fylle käkade innan vi åkte hem. Jag mådde redan lite illa så kommer det en tjej som sätter sig bredvid mig på tunnelbanan och börjar spy. Äckligt. Tyckte lite synd om henne. Det är riktigt jobbigt då det blivit lite för mycket dricka. Idag har jag bara tagit det lugnt och det ska jag göra resten av kvällen med. Henrik gick precis till centrum och skulle kolla lite. Jag orkade verkligen inte följa med tyvärr är jätte trött. Så jag sitter här med henkes pjamasbyxor, passade på och sno dom nu när han är borta dom är så himla sköna.

Mitt nya party trick, ha vinglas mellan tuttarna, det satt faktiskt väldigt bra där. Vet inte vem det var som kom på det eller hur glaset hamnade mellan mina tuttar men det var lite skoj. så den ska jag börja köra på alla fester.

Nu ska jag sätta mig framför tvn och käka lite chips, idag får jag vara lite onyttig känner jag. Ha det bra

bakar

Henrik smygfotade då jag stod o bakade kladdkaka. Men sen kom jag på honom :P Kladdkaka är ju det godaste som finns! Håller ni inte med? ;D


Dansträning

Idag har jag dansträning, sitter och funderar en massor på det. Eftersom jag inte varit med på så länge så funderar jag på att inte komma idag heller. Så har det varit de senaste veckorna. Jag har iallafall bestämt mig för att sluta på dansen så det känns lite onödigt att komma nu. Jag ÄLSKAR verkligen att dansa. Som alla säkert vet. Men just nu har jag varken tid eller ork. Nu är Ville liten och så fort han kan klara sig själv hemma har jag tänkt att skaffa ett extra jobb som man kan ha på helgerna och några dagar i veckan. Så vi får se vad som händer med dansen senare, men det är ju verkligen något jag brinner för..

Vaccination

Nu har jag ringt till djurkliniken i Alvik och bokat tid för vaccination på Ville. Så imorgon klockan kvart över två fick vi komma dit. Tiden går så sjukt fort, idag har jag haft Ville i tre veckor och han bara växer och blir allt större. Han har börjat gå längre promenader än förut, mer nyfiken, lyssnar mycket bättre, nästan lärt sig sitt och så har han börjat bli mer könsmogen, han juckar mot sin apa.. usch!

Var ledig idag igen från skolan, så himla skönt. Har inte gjort så mycket faktiskt. Kollat kläder till Ville han fryser så himla mycket när vi är ute. Tänkte först åka till djuraffären och handla där men kläderna där är inte alls lika fina som dom på nätet. Så jag har kollat runt en hel del och hittade en jacka och ett par skor till honom.

Begie färg är så himla fint!

Vinterjacka Kaki 399 kr Från Djurmaxi


Boots Western 175 kr från Le Chien

Fredag fest!

Snackade med Kia idag, Han har flyttat till medborgarplatsen för ett tag sen och på fredag ska vi styra upp fest hos honom :) Och så sa vi att det är ju mycket roligare om man har ett tema. Så det blir inflyttningsfest med temat Playboy! ;P Pris för bästa outfit!

 Sen har jag fixat hundvakt, Erika ville så gärna ta lilla Ville :) Hon är så gullig hon. han lär gilla att få vara med henne några timmar :)


What if you..


ledig idag.

Inatt har jag sovit jätte bra, gick dock inte och la mig så tidigt som jag hade tänkt, Efter Henrik kommit infrån promenaden igårkväll med Karin så kom han in i sovrummet och la sig i sängen bredvid mig. Vi lågi och snackade ett tag innan vi skulle sova. Inte så ofta man tar sig tid till att bara lyssna och prata med varandra. Utan ofta gör man något annat samtidigt. Så det kändes bra. Ville busade ju såklart lite med oss innan han vart trött och la sig bredvid mitt i sängen. Nu har han äntligen börjat lära sig att sova på golvet på sin filt. Men han vill alltid ligga o mysa en stund i vår säng ( gjärna somna in ) innan jag får lyfta ner honom på sin filt för att han ska vara lugn och sova gott gott hela natten. Men det funkar bra.

Idag vaknade jag vid 8, tog på mig kläderna och gick ut med ville direkt. När jag kom in så skulle Henrik precis gå till jobbet och jag klev in i duschen. Nu har jag tittat på topmodell ( jag älskar det!!) sen tittade jag på oprah, jätte bra avsnitt idag faktiskt, det handlade om män som blivit gravida :O.

Jaja nu ska jag ta på mig kläder och föna håret sen ska jag ut med Ville innan vi ska åka till djuraffären och handla en jacka till honom. Han fryser ju som en galning min lill plutt. Hade gött!

Blää!

Henrik kom hem för en liten stund sen efter att ha varit på möte med styrelsen här i huset.  Nu gick han precis ut med våran granne Karin på en liten promenad. Han har med sig Ville så ikväll har jag några minuter för mig själv och slipper gå ut med honom. Rätt skönt! Jag ville inte följa med för jag har sån huvudvärk och mår illa, vet inte riktigt varför.. Hoppas på att det släpper om jag går och lägger mig. det är lika bra att försöka sova då man ändå är så pass trött som jag är. Men det känns lite hemskt att jag går och lägger mig vid halv 10 då man är ledig dagen efter.. Men men hoppas jag vaknar frisk o pigg imorgon. Det värsta som finns är ju att må illa.. =/

God natt pojkar o flickor!

bilder på min lilla Ville!





vardag..

Hallu Hallu! Idag var det ännu en dag i skolan, nu börjar jag komma tillbaks in i det igen. Är faktiskt väldigt taggad på lektionerna. :O Anteknar och lyssnar hela tiden. Hah får se hur länge det varar. Brukar ju inte alltid kunna hålla tyst då jag är lite trött utan har lätt att sitta och små snacka och göra helt andra saker än det jag igentligen ska göra. Så idag har vi börjat läsa rehabilitering, hm vi hann inte riktigt komma igång med det. Hoppas det blir kul att läsa.  Imorgon är jag ledig!!  Wooho riktigt nice! Men har inte en aning om vad jag ska göra. Rätt skönt det med iofs. På torsdag har jag två lektioner som jag ska gå på, egentligen har jag bara en lektion men vi ska ha matte prov nästa måndag så  det är lika bra att plugga. De har stoppat in en extra lektion så får man gå om man vill ;) slutar kring halv 11 på dagen så jag ska absolut inte klaga.

Igår tjafsade jag och Henrik lite. Som alla nog vet så har man bra och dåliga perioder i sitt förhållande. Jag och Henrik brukar oftast ha det väldigt bra, men just nu har vi varit i en period då vi mest bara nöter på varandra. Våra bråk är oftast om helt onödiga saker och leder till massa småtjafs. Men så är det ibland när man är trött och kan lätt bli då man umgås hela tiden.
Han brukar lura mig väldigt ofta om VIlle och säga "nu kissar han " och jag rusar fram och lyfter upp Ville. Men så visar det sig att Henrik bara skämta. Så igår då vi ligger på soffan och tittade på tv så säger han igen "nu kissar han" och jag trodde inte på honom såklart. För han brukar alltid springa till dörren när det är kris, men den här gången visade det sig att det var sant. Så Henrik vart arg på mig för att jag inte tog upp honom direkt.. Men tycker inte det riktgit var mitt fel då. Sen resten av kvällen gick vi bara och var irriterade på varandra.. riktigt jobbigt. Men men hoppas det blir bra snart. Längtar tills han kommer hem men han är nog inte hemma fören om två timmar.. segt..

Nu sitter Ville i mitt knä och biter mig i armarna och vill att jag ska busa med honom, men jag orkar verkligen inte just nu.. Idag har han varit hemma med mamma en stund medans jag var borta sen fick han träffa Zorba, det gick jätte bra :) Men nu ska jag gå ut med honom!

Jag o Ville snutten!

grannarnas sex

Hallå allihoppa! Idag var första dagen i skolan på länge. Kom lite sent pga av att min mobil inte ringde. Min gympa lärare sa faktiskt ingenting. Alla tjejer tycker han är sp himla het, men jag vet inte riktigt vad dom ser hos honom. Han är dryg som fan och allmänt tråkig.

Inatt har jag inte sovit ett dugg nästan. Vaknade mitt i natten av att det gnislar. Sen hör jag någon stöna som fan, nästan skriker. Jo då var det ju de ny inflyttade grannarna som hade sex. Jag trodde killen var bög men så visade det sig att han har tjej. Han kanske bara är 23, kul med lite nyt folk tycker jag! Efter ett tag vaknade även Henrik och frågade vad det var som lät. vi kunde ju inget annat än att bara skratta åt dom. Men det är ju bra då vet vi hur lyhört det är. SÅ man själv inte gör bort sig ;)
Då det gått ett tag så slutar ljudet och jag tänkte äntligen!! Men efter fem minuter så sätter dom igång igen.. Så jag satte kudden på huvudet och försökte tänka på annat.

Har längtat lite til skolan, idag har vi tjejer snackat på som glan höns med varandra om allt som hänt på lovetl!! Tjejerna har planerat att åka till turkiet i sommar och tjatar på att jag ska med. Men jag är inte ett dugg sugen faktiskt.. Turkarna var det värsta jag varit med om. usch säger jag bara!

Just the way you are

Makes me crazy!
Om 28 dagar r jag 18 Woho! Nedräkningen fortsätter ;) Hm jag satt och pratade lite med maria igår om vad jag ska göra på min 18 års dag. Mamma ville att vi skulle gå ut och äta. Men jag får se. På kvällen ska jag iallafall ut med tjejorna! kuul

lollo♥


söndag blä

Idag har jag huvudvärk, kan bero på att jag är väldigt trött. Ville har hållt på inatt och väckt mig ett antal gånger. Vet inte om han har haft ont i magen.. Idag har jag tänkt att plugga lite och ikväll har jag dansträning. Hoppas bara Henke har lust att ha Ville. Har inte varit på dansen på ca en månad :S av en massa anledningar. Så får se om jag kommer på träningen ikväll. Helgen har varit väldigt lugn. Varit med lite kompisar. Imorgon ska Ville få träffa Zorba, spännande. Hoppas verkligen det går bra!
Ikväll kommer Henke hem, nu har vi varit ifrån varandra 4 dagar. Men det har gått fort tycker jag. Då han var i London med Frisk i en vecka trodde jag att jag skulle dö av längtan.. Men det har varit helt okej nu ändå ;) Har berkligen stor städat här hemma och tvättat hur mycket som helt så hoppas han blir glad när han kommer hem!

Men nu ska jag sätta igång med pluggandet.
Morsning korsning!

Hittade en sida där man kan sätta in sitt ansikte på olika frisyrer som var vanligt att man hade förr i tiden. rätt skoj faktiskt! Prova du med!

kvällen hos maria

Hahha jag och Maria var så sjuuukt trötta så vi bara larvade oss och pratade minnen från Alanya. Det var lite roligt när vi blev jagade av en turk till vårt hotellrum och vi låste ytterdörren, ballkongdörren, drog för alla gardiner och ställde oss med hårspray och borstar i händerna som vi skulle slå dem med om de lyckades ta sig in i vårt rum. Det var en rolig syn kan jag säga.


Som man bäddar får man ligga!

Idag har jag varit med Mickis, gick runt lite i solna centrum och tittade lite. Det är riktgit jobbigt att gå med Ville ute speciellt i centrum eller i stan, alla kommer fram och vill klappa. Inga problem med att komma in i en affär trots att man inte får ha hund där när till och med dom som jobbar där vill komma fram och hälsa.
Haha henke vill ta med honom på stan och ragga brudar. Hundtricket skulle nog funka rätt bra med Ville för han är ju så otroligt söt och alla tjejer kommer fram. Men han får inte låna ville till att gå på stan o ragga.. Henke är ju min fina pojk :D Pratade precis med honom i telefon, strömmen gick hela tiden nere på landet. jobbigt! Men dom åker ju hem imorgon så det är nog inte några större problem. Ska bli skönt när han är hemma igen! Saknar honom. Men det är nog nyttigt att vara ifrån varandra ett tag, och få längta lite..

Nu ska jag vara ta och fixa iordning mig, sätta på lite smink, packa ner grejerna till Ville sen ska vi åka hem till Maria! Myyys! Kan Ville ha det bättre än att få vara med oss tjejer ;D Sen får jag se vad som händer senare mot kvällen, är så sjukt fest sugen men har ju lillen.. så det blir svårt.. ska försöka få med mig nån tjejkompis hem! Gillar inte att vara själv hemma tycker det är lite läskigt faktiskt, och Ville är ju inte direkt nån bra vakt hund.. :P



Hoppas nu får en bra kväll!

" mamma, Jag vill ha längre ben" sa jag då jag stod och höll i mina jeans..
"ja, men dra i dom då" svarar hon. Jaså tänkte jag haha, och bröt sen ut i skratt, det tog ett tag innan hon förstod vad jag skrattade åt!

RSS 2.0