Svar på kommentar av en arg (antagligen väldigt nyfiken) läsare..

Detta med akuten handlade om att jag vart sjuk och fick åka in akut, men jag vill inte säga VAD jag vart för sjuk utan vill hålla lite saker privat och det hoppas jag du respekterar.. Det tidigare handlar om en helt annan grej som jag inte längre diskuterar här i bloggen.. så där har du svar på frågan.

Kommentarer
Postat av: Anonym

men om du inte vill säga VAD det var och hålla saker privat så varför skriva om det HELA tiden och i princip be om kommentarer på dina inlägg? och det som var tidigare, som du inte ens diskuterar här i blogg, varför skriver du ens om det? är det så många som läser din blogg så du skulle ta skada? suck asså.

2010-03-08 @ 13:32:52
Postat av: Louise

Jag ber inte om uppmärksamhet och inte heller om några kommentarer. Utan jag skrev om om det för min egen skull för att det var väldigt jobbigt just då och det var skönt att skriva av sig lite. Tycker jag ändå är väldigt öppen och saker och ting så du borde respektera mig att jag vill ha det lite privat. Om du tycker det är jobbigt att inte få veta ALLT, eller stör dig på hur jag skriver så tycker jag du ska låta bli att läsa..



Nu kommer jag inte svara på dom här kommentarerna mer för jag tycker det bara är onödigt.. Jag skriver precis vad jag vill här i bloggen så får du tycka vad du vill! :)



Det är faktiskt så att det är vissa folk som läser min blogg som jag inte vill ska veta vissa saker om mitt/vårat liv. Det är ännu en anledningen till att jag inte berättar allt om saker här i bloggen..

2010-03-09 @ 12:23:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0