Nu är det bara att vänta..

Fick reda på ett så enormt tråkigt besked i förrgår.. Så nu väntar vi bara på att tiden ska gå. Det är förjäkligt.. Men inom två dagar så kommer väntan vara över och då börjar den svåraste biten av allt..
Tyvärr kan jag inte säga vad det handlar om nu för det är väldigt känsligt och bara de närmsta som vet vad som hänt. Nu tycker ni säkert att jag är super taskig som skriver bara sådär men då vet ni iaf anledningen om det blir så att jag inte skriver i bloggen på ett tag.. Jag glömmer er inte ;)

Idag var jag på praktiken men fick åka hem redan vid 12. Min feber blir bara värre och värre och jag blir allt hängigare. Men imorgon ska jag till läkaren, igen.. Får hoppas att de kan hjälpa mig!

Idag tog det en timma hem från DS.. som annars brukar ta 20 min, Fyfaaan asså! Fattar inte att det kan bli sån kaos bara för att det är snö och kallt?! SÄMST!

Har precis varit ute med Ville på en promis, var så mysigt! I solen är det riktigt varmt :) Nu ska jag göra lite lunch, korvstroganof med ris och sen ska jag sätta mig och titta på en film! Igår åkte jag och Ville hem till Frisk och Tarr där jag käkade middag och så tittade vi på film, Zack and Miri make a porno, den var riktigt rolig ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0