Ikväll är pappa på tv

Ikväll kl 22 är pappa och Pia med i programmet sanning och konsekvens som går på 3an. Det är verkligen värt att se.
Från att de hade allt till att inte ha någonting... På bara några dagar. Dom har råkat ut för en av Sveriges värsta hyresvärd som inte bara har hotat dom utan även förstört hela deras liv..
Nu går vi ut sanningen!

Jag vet att Pappa och Pia klarar sig, men tanken på att barnen ska behöva utsättas för detta är det jobbigaste. Jag vill inte att mina små syskon ska behöva se den oro som de bär på..


Sanning & konsekvens granskar Sveriges värsta hyresvärdar

I veckans Sanning & konsekvens granskas några av Sveriges värsta hyresvärdar. De drar sig inte för att ta ut ockerhyror och hota och terrorisera sina hyresgäster.

Och om någon skulle få för sig att hävda sin rätt som hyrestagare kommer hot om vräkning som ett brev på posten. I kvällens program ställs skräckvärdarna till svars.

På Adelsögården och Venngarn terroriseras de boende av sina hyresvärdar, som vid sidan av hot och trakasserier även låter bostäderna förfalla. Sanning & konsekvens berättar om missförhållandena och söker upp de ansvariga värdarna Csilla Patachich och Randolf Schunzel, som kan vara Sveriges absolut värsta värdar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0